2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hmm anladm canım normal dogm mu dusunuyosn açıkçası ben normal.oldktan sonra ozelin bi anlamı.olduğunu dsnmyrm
Canım evet normal doğum istiyorum ama şuan yaşadığımız ilçede şartlar çok iyi değil.. Tabi yetişebilirsek merkeze orda istiyorum, yine de Rabbim bilir.. En azından devlette de doğum yapsam bile özelde bebişimi doya doya izledim.. devletin ultrasonu iyi olmuyor, eşim de görmüş oldu :)

Aynen ya dün bi resmini istedm özelde kaç hafta önce aldgm fotoğrafta her yeri belli bunu al.çöpe at yanı hc bsy yok

Bugün olursam yarın 2.gün de olsa gideceğim ama olamazsam kaçtı gene

Imsallah olursun kuzum. Ee nasilsin naska ne yapiyorsun kac zamandir adam akilli konusamadik :)
Bende kapilmistim hiç hamile kalamicak gbi hissedyodm hele ki ilk denemede hamile kalanları gordukce sen ne kadarlik evlisin
Tek degilim yani dimi norlmal bu :) dimi ya ilk denemede kalan onca kisi var :) onlari okuyunca duyunca daha cok.umitsizlik artiyo dogru. 1,5 yillik evliyim canim :) gecen aydan beri dusunmeye basladik daha :) sende 1 yillik evliydin dimi

16 aylık evliyim bende canım tam bi sene olcagi zaman ogrendm hamile oldugumu

Aynen ya dün bi resmini istedm özelde kaç hafta önce aldgm fotoğrafta her yeri belli bunu al.çöpe at yanı hc bsy yok
Özeldeki doktorunda mı güzel değil di fotoğraf? Bizimki 4 boyutlu olduğu için heryeri belli oluyor MaşAllah.. Haftasonu gittiğimde atarım... 2 aydır görmüyorum:)

Kız regline kaç gün kaldı geçti mi yoksa?

İnsallah bekletmez canım bol bol dua et
Amin canım inşallah Rabbim hayırlı zamanda bekletmeden herkese nasip etsin
Imsallah olursun kuzum. Ee nasilsin naska ne yapiyorsun kac zamandir adam akilli konusamadik :)

Cumaya erteledim randevuyu inşallah bugün olurum cumaya 3.gün olurEvet konuşamadık hiç canım ne yapayım aynı uğraşıyorum dün annemlerdeydim bu hafta yine dolu gibiyim hafta sonuna da eltime gideceğim gündüzden sanırım eşimin yiğeninin doğum günü var

Özeldeki doktorunda mı güzel değil di fotoğraf? Bizimki 4 boyutlu olduğu için heryeri belli oluyor MaşAllah.. Haftasonu gittiğimde atarım... 2 aydır görmüyorum:)
Ozeldeki çok iyiydi canım ultrasonda herşeyi belli oluyodu ama devletteki kötü hc bsy anlasilmyo

Ayy maşAllah canım yaaaa, eşine de ayrı bi güldüm hani :)
Pozisyon süper, spor yapıyor heralde :)
Doktor hemen çekti hazır poz vermişken biz bakyrz ellerini kafasının yanına felan getirdi çok güzeldi ya özele gdnce anladm hamile oldgmu valla devlette ne kalp atışı dinledim ne ultrasondan baktm esimde gireblyo özelde devlette öyle bi şans yok malesef

Aynen kuzum dikkat etmeye çalışıyorum

Aynen çok çabuk kaparım hemen karın ağrılarım başlar. Evde de çorap, pufidik terliklerim falan hep onlarla dolanırım yatana kadar Bi yere gittiğimde de patiğim çantamdan eksik olmaz Başkalarının terliğini giyemiyorum

Evet bende özel istiyorum olursa dogumu özelde mi yapıcaksın ücret ne kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…