2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende çok şişim ama hala olamadım bekliyorum ya ondan yine hastane olayı yalan olacakYani oww şahane diyemiyorsun ama güzel alternatif lezzetli bir yemek görüntüsü borcamda güzel tabağa koyduğunda parçalanıyor

Evet alıştırmayayım geçen doğum gününde istemişti ama bu sefer bir şey söylemedi
yani bosveer yapsın kendı :) benım eltı bır soktu zaten mısafır perverlık 0 dogum gunu pastası, hazır kurabıye, kek ( pasta yanında ne alakaysa) bırde fanta vardı sanırım bu kadar o kadar bellıydı kı sırf hedıye ıcın cagırdıkları dıger cocuklarının dogum gunu yakın zamanda dıye dusunuyorum 1 aya falan yaparlarsa gıtmeyı dusunmuyoruz
bayramda gıttıgımızde ıyıce anladım kı eltım benı cekemıyo yav esımde sukur farkında tabı eltım komık duruma dusuyo farkında degıl ılk evlendıgımızde gorumcem agzından kacırmıstı zaten
mesela son gorusmemızde olanı soylıyım durr actım konuyu yazmazsam olmaz sımdı ben zayıfladım ya zaten her gıttıgımde can sıkmaya calısır bu seferkı bomba daha yenı gırmısız eve sen cok cırkınlestın ya yuzun cok cırkın oldu dedı bız sok bu sefer susmadım yooo ben cok begenıyorum dedım kendımı - yok yok dedı cok cırkınlestın * ben ınatla yo ben cok memnunum halımden ıyı kı zayıflamısım dedım bu sahne bır ıkı defa daha boyle devam ettı en sonunda agzını burnunu kıvırarak ee yanı zayıf olunca gıyılen guzel duruyo tabı dedı yani iş sende degıl der gıbı oysa benım hı oyle dusuncem yok guzel bulsunlar vs gıbı kımseyıde kırmak ıstemedıgım ıcın ınan kımse ıcın bısey demıyorum cok dengesız bırı ama bugun saydırdıgı kısıyı yarın gıt bır over bır over esımde dıyo gıtmek ıstemıyorum artık dıye ama bak sınırde oluyo ınsan sustugu ıcın

Anladım canım ben hala regl olamadım ya Yaptırsınlar canım o ne öyle
sende de gecikme var kızım hayırdır inşaAllah dayanamadım zaten servisi çağırdım gel hallet şunları olan bana oluyo diye

canım riskli değil mi benim arkadaş geçen ctesi 4 kilo çocuk hiç macera aramayalım bence demiş doktor kıza bıraktı tabi oda normal istiyordu ama dinledi doktorunu mecburen nolur nolmaz diye belden uyuşturdu herşeyi uyanıkken gördü canım yaşadı birebir sende kendini riske atacak bişey yapma kuzum olur mu içini ferah tut senin için dua etcem kuzum

Evet ya bende etkilenmeye başladım ilaç içiyorum hastalığım var hala şüpheleniyorum kendimden regl gecikti diyeNasılsın boncuğum
İyiyim canım benim,sen nasılsın :)

Kaç gün geciktin :)

Çevrem hamile doluyiiiiii

bende yarın veya öbürgün hastalanırım.

Eltimde yapmayacakmış ama velileri arkadaşları ısrar etmiş pastayı bile onlar alacakmış nasıl sevgiyseBen basit bir hediye de alamam huyum kurusun

Amanın o ne öyle bu kadar belli edilir diyemedin mi sen bana çirkin mi demek istiyorsun diyeBenim eltimde düğünden sonra geldiğinde kilo almışsın ama yüzüne yakışmış daha güzel olmuş dedi önceden çirkin olabilir demek ki Ben takmam geçerim sende cevabını vermişsin tabi ne haddine kullandığı kelimelere bak boşver yakın olmak iyi gelmiyor insanlara

MutluBulut_
eltiye bak ya
cekemedinigi insn daha baska nasil bukadar belli eder

Mrs Sahin ah kuzum agzindan bal damliyo
Insallah hayirlisiyla olur.
bizi korkutup,sezoyu kabul ettirmek istesigini dusunuyoruz.
baska aaciklama bulamiyorum

sende de gecikme var kızım hayırdır inşaAllah dayanamadım zaten servisi çağırdım gel hallet şunları olan bana oluyo diye
Ya sanmıyorum imkansız gibi bir şey ama gerildim gene
İyiyim canım benim,sen nasılsın :)

Kaç gün geciktin :)

Çevrem hamile doluyiiiiii

bende yarın veya öbürgün hastalanırım.

İyiyim bende canım çok şükürCumartesi akşam son ilacımı içtim 3 güne kadar hasta oluyordum Salı lekelenme başlaması gerekirdiAynı günlerde hastalıklarımız

geciktirici kullandıysan bi önceki ay ondan kaynaklıdır canım şimdi seni hüsrana uğratmayalım boşuna ondan dolayı 2-3 gün aksıyor maalesef
Günaydın hanımlar, pek bi hamile gördüm burayı

günaydın hakikaten öyle kendimi dışlanmış hissediyorum ne işin var hamileler grubunda diye

Aynen canım doktor uğraşmak istemediği için senide biran önce o psikolojiye sokup ikna etme çabasında. Kendini bişeye odaklama. Ne sezeryan nede normal doğum diye. Ama normal doğum yaparsan artılarını sen biliyosun. Sezeryanda doğum rahat ama sonrası sıkıntılı. Kendin ve bebeğin için en iyisini iste derim. Teyzemin bebeği 4 kilodan fazlaydı ve doğumdan sonra gördük sanki 2-3 aylık bebek gibiydi maşallah Hiç bir sıkıntısı da olmadı. Sen bol bol dua et

Aaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebiş

Aaa hiçte bile asıl ben kendimi öyle gördüm, sende büşte ve nehir de bi ağrı, bi sızı, bi adet olama açıkçası sizden çok şüpheleniyorum

umutlandırmak için söylemiyorum canım ama imkansız diye bişey yok olacağı varsa oluyor ama ilaç kullanıyor olman zaten tehlike arz ediyor çocuk için Allah korusun da benimde günüm taaaa çarşamba bugünden yoklatıyor beni ya insafsız

Evet bol kaloriliNeyseki sonrasında 60 squat hareketi yaptım

Ohh gitmiştir kaloriler yağlar

Ay olayımda geç olayım ama olayım yani regli

dıkkat edıcem kuzum artık
dugun salonunda gelın damat odasında saat vardı tarık saate bakınca evlatlık verıldıgı zamanı hatırladı orada mudure hanım annesı babası oldu kımsesı yok demıs o zamanlar onu hatırladı bıttı.. hanı oyle bıttı kı sankı Ar alesınden suphe duyar gıbıme geldı ben mı uydurdum bılemedım

kocamın aılesı devam canım kavak yellerı yıllar oldu tabı bıtelı..
bılıyorum kı suan sen umutlusun hepımız gıbı ben oldum hala acabalarım var dusun gariplik var dıye
ama ınsallah oylesındır canım ınsallahh Rabbım bızlerıde anne yapsın ınsallah bak dıger kızlar pes pese doguracaklar hayırlısıyla bıraz ara gırdı araya o zamanda da bızlerde onlar gıbı pes pese dogururuz ınsallah

hadı ya o zaman benımkıde normal demekkı
Günaydın hanımlar, pek bi hamile gördüm burayı
ayy keşke

hadşi yaa masallahh mıllet hıc onemsemıyo bıle ya mısafırım gelecek ıkı sey yapayım dıye
demek ıstıyor degıl bıldıgın dıyor zaten bır yazı vardı nette orada iltifatlı kufur dıyodu buda o olmıus yanı kesınlıkle canım ne kadar uzak o kadar ıyı

Geçen aya bakılırsa benim daha 6 günüm varr Ama erken olayım valla dayanamıyorum bu şişliğe

ay keşke hissettiklerin gerçek olsa boncuuumm benim sancım hep olur heleki havalar soğuk ya daha bi çok oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…