2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bir an önce oluverir inş, duam seninle Edacım

Geçen aya bakılırsa benim daha 6 günüm varr Ama erken olayım valla dayanamıyorum bu şişliğe
Olursun belki , 1 hafta içinde (inş)
ay keşke hissettiklerin gerçek olsa boncuuumm benim sancım hep olur heleki havalar soğuk ya daha bi çok oluyor maalesef

İnnş canım :) seni pek hevesli gördüm Rabbim isteyen herkese aratmadan versin

Ay olayımda geç olayım ama olayım yani regli

Geçen aya bakılırsa benim daha 6 günüm varr Ama erken olayım valla dayanamıyorum bu şişliğe

6 gün sonraysa beraber olcaz o zman kuzum ama sen ol ben olmim emi test yapmamak için zor tutuyorum kendimi üzülüyorum çünkü geçene kadar yapmicam test falan

evet canım biliyorum ilk başlarda çok seviyordum izlerdim kaçırmazdım ama o efe varya tiksindirdi beni ya
aminn kuzumm aminnn birbirimizi takip edelim ben bi arkadaşla sözleştim mayıs gibi hamile kalmaya çalışalım falan diyorduk kadın martta mı ne hamile kaldı doğurcak benden hala ses yok 17 ay oldu kız uğraş uğraş

Aaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebiş
Yok canım ya deme öyle
Tabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabi Şiş gibiyim aslında akşam bir daha ılık duş alıp rezene içeyim bakıyım
Ohh gitmiştir kaloriler yağlar
Artık ne kadar gitti bilmiyorum yükseltiyorum sayısını iyi geliyor gibi

Bilmiyorum ne yaptı pazartesi anlatırım ayy ne kötüyümBen çok önemserim ya takık bir insanım ben Evet diyor sanırım ilk evlendiğinde de o ben zayıflamıştım o zaman yüzün çok yakışmış dedi acaba kiloluyken mi zayıfken mi güzelim bilemedimBayramda güneş çarpıyor gözüme aa yeşil görünüyor neden benim gözüm öyle değil dedi bende ela gözlerim bazen oluyor öyle seninde güzel dedimEltilerde var öyle yarışlar o gün arkadaşı beni merak ediyormuş göstermeye geldi yanıma bazı kadınlara faceden göstermiş resmimi yüzü çok güzel demişler yakından görmek istiyoruz falan belki doğum gününde onlar var gösterecektirBende yok artık ne abartım var dedim sonrasında yüzümde sivilceler çıktı

Ben olayım sen olma evet İnşallah hamilesindir canımcım

Evet bencede yapma biraz daha bekle regli gününü geçerse o zaman yaparsın

Birden arttırma canım bu sefer kaslarını zorlarsın. Yavaştan yapsan yeterli olur

**

Şu eltilerden nedir çektiğiniz ya Eltim yok ama beni kıskanan bir görümcem var. Neyi kıskanıyorsa Koskoca kadınsın 2 çocuğun var mutlu mesut yaşa işte dimi Alınan bir kol çantasını bile insan kıskanır mı yaa

Yok canım ilk gün 30 yaptım sonra 55 şimdi 60 bundan sonra 5-5 artıyor hep bugün dinlenme var mesela 3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun

Canım illa ondan üstün bir şeyin olmasına gerek yok maalesef biz kadınlar böyleyiz hep yarış kıskançlık

canım çok istiyorum evlendiğimiz aydan beri istiyoruz 17 ay oldu ama nasip olmadı Rabbime sığındım bu mübarek günlerde dualarımı kabul etsin isteyen herkese versin kzuum

Zamanı var demekki anakitim, hayılı zaman da inş, bol dua et, ismini yaz, isminle dua edelim sana

Bakma görümcekler de beterdir çay kaşığıdır onlar , çok güzel karıştırırlar ortalığı
Ben çöpsüz üzüm aldım Allah'a şükür

Tabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabi Şiş gibiyim aslında akşam bir daha ılık duş alıp rezene içeyim bakıyım
iç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme ama

Ben olayım sen olma evet İnşallah hamilesindir canımcım

Evet bencede yapma biraz daha bekle regli gününü geçerse o zaman yaparsın
aminnn canım öyle yapcam geçen yaptım çıkmadı e yani 14 gün var adete ben çift çizgi bekliyorum saf gibi

Zamanı var demekki anakitim, hayılı zaman da inş, bol dua et, ismini yaz, isminle dua edelim sana
evet canım var demekki zamanı hayırlı zamanda gelsin annesi onu çok özledi ismin Kader Karadeniz canım düşündüğün için çok sağol

Dinlenme varsa iyi o zaman kuzum

Bilmem bu zamana kadar kimsenin ne malında ne mutluluğunda oldu gözüm nede başka bişeyinde. Her zaman dua ederim Allahım bana verdiğinin daha fazlasını başkalarına ver ki benimkine göz dikmesinler diye Gerçi gözü aç olana ne yaparsan yap yine sendekine diker gözünü Allaha havale etmek en güzeli

Bakma görümcekler de beterdir çay kaşığıdır onlar , çok güzel karıştırırlar ortalığı

Beter tabiki kuzum Sen iyi biliyosun benimkini Ama benide biliyosun

En iyisini sen yaptın

N demek canım benim

KArşısında eli maşalı bi gelin var ayağını denk alsın

Başkası için edilen dua daha çok kabul olur canım benim. Biz senin adına dua edelim Rabbim gönlündekini versin dememiz bile senin için büyük bir duadır sonuçta sen gönlündekini istiyorsun zaten Bizde o duaya ortak oluruz ne güzel

benimde eltim var uğrana canımı verecek kadar sevdiğim süt kardeşim halamın kızı hem ablam hem arkadaşımdı ama eltilik bize hiç yaramadı 1 senedir düşmanız ne görüşür ne konuşuruz yolda yüzünü çevirerek gideer oysa konuşmadığım halde doğum gününü kutladım kızına parti verdi herşeyi ile ilgilendim hazırladım süsledim ama o hiç bi adım atmadı o konuda konuşmak istemiyorum o kadar üzülüyorum ki çok sevdiğinden böyle bi anda kopup düşman olmak hemde hiç suçum yokken

N demek canım benim

yapmayın kızlar ağlicam şimdi yaa çok iyisiniz gerçekten Allah ne muradınız varda o versin size

dımı ya cok tehlıkelı ama kadın

Bir an önce oluverir inş, duam seninle Edacım

Olursun belki , 1 hafta içinde (inş)

İnnş canım :) seni pek hevesli gördüm Rabbim isteyen herkese aratmadan versin

Amın kuzum Allah razı olsunn
niye efeye sınır olmustun kız ben ne agladım oldu dıye her oldugunde bır kez daha manyagım ben hadi bee nasip kısmet ıste.. cok zor dımı kuzum Allah bızlerınde kucagını bos bırakmassın ınsallah hayırlı evlatlarımız oolsun

soylersın tabı eltın her sekıl begenıyo kız senı valla mı gosterıyor he o zaman hazır ol yıne bakıcaklar sana dedıgın gıbı nazar ıste

ahh ahh canım bende anlamıyorum benım eltıde koca kadın zorlasa annem olacak yasta neredyse tabı abarttım ama 40 a az kalmıs yanı neyı kıskanıyorsun yanı aramızda kac yas var

ahahaha ne guldum

KArşısında eli maşalı bi gelin var ayağını denk alsın

Sana geçenlerde bi konudan bahsettim ya pazar günü olayı. Dün kayınvalidem aradı gitmiş karşıya. Bende dün eve gidiyordum otobüsteydim, eşim geç gelecekti dün iş bitsin diye mesai yaptılar. Bende annemi çağırdık çaya gelecekti bana. Kayınvalidem önce eşimle konuşuyor, sonra beni arıyor korkmayacak mısın evde falan diye bende yoo dedim bildiğim yer sonuçta anne her seferinde korkmuyo musun demene gerek yok dedim zaten annem gelecek bana deyince hıı iyi o zaman dedi. Oda görümceme geçiyormuş aöf işleri varmışta çağırmış falan. Hepsi bahane gidemedi ya hafta sonu onun sıkıntısı içinde. Kime anlatıyosa aöf işlerini. Atm den bi para yatıracak başka bişey yok Bende hımm iyi yapıyosun dedim kapattım sonrada uzatmadım

iç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme ama
Evet canım iyi olur
Evet kuzumBenimde çok umrumda olmadı hatta herkes mutlu olsun daha mutlu çocuklar yetiştirelim dünyamız güzelleşsinBazı insanlar öyle hep bana hep bana isterler sende 1 varsa onda 3 olsa da yine sende 1 olsun yine onu ister maalesefBiz gezeriz öyle arada checkin yaparım seviyorum yani yapmayı kalkar kaynım arar hemen o gün içinde muhakkak nerdesin ne yapıyorsunuz oo geziyorsunuz falan yahu sizde gezin ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…