- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.088
- 798
- 29
Evet canım erkek :))Bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Canım evet normal doğum istiyorum ama şuan yaşadığımız ilçede şartlar çok iyi değil.. Tabi yetişebilirsek merkeze orda istiyorum, yine de Rabbim bilir.. En azından devlette de doğum yapsam bile özelde bebişimi doya doya izledim.. devletin ultrasonu iyi olmuyor, eşim de görmüş oldu :)Hmm anladm canım normal dogm mu dusunuyosn açıkçası ben normal.oldktan sonra ozelin bi anlamı.olduğunu dsnmyrm
İnsallah bekletmez canım bol bol dua etKorkuyorum da istediğimizde ya bekletirse diye
Aynen ya dün bi resmini istedm özelde kaç hafta önce aldgm fotoğrafta her yeri belli bunu al.çöpe at yanı hc bsy yokCanım evet normal doğum istiyorum ama şuan yaşadığımız ilçede şartlar çok iyi değil.. Tabi yetişebilirsek merkeze orda istiyorum, yine de Rabbim bilir.. En azından devlette de doğum yapsam bile özelde bebişimi doya doya izledim.. devletin ultrasonu iyi olmuyor, eşim de görmüş oldu :)
Evet canım erkek :))
Amin canım insllh darısı isteyen herkeseAy ne güzel Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Bugün olursam yarın 2.gün de olsa gideceğim ama olamazsam kaçtı gene
Tek degilim yani dimi norlmal bu :) dimi ya ilk denemede kalan onca kisi var :) onlari okuyunca duyunca daha cok.umitsizlik artiyo dogru. 1,5 yillik evliyim canim :) gecen aydan beri dusunmeye basladik daha :) sende 1 yillik evliydin dimiBende kapilmistim hiç hamile kalamicak gbi hissedyodm hele ki ilk denemede hamile kalanları gordukcesen ne kadarlik evlisin
16 aylık evliyim bende canım tam bi sene olcagi zaman ogrendm hamile oldugumuImsallah olursun kuzum. Ee nasilsin naska ne yapiyorsun kac zamandir adam akilli konusamadik :)
Tek degilim yani dimi norlmal bu :) dimi ya ilk denemede kalan onca kisi var :) onlari okuyunca duyunca daha cok.umitsizlik artiyo dogru. 1,5 yillik evliyim canim :) gecen aydan beri dusunmeye basladik daha :) sende 1 yillik evliydin dimi
Amin canım insllh darısı isteyen herkese
Özeldeki doktorunda mı güzel değil di fotoğraf? Bizimki 4 boyutlu olduğu için heryeri belli oluyor MaşAllah.. Haftasonu gittiğimde atarım... 2 aydır görmüyorum:)Aynen ya dün bi resmini istedm özelde kaç hafta önce aldgm fotoğrafta her yeri belli bunu al.çöpe at yanı hc bsy yok
Kız regline kaç gün kaldı geçti mi yoksa?Imsallah olursun kuzum. Ee nasilsin naska ne yapiyorsun kac zamandir adam akilli konusamadik :)
Tek degilim yani dimi norlmal bu :) dimi ya ilk denemede kalan onca kisi var :) onlari okuyunca duyunca daha cok.umitsizlik artiyo dogru. 1,5 yillik evliyim canim :) gecen aydan beri dusunmeye basladik daha :) sende 1 yillik evliydin dimi
Amin canım inşallah Rabbim hayırlı zamanda bekletmeden herkese nasip etsinİnsallah bekletmez canım bol bol dua et
Imsallah olursun kuzum. Ee nasilsin naska ne yapiyorsun kac zamandir adam akilli konusamadik :)
Ozeldeki çok iyiydi canım ultrasonda herşeyi belli oluyodu ama devletteki kötü hc bsy anlasilmyoÖzeldeki doktorunda mı güzel değil di fotoğraf? Bizimki 4 boyutlu olduğu için heryeri belli oluyor MaşAllah.. Haftasonu gittiğimde atarım... 2 aydır görmüyorum:)
Aynen öyle canım benim ...Ozeldeki çok iyiydi canım ultrasonda herşeyi belli oluyodu ama devletteki kötü hc bsy anlasilmyo
Aynen öyle canım benim ...
Ayy maşAllah canım yaaaa, eşine de ayrı bi güldüm hani :)Eki Görüntüle 1664280
Bak burda 17 haftalık ti her yeri belli dunki resmi gorsen simsiyah bisey eşim dalga geciyo çocuğu bulana odul verelm diye
Doktor hemen çekti hazır poz vermişken biz bakyrz ellerini kafasının yanına felan getirdi çok güzeldi ya özele gdnce anladm hamile oldgmu valla devlette ne kalp atışı dinledim ne ultrasondan baktm esimde gireblyo özelde devlette öyle bi şans yok malesefAyy maşAllah canım yaaaa, eşine de ayrı bi güldüm hani :)
Pozisyon süper, spor yapıyor heralde :)
Ay ne güzel
benim de aklımda yoktu en az 2 yıl diyorduk.
Bakalım nasipse olur inş
O durum kötü canım canım inşallah sıcak olur
Amin canım sağol cümlemizin inşallah
Biz korunuyoruz ama maalesef canım çünkü pco değişik bir hastalık bir anda hamile de kalabilirsin aniden kalsaydım hazırlıksız ve borç içindeyiz daha evliliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz zor olur
Dikkatli ol kuzum havalar serin biraz değişik hastalık mevsimi
ben gibisin desene ayaklarım altında fan var nerseyse bi aydır çalışyor bebiş yapcaz üşütmemek lazım
ay taktik ver bana bizimkide sinirli boynuzu nasıl saklim bilmiyorum ben
aminnn canımm amin hayırlısı ve sağlısı olsun inşaAllah
Doktor hemen çekti hazır poz vermişken biz bakyrz ellerini kafasının yanına felan getirdi çok güzeldi ya özele gdnce anladm hamile oldgmu valla devlette ne kalp atışı dinledim ne ultrasondan baktm esimde gireblyo özelde devlette öyle bi şans yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?