- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kayınvalideleri eltileri çekiştiriyoruz gel
sorma bazen kadınlar çok konuşur derler ama maşaAllah senden beteri yoktur diorumNe çene var bu erkeklerde de
sarıgazideyim canım annemlerin mahallesine taşındım taaa yenibosnadan
Anadolu yakasında nerdesin canım? Bende Anadoludayım
Elbet bir gün farkına varır canım. En azından neden sen bir adım atmadın gibi bişey söyleyemez sen yapmışsın yapacağını
nehirin dediği gibi dedikodudayız
farkettm noldu hayırdırKayınvalideleri eltileri çekiştiriyoruz gelAyy içim hep dolu benim
bugün bende dedikodu yok tühhnehirin dediği gibi dedikodudayız
Haklısııııınnnn. o aklıma gelmemişti
Bu hep böyle mi gidecek acaba diye merak ediyorum . Sıkılıyorum çünkü
Sanırım kontrol ediyor canım mutfağıma doğru baktı dağınık mı diye mi bilemedim ya pijamalarla oturuyoruz film izliyoruz eşime çıkıştım neden haber vermeden geliyor diye bir daha olursa uyar diyeceğim hiç sevmem süpriz gelmeleri ya evim hep oturulacak şekilde çok pislenip dağılmaz ama gerek yokİyi yapıyorsun benimde buna bir çare bulmam gerek eltimlere çok yapmış pat gitmeler gelmeler ben geliyorum diyip çıkıp gitmeler en sonunda kavga ettiler pek konuşmuyorlar şimdi kayınvalidemin herşeye karışma potansiyeli var benden yüz görse bugün yapar aynılarını ama ben telefonla aramıyorum bile çünkü nişanlıyken ne aradı ne sordu bir eksiğin bir şeyin var mı diye illa maddiyat beklemedim
Kayınvalideleri eltileri çekiştiriyoruz gelAyy içim hep dolu benim
sorma bazen kadınlar çok konuşur derler ama maşaAllah senden beteri yoktur diorum
sarıgazideyim canım annemlerin mahallesine taşındım taaa yenibosnadanbu saatten sonra bişey yapmam zaten
oh oh iyice cekistirilmis kvdeler
Kuzum ilk bende düşünüyor sanıyordum ama baktım her konuşmamızda soruyor ve ben her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Alt komşumu falan çok iyi tanıyorum bir sıkıntı olmadı bu zamana kadar binada. E 3. kattayım girişi de sayarsak 4. kattayım. Camlarım zaten genelde kapalı olur sadece mutfak açık olur havalansın diye ev. Kapımı girer girmez kitlediğimi biliyor. Hepsini de geçtim benden önce eşimle konuşuyor ona soruyor korkmaz mı evde tek diye. Oda demiş ki anne zaten bildiği bina hemde annesini çağırır büyük ihtimal. Karım bilir işini demiş korkmuyor. Bunları duyup tekrar bana sorması aklıma başka bir düşünce getirmedi açıkcası.
İnşallah devam etmez. Ama ne yapabilirsiniz onuda bilmiyorum. Eşinde mesafeyi korumaya çalışıyor ama anlıyorlar mı acaba
Benim kayınvalidemde öyle işte bişeylere karışıyım dediğimi yaptırayım diye uğraşıyor amaİzin vermiyorum.
bende bugn pek dedikodu yok yaaSende katıl
her fırsatta annesini çağırıyor diyodur, aman desinler. bende çağırıyorum+ gidiyorum+bu akşam yine gidicem ohhh
Kuzum ilk bende düşünüyor sanıyordum ama baktım her konuşmamızda soruyor ve ben her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Alt komşumu falan çok iyi tanıyorum bir sıkıntı olmadı bu zamana kadar binada. E 3. kattayım girişi de sayarsak 4. kattayım. Camlarım zaten genelde kapalı olur sadece mutfak açık olur havalansın diye ev. Kapımı girer girmez kitlediğimi biliyor. Hepsini de geçtim benden önce eşimle konuşuyor ona soruyor korkmaz mı evde tek diye. Oda demiş ki anne zaten bildiği bina hemde annesini çağırır büyük ihtimal. Karım bilir işini demiş korkmuyor. Bunları duyup tekrar bana sorması aklıma başka bir düşünce getirmedi açıkcası.
İnşallah devam etmez. Ama ne yapabilirsiniz onuda bilmiyorum. Eşinde mesafeyi korumaya çalışıyor ama anlıyorlar mı acaba
Benim kayınvalidemde öyle işte bişeylere karışıyım dediğimi yaptırayım diye uğraşıyor amaİzin vermiyorum.
Genel olanlar kız evlenende hiç biter mi böyle erkek tarafıfarkettm noldu hayırdır
Ancak burada döküyoruzBiz boncukla da az konuşmuyoruz gerçi
Kayınvalidenle mi yiyorsun niye kibende bugn pek dedikodu yok yaabizde 5 gündür birlikte yemek yiyoruz ona mı dert yansam ki
nebende bugn pek dedikodu yok yaabizde 5 gündür birlikte yemek yiyoruz ona mı dert yansam ki
hep beraber canım aksam yemekleri sakasına dedm dert degil isimiz felan vardı dün öglenden gttim cumarteside öyle pazarda eve baktık aksam bizdeydk pazarteside esim cagırdı salıda balık almıss oyle yaniKayınvalidenle mi yiyorsun niye ki
biz senle kocaları çekiştirdik ya zatenbugün bende dedikodu yok tühh
kartalda çok samimi bi arkadaşım var arada ona geliyorum bende bakarsın bigün iki hamiş olarak buluşuruz
Hımm anladım canım bende Pendikteyim
hadi ya yok ben öyle pek rahatsz olmyrm sakasına dedmde onune5 gün değil 2 gün peşpeşe orda yersek sinir krizi geçiriyorum evde yoldayken eşimle konuşuruz hep,inş çağrmazlar diye
ay evetbiz senle kocaları çekiştirdik ya zaten
kartalda çok samimi bi arkadaşım var arada ona geliyorum bende bakarsın bigün iki hamiş olarak buluşuruz
bende bugn pek dedikodu yok yaabizde 5 gündür birlikte yemek yiyoruz ona mı dert yansam ki
her fırsatta annesini çağırıyor diyodur, aman desinler. bende çağırıyorum+ gidiyorum+bu akşam yine gidicem ohhh
bişey yapamıyoruz malesef,umarım mesafeli oldukça anlarlar bazı şeyleri.
Genel olanlar kız evlenende hiç biter mi böyle erkek tarafı
Senin kayınvaliden kasıtlı yapıyor canım annenle misin diye iyi de aynı sitedeyim tabi eşim olmadığında annemlerde olacağım ya da onlar gelecekMesafeyi hep korumaya çalışıyoruz ama işte yapmak isteyen huzur etmeye çalışıyor maalesef
Beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?