2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

biraz önce bi video izledim kendime gelemedim yaa nerden çıktı kaşıma kürtaj ile alakalıydı
Ayy çok ürkütücüdür canım ya ben alttan muayeneden bile korkuyorum gerçi bu hastalığım için alttan bakılacağım
ıyı olmus canım ınsallah olursun. ohh masallah her hafta dolusun yıne :) mısafırlerın azaldı mı hala gelıyorlar mı ?

Aslında eşimin sınavı var onunla gidecektim gezecektik sonrasında ama eltim davet etti gitmezsem ayıp olur hediyemi alıp gidicem artıkbayanlar arasındaymış arkadaşları aileler falanYok canım gelmiyor kimse bende davet etmiyorum açıkcasıen son bayramda gelmişti eşimin arkadaşı sadece o ben aslında bir kaç kişiyi davet etmeliyim ama hiç havam bir şey yapasım yok

Amin canım ınsallah vermek nasıp olur :) sen napıyosun nasıl gıdıyo
:) Canım bizde iyiyiz, işe gidip geliyoruz, artık baya zorlanıyorum ama sabretmem gerekecek sanırım.. iki hafta sonra izne ayrılabilirim aslında ama evde ne yapcam en azından burda vakit geçiyor diyorum... :) Hem doğum öncesi izinlerimi doğum sonrasına aktarayım diyorum.. Hergünüm birbirine benzemeye başladı zaten :))

Canım maalesef ki yaşanabiliyor, şartlar ve durumlar nasıl bilemiyoruz.. Ama çok kötü Rabbim korusun...
Nolursa olsun cana nasıl kıyılırki kuzum neyse kapatalım boşver

Ayy çok ürkütücüdür canım ya ben alttan muayeneden bile korkuyorum gerçi bu hastalığım için alttan bakılacağım
hiç baktırmadıysan ürkersin çünkü ne olacak nasıl olcak bilmiyorsun ama yaşayanlar çok normal bişey gibi bahsediyor MutluBulut_ geçende bişey hissetmedim demişti

Kardeşim en güzel yöntemin o olduğunu söyledi o yüzden bende o şekilde baktıracağım tabi bayana henüz erkeğe cesaret edemem
kimi öyle diyo kimi değil diyor ben yaptıramamıştım bayan olmasına rağmen çok kasıldım ee sen ilişkiye nasıl giriyon dedi aşağılar gibi gıcık şey

kimi öyle diyo kimi değil diyor ben yaptıramamıştım bayan olmasına rağmen çok kasıldım ee sen ilişkiye nasıl giriyon dedi aşağılar gibi gıcık şey
Neden iyi olmasın ki onu da anlamadım nasıl yapıyorlar hiç fikrim yok tabiAslında tırsıyorum kasılırım bende ama ne bileyim bu hastalıkta da iyiymiş

Neden iyi olmasın ki onu da anlamadım nasıl yapıyorlar hiç fikrim yok tabiAslında tırsıyorum kasılırım bende ama ne bileyim bu hastalıkta da iyiymiş
bebişi olanlar için ii değilmiş kuzum korkma korkma rhat olmaya çalış canım benim gibi yapma

kontrolden geldim kizlar.
yine moralim bozuk ciktim ordan.
bebek iriymis,masallahi var tosunumun.
aksamdan beri hafif agririm.var,belki eerken gelir dedi,haftaya cati muayenesi yapacak nasipse ve bn acayip korkuyorum.
bebegin kilosuna bakinca hatta daha bakmadan iri dedi,sezeryan falan hastasi bu zaten, normal zorlar dedi.
bi dur bakalim belki catim genis
israrla normal istiyorum dedim, panik atakliyim sezeryandan daha vok korkuyorum dedim, kem kum etti.
ve dogumda sizin olmanizi istiyoruz dedik, acik acik odemeniz gerekecek o zaman dedi.
istedii para olsun,yeterki Rabbimin izniyle bizi rezil etmeden saglicakla kurtarsin.
tabi parayi duyunca hersey normal demeye basladi.
vicdansizlar, nolacak denesen normali tabi kesmek daha kolay
cati muayenesi dogumu baslatiyormus cogu kiside, ondan ap ayri bi tirsiyorum.
Rabbim yardimcimiz olur insallah

Eee canım sanki başka bir doktora gitmiştin o tamamen normal doğum taraftarıydı, ona gitseydin keşke ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Canım bence doktorun ödemlerinden dolayı daha bakmadan bebek iri demiştir, yoksa ölçümler ile gerçek bile birbirini tutmuyor... Sen moralini bozma bebeğine odaklan, herşey güzel olacak inşAllah ne kaldı ki şunun şurasında... Doğuma o mu gircek o yüzden mi para istedi? kanala girmiş mi bebişin?

bebişi olanlar için ii değilmiş kuzum korkma korkma rhat olmaya çalış canım benim gibi yapma
Anladım canım rahatlayacağım artık tabi önce bir regl olmam gerek

Canım bozma moralini herkeste öyle olacak diye bir şey yok zaten ufaktan zamanların tehlikeye atılacak bir durum olduğunu sanmıyorum hayırlısıyla inşallah normal doğumunu yapacaksın bakma sen doktora hepsi para peşinde vicdansızlar

canım benim ya sıkma canını hepsi para için yapıyor demekki bu işi ya hayır zorlanan kişi anne sana noluyor ki yani neyi zor geliyor hem şu çatı muayenesi nasıl oluyorki canım?

doguma bu girecek eger gelirse,yani oyle biliyouk ama gecen baskasoda girebilir dedi,hani kim o an ordaysa.
biz somami aylardir bu adama fazla para veriyoru,bastan soyleseydi keske baskasi girebilecegini.

dogru hatirliyosun canim diger doktor baska hastanede ve orda 15e yakin doktor var,herkezin calisma saatleri farkli

yani tam o doktora denk gelme sansim az ve orda sezeryan haric istedigin.doktoru getirtemiyosun. aralarinda gerginlik oluyomus sonra bilmem ne.
o sonuna kadar normal dedi,konussammi diye dusundum onunla, o gelebilse doguma keske

aglayip duruyorum,ne yapacagimi sasirdim.
yuzunu net gosterdi bukez masallah ya Rabbim.ne buyuk , tabi ben hemen basladim aglamaya, alip sevesim.geldi doya doya

duman91 ilk.baktiginda daha iyice kanalda degil dedi kuzum, ama agrim var diyince eerken gelebilir dedi.
anlam veremedim.yani.

nehirnil111 insallah nehirim.ya
Insani korkutmaktan baska bisi yapmiyolar

anatkh018
diimi onlr bizden daha cok zorlaniyor.
oh bi bilsem canim,tk bildigim parmaklariyla cati kemikleine bakiyor galiba.
kimi agrili diyo,kimi degil diyo.
cogu kiside kanama baslayip dogum basliyor.
keske baska caresi olsa

Canım sen hangi doktora gidiyorsan o girmek zorunda değil mi neden başka doktor girsin ki ya da o girmesi için ayrıca para veresin özel değil mi her muayen ücretli değil mi zaten

Anladım canım tabi durumlar farklıdır orada, senin doktoruna güvenmekten başka çaren yok, bende sevemedm bir türlü doktorumu ama çok iyi diyorlar o yüzden devam edeyim dedim, yoksa değiştirecektim özeldekini...
Ağlamanın vakti değil ki meleğine kavuşmana az kaldı sen bunu düşün boşver, sağlıcakla gelsin normal normal diye de tutturma elbet vardır bir bildikleri... Farkındayım sezaryandan daha çok korkuyorsun ama hakkında hayırlısı olsun canım, telaş yapma...
Daha kanala da girmemiş bebişin zamanı var demek ki...

anatkh018
diimi onlr bizden daha cok zorlaniyor.
oh bi bilsem canim,tk bildigim parmaklariyla cati kemikleine bakiyor galiba.
kimi agrili diyo,kimi degil diyo.
cogu kiside kanama baslayip dogum basliyor.
keske baska caresi olsa
netten baktımda dediğin gibi parmakla kontrolmüş ya eskiden böyle bişey mi vardı ya tövbe Yarabbim yaa stresten başka bişey değil hakikatten canım benim sıkma sen canını bebişinin geleceğini hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…