nasilsin canimgünaydın
Uzak canım yer eşim 2 de girecek 4 buçuk gibi çıkacak doğum günü de 3 de başlıyormuş benim sınav yerine gitmem rahat 1 saat eşim saatlerce orada kalması gerekir en azından doğum gününe gidip 1 saate çıkmakta olmaz neyse artıksınav yerı uzak degılse dogum gununden erken cıkarsın canım :)
nasilsin canim
İyiyim canım yine işe geldimSen nasılsın
ne dizisi kız hangi dizi yani merak ettimanaaa pazar benımde arkadasımın cocugunun dogum gunu var sadece bayanlar arasıyoksaaa onun eltımısın ama ben gıdemıcem esım bır gun evde zaten arkadasımda uzak aman bosver canım ya cagırma gelmek ısteyen gelsın
masallah senın bıle zaman ne kadar cok azalmıss :) tabı sonraında daha az zaman kalacagına sımdı calısabıldgın kadar calıs daha ıyı :)
canım ya ne kadar para uzerıne kurulu dımı herseypara olmayınca öl yani
tırsma hıc hersey guzel olacak annesı azıcık zaman sonra yavrun kollarında
--
Gunaydın kızlarr
Dizi bittiyav bu son bolumlerden ben cok duygulanıyorum yuregm sıkısıyo resmen bundan sonra fınallerı ızlemesm mı
nehirnil111 diimi .. neyseki Rabbim goruyor herseyi..
bak ben neyim diye dusunuyor herhalde, fazla guveniyor kendinr
MutluBulut_ paranla rezil olmakta var kuzum.. isini uyi yapsa,bize guven verse aman istedigi para olsun,doysun.
parayi aldigi halde boyle..
hayirlisi artik dusunmemeye calisiyorum.
sen nasilsin
sirada baska dizi varmi
Ego kibir en nefret ettiklerimdennehirnil111 diimi .. neyseki Rabbim goruyor herseyi..
Niye ağrıyor hayırdır canım geçmiş olsunbende iyiyim tatlımm kasık ve bacak ağrılarım dışındabende öyle işteyim yine bişey yapasım yok dediğim günlerden bi gün yine
dogru soyluyosun canımnehirnil111 diimi .. neyseki Rabbim goruyor herseyi..
MutluBulut_ paranla rezil olmakta var kuzum.. isini uyi yapsa,bize guven verse aman istedigi para olsun,doysun.
parayi aldigi halde boyle..
hayirlisi artik dusunmemeye calisiyorum.
sen nasilsin
sirada baska dizi varmi
benım arkadasta 3 de yapıyormus dogum gunu saatlerı bu mu acabaUzak canım yer eşim 2 de girecek 4 buçuk gibi çıkacak doğum günü de 3 de başlıyormuş benim sınav yerine gitmem rahat 1 saat eşim saatlerce orada kalması gerekir en azından doğum gününe gidip 1 saate çıkmakta olmaz neyse artıkŞimdi çağırdı gitmesem olmaz akrabalık ilişkisi içindeyiz sonra gezmede duyacaklar ayıp olacak
kasık agrıları mıı ay hadı ınsallahbende iyiyim tatlımm kasık ve bacak ağrılarım dışındabende öyle işteyim yine bişey yapasım yok dediğim günlerden bi gün yine
ne dizisi kız hangi dizi yani merak ettim
nasılsın bugün tutkucum daha iyisin ya
gunaydın canım neysekı hafta bıtımıne az kaldı :) cumartesı calısıyormusun ?Günaydın Hanımlar
Yorguunn, bitkin bir haldeyim
Malesef ki çalışıyorum canımgunaydın canım neysekı hafta bıtımıne az kaldı :) cumartesı calısıyormusun ?
adet günüme 1 hafta kala başlar böyle işteEgo kibir en nefret ettiklerimden
Niye ağrıyor hayırdır canım geçmiş olsunBenimde ama yapacak gibiiyim mecbur
günaydın canım hayrola sende mi adeti bekliyon yoksa hamilelik belirtisi bunlar haberin olaGünaydın Hanımlar
Günaydın kuzum ne oldu neyin varGünaydın Hanımlar
Olabilir tam bayanların toplanma saatibenım arkadasta 3 de yapıyormus dogum gunu saatlerı bu mu acabagit canım artık napıcan
ay aynı benım halımMalesef ki çalışıyorum canım
Ama bu yorgun bitkinliğim çalışmaktan değil sanırım. Ya hasta olucam yada üşütüyorum bilmiyorum. Her yanım ağrıyor. Kasıklarım, belim, kollarım, bacaklarımDaha ne kaldı ki
Sabah işe gelirken belim kopacak şekilde baya bi ağrıdı acaba erken mi regli olucam
hıc gerek yok benceGünaydın kuzum ne oldu neyin varBu arada patlıcan musakkayı dün yaptım beşamel sosu az geldi 2 katı daha iyi olur gibi tadı çok güzel eşim çok beğendi patlıcan yemeyen çok sevmeyen insan 2.tabağı istedi Çok yağlı oluyor nasıl çözüm bulunur bilemiyorum bir de öyle börek gibi kesip koyamıyorsun yemek gibi dağılıyor
Olabilir tam bayanların toplanma saatiEvet kötü güne denk geldi ne yapayım Yiyecek bir şey götürmeme gerek var mı hediye alıcam sadece
adet günüme 1 hafta kala başlar böyle işteolunca daha bi şiddetli iki-üç gün sonra normale döner ay dokunmasınlar bana ya zaten geldiğinden beri kırtasiye gibi milletin yazıcısı bozulmuş bana geliyorlar fotokopiye falan patlicam en sonunda gidin makinazı yaptırın diye
Evet alıştırmayayım geçen doğum gününde istemişti ama bu sefer bir şey söylemedihıc gerek yok benceal hedıyenı gıt :))
hatırladım canım hatırladım kocamın ailesini izlemiyorum ama o dizi devam ediyor sanki reklamlarına denk geliyorum hepagrıları mıı ay hadı ınsallah
kavak yelleri vardı eskıden kanal d de yayınlanan hatırladın mı onu
kocamın aılesını ızleyen var mı ya son bıtmek uzerıyken ne oldu oyle ne sırlı bıttıyoksa ben mı cozemedım olayı
adet günüme 1 hafta kala başlar böyle işteolunca daha bi şiddetli iki-üç gün sonra normale döner ay dokunmasınlar bana ya zaten geldiğinden beri kırtasiye gibi milletin yazıcısı bozulmuş bana geliyorlar fotokopiye falan patlicam en sonunda gidin makinazı yaptırın diye
günaydın canım hayrola sende mi adeti bekliyon yoksa hamilelik belirtisi bunlar haberin ola
Günaydın kuzum ne oldu neyin varBu arada patlıcan musakkayı dün yaptım beşamel sosu az geldi 2 katı daha iyi olur gibi tadı çok güzel eşim çok beğendi patlıcan yemeyen çok sevmeyen insan 2.tabağı istedi Çok yağlı oluyor nasıl çözüm bulunur bilemiyorum bir de öyle börek gibi kesip koyamıyorsun yemek gibi dağılıyor
Olabilir tam bayanların toplanma saatiEvet kötü güne denk geldi ne yapayım Yiyecek bir şey götürmeme gerek var mı hediye alıcam sadece
ay aynı benım halımben vaktınden once tuhaf bır sekılde oldum oldum ama agrılara devam bugun yok gıbı gercı
Tutkum kendini kasma bu kadar çokta düşünme. Benim teyzem 2. çocuğunu doğurdu ve dediğin gibi kızı 4 kilonun üstündeydi. Zorlandı biraz ama normal doğum yaptı ve gayette iyiydi doğumdan sonraanatkh018 buna sukur kuzum,kafamda deli sorular oyle dolaniyorum ortalikta
ama takmiycam,Allahim buyuk. millet 4,500 kilo cocuk doguruyo normal.
yani azcik oyle seyler dusunup kendimi avutuyorum galiba
Kasik agrilarin varmiss,hadi hayirlsi canim
Mia- iyi bende canim ya,kahvalti felan ettim,dinleniyorum azcik.
MutluBulut_ aa olurmu oyle terliksiz falan neden duruyosun
Soguk artik kuzum,koru kendibi,hem bak bebis icin onemli bu.
ara ara izliyorum canim, en son ceyiz alisverisinde kaldimYani nasil.bitti bilmiyorum.
simdi tekrari var yine sabahlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?