2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Rabbim boş bırakmasın kollarını kuzumm çok geçmiş olsun canım tez zamnda atlatırsın inşaAllah nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama kist sanırım dimi
Amin kuzum cümlemizi inşallahSağol canımcım inşallah ama bu bünyenin yaptığı bir şey henüz kurtulan biri olduğunu sanmıyorum her regl döneminde tekrarlıyor diye biliyorum yumurtalıklarda ufak ufak kistcikler oluşuyor falan değişik bir şey

Bitki çayı felan hiç icmyrm canım normal cayida sadece kahvaltıda iciyrm bisey olr mu

evet bitki icme, demliyide iyi ddegil diye okumustum.
of gerci neyi severek yesek iyi degil deniyor.
onu yeme,bunu yapma napalim biz hic anlamadim

anladım canımmm Allah yardımcın olsun tatlım

nehirnil111 canım benm teyzemin gelinin de de pco var ve 2 3 ayda bi adet goruyodu dün hamile olduğunu ogrenms korunmuyodu oda evlendiklerinden beri bu ay 1 yıl olmstu tam

evet bitki icme, demliyide iyi ddegil diye okumustum.
of gerci neyi severek yesek iyi degil deniyor.
onu yeme,bunu yapma napalim biz hic anlamadim
Demli çay hiç içmem zaten sevmem bitki çaylarına hiç doknmyrm bile hatta ilk zamanlar kabızlık sorunum çok oldu yinede hiç birini icmedm

İyiyim kuzucum havalarla uğraşıyoruz işte Bugün biraz halsiz gibiydim sabah ama şimdi daha iyiyim

Evet canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bu konuda hassasım zaten ayaklarımdan bile hemen üşütebiliyorum

oo o bende normalde de var ondan hiç anlayaamam çok agresif bi yapım var maalesef
Bende çok snirliydim annem bana hep deli deliyi gorunce boynuzunu saklarmis evlendgn adam sınırlı olursa kalmaz sende sınır felan demişti birazcık öyle oldu sanırım

Demli çay hiç içmem zaten sevmem bitki çaylarına hiç doknmyrm bile hatta ilk zamanlar kabızlık sorunum çok oldu yinede hiç birini icmedm

anladim canim,aman neyse bukadar ince dusunmeyelim :)

anatkh018 amiin canim, Rabbim.hepinize en hayirli zamanda nasip eder insallah hayirli,saglikli evlad

aslında hamilelere yakışıyor kilo almak :)

Bizim ev yine serin olcak gbi dün dışarı çıktım sıcak ev soğuk napcaksak
O durum kötü canım canım inşallah sıcak olur
anladım canımmm Allah yardımcın olsun tatlım
Amin canım sağol cümlemizin inşallah
nehirnil111 canım benm teyzemin gelinin de de pco var ve 2 3 ayda bi adet goruyodu dün hamile olduğunu ogrenms korunmuyodu oda evlendiklerinden beri bu ay 1 yıl olmstu tam
Biz korunuyoruz ama maalesef canım çünkü pco değişik bir hastalık bir anda hamile de kalabilirsin aniden kalsaydım hazırlıksız ve borç içindeyiz daha evliliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz zor olur
İyiyim kuzucum havalarla uğraşıyoruz işte Bugün biraz halsiz gibiydim sabah ama şimdi daha iyiyim

Dikkatli ol kuzum havalar serin biraz değişik hastalık mevsimi

Ben daha yeni kahvaltı yapyrm gel çay icelm
Ohh afiyet bal şeker olsun.. Çok fena acıktım yaaaa (
Canım devlete bende gidiyorum sürekli ama doğumu özelde yapmayı düşündüğüm için aynı zamanda özelede gidiyorum. Özele 2 kere gittim diyorum.:)))

Evet canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bu konuda hassasım zaten ayaklarımdan bile hemen üşütebiliyorum
ben gibisin desene ayaklarım altında fan var nerseyse bi aydır çalışyor bebiş yapcaz üşütmemek lazım

Bende çok snirliydim annem bana hep deli deliyi gorunce boynuzunu saklarmis evlendgn adam sınırlı olursa kalmaz sende sınır felan demişti birazcık öyle oldu sanırım
ay taktik ver bana bizimkide sinirli boynuzu nasıl saklim bilmiyorum ben

anladim canim,aman neyse bukadar ince dusunmeyelim :)

anatkh018 amiin canim, Rabbim.hepinize en hayirli zamanda nasip eder insallah hayirli,saglikli evlad

aminnn canımm amin hayırlısı ve sağlısı olsun inşaAllah

Şuan istemyosan sorun yok canım

Hmm anladm canım normal dogm mu dusunuyosn açıkçası ben normal.oldktan sonra ozelin bi anlamı.olduğunu dsnmyrm

Ben tartstgmz zaman yatak odasına kitliyorum kendimi uyuyorm sonra o geliyo özür diliyo opuyo obur turlu bende cevap verirsem uzuyoda uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…