2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

sınav yerı uzak degılse dogum gununden erken cıkarsın canım :)
Uzak canım yer eşim 2 de girecek 4 buçuk gibi çıkacak doğum günü de 3 de başlıyormuş benim sınav yerine gitmem rahat 1 saat eşim saatlerce orada kalması gerekir en azından doğum gününe gidip 1 saate çıkmakta olmaz neyse artık Şimdi çağırdı gitmesem olmaz akrabalık ilişkisi içindeyiz sonra gezmede duyacaklar ayıp olacak

İyiyim canım yine işe geldimSen nasılsın

bende iyiyim tatlımm kasık ve bacak ağrılarım dışında bende öyle işteyim yine bişey yapasım yok dediğim günlerden bi gün yine

ne dizisi kız hangi dizi yani merak ettim

nasılsın bugün tutkucum daha iyisin ya

dogru soyluyosun canım
oyle yap tabı saglıkla dogacak ınsallah :)
iyiyim canım bende dun aksam yıne her yerım agrıyodu neden oluyo boyle anlamıyorum bellı bı yerde agımıyo usuttum mu acaba dıyorum sabah kalkınca corap terlık vs gıymeden hemen kahvaltı hazırlamaya kosuyorum yerlere basıyorum ondan mı acaba
benım arkadasta 3 de yapıyormus dogum gunu saatlerı bu mu acaba git canım artık napıcan

kasık agrıları mıı ay hadı ınsallah
kavak yelleri vardı eskıden kanal d de yayınlanan hatırladın mı onu
kocamın aılesını ızleyen var mı ya son bıtmek uzerıyken ne oldu oyle ne sırlı bıttı yoksa ben mı cozemedım olayı

gunaydın canım neysekı hafta bıtımıne az kaldı :) cumartesı calısıyormusun ?
Malesef ki çalışıyorum canım

Ama bu yorgun bitkinliğim çalışmaktan değil sanırım. Ya hasta olucam yada üşütüyorum bilmiyorum. Her yanım ağrıyor. Kasıklarım, belim, kollarım, bacaklarım Daha ne kaldı ki

Sabah işe gelirken belim kopacak şekilde baya bi ağrıdı acaba erken mi regli olucam

Ego kibir en nefret ettiklerimden

Niye ağrıyor hayırdır canım geçmiş olsunBenimde ama yapacak gibiiyim mecbur
adet günüme 1 hafta kala başlar böyle işte olunca daha bi şiddetli iki-üç gün sonra normale döner ay dokunmasınlar bana ya zaten geldiğinden beri kırtasiye gibi milletin yazıcısı bozulmuş bana geliyorlar fotokopiye falan patlicam en sonunda gidin makinazı yaptırın diye

Günaydın Hanımlar

Yorguunn, bitkin bir haldeyim
günaydın canım hayrola sende mi adeti bekliyon yoksa hamilelik belirtisi bunlar haberin ola

Günaydın Hanımlar

Yorguunn, bitkin bir haldeyim
Günaydın kuzum ne oldu neyin var Bu arada patlıcan musakkayı dün yaptım beşamel sosu az geldi 2 katı daha iyi olur gibitadı çok güzel eşim çok beğendi patlıcan yemeyen çok sevmeyen insan 2.tabağı istediÇok yağlı oluyor nasıl çözüm bulunur bilemiyorum bir de öyle börek gibi kesip koyamıyorsun yemek gibi dağılıyor
benım arkadasta 3 de yapıyormus dogum gunu saatlerı bu mu acaba git canım artık napıcan
Olabilir tam bayanların toplanma saatiEvet kötü güne denk geldi ne yapayımYiyecek bir şey götürmeme gerek var mı hediye alıcam sadece

ay aynı benım halım ben vaktınden once tuhaf bır sekılde oldum oldum ama agrılara devam bugun yok gıbı gercı

hıc gerek yok bence al hedıyenı gıt :))

Anladım canım ben hala regl olamadım ya Yaptırsınlar canım o ne öyle

anatkh018 buna sukur kuzum,kafamda deli sorular oyle dolaniyorum ortalikta
ama takmiycam,Allahim buyuk. millet 4,500 kilo cocuk doguruyo normal.
yani azcik oyle seyler dusunup kendimi avutuyorum galiba

Kasik agrilarin varmiss,hadi hayirlsi canim

Mia- iyi bende canim ya,kahvalti felan ettim,dinleniyorum azcik.

MutluBulut_ aa olurmu oyle terliksiz falan neden duruyosun
Soguk artik kuzum,koru kendibi,hem bak bebis icin onemli bu.

ara ara izliyorum canim, en son ceyiz alisverisinde kaldim Yani nasil.bitti bilmiyorum.
simdi tekrari var yine sabahlari.

hatırladım canım hatırladım kocamın ailesini izlemiyorum ama o dizi devam ediyor sanki reklamlarına denk geliyorum hep hadi inşaAllah derken sen de mi nehir gibi düşünüyorsun yoksa kızlar beni umutlandırmayın yaaa

Normal şartlarda regli mi bekliyorum. Düğün zamanı geciktirici içmiştim bırakınca 28 inde olmuştum. Muhtemelen bu ay değişiklik gösterecek çünkü bıraktıktan sonra pek bi adet gördüğüm söylenemez. Belki onun ağrılarını çekiyorum bilmiyorum ama acayip şişim

O kadar çok şey söylediniz ki valla bu belirtilerle ben bile acaba mı diye düşündüm

Belirli bi ağrılar var son 2-3 gündür ama regli zamanım geliyor ona yoruyorum artık başka bişeye yormak istemiyorum

Oo süpermiş o zaman güzel olmasına sevindim. Yağlılığına bişey yapılabilir mi bende bilmiyorum kuzum patlıcanı kızartmadan zaten yiyemem. Tek çözümü az yemek En yakın zamanda deneyeceğim

ay aynı benım halım ben vaktınden once tuhaf bır sekılde oldum oldum ama agrılara devam bugun yok gıbı gercı

Evet bu aralar bir çok kişiden duyuyorum bu belirtileri. Hatta iş yerimdeki bayan doktorda dedi bende de var aynı durumlar ağrı, sancılar diye Allahım patlayacak gibi hissediyorum yaa olayım bir an önce

Tutkum kendini kasma bu kadar çokta düşünme. Benim teyzem 2. çocuğunu doğurdu ve dediğin gibi kızı 4 kilonun üstündeydi. Zorlandı biraz ama normal doğum yaptı ve gayette iyiydi doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…