dıkkat edıcem kuzum artık
dugun salonunda gelın damat odasında saat vardı tarık saate bakınca evlatlık verıldıgı zamanı hatırladı orada mudure hanım annesı babası oldu kımsesı yok demıs o zamanlar onu hatırladı bıttı.. hanı oyle bıttı kı sankı Ar alesınden suphe duyar gıbıme geldıben mı uydurdum bılemedım
ayy keşkedıyodu buda o olmıus yanı kesınlıkle canım ne kadar uzak o kadar ıyı
Olursun belki , 1 hafta içinde (inş)
Geçen aya bakılırsa benim daha 6 günüm varrAma erken olayım valla dayanamıyorum bu şişliğe
ay keşke hissettiklerin gerçek olsa boncuuummbenim sancım hep olur heleki havalar soğuk ya daha bi çok oluyor maalesef
Bir an önce oluverir inş, duam seninle Edacım
İnnş canım :) seni pek hevesli gördümRabbim isteyen herkese aratmadan versin
Ay olayımda geç olayım ama olayım yani regli
Geçen aya bakılırsa benim daha 6 günüm varrAma erken olayım valla dayanamıyorum bu şişliğe
evet canım biliyorum ilk başlarda çok seviyordum izlerdim kaçırmazdım ama o efe varya tiksindirdi beni yakocamın aılesı devam canım kavak yellerı yıllar oldu tabı bıtelı..
bılıyorum kı suan sen umutlusun hepımız gıbıben oldum hala acabalarım var dusun gariplik var dıye
ama ınsallah oylesındır canım ınsallahhRabbım bızlerıde anne yapsın ınsallah bak dıger kızlar pes pese doguracaklar hayırlısıyla bıraz ara gırdı araya o zamanda da bızlerde onlar gıbı pes pese dogururuz ınsallah
Yok canım ya deme öyleAaa öyle miii :) Benim heray 3 -4 gün öne kayar. Eylül 26 sında olmuştum Ekim 23 ünde olurum diye düşünüyorum :) Seninde gelebilir bu sıralar, gelmezde de göbüşe bebiş
Tabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabiumutlandırmak için söylemiyorum canım ama imkansız diye bişey yok olacağı varsa oluyor ama ilaç kullanıyor olman zaten tehlike arz ediyor çocuk için Allah korusun dabenimde günüm taaaa çarşamba bugünden yoklatıyor beni ya insafsız
Artık ne kadar gitti bilmiyorum yükseltiyorum sayısını iyi geliyor gibiOhh gitmiştir kalorileryağlar
hadşi yaa masallahhmıllet hıc onemsemıyo bıle ya mısafırım gelecek ıkı sey yapayım dıye
demek ıstıyor degıl bıldıgın dıyor zatenbır yazı vardı nette orada iltifatlı kufur dıyodu buda o olmıus yanı kesınlıkle canım ne kadar uzak o kadar ıyı
6 gün sonraysa beraber olcaz o zman kuzum ama sen ol ben olmim emitest yapmamak için zor tutuyorum kendimi üzülüyorum çünkü geçene kadar yapmicam test falan
evet canım biliyorum ilk başlarda çok seviyordum izlerdim kaçırmazdım ama o efe varya tiksindirdi beni ya
aminn kuzumm aminnn birbirimizi takip edelimben bi arkadaşla sözleştim mayıs gibi hamile kalmaya çalışalım falan diyorduk kadın martta mı ne hamile kaldı doğurcak benden hala ses yok 17 ay oldu kız uğraş uğraş
Yok canım ya deme öyle
Tabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabiŞiş gibiyim aslında akşam bir daha ılık duş alıp rezene içeyim bakıyım
Artık ne kadar gitti bilmiyorum yükseltiyorum sayısını iyi geliyor gibi
Bilmiyorum ne yaptı pazartesi anlatırım ayy ne kötüyümBen çok önemserim ya takık bir insanım ben Evet diyor sanırım ilk evlendiğinde de o ben zayıflamıştım o zaman yüzün çok yakışmış dedi acaba kiloluyken mi zayıfken mi güzelim bilemedim Bayramda güneş çarpıyor gözüme aa yeşil görünüyor neden benim gözüm öyle değil dedi bende ela gözlerim bazen oluyor öyle seninde güzel dedim Eltilerde var öyle yarışlar o gün arkadaşı beni merak ediyormuş göstermeye geldi yanıma bazı kadınlara faceden göstermiş resmimi yüzü çok güzel demişler yakından görmek istiyoruz falan belki doğum gününde onlar var gösterecektir Bende yok artık ne abartım var dedim sonrasında yüzümde sivilceler çıktı
Yok canım ilk gün 30 yaptım sonra 55 şimdi 60 bundan sonra 5-5 artıyor hep bugün dinlenme var mesela 3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun
Birden arttırma canım bu sefer kaslarını zorlarsın. Yavaştan yapsan yeterli olur
**
Şu eltilerden nedir çektiğiniz yaEltim yok ama beni kıskanan bir görümcem var. Neyi kıskanıyorsa Koskoca kadınsın 2 çocuğun var mutlu mesut yaşa işte dimi Alınan bir kol çantasını bile insan kıskanır mı yaa
canım çok istiyorum evlendiğimiz aydan beri istiyoruz 17 ay oldu ama nasip olmadı Rabbime sığındım bu mübarek günlerde dualarımı kabul etsin isteyen herkese versin kzuum
Bakma görümcekler de beterdir
Birden arttırma canım bu sefer kaslarını zorlarsın. Yavaştan yapsan yeterli olur
**
Şu eltilerden nedir çektiğiniz yaEltim yok ama beni kıskanan bir görümcem var. Neyi kıskanıyorsa Koskoca kadınsın 2 çocuğun var mutlu mesut yaşa işte dimi Alınan bir kol çantasını bile insan kıskanır mı yaa
iç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme amaTabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabiŞiş gibiyim aslında akşam bir daha ılık duş alıp rezene içeyim bakıyım
aminnn canım öyle yapcam geçen yaptım çıkmadı e yani 14 gün var adete ben çift çizgi bekliyorum saf gibi
Ben olayım sen olma evetİnşallah hamilesindir canımcım
Evet bencede yapma biraz daha bekle regli gününü geçerse o zaman yaparsın
evet canım var demekki zamanı hayırlı zamanda gelsin annesi onu çok özlediZamanı var demekki anakitim, hayılı zaman da inş, bol dua et, ismini yaz, isminle dua edelim sana
Yok canım ilk gün 30 yaptım sonra 55 şimdi 60 bundan sonra 5-5 artıyor hep bugün dinlenme var mesela 3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun
Canım illa ondan üstün bir şeyin olmasına gerek yok maalesef biz kadınlar böyleyiz hep yarış kıskançlık
Bakma görümcekler de beterdirçay kaşığıdır onlar , çok güzel karıştırırlar ortalığı
Ben çöpsüz üzüm aldım Allah'a şükür
N demek canım benimiç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme ama
aminnn canım öyle yapcam geçen yaptım çıkmadı e yani 14 gün var adete ben çift çizgi bekliyorum saf gibi
evet canım var demekki zamanı hayırlı zamanda gelsin annesi onu çok özlediismin Kader Karadeniz canım düşündüğün için çok sağol
KArşısında eli maşalı bi gelin var ayağını denk alsın
Dinlenme varsa iyi o zaman kuzum
Bilmem bu zamana kadar kimsenin ne malında ne mutluluğunda oldu gözüm nede başka bişeyinde. Her zaman dua ederim Allahım bana verdiğinin daha fazlasını başkalarına ver ki benimkine göz dikmesinler diyeGerçi gözü aç olana ne yaparsan yap yine sendekine diker gözünü Allaha havale etmek en güzeli
Beter tabiki kuzumSen iyi biliyosun benimkini Ama benide biliyosun
En iyisini sen yaptın
iç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme ama
evet canım var demekki zamanı hayırlı zamanda gelsin annesi onu çok özlediismin Kader Karadeniz canım düşündüğün için çok sağol
benimde eltim var uğrana canımı verecek kadar sevdiğim süt kardeşim halamın kızı hem ablam hem arkadaşımdı ama eltilik bize hiç yaramadı 1 senedir düşmanız ne görüşür ne konuşuruz yolda yüzünü çevirerek gideer oysa konuşmadığım halde doğum gününü kutladım kızına parti verdi herşeyi ile ilgilendim hazırladım süsledim ama o hiç bi adım atmadı o konuda konuşmak istemiyorum o kadar üzülüyorum ki çok sevdiğinden böyle bi anda kopup düşman olmak hemde hiç suçum yokken
**
N demek canım benim
Başkası için edilen dua daha çok kabul olur canım benim. Biz senin adına dua edelim Rabbim gönlündekini versin dememiz bile senin için büyük bir duadır sonuçta sen gönlündekini istiyorsun zatenBizde o duaya ortak oluruz ne güzel
dımı yaMutluBulut_
eltiye bak ya
cekemedinigi insn daha baska nasil bukadar belli eder
Mrs Sahin ah kuzum agzindan bal damliyo
Insallah hayirlisiyla olur.
bizi korkutup,sezoyu kabul ettirmek istesigini dusunuyoruz.
baska aaciklama bulamiyorum
Bir an önce oluverir inş, duam seninle Edacım
niye efeye sınır olmustun kız6 gün sonraysa beraber olcaz o zman kuzum ama sen ol ben olmim emitest yapmamak için zor tutuyorum kendimi üzülüyorum çünkü geçene kadar yapmicam test falan
evet canım biliyorum ilk başlarda çok seviyordum izlerdim kaçırmazdım ama o efe varya tiksindirdi beni ya
aminn kuzumm aminnn birbirimizi takip edelimben bi arkadaşla sözleştim mayıs gibi hamile kalmaya çalışalım falan diyorduk kadın martta mı ne hamile kaldı doğurcak benden hala ses yok 17 ay oldu kız uğraş uğraş
soylersın tabıYok canım ya deme öyle
Tabi ki imkansız diye bir şey yok canım sadece şu durumda oldukça zor Rabbim bilir tabiŞiş gibiyim aslında akşam bir daha ılık duş alıp rezene içeyim bakıyım
Artık ne kadar gitti bilmiyorum yükseltiyorum sayısını iyi geliyor gibi
Bilmiyorum ne yaptı pazartesi anlatırım ayy ne kötüyümBen çok önemserim ya takık bir insanım ben Evet diyor sanırım ilk evlendiğinde de o ben zayıflamıştım o zaman yüzün çok yakışmış dedi acaba kiloluyken mi zayıfken mi güzelim bilemedim Bayramda güneş çarpıyor gözüme aa yeşil görünüyor neden benim gözüm öyle değil dedi bende ela gözlerim bazen oluyor öyle seninde güzel dedim Eltilerde var öyle yarışlar o gün arkadaşı beni merak ediyormuş göstermeye geldi yanıma bazı kadınlara faceden göstermiş resmimi yüzü çok güzel demişler yakından görmek istiyoruz falan belki doğum gününde onlar var gösterecektir Bende yok artık ne abartım var dedim sonrasında yüzümde sivilceler çıktı
ahh ahh canım bende anlamıyorum
**
ahahaha ne guldumBakma görümcekler de beterdirçay kaşığıdır onlar , çok güzel karıştırırlar ortalığı
Ben çöpsüz üzüm aldım Allah'a şükür
KArşısında eli maşalı bi gelin var ayağını denk alsın
Evet canım iyi oluriç iç canım rahatlatı seni rezene ayaklarını da üşütme ama
Evet kuzum
Dinlenme varsa iyi o zaman kuzum
Bilmem bu zamana kadar kimsenin ne malında ne mutluluğunda oldu gözüm nede başka bişeyinde. Her zaman dua ederim Allahım bana verdiğinin daha fazlasını başkalarına ver ki benimkine göz dikmesinler diyeGerçi gözü aç olana ne yaparsan yap yine sendekine diker gözünü Allaha havale etmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?