- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.088
- 798
- 29
Benimkide çok söyleniyo çene yapiyo o yzden kapatyrm kapıyıay ben kitlesem kapıyı kırar gelcek başımda söylencek illa
ü
yanında götürmek iyi fikirmiş bende öyle yapim
Sağol canım orda izlemesi bi zevkli oluyo eve ultrason cihazı alsamda baksam sureklioo ne guzel yıldonumu hedıyesı gıbı olmus sıze :))
erken geldı kuzum ya1. gun bır kac damla pembe, 2. kahverengi yıne bır kac damla, 3. gun kahve bıraz daha fazla, dun kahve bıraz daha fazla bırazda kırmızı gıbıydı, bugunde kırmızıya daha yakın daha cok ama normal adetın 3. gunu gıbı az yani toplam 5 gun ama her yerım agrıyo basım catlıyo gozlerım bıle agrıyo belkıde usuttum tabı hayırlı zamnda olsun ınsallah
ıyı olmus canım ınsallah olursun. ohh masallah her hafta dolusun yıne :) mısafırlerın azaldı mı hala gelıyorlar mı ?
yaaaa masallah ne tatlı durmus oyle
Canım şekerden dolayı yiyemiyorum ama zaten hareketli oluyor genelde umarım yine öyle olur. Hafta sonunu iple cekiyorumÇikolata felan yede hareketlensn :)
İyi o zaman benimki bgn çok az hareket etti zaten öyle çok çok anlayamıyorum sessiz olcak ortam bende otryo olcam anca öyleCanım şekerden dolayı yiyemiyorum ama zaten hareketli oluyor genelde umarım yine öyle olur. Hafta sonunu iple cekiyorum
Canım zamanla daha da artacak dışardan da gorunecek ama kimi zaman az hareket ediyorlar telaş yapma, ben boşu boşuna yapmistimda:)))İyi o zaman benimki bgn çok az hareket etti zaten öyle çok çok anlayamıyorum sessiz olcak ortam bende otryo olcam anca öyle
Bgn hiç hareket etmedi esimde elini karnıma koydu bagira bağıra sesleniyo çocuğa oda tkme attı sonundaCanım zamanla daha da artacak dışardan da gorunecek ama kimi zaman az hareket ediyorlar telaş yapma, ben boşu boşuna yapmistimda:)))
Ne bagiriyon be adam burdayim işte demiştir:))Bgn hiç hareket etmedi esimde elini karnıma koydu bagira bağıra sesleniyo çocuğa oda tkme attı sonunda
Hadi yaa bizimkide hep eşim geleceği zaman hareketlenmeye basliyo smdide attı babasına 3 4 tekme bide sırt üstü yatinca çok hareketli seninkide öyle mi :)Ne bagiriyon be adam burdayim işte demiştir:))
Bizimki tam tersi korkuyor babasından. Eşim elini koyunca hiç hareket etmiyo:)))
Canım benim kiz ozellikle yemeklerden sonra ve gece sağıma yatinca hareketli:) adam 7 ayda 1 kere tekmesne şahit oldu düşün yanı durum pek bi vahim:)Hadi yaa bizimkide hep eşim geleceği zaman hareketlenmeye basliyo smdide attı babasına 3 4 tekme bide sırt üstü yatinca çok hareketli seninkide öyle mi :)
Ya kötü olms ben hemen hareketlenince soylyrm cnku bi kere olmuyo arka arkaya 3 4 kez oluyo genelde dunde otyodm bacağimi kendime doğru cekmsm sıkısti heralde nasl kipirdiyoCanım benim kiz ozellikle yemeklerden sonra ve gece sağıma yatinca hareketli:) adam 7 ayda 1 kere tekmesne şahit oldu düşün yanı durum pek bi vahim:)
Evet bazen art arda oluyor ama denk getiremedi:)) sksmaya gelemiyorlar asla pıt pıt atıyor anne bi rahat ver diye:))Ya kötü olms ben hemen hareketlenince soylyrm cnku bi kere olmuyo arka arkaya 3 4 kez oluyo genelde dunde otyodm bacağimi kendime doğru cekmsm sıkısti heralde nasl kipirdiyo
Aynen rahatlarina çok düşkünlerEvet bazen art arda oluyor ama denk getiremedi:)) sksmaya gelemiyorlar asla pıt pıt atıyor anne bi rahat ver diye:))
ayyy benim gibisin deseneBenimkide çok söyleniyo çene yapiyo o yzden kapatyrm kapıyıcagiriyo yanına geliyo kapiyi ac felan diyo hiç cevap vermyrm pes ediyo gidiyo içeri
İyiyim canım yine işe geldimGünaydın kızlaaarrNabersiniz görüşmeyelii??
nehirnil111 her ay 30tl daha fazla oduyoruz canim.ne yalan soyliyim..
yinede doymamis paraya..
doguma girme sansi var,zaten oranin bas gorevlisimi diyim.nasil desem.aklima gelmedi.
hani onun elinde hersey ama iste somuna gelince adam naz niyaz yapiyor.
Ayy çok ürkütücüdür canım ya ben alttan muayeneden bile korkuyorum gerçi bu hastalığım için alttan bakılacağım
Aslında eşimin sınavı var onunla gidecektim gezecektik sonrasında ama eltim davet etti gitmezsem ayıp olur hediyemi alıp gidicem artıkbayanlar arasındaymış arkadaşları aileler falan Yok canım gelmiyor kimse bende davet etmiyorum açıkcası en son bayramda gelmişti eşimin arkadaşı sadece o ben aslında bir kaç kişiyi davet etmeliyim ama hiç havam bir şey yapasım yok
masallah senın bıle zaman ne kadar cok azalmıss :) tabı sonraında daha az zaman kalacagına sımdı calısabıldgın kadar calıs daha ıyı :):) Canım bizde iyiyiz, işe gidip geliyoruz, artık baya zorlanıyorum ama sabretmem gerekecek sanırım.. iki hafta sonra izne ayrılabilirim aslında ama evde ne yapcam en azından burda vakit geçiyor diyorum... :) Hem doğum öncesi izinlerimi doğum sonrasına aktarayım diyorum.. Hergünüm birbirine benzemeye başladı zaten :))
canım ya ne kadar para uzerıne kurulu dımı herseykontrolden geldim kizlar.
yine moralim bozuk ciktim ordan.
bebek iriymis,masallahi var tosunumun.
aksamdan beri hafif agririm.var,belki eerken gelir dedi,haftaya cati muayenesi yapacak nasipse ve bn acayip korkuyorum.
bebegin kilosuna bakinca hatta daha bakmadan iri dedi,sezeryan falan hastasi bu zaten, normal zorlar dedi.
bi dur bakalim belki catim genis
israrla normal istiyorum dedim, panik atakliyim sezeryandan daha vok korkuyorum dedim, kem kum etti.
ve dogumda sizin olmanizi istiyoruz dedik, acik acik odemeniz gerekecek o zaman dedi.
istedii para olsun,yeterki Rabbimin izniyle bizi rezil etmeden saglicakla kurtarsin.
tabi parayi duyunca hersey normal demeye basladi.
vicdansizlar, nolacak denesen normali tabi kesmek daha kolay
cati muayenesi dogumu baslatiyormus cogu kiside, ondan ap ayri bi tirsiyorum.
Rabbim yardimcimiz olur insallah
Cumartesi canım benim eltimin keşke pazar olaydıanaaa pazar benımde arkadasımın cocugunun dogum gunu var sadece bayanlar arasıyoksaaa onun eltımısın ama ben gıdemıcem esım bır gun evde zaten arkadasımda uzak aman bosver canım ya cagırma gelmek ısteyen gelsın
sınav yerı uzak degılse dogum gununden erken cıkarsın canım :)Cumartesi canım benim eltimin keşke pazar olaydıTabi haklısın sen biz yakınız mesafe çok yok eşiminde sınavı var o gün o tek sınava gidecek ben doğum gününe gideceğim aslında planımızda sınavdan sonra eşimle gezmek vardı ama yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?