dımı yacok tehlıkelı ama kadın
ahahaha ne guldum
Ya da gösterecek resimlerde güzel çıkıyor bence falan diyordur yakından görsünler diye yapıyorsoylersın tabıeltın her sekıl begenıyo kız senı valla mı gosterıyor he o zaman hazır ol yıne bakıcaklar sana dedıgın gıbı nazar ıste
Sana geçenlerde bi konudan bahsettim ya pazar günü olayı. Dün kayınvalidem aradı gitmiş karşıya. Bende dün eve gidiyordum otobüsteydim, eşim geç gelecekti dün iş bitsin diye mesai yaptılar. Bende annemi çağırdık çaya gelecekti bana. Kayınvalidem önce eşimle konuşuyor, sonra beni arıyor korkmayacak mısın evde falan diye bende yoo dedim bildiğim yer sonuçta anne her seferinde korkmuyo musun demene gerek yok dedim zaten annem gelecek bana deyince hıı iyi o zaman dedi. Oda görümceme geçiyormuş aöf işleri varmışta çağırmış falan. Hepsi bahane gidemedi ya hafta sonu onun sıkıntısı içinde. Kime anlatıyosa aöf işlerini. Atm den bi para yatıracak başka bişey yokBende hımm iyi yapıyosun dedim kapattım sonrada uzatmadım
Düşünemiyor işte, annesi yan binada korksa oraya gider veya annesi gelir diye.
Sana geçenlerde bi konudan bahsettim ya pazar günü olayı. Dün kayınvalidem aradı gitmiş karşıya. Bende dün eve gidiyordum otobüsteydim, eşim geç gelecekti dün iş bitsin diye mesai yaptılar. Bende annemi çağırdık çaya gelecekti bana. Kayınvalidem önce eşimle konuşuyor, sonra beni arıyor korkmayacak mısın evde falan diye bende yoo dedim bildiğim yer sonuçta anne her seferinde korkmuyo musun demene gerek yok dedim zaten annem gelecek bana deyince hıı iyi o zaman dedi. Oda görümceme geçiyormuş aöf işleri varmışta çağırmış falan. Hepsi bahane gidemedi ya hafta sonu onun sıkıntısı içinde. Kime anlatıyosa aöf işlerini. Atm den bi para yatıracak başka bişey yokBende hımm iyi yapıyosun dedim kapattım sonrada uzatmadım
Farklı bir gözle bakıyolar bir anda. Halbuki ne gerek var. Neden iyi anlaşamayasın. Ben çok istedim görümcemle iyi olmak bunu en iyi eşim bilir hep onunla paylaşırım çünkü. Ama açık açıkda söyledim ben ablana 1 adım attıkça o fazlasını istedi. 2 yıl nişanlı kaldık o sırada askere gitti beni ne aradı ne sordu 1 sene boyunca. Sonra eşim (o zaman nişanlımdı) gelmesine yakın başladı hiç görüşmüyoruz aramıyosun sormuyosun falan diye. Düğün hazırlığımla olsun evime çeyizimin gitmesi falan hiç biri ile ilgilenmedi ama yeri gelince benim tek kardeşim demesinden geri kalmadı. Evlendik 1 kere evine davet etmedi. Sadece bohçamı götürdüm davet etmediği sürece de gitmiyoruz dedim eşime oda tamam dedi. Yapılanlar ortada kimseye gereğinden fazla değer vermeye gerek yok. Seni umursamıyo mu bırak. Sen yeterince adım atmışsın. Pişmanlığını yaşacağın bir durum yokbenimde eltim var uğrana canımı verecek kadar sevdiğim süt kardeşim halamın kızı hem ablam hem arkadaşımdı ama eltilik bize hiç yaramadı 1 senedir düşmanız ne görüşür ne konuşuruz yolda yüzünü çevirerek gideer oysa konuşmadığım halde doğum gününü kutladım kızına parti verdi herşeyi ile ilgilendim hazırladım süsledim ama o hiç bi adım atmadı o konuda konuşmak istemiyorum o kadar üzülüyorum ki çok sevdiğinden böyle bi anda kopup düşman olmak hemde hiç suçum yokken
degısık bızım eltıler anacımYa da gösterecek resimlerde güzel çıkıyor bence falan diyordur yakından görsünler diye yapıyorGösterdiği kız ins.hemen ekledi beni
Kuzu bunlar hep aynı kayınvalideO günde pat diye gene geldi Allahtan durmadı 10 dakika anca pazara uğramış falan annem sorar gelir haber verir ama işte kayınvalidem öyle değil hepsi bir çeşit eltim rahatsız uzun zamandır bende eşime dedim annen pat diye gidiyordur vallahi beklerim dedim yapar dedi
niye efeye sınır olmustun kızben ne agladım oldu dıye her oldugunde bır kez daha manyagım ben hadi bee nasip kısmet ıste.. cok zor dımı kuzum Allah bızlerınde kucagını bos bırakmassın ınsallah hayırlı evlatlarımız oolsun
yapmayın kızlar ağlicam şimdi yaaçok iyisiniz gerçekten Allah ne muradınız varda o versin size
dımı yacok tehlıkelı ama kadın
Amın kuzum Allah razı olsunn
niye efeye sınır olmustun kızben ne agladım oldu dıye her oldugunde bır kez daha manyagım ben hadi bee nasip kısmet ıste.. cok zor dımı kuzum Allah bızlerınde kucagını bos bırakmassın ınsallah hayırlı evlatlarımız oolsun
soylersın tabıeltın her sekıl begenıyo kız senı valla mı gosterıyor he o zaman hazır ol yıne bakıcaklar sana dedıgın gıbı nazar ıste
ahh ahh canım bende anlamıyorumbenım eltıde koca kadın zorlasa annem olacak yasta neredyse tabı abarttım ama 40 a az kalmıs yanı neyı kıskanıyorsun yanı aramızda kac yas var
ahahaha ne guldum
Evet canım iyi olur
Evet kuzumBenimde çok umrumda olmadı hatta herkes mutlu olsun daha mutlu çocuklar yetiştirelim dünyamız güzelleşsin Bazı insanlar öyle hep bana hep bana isterler sende 1 varsa onda 3 olsa da yine sende 1 olsun yine onu ister maalesef Biz gezeriz öyle arada checkin yaparım seviyorum yani yapmayı kalkar kaynım arar hemen o gün içinde muhakkak nerdesin ne yapıyorsunuz oo geziyorsunuz falan yahu sizde gezin ne yani
Allah razı olsun, iyiler, iyiyliklerine bişey dediğim yok, ama bi o kadar da sinir olduğum şeyleri yapıyolardegısık bızım eltıler anacım
Zerence kuzum 1,5 yıllık evlıyım daha hala rahat edemıyorum :) boylede gıder sanırım ıyıler sukur ama
ama cidden kiraz mevsımınde de aynıydı dımı arada bakıyorum oınabi kere arkadaşının sevgilisine göz dikti ki adamanın her oynadığı dizi öyle kraz mevsiminde de aynı rol aslı da öyle ayran gönüllü falan ya öldü dirildi olayları çok gıcık ya diziden soğuyorum ben öyle olunca ondan yani eşim hele nefret edio ondanzor olmaz mı edacım sürekli test yapıyorum belki olmuştur Rabbim belki vermiştir diye aminnn edacım aminnn nasip olsun her isteyene bu göbişlerr
eve mı gırmek ıstedı acaba anahtar var mıAllah razı olsun, iyiler, iyiyliklerine bişey dediğim yok, ama bi o kadar da sinir olduğum şeyleri yapıyolar
Mesela geçen gün kp. aradı beni işteyken.
Ptt gidiyorum, faturalarınızı yatırmadıysanız ben yatırrım dedi. ( eşimde evde uyuyordu o saatte) Ben dedim a. uyuyor,boşver uyandırma, ben yatırrım yarın dedim. Hee olsun alıyım içerden gibi bişi dedi, yok ya ben yarın cıkcam yatırırım dedim tamam dedi kapattı.
Madem kendiliğinden yatırmak istiyorsun , faturalarını neden kapımıza asıyosun? Biz gündüzleri evde olmuyoruz, fatura geldiğinde kapımızın koluna bırakıyorlar, kendiliğinden ödemek isteyen insan alır kendi evine götürür, bana hiç vermez.
Düşünceli / düşüncesiz kp mode on
Evet değişik hep numunelerdegısık bızım eltıler anacım
Zerence kuzum 1,5 yıllık evlıyım daha hala rahat edemıyorum :) boylede gıder sanırım ıyıler sukur ama
Aynen canım benim. Her zaman kendilerinde üstün kimse olmasın isterler. Ama kendileri gezse etse kalkıp sizi davet etmezler her zaman. Bilmiyorum ya her zaman iç içe olmakta çok iyi değil. Mesafe her zaman iyidirBoşverin söylensin dursunlar Böyle olun
Girin desem girerlerdi, bi iki kere girdiler zaten, sebili almaya falan. Pek hoşlanmıyorum böyle şeylerden ama yapcak bişey yok. Anahtarı verin de diyememeve mı gırmek ıstedı acaba anahtar var mı
sonradan dank etmıs demek kı
bizi de çağıran olmadı neymiş benim çağırmam gerekiyormuş bende sadece kaynanam ve annemleri çağırdım o kadar bide yeni taşındığım yere davet ettim geldi diğerlerine de uzağım şimdi avrupadan asyaya geçtim o çağırdı bu çağırmadı derdim yok görümcem desen taa samsunda ona belki gideriz gezme olsun maksatFarklı bir gözle bakıyolar bir anda. Halbuki ne gerek var. Neden iyi anlaşamayasın. Ben çok istedim görümcemle iyi olmak bunu en iyi eşim bilir hep onunla paylaşırım çünkü. Ama açık açıkda söyledim ben ablana 1 adım attıkça o fazlasını istedi. 2 yıl nişanlı kaldık o sırada askere gitti beni ne aradı ne sordu 1 sene boyunca. Sonra eşim (o zaman nişanlımdı) gelmesine yakın başladı hiç görüşmüyoruz aramıyosun sormuyosun falan diye. Düğün hazırlığımla olsun evime çeyizimin gitmesi falan hiç biri ile ilgilenmedi ama yeri gelince benim tek kardeşim demesinden geri kalmadı. Evlendik 1 kere evine davet etmedi. Sadece bohçamı götürdüm davet etmediği sürece de gitmiyoruz dedim eşime oda tamam dedi. Yapılanlar ortada kimseye gereğinden fazla değer vermeye gerek yok. Seni umursamıyo mu bırak. Sen yeterince adım atmışsın. Pişmanlığını yaşacağın bir durum yok
aynı aynı evet çok capsi var facede onun arkadaşlarının sevgilisine yazan oyuncu tipi diyeama cidden kiraz mevsımınde de aynıydı dımı arada bakıyorum oınaoradayken sevmedım gercı efeyken ne bıleyım sevıyorum
anlıyorum senı canımahh ahh
Ya da gösterecek resimlerde güzel çıkıyor bence falan diyordur yakından görsünler diye yapıyorGösterdiği kız ins.hemen ekledi beni
Kuzu bunlar hep aynı kayınvalideO günde pat diye gene geldi Allahtan durmadı 10 dakika anca pazara uğramış falan annem sorar gelir haber verir ama işte kayınvalidem öyle değil hepsi bir çeşit eltim rahatsız uzun zamandır bende eşime dedim annen pat diye gidiyordur vallahi beklerim dedim yapar dedi
Düşünemiyor işte, annesi yan binada korksa oraya gider veya annesi gelir diye.
Yok ya herkesin kendi ailesi valla.
İstediğin kadar aralar iyi olsun, insan rahat edemiyor onların yanında. (bende öyle yani )
Ne çene var bu erkeklerde deGünaydın kızlaaarrNabersiniz görüşmeyelii??
ayyy benim gibisin deseneama bizimki yılmıyo o kapı açılcak kadın kanser edilene kadar konuşılacak
Evet değişik hep numunelerBen gülüyorum komiğime gidiyor iyi ki eltim var
Onlar hep cafelerde bizim gibi gezmeyi sevmezler ya da zamanları yok bilmiyorum ama lüks mekanlarda hava atabiliyorlar hiç sormam ne yapıyorsun diye yani bananegelemezler ki çağırsakta çalışma saatlerimiz uymuyor meraklılık işte Mesafe her daim iyidir haddini aşan olmuyor Eşim de yapma bir yerde diyor bende millet yaparken iyi onlara ne hayatım benim diyorum
bizi de çağıran olmadı neymiş benim çağırmam gerekiyormuş bende sadece kaynanam ve annemleri çağırdım o kadar bide yeni taşındığım yere davet ettim geldi diğerlerine de uzağım şimdi avrupadan asyaya geçtim o çağırdı bu çağırmadı derdim yok görümcem desen taa samsunda ona belki gideriz gezme olsun maksatama eltim halamın kızıya ondan zoruma gidiyor geçmişim hep onla geçti beraber büyüdük yani neyse herşey olacağına varır
aynı aynı evet çok capsi var facede onun arkadaşlarının sevgilisine yazan oyuncu tipi diye
Kuzum bence amaç farklı pat diye gelmesi kontrol amaçlı da olabilirYoksa atıyorum sana gelmek istedi yola çıktı 1 dk arıyıp kızım evde misin sana geliyorum dese çok mu zor? Ben açık açık söylüyorum bir ortamda olunca yada kayınvalidemlerle falan sürpriz misafir asla kabul etmiyoruz diye. Ben bu şekilde büyümedim görmedim diyorum ulaşıyor mesaj yerine Şuana kadar çok fazla niyetlenmiş kv sürpriz yapmaya ama yapamadı hiç birini
Yoo çok güzel düşünüyor kuzum emin ol ilk aklına gelen odur yani. Ama ağzımı arıyor bakıyım annesi her dakika büşrada mı diye. Bende söylüyorum ohhDünde annem geldi oturduk bugünde gelecek dedim
Kesinlikle kendi ailemiz kuzum bilmiyorum kendi ailemiz diye mi ama düşünceliler en başta. Dün annem bana geldi yemek yapmış bizede getirmiş birer tabak -ki telefonda anne getirme eşim geç gelecek demiştim. Olsun belki aç olur hemen atıştırır diyerekten getirmiş. Kv ise her seferinde bir bahane ile bana geliyor. Ama kızına çantalarlaHiiiçç umurumda değil valla istediğini yapsın etsin
Benim gönlüm o kadar rahat ki ben bir eş olarak eşimin gönlünü yapıyorum. Onu aç bırakmıyorum, mutlu olması için elimden geleni yapıyorum oda aynı şekilde bana çok hassas davranıyor benim için önemli olan bu. Her zaman söylüyorum aileni görme etme demiyorum ama benden de onlara karşı çok bir ilgi bekleme, görmediğim ilgiyi kimseye göstermem biliyor
En ufacık mutluluğunu paylaşmaktan korkar mı insan ya vallahi nazar edecekler diye bişey demiyorum
Sanırım kontrol ediyor canım mutfağıma doğru baktı dağınık mı diye mi bilemedim ya pijamalarla oturuyoruz film izliyoruz eşime çıkıştım neden haber vermeden geliyor diye bir daha olursa uyar diyeceğim hiç sevmem süpriz gelmeleri ya evim hep oturulacak şekilde çok pislenip dağılmaz ama gerek yokKuzum bence amaç farklı pat diye gelmesi kontrol amaçlı da olabilirYoksa atıyorum sana gelmek istedi yola çıktı 1 dk arıyıp kızım evde misin sana geliyorum dese çok mu zor? Ben açık açık söylüyorum bir ortamda olunca yada kayınvalidemlerle falan sürpriz misafir asla kabul etmiyoruz diye. Ben bu şekilde büyümedim görmedim diyorum ulaşıyor mesaj yerine Şuana kadar çok fazla niyetlenmiş kv sürpriz yapmaya ama yapamadı hiç birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?