aynı hesap canım regli ile birlikte 14. gün işteBende 2 hafta diye okumustum ama reglle birlikte 2 haftahımmm bu iyi oldu İnş Rabbim nasip eder.
Dua edelim canım Rabbim hayırlı zaman kucağımıza verecektirInsaAllah cnm hayirlisiyla olacak insaAllah benim icin onemli olan bebekte kalp atisi olmasi bi oncekinde kalp atisi olmadi yani ben o kalbi duyana kadar rahat edemem ayrica simdiden icerde kanamam var herhalde bebegimi dunyaya getirene kadar rahat edemem ben oh diyemem 9 ay boyunca
Bol bol dua edecegim
Bende bilmiyorum çok abartı bir sıvı değil yani bence ufak bir kaç şey gidiyor yumurtaya gerisi geri geliyorhe kuzum ya aynen öyleydi eskidenya o spermin fazlası azı nasıl oluyo bilmiyom ki doktor olaydı aramızda yardım edeydi bize
bir damla yetiyormuş kuzummDua edelim canım Rabbim hayırlı zaman kucağımıza verecektir
Bende bilmiyorum çok abartı bir sıvı değil yani bence ufak bir kaç şey gidiyor yumurtaya gerisi geri geliyor
Diğerleri boşabir damla yetiyormuş kuzumm
Olursun tabi canim bebek olana kadar stres oluyo sonrada her kontrolünde oluyoBelli olmasina 1 hafta var insaAllah cnm ister istemez stres oluyorum
Telefondan bakcaktm açmadı hata verdi laptoptan bakcam artk bana verdiği kagtta sadece şekerle ilgili yaziyohmm ilginçmiş okulda yapılıyor demeleri, belki bizimde öyledir bilemiyorum da bana bişey demediler, 2 kere aşı oldum ama, 3 doz içinde bebiş 4 aylıkken gel dedi...
Canım açlık ölçümünde kansızlığın olsaydı doktorun söylerdi muhakkak, ama yine de netten bakabiliyorsan tahlil sonucuna bi bak istersen... ben hep bakarım :)
Aynen canım çok inatçı babası kardeşi felan hepsi öyle genetik ben eşime iş konusunda bisey istemem de ufak tefek yardm eder marketten gelince yerleştirir onları dunde annesigili çağırdı yemek yok 1 saate gelecekler o zaman yardım etceksn dedm bi çorba yapti oda karıştırmasını sadeceinada bindimi yaptıramam diyon yani aslına bakarsan bizimkidee öyle süpürgeyi açar mısın derim açmaz ama içinden gelsin tüm evi temizler yoruldum da demez genleri böyle demekki
canım inşaAllah bi aksilik olmadan bebişine kavuşursun
he kuzum ya aynen öyleydi eskidenya o spermin fazlası azı nasıl oluyo bilmiyom ki doktor olaydı aramızda yardım edeydi bize
suçlu hissetme bence hakkın o senin sen nelere katlanıyorsun halbuki siniri stresi gerginliği yükü kilosu mide bulantısı baş ağrısı daha sayim mii??
baktımda canım sadece aclık tokluk seker sonucları var kansızlıkla alakalı bsy yokhmm ilginçmiş okulda yapılıyor demeleri, belki bizimde öyledir bilemiyorum da bana bişey demediler, 2 kere aşı oldum ama, 3 doz içinde bebiş 4 aylıkken gel dedi...
Canım açlık ölçümünde kansızlığın olsaydı doktorun söylerdi muhakkak, ama yine de netten bakabiliyorsan tahlil sonucuna bi bak istersen... ben hep bakarım :)
@sumeyra1990
MutluBulut_
nehirnil111
edam annemler evde yasiyor hic oyle sorun yok cok sukur..
kv deler biz gibi dairedeler onlardada yok sorun..
ama bizde var iste..
bakalim 1.kattaki komsu sobayi yakarken haber verecekmis,olacakmi yine.
yine olursa kesinlikle cikartacaz ama neyse isiniriz bilmiyorum.
ufo ufo dedim ama onlarda havayi iyice kurutuyormus,hos herci hepsi kurutuyor ama
Nsyse bakalm nolcak
Ufo cok.iyi degil malesef isi bakimindanMrs Sahin
nehirnil111
anatkh018
ben eksik kalmayayim yorumumu yapayim
O testlerde dogrudur ama ben telefona indirmistim bir uygulama,oraya aadetimi kaydettikce dogurganlik donemimi cikardi.
onu takip ederken hamis kalamadim, adetimin biiminden hemen sonra kaldi bebisimiz.
yani bence Rabbim ne zaman nasip ederse..
dogurganlik donemi sanirim adetin ilk gununden sayip 14.gune dusen gundu veya geridenmi sayiliyordu oyle bisi.
birde ben sag tafima yattim azcik,bebisim sag tarafimdaydi zaten.
tam.hatirlamiyorum sadece ondan sonrami kaldi.
insallah Rabbim hepinize en hayirli zamanda nasip eder kizlar
@sumeyra1990
MutluBulut_
PembeLokum
sizi unutmayalim
Diğerleri boşa
Aslinda bu ay iyiydim stres falan yoktu ama son bir kac gundur arttinehirnil111
anatkh018
Mrs Sahin
@sumeyra1999
bence nede yapsan,totonu bile havaya diksen zamani geldiyse oluyor
bende hemen kalkip banyoya gdiyodum, bazen bekliyodum ..
ama dusununce gunlercede beklesen, tutunacak sperm zaten hemen saniyesinde tutunuyor,digerleri geri geliyor, onlara yer yok orda
anatkh018 kuzum bilmiyorumki yatmistim hemen sonrami hamis kaldim hatirlamiyorum,ama yatmistim onu iyi hatirliyorum :)
cok dogru olan seyler degil bence,Rabbim.bilir sonucta ama iste insan bunlari bilip,cocuk isteyen birine yardim etme geregi duyuyor hani beelki bilmiyodur,denesin olur diye.
14.gun haric, adetin sonrasida dogurgan bence, onu hamis kaldiktan sonra ogrenmistim.
tam tutuyor bende tarih falan olarak.
MutluBulut_
kuzum hadi hayirlisi,bellimi olur yerlesme kanamasidir belki ama boyle uzun surermi o konuda bilgim.yok.
cok dusunme, nasil desem keyfini cikar bu denemelerin diyeyim
Dusundukce,streslenip daha cok eetkilenior insan.
PembeLokum kuzum insallah ciddi degildir bu kanama, insallah normaldir.
bsi ddemedilermi neden oluyomus kanama.
Rabbim hayirli zamanda nasip eder insallah,sIkmamaya calis kndini
Aslinda bu ay iyiydim stres falan yoktu ama son bir kac gundur arttidoneme yaklastikca oluyor sanirim
nehirnil111
anatkh018
Mrs Sahin
@sumeyra1999
bence nede yapsan,totonu bile havaya diksen zamani geldiyse oluyor
bende hemen kalkip banyoya gdiyodum, bazen bekliyodum ..
ama dusununce gunlercede beklesen, tutunacak sperm zaten hemen saniyesinde tutunuyor,digerleri geri geliyor, onlara yer yok orda
anatkh018 kuzum bilmiyorumki yatmistim hemen sonrami hamis kaldim hatirlamiyorum,ama yatmistim onu iyi hatirliyorum :)
cok dogru olan seyler degil bence,Rabbim.bilir sonucta ama iste insan bunlari bilip,cocuk isteyen birine yardim etme geregi duyuyor hani beelki bilmiyodur,denesin olur diye.
14.gun haric, adetin sonrasida dogurgan bence, onu hamis kaldiktan sonra ogrenmistim.
tam tutuyor bende tarih falan olarak.
MutluBulut_
kuzum hadi hayirlisi,bellimi olur yerlesme kanamasidir belki ama boyle uzun surermi o konuda bilgim.yok.
cok dusunme, nasil desem keyfini cikar bu denemelerin diyeyim
Dusundukce,streslenip daha cok eetkilenior insan.
PembeLokum kuzum insallah ciddi degildir bu kanama, insallah normaldir.
bsi ddemedilermi neden oluyomus kanama.
Rabbim hayirli zamanda nasip eder insallah,sIkmamaya calis kndini
İnşAllah canım İnşAllah... Tekrar ne zaman gideceksin canım, kullandığın iğnelerden dolayı mı acaba kanaman? Aslında hiç birimiz rahat değiliz, dün akşama kadar hiç tekmelemedi kızım, bende çok telaş yaptım hmen sağlık ocağına gittim orada kalp atışlarını dinlettirdim, annelik zor zanaat...
Nedenini soylemediler canim benim de sormak aklima gelmediKorkudan ve endiseden aklima gelmedi sormak
insallah onemli birsey degildir canim.
o.guzel canini sIkma hic tamam, az sabir
Canım dkkat et belkide kimyasal gebelik felandir bende ocak ayında test yapmstm 2 gün gecikince pozitif çıktı sonra akşam kahverengi.akintim oldu ertesi günde çok ağrılı ve çok yoğun kanamam oldu 1 gün surdu bitti snra burda bi konuda denk geldm kimyasal gebelik geçirmişim haberm.yokUfo cok.iyi degil malesef isi bakimindanbiraz sikintili evet ama bukursunuz bisey sikma canini canim.bi akrabamizda petek tarzi bi istici vardi eskiden hic gordun mu onlardan
Kuzum bizim bu ayda tutmadi sanirimyani soyleki gecen ay 24 unde adet oldum bu ay en erken 24 unde olurum diyodun yada daha gec.. Ayin 14-15 i gibi gobegim kasindi hic okumadim duymadim ama sonra o bikini bolgesine dogru agtilar saplanmalar gibi biseyler girmeye basladi. Gunlerdur cok yorgunum, uykum var, habire biseyler yiyesim var gerci benim heo bu var birde basim agriyo .. He ayni zamanda gunlerdir sag ve sol.koltuk altindan gogsume dogru aglarilar giriyo bazen koluma vuruyo. Bunlarin hepsi psikolojik olabilir buyuk olasilikla :) asil olan ise ayin 17 sinde pembe leke geldi bir iki damla, sonraki gun kahverengi leke oldu dun azcik daha fazla damla geldi.. Bugunse tam bir adet kadar degil az ama biraz daha yogun kahverengi bunlar acaba diye dusunduruyo ama gel gelelim bir kac ay oncede zamanindan once kahverengi olmustu ama o 2~3 gun surmustu daha yogun ve resmen siyah gibiydi. Iste boyle :)
ay dogrudur, elde olmayan birsey insan merak ediyor.
anca biseylerle meskul edersen kendini beelki.okadar dusunmezsin[/QUO
Ya bu farkliliklar olmasa dusunmicem ama :)
Hep duyuyorum ama ne oldugunu tam bilmiyorum o nasil ki canimCanım dkkat et belkide kimyasal gebelik felandir bende ocak ayında test yapmstm 2 gün gecikince pozitif çıktı sonra akşam kahverengi.akintim oldu ertesi günde çok ağrılı ve çok yoğun kanamam oldu 1 gün surdu bitti snra burda bi konuda denk geldm kimyasal gebelik geçirmişim haberm.yokya seninde mi oyleydi tehlikeli mi suan heryerim agriyo romantizmam falan mi var ki diyoruz salliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?