- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin kuzum cümlemizi inşallahRabbim boş bırakmasın kollarını kuzummçok geçmiş olsun canım tez zamnda atlatırsın inşaAllah nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama kist sanırım dimi
Bitki çayı felan hiç icmyrm canım normal cayida sadece kahvaltıda iciyrm bisey olr mu
anladım canımmm Allah yardımcın olsun tatlımAmin kuzum cümlemizi inşallahSağol canımcım inşallah ama bu bünyenin yaptığı bir şey henüz kurtulan biri olduğunu sanmıyorum her regl döneminde tekrarlıyor diye biliyorum yumurtalıklarda ufak ufak kistcikler oluşuyor falan değişik bir şey
Demli çay hiç içmem zaten sevmem bitki çaylarına hiç doknmyrm bile hatta ilk zamanlar kabızlık sorunum çok oldu yinede hiç birini icmedmevet bitki icme, demliyide iyi ddegil diye okumustum.
of gerci neyi severek yesek iyi degil deniyor.
onu yeme,bunu yapma napalim biz hic anlamadim
Ooo bence tam zamanı senin canım
Daha 1 ay 8 günlük evliyim
İyiyim kuzucum havalarla uğraşıyoruz işteGünaydın canımcımNasılsın
Sevincin hayra çıksın kuzucumEvet koşa koşa gidiyorlar yarış hallerindeler geri yenilenler dışarı geliyor demek ki
Tutulmuştur canım sıcak su torbası falan uygula havalar serin
doğru dion Allah ol derse kim mani olabilir ki Rabbim bana da ol diyiverir inşaAllahhavalarda soğudu iyice dikkat et narin olunuyor ilk aylar kuzum bak doktorda demiş onaylamış beni
he anladım canım benim arkadaşım git eczaneden direk al demişti 3 ay evvelinden başla demişti hatta ama almadım ne bilim kilo falan yaparsa diye ama hamile kalim hemen koşarak gidip alcam
bak gördün mü 8 haftaymış bize nazı hep bize pek sevmez bizi biliyor bide benim çok istediğimi ya ondan aman neyse dedikodu yaptım günaha girdim tövbeeaman aman iş yapan hatun nazı çeken kocalara nazar değmesinnn inşaAllah onlar bize lazımm
ayneen kuşum takvimden bakarak söylüyorum tam 14ben napim spermleri nehirnil111 ime yetmiyo 1 damlacık bende ona çözüm buldum bu arada nerdesin kız nehir??
Bende çok snirliydim annem bana hep deli deliyi gorunce boynuzunu saklarmis evlendgn adam sınırlı olursa kalmaz sende sınır felan demişti birazcık öyle oldu sanırımoo o bende normalde de var ondan hiç anlayaamamçok agresif bi yapım var maalesef
Demli çay hiç içmem zaten sevmem bitki çaylarına hiç doknmyrm bile hatta ilk zamanlar kabızlık sorunum çok oldu yinede hiç birini icmedm
Bende olmamıştım halada nerden aldgm belli degl canım eski pantolonlarının giyiyorm hala bacaklarimdan felan hiç almamisim henüz gobekte yok öyle dapdar giyince belli oluyo ama goguslerden aldm kesin eminim hiç biseye sigmiyo
Aynen valla o kadar dusunmyrmanladim canim,aman neyse bukadar ince dusunmeyelim :)
anatkh018 amiin canim, Rabbim.hepinize en hayirli zamanda nasip eder insallah hayirli,saglikli evlad
Yok ya öyle çok yaksmyo byle sadece göbeği olanlar güzel oluyoaslında hamilelere yakışıyor kilo almak :)
O durum kötü canım canım inşallah sıcak olurBizim ev yine serin olcak gbi dün dışarı çıktım sıcak ev soğuk napcaksak
Amin canım sağol cümlemizin inşallahanladım canımmm Allah yardımcın olsun tatlım
Biz korunuyoruz ama maalesef canım çünkü pco değişik bir hastalık bir anda hamile de kalabilirsin aniden kalsaydım hazırlıksız ve borç içindeyiz daha evliliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz zor olurnehirnil111 canım benm teyzemin gelinin de de pco var ve 2 3 ayda bi adet goruyodu dün hamile olduğunu ogrenms korunmuyodu oda evlendiklerinden beri bu ay 1 yıl olmstu tam
İyiyim kuzucum havalarla uğraşıyoruz işteBugün biraz halsiz gibiydim sabah ama şimdi daha iyiyim
Ohh afiyet bal şeker olsun.. Çok fena acıktım yaaaaBen daha yeni kahvaltı yapyrm gel çay icelm
ben gibisin desene ayaklarım altında fan var nerseyse bi aydır çalışyor bebiş yapcaz üşütmemek lazımEvet canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bu konuda hassasım zaten ayaklarımdan bile hemen üşütebiliyorum
ay taktik ver bana bizimkide sinirli boynuzu nasıl saklim bilmiyorum benBende çok snirliydim annem bana hep deli deliyi gorunce boynuzunu saklarmis evlendgn adam sınırlı olursa kalmaz sende sınır felan demişti birazcık öyle oldu sanırım
anladim canim,aman neyse bukadar ince dusunmeyelim :)
anatkh018 amiin canim, Rabbim.hepinize en hayirli zamanda nasip eder insallah hayirli,saglikli evlad
Şuan istemyosan sorun yok canımO durum kötü canım canım inşallah sıcak olur
Amin canım sağol cümlemizin inşallah
Biz korunuyoruz ama maalesef canım çünkü pco değişik bir hastalık bir anda hamile de kalabilirsin aniden kalsaydım hazırlıksız ve borç içindeyiz daha evliliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz zor olur
Dikkatli ol kuzum havalar serin biraz değişik hastalık mevsimi
Hmm anladm canım normal dogm mu dusunuyosn açıkçası ben normal.oldktan sonra ozelin bi anlamı.olduğunu dsnmyrmOhh afiyet bal şeker olsun.. Çok fena acıktım yaaaa(
Canım devlete bende gidiyorum sürekli ama doğumu özelde yapmayı düşündüğüm için aynı zamanda özelede gidiyorum. Özele 2 kere gittim diyorum.:)))
Bebeğinin cinsiyeti belli oldumuYok ya öyle çok yaksmyo byle sadece göbeği olanlar güzel oluyo
Korkuyorum da istediğimizde ya bekletirse diyeŞuan istemyosan sorun yok canım
Ben tartstgmz zaman yatak odasına kitliyorum kendimi uyuyorm sonra o geliyo özür diliyo opuyo obur turlu bende cevap verirsem uzuyoda uzuyoben gibisin desene ayaklarım altında fan var nerseyse bi aydır çalışyor bebiş yapcaz üşütmemek lazım
ay taktik ver bana bizimkide sinirli boynuzu nasıl saklim bilmiyorum ben
aminnn canımm amin hayırlısı ve sağlısı olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?