2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Benmde olms haberm yoktu işte canım bi yerde okuyunca farkettm döllenme sağlıklı olmadığı için adet kanaması gbi vücuttan atiliyoms sessiz dusuk te deniliyo kurtaj olmama gerek kalmadan bebek dusuyoms bende kan testi yaptrdm kanamadan sonra nolur nolmaz diye ckmamsti zaten adetmden tuhaflık vardı 1 gün surdu ve aşırı derecede kanamam oldu ağrıdanda duramiyodm ve ilk defa aksamnda kahverengi akıntı geldi adet olcagm zaman hiç byle.bsy olmaz normalde

PembeLokum buna sukur kuzum, agirlik var biraz canim aciyor artik ama az kaldi nasipse.
Insallah en hayirli sekilde,saglicakla aliriz yavrumuzu kucagimiza

ilknurrr22 evet herkez oyle soyluyo of..
altta ustte yakan olmayinca daha soguk olur, normalde neyle isiniyodunuz

MutluBulut_ hayirlisi kuzum bak ilknurum dedigide olabilir,aklima gelmedi hic.
Esmada gecirmisti birkere.

İyi akşamlar herkese kızlar.benim canım bir şeye aşeriyo ama ne olduğunu çözemiyorum.tatlı mı tuzlu mu emin değilm yani deliricem ne çekiyo benim canım?bi de bu saatlerde çok acıkıyorum napıcam nası tutucam kendimi tutup meyve falan yiyorum bastırmak için var mı bebek bekleyen kızlar burda?

Kombi var ama çok ısınması ev geçen sene gerçi bide yeni bina ve boştu 2 kişi otryoduk binada smdi 9 oldk binadanda çok soğuk gelyodu canım antre buz gbi oluyodu ve petek yok antrede

Ben salatalık yada yoğurt yiyorm canım akşamları ama bu aralar acikiyorm yiyince de pişman olyrm nefesm daraliyo yemyrm o yzden

Ben salatalık yada yoğurt yiyorm canım akşamları ama bu aralar acikiyorm yiyince de pişman olyrm nefesm daraliyo yemyrm o yzden
Sen kaç aylıksın? Ben 3 aylık oldum. İştah gittikçe artıcak mı? Hiç de bişey bilmiyorum bi kitap alıp okumadım bile alayım aslında.

Sen kaç aylıksın? Ben 3 aylık oldum. İştah gittikçe artıcak mı? Hiç de bişey bilmiyorum bi kitap alıp okumadım bile alayım aslında.
6 aylık canım valla benm 4 ay hiç istahim yoktu şimdilerde arttı ama akşamları çok yiyincede rahatsız olyrm bide mide yanması basladi

6 aylık canım valla benm 4 ay hiç istahim yoktu şimdilerde arttı ama akşamları çok yiyincede rahatsız olyrm bide mide yanması basladi
nası atlatıcam bunları hiç bilmiyorum bi de cinsiyeti kaçıncı haftada öğreniliyo bazıları 12.haftanda öğrenemezsin bazısı öğrenirsin diyo şaşırdım.sağlıklı olsun istiyorum ama ona göre hazırlık yapcam hala ayaktayken.

MutluBulut_
Benmdeolms haberm yoktu işte canım bi yerde okuyunca farkettm döllenme sağlıklı olmadığı için adet kanaması gbi vücuttan atiliyoms sessiz dusuk te deniliyo kurtaj olmama gerek kalmadan bebek dusuyoms bende kan testi yaptrdm kanamadan sonra nolur nolmaz diye ckmamsti zaten adetmden tuhaflık vardı 1 gün surdu ve aşırı derecede kanamam oldu ağrıdanda duramiyodm ve ilk defa aksamnda kahverengi akıntı geldi adetolcagm zaman hiç byle.bsy olmaz normalde

Acele etme ben daha hiç bsy almadm 17. Haftada ogrenebldm ben erken öğrenme genelde değişiyor.erkende n öğrenince

Acele etme ben daha hiç bsy almadm 17. Haftada ogrenebldm ben erken öğrenme genelde değişiyor.erkende n öğrenince
hani katologlara bakıcam bi fikir için doğmadan sipariş edicem rahat ediyim diye.ona göre kız için erkek için seçicektim. benim daha öğrenmeye bayağı yolum var o zaman

hani katologlara bakıcam bi fikir için doğmadan sipariş edicem rahat ediyim diye.ona göre kız için erkek için seçicektim. benim daha öğrenmeye bayağı yolum var o zaman
Aynen tam 20 haftalık felan olunca basla çok istyosan biz.daha hiç bsy almadk dusun annem hastane çıkışı bi kaç zıbın çorap felan alms bz daha almadk

Aynen tam 20 haftalık felan olunca basla çok istyosan biz.daha hiç bsy almadk dusun annem hastane çıkışı bi kaç zıbın çorap felan alms bz daha almadk
teslimatı kurulumu temizliği yerleştirmesi derken doğum sonrasına kalsın istemiyrm açkçası. sanırım son haftalarda izne ayrıldığımda halletcem.

Hadi ya Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Banada nasip etsin insallah.kac ay sonra hamile kalmistim canim bebegine ?

Internetten vaktim bir cok kadin yasayip.farketmiyormus bile

ay Allah iyiligini versin nehirim
bosa mosa aralarinda ise yarayani var
Tabi canım can onlar lafım yok
Aslinda bu ay iyiydim stres falan yoktu ama son bir kac gundur artti doneme yaklastikca oluyor sanirim

Bende regl olaydım iyiydi perşembeye randevu almıştım yine 3.gününe falan denk gelmiyor hafta sonuna gelecek deliricem

seelam.kizlar

missburc cook erken canim daha.
hele 30lu haftalara gel oyle halledersin.
simdi ilk aylar insan hep biyle yorgun olurum saniyor, ama nasipse 4.aylardan somra enerjik olursun can sIkma

yok yok sayma daha, neyse ki dün akşam baya bi naz niyaz yaptım:) pek bi güzeldi

baktımda canım sadece aclık tokluk seker sonucları var kansızlıkla alakalı bsy yok
Hmm sadece onların değerleri var demek ki canım aslında hamilelikte kansızlık durumu önemli sanırım, benim her gittiğim yerde kan ilacı kullanıyor musun diye soruyorlar, ya kansızlığımın olduğunu biliyorlar ya da hakkaten önemli :) Sende bi sor istersen doktoruna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…