- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.087
- 798
- 29
Aynen canım adet sancim çok oluyodu adet olcam saniyodm surekli tuvalete gidiyodm cnku ağrı gelir gelmez olurum normalde onun içinde testi geç.yaptm bayageçmiş olsun canım sende ilk geceden hamile kalanlar kervanından mısın yoksakorunuyorsan şuanlık düşünmüyorsun demekki ama evlendiğim ilk zamanlar beimde sancılarım ağrılarım kolay hastalanmalarım oluyordu ilişkile alakalı sanırım
adet sancıların oluyor muydu canım yani o sancıları hamileykende yaşadın mı? Meraktan soruyorum
kız illaki bulantı oluyordur ama bu çok erkendi 4 haftalık o gün bana ve eşime efekt yaptı gibi geldi ne bilim Allah bilir günahına da girmimsenin kocada yapıyormuş iş aferin ona
doğru dion Allah ol derse kim mani olabilir ki Rabbim bana da ol diyiverir inşaAllahhavalarda soğudu iyice dikkat et narin olunuyor ilk aylar kuzum bak doktorda demiş onaylamış beni
he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcam
bak gördün mü 8 haftaymış bize nazı hep bize pek sevmez bizi biliyor bide benim çok istediğimi ya ondan aman neyse dedikodu yaptım günaha girdim tövbeeaman aman iş yapan hatun nazı çeken kocalara nazar değmesinnn inşaAllah onlar bize lazımm
ayneen kuşum takvimden bakarak söylüyorum tam 14ben napim spermleri nehirnil111 ime yetmiyo 1 damlacık bende ona çözüm buldum bu arada nerdesin kız nehir??
Bende kapilmistim hiç hamile kalamicak gbi hissedyodm hele ki ilk denemede hamile kalanları gordukceseninde mi ya bu icuncu gun olayi cidden can sikici .ben bu durumda adetmiyim neyim anlamadim3. Gunude cozmeedim o yuzden bugun 5. Gunde olabilir normal adetim o kadar suruyo zaten baaklim nolcak
Cok sukur canim ben simdiden umitsizlige kapildimda :)
Bizim ev yine serin olcak gbi dün dışarı çıktım sıcak ev soğuk napcaksakGünaydın canımcımNasılsın
Sevincin hayra çıksın kuzucumEvet koşa koşa gidiyorlar yarış hallerindeler geri yenilenler dışarı geliyor demek ki
Tutulmuştur canım sıcak su torbası falan uygula havalar serin
he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcam
Sevincin hayra çıksın kuzucumEvet koşa koşa gidiyorlar yarış hallerindeler geri yenilenler dışarı geliyor demek ki Günaydın canımcım Nasılsın
Kız yazıyorum yazıyorum gelmiyor mu geçmiş sayfalara baksanıza
Hormonlarıma baktıracağım canım yumurtalıklara pko hastasıyım ya
Bende 56yla hamile kaldm smdi 61 olmsm çok dkkat etmyrm ama iyi gdyrm zaten ilk aylar yiyemiceksn Canm korkmaBence başlayalım şimdiden. Ben bugün alıcam zaten hamileyken alcaz kilo 54 kilodayım bakalım kac olucaz :)
Gel canim bende açık çay severm demli doldurmuşum iciyorm usendgmdenilknurrr22 ben geleyim mi
demli cay icesim var ama burda yokkiii
Var ama yaslilarin kahvesinde yapiyolar, bebek gelmden icsem iyi olacak
zararliymis gerci hamisken ama doyumluk degil tadimlik bari icsemmmm
benimde çok olur sancım ya 1 hafta önceden kasımğımda başlar sancımm tatlı bişeyler falan olsa da yesem isteği falan o yüzden sen gibi geç yaparım bende ha oldu ha olacak gibiyim şuanda bileAynen canım adet sancim çok oluyodu adet olcam saniyodm surekli tuvalete gidiyodm cnku ağrı gelir gelmez olurum normalde onun içinde testi geç.yaptm baya
aynen bol bol olsun ama yarayandan olsun boş olmasın
aman az olmasin,bol bol olsun
ay sen çok iyisin ben 71 kiloyum kızBence başlayalım şimdiden. Ben bugün alıcam zaten hamileyken alcaz kilo 54 kilodayım bakalım kac olucaz :)
Evet hızlı ilerliyor kalabalık oluncaşimdi gördüm kız yetişemiyorum anam napimya ya yenilenler ölüyor maalesef fayde yok tekrar yapcen tazesinden çok geçmiş olsun canım benim pko olduğunu nerden anladın ben doktora gittiğimde hiç bişey yok ne kist ne iltihap falan dedi bana ama adetlerim çok sancılı bu normal mi sence ben hep şüphe ederdim ama o temiz dedi. seninde umarım güzel sonuçların çıkar kuzum
Bende 56yla hamile kaldm smdi 61 olmsm çok dkkat etmyrm ama iyi gdyrm zaten ilk aylar yiyemiceksn Canm korkma
Gel canim bende açık çay severm demli doldurmuşum iciyorm usendgmden
ay sen çok iyisin ben 71 kiloyum kız
Aynen bende bide psikolojik değişiklikler olmstu cok sınırlıydm eşime nasıl bagiriyodmbenimde çok olur sancım ya 1 hafta önceden kasımğımda başlar sancımm tatlı bişeyler falan olsa da yesem isteği falan o yüzden sen gibi geç yaparım bende ha oldu ha olacak gibiyim şuanda bile
aynen bol bol olsun ama yarayandan olsun boş olmasın
ay sen çok iyisin ben 71 kiloyum kız
Bitki çayı felan hiç icmyrm canım normal cayida sadece kahvaltıda iciyrm bisey olr mukiz cok icme cay falan
bazilari dogumu baslatiyor.
Evet hızlı ilerliyor kalabalık oluncaŞuanda yenisi çok gerekli değil olduğu kadar Sağol canım ben ergenliğe girdiğimden beri uğraşıyorum senelerce gittim doktorlara hepsi aynı pko dedi bazıları zordur çocuk diyor bazıları hemen hamile kalıyor nasip tabi Rabbim bilir Bende adet düzensizliği olmaya başlamıştı tüylenme oldu ondan anladım gittim canım doktora senelerdir ara vererek doğum kontrol hapı kullanıyorum bu hastalık için hep aynı şeyi verip gönderiyorlar
1 yıl 2 ay olmuşsenin ?
Bende olmamıştım halada nerden aldgm belli degl canım eski pantolonlarının giyiyorm hala bacaklarimdan felan hiç almamisim henüz gobekte yok öyle dapdar giyince belli oluyo ama goguslerden aldm kesin eminim hiç biseye sigmiyoSağol çok moral olduben hiç +60 olmadım hiç en yüksek kilom 58dir.
oo o bende normalde de var ondan hiç anlayaamamAynen bende bide psikolojik değişiklikler olmstu cok sınırlıydm eşime nasıl bagiriyodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?