2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok ya ben hiç naz yapamyrm
niye ya ben olsam tüm haklarımı hamileyken kullanırdım

yastığıda bazen yapıyorum canım ya belim ağrıyo onda da aman ne bilim ya eskiler bunla mı uğraşırdı sanki bi bakmışsın hamile kalmış kazayla o da nasıl oluyorsa geri gelme olayı hepimizde oluyordur canım sonuçta ölü spermi dışarı atcan yani

50 gr yükleme yaptılar canım bi ac karnına bide onu içtikten bi saat sonra yine ac sağlık ocağında kan almadılar aşının 3. Dozunu oldm 2 dozu okulda yapiliyo dedi

Bende öyle yaparm diyodm ama beceremyrm bu naz yapma olayını bsy yapmicaksa yapmaz ikna edemem yanı hiç bi şekilde

İnsan sıkılır haklısın kuzum bizim ev ufak ee amerikan mutfak çıt desen duyuluyor Dün eşim diğer odadan off uff sesime gelmiş baktım spor yaparken düşün

Sadece ben mutfaktayken eşim tabak çanak sesini duyuyor. Yatak odasından sesleniyorum duymuyor En sonunda yanına gidiyorum uyudun mu diye

Selam arkadaslar napiyosunuz?
Ben 1 hafta raporluyumm evde yatıyorumm kanamam vardı ama durdu acaba iğne yuzunden mi oldu bilemiyorum daha ortada bebiş de yok hayırlısı
Igne yanında progestana basladım umarım bebiş olduysa zarar görmez bu kanamalar yüzünden daha ultrasonda bir belirti de yok bebişe dair
1 hafta sonra tekrar bakacagız

Eskiden mübarek ceket atsan kalıyorlarmış sanki herşey hormon şimdilerde tabiBazen fazla oluyor sperm çok fazla değilse demek ki içinde ufak tefek canlı sperm var hemen geliyor anında ayağa kalkarsam ya da 5 dakika geçmeden

Progestani dusuk riski olanlara veriyorlar diye blyrm canım adını yanls hatrlamyosam hayırlısı olsun dkkat et

Sadece ben mutfaktayken eşim tabak çanak sesini duyuyor. Yatak odasından sesleniyorum duymuyor En sonunda yanına gidiyorum uyudun mu diye
Bizim duyuluyor çok ya bazen iyi tabi bazen kötü
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol lütfen panik yapma ve düşünme derim stres yaptıkça geri teper diye biliyorum bak genel olarak herkeste düşünmediğim ay oluyormuş

Ahhh yaaa ben de naz yapmak istiyorum, bişeyler isteyince suçlu gibi hissediyorum kendimi nedense

Progestani dusuk riski olanlara veriyorlar diye blyrm canım adını yanls hatrlamyosam hayırlısı olsun dkkat et

Evet canim prospektuste de oyle yaziyor zaten insaAllah yoluna girer her sey
Sagol canim

Sagol canim benim

50 gr yükleme yaptılar canım bi ac karnına bide onu içtikten bi saat sonra yine ac sağlık ocağında kan almadılar aşının 3. Dozunu oldm 2 dozu okulda yapiliyo dedi
hmm ilginçmiş okulda yapılıyor demeleri, belki bizimde öyledir bilemiyorum da bana bişey demediler, 2 kere aşı oldum ama, 3 doz içinde bebiş 4 aylıkken gel dedi...
Canım açlık ölçümünde kansızlığın olsaydı doktorun söylerdi muhakkak, ama yine de netten bakabiliyorsan tahlil sonucuna bi bak istersen... ben hep bakarım :)

Canım sakin ol, çok güzel olacak inşAllah herşey...

InsaAllah cnm hayirlisiyla olacak insaAllah benim icin onemli olan bebekte kalp atisi olmasi bi oncekinde kalp atisi olmadi yani ben o kalbi duyana kadar rahat edemem ayrica simdiden icerde kanamam var herhalde bebegimi dunyaya getirene kadar rahat edemem ben oh diyemem 9 ay boyunca
Bol bol dua edecegim

Bende 2 hafta diye okumustum ama reglle birlikte 2 hafta hımmm bu iyi oldu İnş Rabbim nasip eder.

İnşAllah canım İnşAllah... Tekrar ne zaman gideceksin canım, kullandığın iğnelerden dolayı mı acaba kanaman? Aslında hiç birimiz rahat değiliz, dün akşama kadar hiç tekmelemedi kızım, bende çok telaş yaptım hmen sağlık ocağına gittim orada kalp atışlarını dinlettirdim, annelik zor zanaat...

Bende öyle yaparm diyodm ama beceremyrm bu naz yapma olayını bsy yapmicaksa yapmaz ikna edemem yanı hiç bi şekilde
inada bindimi yaptıramam diyon yani aslına bakarsan bizimkidee öyle süpürgeyi açar mısın derim açmaz ama içinden gelsin tüm evi temizler yoruldum da demez genleri böyle demekki

canım inşaAllah bi aksilik olmadan bebişine kavuşursun
he kuzum ya aynen öyleydi eskiden ya o spermin fazlası azı nasıl oluyo bilmiyom ki doktor olaydı aramızda yardım edeydi bize

Ahhh yaaa ben de naz yapmak istiyorum, bişeyler isteyince suçlu gibi hissediyorum kendimi nedense
suçlu hissetme bence hakkın o senin sen nelere katlanıyorsun halbuki siniri stresi gerginliği yükü kilosu mide bulantısı baş ağrısı daha sayim mii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…