niye ya ben olsam tüm haklarımı hamileyken kullanırdımYok ya ben hiç naz yapamyrm
O abartı ya insan nasıl dursun kız atletcimiyiz bizBelinde yastık olayını yapabilirsin bence öyle bir yarım saat dur telefonla falan uğraş sonra bir yarım saatte yatakta kalkmadan dur bakalım çok mantıklı geliyor bana yoksa spermler hemen geri gelme yolunda en azından bende öyle
50 gr yükleme yaptılar canım bi ac karnına bide onu içtikten bi saat sonra yine ac sağlık ocağında kan almadılar aşının 3. Dozunu oldm 2 dozu okulda yapiliyo dedikaç gram yüklediler ki 75 mi?
bana 100 gr yüklediklerinde 4 kere kan vermem gerekirken 6 kere kan vermiştim, stajyer öğrencilerin yüzünden.. mahvetmişlerdi kollarımı alamadılar bir türlü...
Hmm şöyle ki ilk önce 50 gr yükleme yaptıklarında kansızlığım ortaya çıkmıştı o zaman doktor kan ilacı vermişti... Sağlık ocağında aşıdan önce kan aldılar mı peki canım? Birde sen ilk dozunumu olmuştun aşının? Orda da çıkmıştı kansızlığım o yüzden soruyorum
tamam canım benimdüşünceli arkadaşım benim
keşkeeetest yaptım çıkmadı gerçi 8 gün var reglime ama heves işte
Bende öyle yaparm diyodm ama beceremyrm bu naz yapma olayını bsy yapmicaksa yapmaz ikna edemem yanı hiç bi şekildeniye ya ben olsam tüm haklarımı hamileyken kullanırdım
yastığıda bazen yapıyorum canım ya belim ağrıyo onda da aman ne bilim ya eskiler bunla mı uğraşırdı sanki bi bakmışsın hamile kalmış kazayla o da nasıl oluyorsageri gelme olayı hepimizde oluyordur canım sonuçta ölü spermi dışarı atcan yani
İnsan sıkılır haklısın kuzum bizim ev ufak ee amerikan mutfak çıt desen duyuluyorDün eşim diğer odadan off uff sesime gelmiş baktım spor yaparken düşün
yastığıda bazen yapıyorum canım ya belim ağrıyo onda da aman ne bilim ya eskiler bunla mı uğraşırdı sanki bi bakmışsın hamile kalmış kazayla o da nasıl oluyorsageri gelme olayı hepimizde oluyordur canım sonuçta ölü spermi dışarı atcan yani
Progestani dusuk riski olanlara veriyorlar diye blyrm canım adını yanls hatrlamyosam hayırlısı olsun dkkat etSelam arkadaslar napiyosunuz?
Ben 1 hafta raporluyumm evde yatıyorumm kanamam vardı ama durdu acaba iğne yuzunden mi oldu bilemiyorum daha ortada bebiş de yok hayırlısı
Igne yanında progestana basladım umarım bebiş olduysa zarar görmez bu kanamalar yüzünden daha ultrasonda bir belirti de yok bebişe dair
1 hafta sonra tekrar bakacagız
Bizim duyuluyor çok ya bazen iyi tabi bazen kötüSadece ben mutfaktayken eşim tabak çanak sesini duyuyor. Yatak odasından sesleniyorum duymuyorEn sonunda yanına gidiyorum uyudun mu diye
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol lütfen panik yapma ve düşünme derim stres yaptıkça geri teper diye biliyorum bak genel olarak herkeste düşünmediğim ay oluyormuşSelam arkadaslar napiyosunuz?
Ben 1 hafta raporluyumm evde yatıyorumm kanamam vardı ama durdu acaba iğne yuzunden mi oldu bilemiyorum daha ortada bebiş de yok hayırlısı
Igne yanında progestana basladım umarım bebiş olduysa zarar görmez bu kanamalar yüzünden daha ultrasonda bir belirti de yok bebişe dair
Ahhh yaaa ben de naz yapmak istiyorum, bişeyler isteyince suçlu gibi hissediyorum kendimi nedenseniye ya ben olsam tüm haklarımı hamileyken kullanırdım
Progestani dusuk riski olanlara veriyorlar diye blyrm canım adını yanls hatrlamyosam hayırlısı olsun dkkat et
Bizim duyuluyor çok ya bazen iyi tabi bazen kötü
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol lütfen panik yapma ve düşünme derim stres yaptıkça geri teper diye biliyorum bak genel olarak herkeste düşünmediğim ay oluyormuş
BencedeBizim duyuluyor çok ya bazen iyi tabi bazen kötü
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol lütfen panik yapma ve düşünme derim stres yaptıkça geri teper diye biliyorum bak genel olarak herkeste düşünmediğim ay oluyormuş
İnşallah Canm adet tarihini mi bekliceksn belli olması icinEvet canim prospektuste de oyle yaziyor zaten insaAllah yoluna girer her sey
Sagol canim
Sagol canim benim
İnşallah Canm adet tarihini mi bekliceksn belli olması icin
hmm ilginçmiş okulda yapılıyor demeleri, belki bizimde öyledir bilemiyorum da bana bişey demediler, 2 kere aşı oldum ama, 3 doz içinde bebiş 4 aylıkken gel dedi...50 gr yükleme yaptılar canım bi ac karnına bide onu içtikten bi saat sonra yine ac sağlık ocağında kan almadılar aşının 3. Dozunu oldm 2 dozu okulda yapiliyo dedi
Canım sakin ol, çok güzel olacak inşAllah herşey...Belli olmasina 1 hafta var insaAllah cnm ister istemez stres oluyorum
Canım sakin ol, çok güzel olacak inşAllah herşey...
Bende 2 hafta diye okumustum ama reglle birlikte 2 haftaben eksik kalmayayim yorumumu yapayim
O testlerde dogrudur ama ben telefona indirmistim bir uygulama,oraya aadetimi kaydettikce dogurganlik donemimi cikardi.
onu takip ederken hamis kalamadim, adetimin biiminden hemen sonra kaldi bebisimiz.
yani bence Rabbim ne zaman nasip ederse..
dogurganlik donemi sanirim adetin ilk gununden sayip 14.gune dusen gundu veya geridenmi sayiliyordu oyle bisi.
birde ben sag tafima yattim azcik,bebisim sag tarafimdaydi zaten.
tam.hatirlamiyorum sadece ondan sonrami kaldi.
insallah Rabbim hepinize en hayirli zamanda nasip eder kizlar
İnşAllah canım İnşAllah... Tekrar ne zaman gideceksin canım, kullandığın iğnelerden dolayı mı acaba kanaman? Aslında hiç birimiz rahat değiliz, dün akşama kadar hiç tekmelemedi kızım, bende çok telaş yaptım hmen sağlık ocağına gittim orada kalp atışlarını dinlettirdim, annelik zor zanaat...InsaAllah cnm hayirlisiyla olacak insaAllah benim icin onemli olan bebekte kalp atisi olmasi bi oncekinde kalp atisi olmadi yani ben o kalbi duyana kadar rahat edemem ayrica simdiden icerde kanamam var herhalde bebegimi dunyaya getirene kadar rahat edemem ben oh diyemem 9 ay boyunca
Bol bol dua edecegim
inada bindimi yaptıramam diyon yani aslına bakarsan bizimkidee öyle süpürgeyi açar mısın derim açmaz ama içinden gelsin tüm evi temizler yoruldum da demez genleri böyle demekkiBende öyle yaparm diyodm ama beceremyrm bu naz yapma olayını bsy yapmicaksa yapmaz ikna edemem yanı hiç bi şekilde
canım inşaAllah bi aksilik olmadan bebişine kavuşursunSelam arkadaslar napiyosunuz?
he kuzum ya aynen öyleydi eskidenEskiden mübarek ceket atsan kalıyorlarmış sankiherşey hormon şimdilerde tabi Bazen fazla oluyor sperm çok fazla değilse demek ki içinde ufak tefek canlı sperm var hemen geliyor anında ayağa kalkarsam ya da 5 dakika geçmeden
suçlu hissetme bence hakkın o senin sen nelere katlanıyorsun halbuki siniri stresi gerginliği yükü kilosu mide bulantısı baş ağrısı daha sayim mii??Ahhh yaaa ben de naz yapmak istiyorum, bişeyler isteyince suçlu gibi hissediyorum kendimi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?