2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen canım adet sancim çok oluyodu adet olcam saniyodm surekli tuvalete gidiyodm cnku ağrı gelir gelmez olurum normalde onun içinde testi geç.yaptm baya

aman az olmasin,bol bol olsun

Bende kapilmistim hiç hamile kalamicak gbi hissedyodm hele ki ilk denemede hamile kalanları gordukce sen ne kadarlik evlisin

Bizim ev yine serin olcak gbi dün dışarı çıktım sıcak ev soğuk napcaksak

he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcam

Bence başlayalım şimdiden. Ben bugün alıcam zaten hamileyken alcaz kilo 54 kilodayım bakalım kac olucaz :)

Sevincin hayra çıksın kuzucumEvet koşa koşa gidiyorlar yarış hallerindeler geri yenilenler dışarı geliyor demek ki Günaydın canımcımNasılsın

Kız yazıyorum yazıyorum gelmiyor mu geçmiş sayfalara baksanıza

Hormonlarıma baktıracağım canım yumurtalıklara pko hastasıyım ya

şimdi gördüm kız yetişemiyorum anam napim ya ya yenilenler ölüyor maalesef fayde yok tekrar yapcen tazesinden çok geçmiş olsun canım benim pko olduğunu nerden anladın ben doktora gittiğimde hiç bişey yok ne kist ne iltihap falan dedi bana ama adetlerim çok sancılı bu normal mi sence ben hep şüphe ederdim ama o temiz dedi. seninde umarım güzel sonuçların çıkar kuzum

ilknurrr22 ben geleyim mi
demli cay icesim var ama burda yokkiii
Var ama yaslilarin kahvesinde yapiyolar, bebek gelmden icsem iyi olacak
zararliymis gerci hamisken ama doyumluk degil tadimlik bari icsemmmm

Aynen canım adet sancim çok oluyodu adet olcam saniyodm surekli tuvalete gidiyodm cnku ağrı gelir gelmez olurum normalde onun içinde testi geç.yaptm baya
benimde çok olur sancım ya 1 hafta önceden kasımğımda başlar sancımm tatlı bişeyler falan olsa da yesem isteği falan o yüzden sen gibi geç yaparım bende ha oldu ha olacak gibiyim şuanda bile

aman az olmasin,bol bol olsun
aynen bol bol olsun ama yarayandan olsun boş olmasın

Bence başlayalım şimdiden. Ben bugün alıcam zaten hamileyken alcaz kilo 54 kilodayım bakalım kac olucaz :)
ay sen çok iyisin ben 71 kiloyum kız

Evet hızlı ilerliyor kalabalık oluncaŞuanda yenisi çok gerekli değil olduğu kadarSağol canım ben ergenliğe girdiğimden beri uğraşıyorum senelerce gittim doktorlara hepsi aynı pko dedi bazıları zordur çocuk diyor bazıları hemen hamile kalıyor nasip tabi Rabbim bilirBende adet düzensizliği olmaya başlamıştı tüylenme oldu ondan anladım gittim canım doktora senelerdir ara vererek doğum kontrol hapı kullanıyorum bu hastalık için hep aynı şeyi verip gönderiyorlar

Aynen bende bide psikolojik değişiklikler olmstu cok sınırlıydm eşime nasıl bagiriyodm

Rabbim boş bırakmasın kollarını kuzumm çok geçmiş olsun canım tez zamnda atlatırsın inşaAllah nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama kist sanırım dimi

Sağol çok moral oldu ben hiç +60 olmadım hiç en yüksek kilom 58dir.
Bende olmamıştım halada nerden aldgm belli degl canım eski pantolonlarının giyiyorm hala bacaklarimdan felan hiç almamisim henüz gobekte yok öyle dapdar giyince belli oluyo ama goguslerden aldm kesin eminim hiç biseye sigmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…