Belirli bi ağrılar var son 2-3 gündür ama regli zamanım geliyor ona yoruyorum artık başka bişeye yormak istemiyorum
Oo süpermiş o zaman güzel olmasına sevindim. Yağlılığına bişey yapılabilir mi bende bilmiyorum kuzum patlıcanı kızartmadan zaten yiyemem. Tek çözümü az yemekEn yakın zamanda deneyeceğim
yani bosveer yapsın kendı :) benım eltı bır soktu zaten mısafır perverlık 0Evet alıştırmayayım geçen doğum gününde istemişti ama bu sefer bir şey söylemedi
Evet ya bende etkilenmeye başladım ilaç içiyorum hastalığım var hala şüpheleniyorum kendimden regl gecikti diyeGünaydın hanımlar, pek bi hamile gördüm burayı
sende de gecikme var kızım hayırdır inşaAllahAnladım canım ben hala regl olamadım yaYaptırsınlar canım o ne öyle
canım riskli değil mi benim arkadaş geçen ctesi 4 kilo çocuk hiç macera aramayalım bence demiş doktor kıza bıraktı tabi oda normal istiyordu ama dinledi doktorunu mecburen nolur nolmaz diye belden uyuşturdu herşeyi uyanıkken gördü canım yaşadı birebir sende kendini riske atacak bişey yapma kuzum olur mu içini ferah tutanatkh018 buna sukur kuzum,kafamda deli sorular oyle dolaniyorum ortalikta
ama takmiycam,Allahim buyuk. millet 4,500 kilo cocuk doguruyo normal.
yani azcik oyle seyler dusunup kendimi avutuyorum galiba
Kasik agrilarin varmiss,hadi hayirlsi canim
İyiyim canım benim,sen nasılsın :)Evet ya bende etkilenmeye başladım ilaç içiyorum hastalığım var hala şüpheleniyorum kendimden regl gecikti diyeNasılsın boncuğum
yani bosveer yapsın kendı :) benım eltı bır soktu zaten mısafır perverlık 0dogum gunu pastası, hazır kurabıye, kek ( pasta yanında ne alakaysa) bırde fanta vardı sanırım bu kadar o kadar bellıydı kı sırf hedıye ıcın cagırdıkları dıger cocuklarının dogum gunu yakın zamanda dıye dusunuyorum 1 aya falan yaparlarsa gıtmeyı dusunmuyoruz
bayramda gıttıgımızde ıyıce anladım kı eltım benı cekemıyo yavesımde sukur farkında tabı eltım komık duruma dusuyo farkında degıl ılk evlendıgımızde gorumcem agzından kacırmıstı zaten
mesela son gorusmemızde olanı soylıyım durractım konuyu yazmazsam olmaz sımdı ben zayıfladım ya zaten her gıttıgımde can sıkmaya calısır bu seferkı bomba daha yenı gırmısız eve sen cok cırkınlestın ya yuzun cok cırkın oldu dedı bız sok bu sefer susmadım yooo ben cok begenıyorum dedım kendımı - yok yok dedı cok cırkınlestın * ben ınatla yo ben cok memnunum halımden ıyı kı zayıflamısım dedım bu sahne bır ıkı defa daha boyle devam ettı en sonunda agzını burnunu kıvırarak ee yanı zayıf olunca gıyılen guzel duruyo tabı dedı yani iş sende degıl der gıbı oysa benım hı oyle dusuncem yok guzel bulsunlar vs gıbı kımseyıde kırmak ıstemedıgım ıcın ınan kımse ıcın bısey demıyorum cok dengesız bırı ama bugun saydırdıgı kısıyı yarın gıt bır over bır over esımde dıyo gıtmek ıstemıyorum artık dıye ama bak sınırde oluyo ınsan sustugu ıcın
Bende çok şişim ama hala olamadım bekliyorum ya ondan yine hastane olayı yalan olacakYani oww şahane diyemiyorsun ama güzel alternatif lezzetli bir yemek görüntüsü borcamda güzel tabağa koyduğunda parçalanıyor
Ya sanmıyorum imkansız gibi bir şey ama gerildim genesende de gecikme var kızım hayırdır inşaAllahdayanamadım zaten servisi çağırdım gel hallet şunları olan bana oluyo diye
İyiyim canım benim,sen nasılsın :)
Kaç gün geciktin :)
Çevrem hamile doluyiiiiii
bende yarın veya öbürgün hastalanırım.
Evet bol kaloriliOlacak o kadar canıım
geciktirici kullandıysan bi önceki ay ondan kaynaklıdır canım şimdi seni hüsrana uğratmayalım boşuna ondan dolayı 2-3 gün aksıyor maalesef
Normal şartlarda regli mi bekliyorum. Düğün zamanı geciktirici içmiştim bırakınca 28 inde olmuştum. Muhtemelen bu ay değişiklik gösterecek çünkü bıraktıktan sonra pek bi adet gördüğüm söylenemez. Belki onun ağrılarını çekiyorum bilmiyorum ama acayip şişim
O kadar çok şey söylediniz ki valla bu belirtilerle ben bile acaba mı diye düşündüm
Günaydın hanımlar, pek bi hamile gördüm burayı
Mia- iyi bende canim ya,kahvalti felan ettim,dinleniyorum azcik.
MutluBulut_
eltiye bak ya
cekemedinigi insn daha baska nasil bukadar belli eder
Mrs Sahin ah kuzum agzindan bal damliyo
Insallah hayirlisiyla olur.
bizi korkutup,sezoyu kabul ettirmek istesigini dusunuyoruz.
baska aaciklama bulamiyorum
Aaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebişYa sanmıyorum imkansız gibi bir şey ama gerildim gene
İyiyim bende canım çok şükürCumartesi akşam son ilacımı içtim 3 güne kadar hasta oluyordum Salı lekelenme başlaması gerekirdi Aynı günlerde hastalıklarımız
geciktirici kullandıysan bi önceki ay ondan kaynaklıdır canım şimdi seni hüsrana uğratmayalım boşuna ondan dolayı 2-3 gün aksıyor maalesef
günaydın hakikaten öyle kendimi dışlanmış hissediyorum ne işin var hamileler grubunda diye
Ya sanmıyorum imkansız gibi bir şey ama gerildim gene
İyiyim bende canım çok şükürCumartesi akşam son ilacımı içtim 3 güne kadar hasta oluyordum Salı lekelenme başlaması gerekirdi Aynı günlerde hastalıklarımız
Evet bol kaloriliNeyseki sonrasında 60 squat hareketi yaptım
günaydın hakikaten öyle kendimi dışlanmış hissediyorum ne işin var hamileler grubunda diye
dıkkat edıcem kuzum artıkanatkh018 buna sukur kuzum,kafamda deli sorular oyle dolaniyorum ortalikta
ama takmiycam,Allahim buyuk. millet 4,500 kilo cocuk doguruyo normal.
yani azcik oyle seyler dusunup kendimi avutuyorum galiba
Kasik agrilarin varmiss,hadi hayirlsi canim
Mia- iyi bende canim ya,kahvalti felan ettim,dinleniyorum azcik.
MutluBulut_ aa olurmu oyle terliksiz falan neden duruyosun
Soguk artik kuzum,koru kendibi,hem bak bebis icin onemli bu.
ara ara izliyorum canim, en son ceyiz alisverisinde kaldimYani nasil.bitti bilmiyorum.
simdi tekrari var yine sabahlari.
kocamın aılesı devam canım kavak yellerı yıllar oldu tabı bıtelı..hatırladım canım hatırladım kocamın ailesini izlemiyorum ama o dizi devam ediyor sanki reklamlarına denk geliyorum hephadi inşaAllah derken sen de mi nehir gibi düşünüyorsun yoksa kızlar beni umutlandırmayın yaaa
Normal şartlarda regli mi bekliyorum. Düğün zamanı geciktirici içmiştim bırakınca 28 inde olmuştum. Muhtemelen bu ay değişiklik gösterecek çünkü bıraktıktan sonra pek bi adet gördüğüm söylenemez. Belki onun ağrılarını çekiyorum bilmiyorum ama acayip şişim
O kadar çok şey söylediniz ki valla bu belirtilerle ben bile acaba mı diye düşündüm
Belirli bi ağrılar var son 2-3 gündür ama regli zamanım geliyor ona yoruyorum artık başka bişeye yormak istemiyorum
Oo süpermiş o zaman güzel olmasına sevindim. Yağlılığına bişey yapılabilir mi bende bilmiyorum kuzum patlıcanı kızartmadan zaten yiyemem. Tek çözümü az yemekEn yakın zamanda deneyeceğim
Evet bu aralar bir çok kişiden duyuyorum bu belirtileri. Hatta iş yerimdeki bayan doktorda dedi bende de var aynı durumlar ağrı, sancılar diyeAllahım patlayacak gibi hissediyorum yaa olayım bir an önce
ayy keşkeGünaydın hanımlar, pek bi hamile gördüm burayı
Eltimde yapmayacakmış ama velileri arkadaşları ısrar etmiş pastayı bile onlar alacakmış nasıl sevgiyseBen basit bir hediye de alamam huyum kurusun
Amanın o ne öyle bu kadar belli edilir diyemedin mi sen bana çirkin mi demek istiyorsun diyeBenim eltimde düğünden sonra geldiğinde kilo almışsın ama yüzüne yakışmış daha güzel olmuş dedi önceden çirkin olabilir demek ki Ben takmam geçerim sende cevabını vermişsin tabi ne haddine kullandığı kelimelere bak boşver yakın olmak iyi gelmiyor insanlara
Aaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebiş
Aaa hiçte bileasıl ben kendimi öyle gördüm, sende büşte ve nehir de bi ağrı, bi sızı, bi adet olama açıkçası sizden çok şüpheleniyorum
Aaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebiş
Aaa hiçte bileasıl ben kendimi öyle gördüm, sende büşte ve nehir de bi ağrı, bi sızı, bi adet olama açıkçası sizden çok şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?