2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ah canim kiyamam gercekten zormus annelik
Tekrar 1 hafta sonra gidecegiz, ben de ignelerden diye dusundum kan sulaniriyo ya sonucta ben de ankaraya gidip gelmistim orda yarisma fl yorulduk herhalde o yuzden oldu cunku ankaradan doner donmez basladi
Büyük ihtimal kullandığın iğnelerden olabilir canım tabi doktorun daha iyi bilir... Sen yinede yorma kendini dikkat et...

tabi canım bilgileri paylaş ben çok şey duydum da kafama yatanı yapıyorum yatmayanı yapmıyorum mesela maydanoz yeme demişlerdi düşük olur falan iyi de bilmeden yiyen olmuştur illaki düşen de maydonozdandır diyemez yani ne bilim aman Allah bilir en iyisini
ben takvimim programını yükledim canım tam 14cü gün değil zaten o haftanın olduğu günler ihtimaller yüksek ağırlık verilmeli o günlere

Evet :) ben zaten heyecan yapıtım canım ya böyle hemen olan bişey degilmiş araştırdıkça kafam karısıyor.
karışmasın kuzum sen en iyiysi takvimim programını indir google playden o takip etsin sen yerine bide test alır yaparsın kesinleşir yumutlama zamanların

yok yok sayma daha, neyse ki dün akşam baya bi naz niyaz yaptım:) pek bi güzeldi
aferin sana kuzum yap tabi çeksin biraz nazını :) benim kuzenin eşi hamile olduğunu öğrendiği an triplere girdi mide bulantısı hemen kusmalar falan daha çocuk yok kese var 4 haftalık sadece sonraları mevsimi olmayan meyveler istemeler falan 30 liraya karpuz almıştı hatırlıorum abarttı da abarttı Allah ın takdiri çocuk olmadı kese vardı sadece 2 aylıkken alınmak zorunda kaldı ama insanlar neler yapıyo bil diye dedim

Günaydın kızlarrr bugün nedense çok sevinçli hissediyorum kendimi yağmurlu hava da bi huzur veriyo bana

Günaydın kızlarrr bugün nedense çok sevinçli hissediyorum kendimi yağmurlu hava da bi huzur veriyo bana

Bende de garip bir durum var. Yataktan kalkarken çok zorlandım çok halsiz bitkinim sanırım hasta olucam

Bu aralar hamile kalma meselesi çok düşündürüyor beni. Açıkcası biraz korkuyorum Çünkü son zamanlarda enfeksiyonum var ve doktor ilaç yazdı ilaç içiyorum ama garip bi şekilde kasıklarımda ağrı var. Dikkat ediyoruz korunuyoruz ama hep aklımda acaba kalıyor

Banada sağlık ocagnda soruyolar ilaç kullanıyo musun diye normalde kansizligina vardi ilk hamile kaldığımda alınan kanda bisey çıkmadı bi dahada bisey soylemediler

Diğerleri boşa
ben söyleyenlerin yalancısıyım kuzum ama videolarda falan hep bitane sperm bi yumurtaya hızla gidiyo ya ondan yola çıkarak söyledim hem hepsi yarasa dışanı nie çıksın ki diğerleri otursunlar içerde bi köşede yer yok sanki

kız bizimkide ptesi akşamı abimleri yemeğe çağırdı benden önce gitmiş çorba yapmış fırına elma dilim patates atmış puding yapmış dolaba koymuş bende bi salata ve köfte falan hazırladım o sırada komple evi süpürüp ortalığı topladı isteyince yapıo ama yap desem yapmazdı

bende iki kere adetten bitiminden 1 hafta sonra yani yumurtlama dönemlerimde kanama yaşadım 2 ay üst üste doktora gittim sordum cevap bile vermedi netten baktım yumurta çatlamasından oluo falan filan yazıyodu sen düşük diyince acaba düşük mü yaptım diorum şimdi de kafam karıştı

Bu kimyasal gebeliği çoğu kişi farketmyomus canım ben adetm 2 gün geçince test yaptm pozitif çıktı işte yapmasam normal adet oldm sancaktm

Hadi yaaa, ama benim gerçekten bulanıyordu yemek yapmıyordum :)) Bende ayva istemiştim bulamadı ama annem bulmuştu :)) Dün akşam bulaşıkları makineye attı, yoğurt mayaladı, baya baya iş yaptı Bende yapıyormuşum naz yaaaa şimdi farkettim

Banada sağlık ocagnda soruyolar ilaç kullanıyo musun diye normalde kansizligina vardi ilk hamile kaldığımda alınan kanda bisey çıkmadı bi dahada bisey soylemediler
Hmm o zaman bişey çıkmadığı için üstüne bastıra bastıra söylememişlerdir canım...

Benmde canım portakal çekmişti eşim bulamamıştı annem bulmuştu tutturmadm öyle ama canım şunu istyo al diye

karışmasın kuzum sen en iyiysi takvimim programını indir google playden o takip etsin sen yerine bide test alır yaparsın kesinleşir yumutlama zamanların

tamam öyle yapıyım canım peki böyle saglık ocagına kayıt yaptırmak lazım mı

Bi daha ki gttgmde sorarım artk yinede sukur 2 haftada bi çağırıyordu smdi 28. Haftanın sonunda gel dedi
Seninki iyi gün veriyormuş, ben kendi kafama göre gidiyorum Aslında pek memnun değilim özeldeki doktorumdan, ama çok iyi vss diyorlar diye devam ediyorum.. zaten hepi topu 2 kere gittim, bu 3 olcak

Benmde canım portakal çekmişti eşim bulamamıştı annem bulmuştu tutturmadm öyle ama canım şunu istyo al diye
Aynen bende hiç tutturmadım, olursa olur, olmazsa olmaz dedim... Ayy acıktım şimdi ama ne yesem diye düşünüyorum resmen

geçmiş olsun canım sende ilk geceden hamile kalanlar kervanından mısın yoksa korunuyorsan şuanlık düşünmüyorsun demekki ama evlendiğim ilk zamanlar beimde sancılarım ağrılarım kolay hastalanmalarım oluyordu ilişkile alakalı sanırım

Bu kimyasal gebeliği çoğu kişi farketmyomus canım ben adetm 2 gün geçince test yaptm pozitif çıktı işte yapmasam normal adet oldm sancaktm
adet sancıların oluyor muydu canım yani o sancıları hamileykende yaşadın mı? Meraktan soruyorum

kız illaki bulantı oluyordur ama bu çok erkendi 4 haftalık o gün bana ve eşime efekt yaptı gibi geldi ne bilim Allah bilir günahına da girmim senin kocada yapıyormuş iş aferin ona

Bende korkuyorum ama istiyorum da birazcık daha zamanımız var hazır hissederim inş kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…