2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tamam öyle yapıyım canım peki böyle saglık ocagına kayıt yaptırmak lazım mı
kız sen hamile misin ki sağlık ocağına kayıt yaptırıon kafam karıştı şimdi yada başka bişeyse söyle bende bileyim bilmediğim bişey belliki

Sağol canım. İnşallah öyle bir durum yok Korunuyoruz ama korunurken bile hamile kalan tanıdıklarım var o yüzden korkmuyor değilim

Doktor öyle söyledi. Yeni evlenenlerde görülen şeyler dedi bakalım

kız sen hamile misin ki sağlık ocağına kayıt yaptırıon kafam karıştı şimdi yada başka bişeyse söyle bende bileyim bilmediğim bişey belliki

yok kız daha değil :) ya böyle gidiyomussun bebek düşünüyoruz diye folik asit veriyolarmış ilaç benim beynim yandı

He yok benim 8. haftada başlamıştı :)))
Ayy alemsiinnn yaaa Evet evet yapar çok şükür... MaşAllah diyim nazar değmesin

anatkh018 evet 14.gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasida iyi :)
ama 14.gun tam zamaniymis

kiz napcan spermlerin hepsini icerde
milyon tane bebe olur

Tabi canım can onlar lafım yok

Bende regl olaydım iyiydi perşembeye randevu almıştım yine 3.gününe falan denk gelmiyor hafta sonuna gelecek deliricem
seninde mi ya bu icuncu gun olayi cidden can sikici .ben bu durumda adetmiyim neyim anlamadim 3. Gunude cozmeedim o yuzden bugun 5. Gunde olabilir normal adetim o kadar suruyo zaten baaklim nolcak

7 ay denedk Canm oldu çok bekletmedi bizi bebeğimiz :))
Cok sukur canim ben simdiden umitsizlige kapildimda :)

Günaydın Hanımlar
Günaydın canımcımNasılsın
Günaydın kızlarrr bugün nedense çok sevinçli hissediyorum kendimi yağmurlu hava da bi huzur veriyo bana

Sevincin hayra çıksın kuzucumEvet koşa koşa gidiyorlar yarış hallerindeler geri yenilenler dışarı geliyor demek ki
Günaydın kızlar üstüm açık yatmisim kollarim gobegim buz gibi olmuş havalar soğudu artık
Tutulmuştur canım sıcak su torbası falan uygula havalar serin

seninde mi ya bu icuncu gun olayi cidden can sikici .ben bu durumda adetmiyim neyim anlamadim 3. Gunude cozmeedim o yuzden bugun 5. Gunde olabilir normal adetim o kadar suruyo zaten baaklim nolcak
Bugün olursam yarın 2.gün de olsa gideceğim ama olamazsam kaçtı gene

:) tamam sadece onu içsek oluyormu birde ne zaman baslamak gerekiyor ilaca
Canım o ilaç olası hamilelik durumunda bebişin gelişimi için önemli, yani hamile kalmak için kullanılmıyor.. Ama 3 ay öncesinden başlarsan olur.. Ben 2 ay kullanmıştım sonra hamile kaldım devam ettim bir müddet daha

Sağol canım. İnşallah öyle bir durum yok Korunuyoruz ama korunurken bile hamile kalan tanıdıklarım var o yüzden korkmuyor değilim

Doktor öyle söyledi. Yeni evlenenlerde görülen şeyler dedi bakalım
doğru dion Allah ol derse kim mani olabilir ki Rabbim bana da ol diyiverir inşaAllah havalarda soğudu iyice dikkat et narin olunuyor ilk aylar kuzum bak doktorda demiş onaylamış beni

yok kız daha değil :) ya böyle gidiyomussun bebek düşünüyoruz diye folik asit veriyolarmış ilaç benim beynim yandı
he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcam

He yok benim 8. haftada başlamıştı :)))
Ayy alemsiinnn yaaa Evet evet yapar çok şükür... MaşAllah diyim nazar değmesin
bak gördün mü 8 haftaymış bize nazı hep bize pek sevmez bizi biliyor bide benim çok istediğimi ya ondan aman neyse dedikodu yaptım günaha girdim tövbee aman aman iş yapan hatun nazı çeken kocalara nazar değmesinnn inşaAllah onlar bize lazımm

anatkh018 evet 14.gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasida iyi :)
ama 14.gun tam zamaniymis

kiz napcan spermlerin hepsini icerde
milyon tane bebe olur
ayneen kuşum takvimden bakarak söylüyorum tam 14 ben napim spermleri nehirnil111 ime yetmiyo 1 damlacık bende ona çözüm buldum bu arada nerdesin kız nehir??

Seninki iyi gün veriyormuş, ben kendi kafama göre gidiyorum Aslında pek memnun değilim özeldeki doktorumdan, ama çok iyi vss diyorlar diye devam ediyorum.. zaten hepi topu 2 kere gittim, bu 3 olcak
Ben devlete gdiyorm canım özele gtmyrm hadi ya ne kadar az gtmssn ben smdye kadar hep 2 haftada bi gittim

Ben o zaman alıyım 1 ay kadar zaman var önümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…