2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dua edelim canım Rabbim hayırlı zaman kucağımıza verecektir
he kuzum ya aynen öyleydi eskiden ya o spermin fazlası azı nasıl oluyo bilmiyom ki doktor olaydı aramızda yardım edeydi bize
Bende bilmiyorum çok abartı bir sıvı değil yani bence ufak bir kaç şey gidiyor yumurtaya gerisi geri geliyor

Telefondan bakcaktm açmadı hata verdi laptoptan bakcam artk bana verdiği kagtta sadece şekerle ilgili yaziyo

Aynen canım çok inatçı babası kardeşi felan hepsi öyle genetik ben eşime iş konusunda bisey istemem de ufak tefek yardm eder marketten gelince yerleştirir onları dunde annesigili çağırdı yemek yok 1 saate gelecekler o zaman yardım etceksn dedm bi çorba yapti oda karıştırmasını sadece 45 dkda çorba pilav karnıyarık hepsi hazırdı

baktımda canım sadece aclık tokluk seker sonucları var kansızlıkla alakalı bsy yok

Ufo cok.iyi degil malesef isi bakimindan biraz sikintili evet ama bukursunuz bisey sikma canini canim.bi akrabamizda petek tarzi bi istici vardi eskiden hic gordun mu onlardan
Kuzum bizim bu ayda tutmadi sanirim yani soyleki gecen ay 24 unde adet oldum bu ay en erken 24 unde olurum diyodun yada daha gec.. Ayin 14-15 i gibi gobegim kasindi hic okumadim duymadim ama sonra o bikini bolgesine dogru agtilar saplanmalar gibi biseyler girmeye basladi. Gunlerdur cok yorgunum, uykum var, habire biseyler yiyesim var gerci benim heo bu var birde basim agriyo .. He ayni zamanda gunlerdir sag ve sol.koltuk altindan gogsume dogru aglarilar giriyo bazen koluma vuruyo. Bunlarin hepsi psikolojik olabilir buyuk olasilikla :) asil olan ise ayin 17 sinde pembe leke geldi bir iki damla, sonraki gun kahverengi leke oldu dun azcik daha fazla damla geldi.. Bugunse tam bir adet kadar degil az ama biraz daha yogun kahverengi bunlar acaba diye dusunduruyo ama gel gelelim bir kac ay oncede zamanindan once kahverengi olmustu ama o 2~3 gun surmustu daha yogun ve resmen siyah gibiydi. Iste boyle :)

nehirnil111
anatkh018
Mrs Sahin
@sumeyra1999

bence nede yapsan,totonu bile havaya diksen zamani geldiyse oluyor
bende hemen kalkip banyoya gdiyodum, bazen bekliyodum ..
ama dusununce gunlercede beklesen, tutunacak sperm zaten hemen saniyesinde tutunuyor,digerleri geri geliyor, onlara yer yok orda

anatkh018 kuzum bilmiyorumki yatmistim hemen sonrami hamis kaldim hatirlamiyorum,ama yatmistim onu iyi hatirliyorum :)
cok dogru olan seyler degil bence,Rabbim.bilir sonucta ama iste insan bunlari bilip,cocuk isteyen birine yardim etme geregi duyuyor hani beelki bilmiyodur,denesin olur diye.

14.gun haric, adetin sonrasida dogurgan bence, onu hamis kaldiktan sonra ogrenmistim.
tam tutuyor bende tarih falan olarak.

MutluBulut_
kuzum hadi hayirlisi,bellimi olur yerlesme kanamasidir belki ama boyle uzun surermi o konuda bilgim.yok.
cok dusunme, nasil desem keyfini cikar bu denemelerin diyeyim
Dusundukce,streslenip daha cok eetkilenior insan.

PembeLokum kuzum insallah ciddi degildir bu kanama, insallah normaldir.
bsi ddemedilermi neden oluyomus kanama.
Rabbim hayirli zamanda nasip eder insallah,sIkmamaya calis kndini

Aslinda bu ay iyiydim stres falan yoktu ama son bir kac gundur artti doneme yaklastikca oluyor sanirim

Nedenini soylemediler canim benim de sormak aklima gelmedi Korkudan ve endiseden aklima gelmedi sormak

Ah canim kiyamam gercekten zormus annelik
Tekrar 1 hafta sonra gidecegiz, ben de ignelerden diye dusundum kan sulaniriyo ya sonucta ben de ankaraya gidip gelmistim orda yarisma fl yorulduk herhalde o yuzden oldu cunku ankaradan doner donmez basladi

Canım dkkat et belkide kimyasal gebelik felandir bende ocak ayında test yapmstm 2 gün gecikince pozitif çıktı sonra akşam kahverengi.akintim oldu ertesi günde çok ağrılı ve çok yoğun kanamam oldu 1 gün surdu bitti snra burda bi konuda denk geldm kimyasal gebelik geçirmişim haberm.yok

tutkku canım ufo malesef hiç bi ise yaramiyo bende düşünüyorum napcam kışın diye altimizda oturan kisin olmuyo alt bos oluncada yerler hep buz gbi oluyo ev isinmiyo ufo yanarken çok sıcak oluyo kapatysn buz gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…