2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hehe bende sırf bu yüzden özele gidiyorum canım... Bakalım bizimki neler yapcak :)

Ben tartstgmz zaman yatak odasına kitliyorum kendimi uyuyorm sonra o geliyo özür diliyo opuyo obur turlu bende cevap verirsem uzuyoda uzuyo

ay ben kitlesem kapıyı kırar gelcek başımda söylencek illa

ü
yanında götürmek iyi fikirmiş bende öyle yapim

biraz önce bi video izledim kendime gelemedim yaa nerden çıktı kaşıma kürtaj ile alakalıydı

16 aylık evliyim bende canım tam bi sene olcagi zaman ogrendm hamile oldugumu

oo ne guzel yıldonumu hedıyesı gıbı olmus sıze :))
Kız regline kaç gün kaldı geçti mi yoksa?
erken geldı kuzum ya 1. gun bır kac damla pembe, 2. kahverengi yıne bır kac damla, 3. gun kahve bıraz daha fazla, dun kahve bıraz daha fazla bırazda kırmızı gıbıydı, bugunde kırmızıya daha yakın daha cok ama normal adetın 3. gunu gıbı az yani toplam 5 gun ama her yerım agrıyo basım catlıyo gozlerım bıle agrıyo belkıde usuttum tabı hayırlı zamnda olsun ınsallah

ıyı olmus canım ınsallah olursun. ohh masallah her hafta dolusun yıne :) mısafırlerın azaldı mı hala gelıyorlar mı ?

Eki Görüntüle 1664280
Bak burda 17 haftalık ti her yeri belli dunki resmi gorsen simsiyah bisey eşim dalga geciyo çocuğu bulana odul verelm diye
yaaaa masallah ne tatlı durmus oyle

hava değişikliğinden ve stresten böyle oldu sanırım... Amin amin canım.... güzel haberleri bekliyoruz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…