kız sen hamile misin ki sağlık ocağına kayıt yaptırıontamam öyle yapıyım canım peki böyle saglık ocagına kayıt yaptırmak lazım mı
geçmiş olsun canım sende ilk geceden hamile kalanlar kervanından mısın yoksakorunuyorsan şuanlık düşünmüyorsun demekki ama evlendiğim ilk zamanlar beimde sancılarım ağrılarım kolay hastalanmalarım oluyordu ilişkile alakalı sanırım
adet sancıların oluyor muydu canım yani o sancıları hamileykende yaşadın mı? Meraktan soruyorum
kız illaki bulantı oluyordur ama bu çok erkendi 4 haftalık o gün bana ve eşime efekt yaptı gibi geldi ne bilim Allah bilir günahına da girmimsenin kocada yapıyormuş iş aferin ona
Sen ne kadarlık evlisin canım?Bende korkuyorum ama istiyorum da birazcık daha zamanımız var hazır hissederim inş kendimi
kız sen hamile misin ki sağlık ocağına kayıt yaptırıonkafam karıştı şimdi yada başka bişeyse söyle bende bileyim bilmediğim bişey belliki
He yok benim 8. haftada başlamıştı :)))geçmiş olsun canım sende ilk geceden hamile kalanlar kervanından mısın yoksakorunuyorsan şuanlık düşünmüyorsun demekki ama evlendiğim ilk zamanlar beimde sancılarım ağrılarım kolay hastalanmalarım oluyordu ilişkile alakalı sanırım
adet sancıların oluyor muydu canım yani o sancıları hamileykende yaşadın mı? Meraktan soruyorum
kız illaki bulantı oluyordur ama bu çok erkendi 4 haftalık o gün bana ve eşime efekt yaptı gibi geldi ne bilim Allah bilir günahına da girmimsenin kocada yapıyormuş iş aferin ona
Canım onu direk kendin eczaneden alabilirsin sağlık ocağına gitmeden..yok kız daha değil :) ya böyle gidiyomussun bebek düşünüyoruz diye folik asit veriyolarmış ilaçbenim beynim yandı
Canım onu direk kendin eczaneden alabilirsin sağlık ocağına gitmeden..
seninde mi ya bu icuncu gun olayi cidden can sikici .ben bu durumda adetmiyim neyim anlamadimTabi canım can onlar lafım yok
Bende regl olaydım iyiydi perşembeye randevu almıştım yine 3.gününe falan denk gelmiyor hafta sonuna gelecek deliricem
Cok sukur canim ben simdiden umitsizlige kapildimda :)7 ay denedk Canm oldu çok bekletmedi bizi bebeğimiz :))
Günaydın canımcımGünaydın Hanımlar
Günaydın kızlarrr bugün nedense çok sevinçli hissediyorum kendimi yağmurlu hava da bi huzur veriyo bana
Sevincin hayra çıksın kuzucumben söyleyenlerin yalancısıyım kuzum ama videolarda falan hep bitane sperm bi yumurtaya hızla gidiyo ya ondan yola çıkarak söyledimhem hepsi yarasa dışanı nie çıksın ki diğerleri otursunlar içerde bi köşede yer yok sanki
Tutulmuştur canım sıcak su torbası falan uygula havalar serinGünaydın kızlar üstüm açık yatmisim kollarim gobegim buz gibi olmuş havalar soğudu artık
Bugün olursam yarın 2.gün de olsa gideceğim ama olamazsam kaçtı geneseninde mi ya bu icuncu gun olayi cidden can sikici .ben bu durumda adetmiyim neyim anlamadim3. Gunude cozmeedim o yuzden bugun 5. Gunde olabilir normal adetim o kadar suruyo zaten baaklim nolcak
Canım o ilaç olası hamilelik durumunda bebişin gelişimi için önemli, yani hamile kalmak için kullanılmıyor.. Ama 3 ay öncesinden başlarsan olur.. Ben 2 ay kullanmıştım sonra hamile kaldım devam ettim bir müddet daha:) tamam sadece onu içsek oluyormu birde ne zaman baslamak gerekiyor ilaca
doğru dion Allah ol derse kim mani olabilir ki Rabbim bana da ol diyiverir inşaAllahSağol canım. İnşallah öyle bir durum yokKorunuyoruz ama korunurken bile hamile kalan tanıdıklarım var o yüzden korkmuyor değilim
Doktor öyle söyledi. Yeni evlenenlerde görülen şeyler dedi bakalım
he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcamyok kız daha değil :) ya böyle gidiyomussun bebek düşünüyoruz diye folik asit veriyolarmış ilaçbenim beynim yandı
bak gördün mü 8 haftaymış bize nazı hep bize pek sevmez bizi biliyor bide benim çok istediğimi ya ondan aman neyse dedikodu yaptım günaha girdim tövbeeHe yok benim 8. haftada başlamıştı :)))
Ayy alemsiinnn yaaaEvet evet yapar çok şükür... MaşAllah diyim nazar değmesin
ayneen kuşum takvimden bakarak söylüyorum tam 14anatkh018 evet 14.gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasida iyi :)
ama 14.gun tam zamaniymis
kiz napcan spermlerin hepsini icerde
milyon tane bebe olur
Ben devlete gdiyorm canım özele gtmyrm hadi ya ne kadar az gtmssn ben smdye kadar hep 2 haftada bi gittimSeninki iyi gün veriyormuş, ben kendi kafama göre gidiyorumAslında pek memnun değilim özeldeki doktorumdan, ama çok iyi vss diyorlar diye devam ediyorum.. zaten hepi topu 2 kere gittim, bu 3 olcak
Ben daha yeni kahvaltı yapyrm gel çay icelmAynen bende hiç tutturmadım, olursa olur, olmazsa olmaz dedim... Ayy acıktım şimdi ama ne yesem diye düşünüyorum resmen
ne oluyor canım niye gidiyorsun kaçırdım mı ben konuyu?Bugün olursam yarın 2.gün de olsa gideceğim ama olamazsam kaçtı gene
ayneen kuşum takvimden bakarak söylüyorum tam 14ben napim spermleri nehirnil111 ime yetmiyo 1 damlacık bende ona çözüm buldum bu arada nerdesin kız nehir??
Canım o ilaç olası hamilelik durumunda bebişin gelişimi için önemli, yani hamile kalmak için kullanılmıyor.. Ama 3 ay öncesinden başlarsan olur.. Ben 2 ay kullanmıştım sonra hamile kaldım devam ettim bir müddet daha
Hormonlarıma baktıracağım canım yumurtalıklara pko hastasıyım yane oluyor canım niye gidiyorsun kaçırdım mı ben konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?