2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ne çene var bu erkeklerde de
sorma bazen kadınlar çok konuşur derler ama maşaAllah senden beteri yoktur diorum

Anadolu yakasında nerdesin canım? Bende Anadoludayım

Elbet bir gün farkına varır canım. En azından neden sen bir adım atmadın gibi bişey söyleyemez sen yapmışsın yapacağını
sarıgazideyim canım annemlerin mahallesine taşındım taaa yenibosnadan bu saatten sonra bişey yapmam zaten

Haklısııııınnnn. o aklıma gelmemişti
Bu hep böyle mi gidecek acaba diye merak ediyorum . Sıkılıyorum çünkü

Kuzum ilk bende düşünüyor sanıyordum ama baktım her konuşmamızda soruyor ve ben her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Alt komşumu falan çok iyi tanıyorum bir sıkıntı olmadı bu zamana kadar binada. E 3. kattayım girişi de sayarsak 4. kattayım. Camlarım zaten genelde kapalı olur sadece mutfak açık olur havalansın diye ev. Kapımı girer girmez kitlediğimi biliyor. Hepsini de geçtim benden önce eşimle konuşuyor ona soruyor korkmaz mı evde tek diye. Oda demiş ki anne zaten bildiği bina hemde annesini çağırır büyük ihtimal. Karım bilir işini demiş korkmuyor. Bunları duyup tekrar bana sorması aklıma başka bir düşünce getirmedi açıkcası.

İnşallah devam etmez. Ama ne yapabilirsiniz onuda bilmiyorum. Eşinde mesafeyi korumaya çalışıyor ama anlıyorlar mı acaba

Benim kayınvalidemde öyle işte bişeylere karışıyım dediğimi yaptırayım diye uğraşıyor ama İzin vermiyorum.

Kayınvalideleri eltileri çekiştiriyoruz gel Ayy içim hep dolu benim

Ancak burada döküyoruz Biz boncukla da az konuşmuyoruz gerçi

sorma bazen kadınlar çok konuşur derler ama maşaAllah senden beteri yoktur diorum

sarıgazideyim canım annemlerin mahallesine taşındım taaa yenibosnadan bu saatten sonra bişey yapmam zaten

Hımm anladım canım bende Pendikteyim

oh oh iyice cekistirilmis kvdeler

her fırsatta annesini çağırıyor diyodur, aman desinler. bende çağırıyorum+ gidiyorum+bu akşam yine gidicem ohhh
bişey yapamıyoruz malesef,umarım mesafeli oldukça anlarlar bazı şeyleri.

farkettm noldu hayırdır
Genel olanlar kız evlenende hiç biter mi böyle erkek tarafı

Ancak burada döküyoruz Biz boncukla da az konuşmuyoruz gerçi

Senin kayınvaliden kasıtlı yapıyor canım annenle misin diye iyi de aynı sitedeyim tabi eşim olmadığında annemlerde olacağım ya da onlar gelecekMesafeyi hep korumaya çalışıyoruz ama işte yapmak isteyen huzur etmeye çalışıyor maalesef

Beni de alın aranıza

Kayınvalidenle mi yiyorsun niye ki
hep beraber canım aksam yemekleri sakasına dedm dert degil isimiz felan vardı dün öglenden gttim cumarteside öyle pazarda eve baktık aksam bizdeydk pazarteside esim cagırdı salıda balık almıss oyle yani erkek tarafının derdi bitmez canm kendi annene daha cok gtsen sorun olur hemen

bende bugn pek dedikodu yok yaa bizde 5 gündür birlikte yemek yiyoruz ona mı dert yansam ki

Kızz kocanla yesene alıştırmayın şunları böyle sürekli birlikte olmaya. Vallahi sonra gitmediğinde değiştin triplerine giriyolar

her fırsatta annesini çağırıyor diyodur, aman desinler. bende çağırıyorum+ gidiyorum+bu akşam yine gidicem ohhh
bişey yapamıyoruz malesef,umarım mesafeli oldukça anlarlar bazı şeyleri.

Onu bana söyleyemez, eşime söylese de döner benden cevabını alır -ki eşimde beni bildiği için söylettirmez. Bende 3 gün üst üste görüştüm annemle. Ben gittim o geldi eşimde hiç bişey demedi. Ben geldiğimde kapımı sen aç bana yeter diyor. E benimde dikkat ettiğim bir nokta zaten. Gerisi ilgilendirmiyolar beni. Bana laf söyleyecekse duyacaklarına hazır olmalı Kızına gittiğinde 1 hafta kalmasını bilen ona göre konuşur dimi ama

Evet kasıtlı yaptığını çok iyi anlıyorum

Whatsapptan konuşuyoruz kuzu Gel sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…