2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ay ben kitlesem kapıyı kırar gelcek başımda söylencek illa

ü
yanında götürmek iyi fikirmiş bende öyle yapim
Benimkide çok söyleniyo çene yapiyo o yzden kapatyrm kapıyı cagiriyo yanına geliyo kapiyi ac felan diyo hiç cevap vermyrm pes ediyo gidiyo içeri

Sağol canım orda izlemesi bi zevkli oluyo eve ultrason cihazı alsamda baksam surekli

Canım şekerden dolayı yiyemiyorum ama zaten hareketli oluyor genelde umarım yine öyle olur. Hafta sonunu iple cekiyorum
İyi o zaman benimki bgn çok az hareket etti zaten öyle çok çok anlayamıyorum sessiz olcak ortam bende otryo olcam anca öyle

İyi o zaman benimki bgn çok az hareket etti zaten öyle çok çok anlayamıyorum sessiz olcak ortam bende otryo olcam anca öyle
Canım zamanla daha da artacak dışardan da gorunecek ama kimi zaman az hareket ediyorlar telaş yapma, ben boşu boşuna yapmistimda:)))

Canım zamanla daha da artacak dışardan da gorunecek ama kimi zaman az hareket ediyorlar telaş yapma, ben boşu boşuna yapmistimda:)))
Bgn hiç hareket etmedi esimde elini karnıma koydu bagira bağıra sesleniyo çocuğa oda tkme attı sonunda

Bgn hiç hareket etmedi esimde elini karnıma koydu bagira bağıra sesleniyo çocuğa oda tkme attı sonunda
Ne bagiriyon be adam burdayim işte demiştir:))
Bizimki tam tersi korkuyor babasından. Eşim elini koyunca hiç hareket etmiyo:)))

Ne bagiriyon be adam burdayim işte demiştir:))
Bizimki tam tersi korkuyor babasından. Eşim elini koyunca hiç hareket etmiyo:)))
Hadi yaa bizimkide hep eşim geleceği zaman hareketlenmeye basliyo smdide attı babasına 3 4 tekme bide sırt üstü yatinca çok hareketli seninkide öyle mi :)

Hadi yaa bizimkide hep eşim geleceği zaman hareketlenmeye basliyo smdide attı babasına 3 4 tekme bide sırt üstü yatinca çok hareketli seninkide öyle mi :)
Canım benim kiz ozellikle yemeklerden sonra ve gece sağıma yatinca hareketli:) adam 7 ayda 1 kere tekmesne şahit oldu düşün yanı durum pek bi vahim:)

Canım benim kiz ozellikle yemeklerden sonra ve gece sağıma yatinca hareketli:) adam 7 ayda 1 kere tekmesne şahit oldu düşün yanı durum pek bi vahim:)
Ya kötü olms ben hemen hareketlenince soylyrm cnku bi kere olmuyo arka arkaya 3 4 kez oluyo genelde dunde otyodm bacağimi kendime doğru cekmsm sıkısti heralde nasl kipirdiyo

Ya kötü olms ben hemen hareketlenince soylyrm cnku bi kere olmuyo arka arkaya 3 4 kez oluyo genelde dunde otyodm bacağimi kendime doğru cekmsm sıkısti heralde nasl kipirdiyo
Evet bazen art arda oluyor ama denk getiremedi:)) sksmaya gelemiyorlar asla pıt pıt atıyor anne bi rahat ver diye:))

Günaydın kızlaaarr Nabersiniz görüşmeyelii??

Benimkide çok söyleniyo çene yapiyo o yzden kapatyrm kapıyı cagiriyo yanına geliyo kapiyi ac felan diyo hiç cevap vermyrm pes ediyo gidiyo içeri
ayyy benim gibisin desene ama bizimki yılmıyo o kapı açılcak kadın kanser edilene kadar konuşılacak

nehirnil111 her ay 30tl daha fazla oduyoruz canim.ne yalan soyliyim..
yinede doymamis paraya..
doguma girme sansi var,zaten oranin bas gorevlisimi diyim.nasil desem.aklima gelmedi.
hani onun elinde hersey ama iste somuna gelince adam naz niyaz yapiyor.

anatkh018 evet kv demde diyo eskiden yoktu oyle diye,zaten dogum aninda aciklik varmi diye bakaiyolar diyo

ne gerek var simdiden anlamadim

Günaydın kızlaaarr Nabersiniz görüşmeyelii??
İyiyim canım yine işe geldimSen nasılsın

Yazık ya ne kadar açgöz insan var ne olacak yani para para öldüğümüzde yanımızda götürüyoruz sanki

anaaa pazar benımde arkadasımın cocugunun dogum gunu var sadece bayanlar arası yoksaaa onun eltımısın ama ben gıdemıcem esım bır gun evde zaten arkadasımda uzak aman bosver canım ya cagırma gelmek ısteyen gelsın

masallah senın bıle zaman ne kadar cok azalmıss :) tabı sonraında daha az zaman kalacagına sımdı calısabıldgın kadar calıs daha ıyı :)

canım ya ne kadar para uzerıne kurulu dımı hersey para olmayınca öl yani
tırsma hıc hersey guzel olacak annesı azıcık zaman sonra yavrun kollarında
--

Gunaydın kızlarr
Dizi bitti yav bu son bolumlerden ben cok duygulanıyorum yuregm sıkısıyo resmen bundan sonra fınallerı ızlemesm mı

Cumartesi canım benim eltimin keşke pazar olaydı Tabi haklısın sen biz yakınız mesafe çok yok eşiminde sınavı var o gün o tek sınava gidecek ben doğum gününe gideceğim aslında planımızda sınavdan sonra eşimle gezmek vardı ama yalan oldu

sınav yerı uzak degılse dogum gununden erken cıkarsın canım :)

nehirnil111 diimi .. neyseki Rabbim goruyor herseyi..
bak ben neyim diye dusunuyor herhalde, fazla guveniyor kendinr

MutluBulut_ paranla rezil olmakta var kuzum.. isini uyi yapsa,bize guven verse aman istedigi para olsun,doysun.
parayi aldigi halde boyle..
hayirlisi artik dusunmemeye calisiyorum.

sen nasilsin
sirada baska dizi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…