- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hep beraber canım aksam yemekleri sakasına dedm dert degil isimiz felan vardı dün öglenden gttim cumarteside öyle pazarda eve baktık aksam bizdeydk pazarteside esim cagırdı salıda balık almıss oyle yanierkek tarafının derdi bitmez canm kendi annene daha cok gtsen sorun olur hemen
alısmalarına gerek yok zaten hep bi beklenti icindeeler
Kızz kocanla yesene alıştırmayın şunları böyle sürekli birlikte olmaya. Vallahi sonra gitmediğinde değiştin triplerine giriyolar
Onu bana söyleyemez, eşime söylese de döner benden cevabını alır -ki eşimde beni bildiği için söylettirmez. Bende 3 gün üst üste görüştüm annemle. Ben gittim o geldi eşimde hiç bişey demedi. Ben geldiğimde kapımı sen aç bana yeter diyor. E benimde dikkat ettiğim bir nokta zaten. Gerisi ilgilendirmiyolar beni. Bana laf söyleyecekse duyacaklarına hazır olmalıKızına gittiğinde 1 hafta kalmasını bilen ona göre konuşur dimi ama
Evet kasıtlı yaptığını çok iyi anlıyorum
Whatsapptan konuşuyoruz kuzuGel sende
Evet kasıtlı yaptığını çok iyi anlıyorum
Whatsapptan konuşuyoruz kuzuGel sende
haftada 1 illa çıkıyoruz yemeğe, fakat ben kendim yapmak istiyorum, kv iyi niyetli aslında ama böyle gitmez. yeniyim daha alışmam lazım her yemeğe,hazıra konmak istemiyorum.hadi ya yok ben öyle pek rahatsz olmyrm sakasına dedmde onuama her zaman böyle üst üste olunca sevmyrm bende
dün tursu felan kurdukk canım bide eve gelip yemek yapmaya ugrasmak istemedm iskender yapalm dedi yaptk yaptm yaniAnladım canım bana afakanlar basardı herhaldeEşimin kardeşi hafta sonları pc de oyun oynamaya geliyor bazen kahvaltılar akşam yemeğine denk geliyoruz sürekli birileriyle yemek yemek can sıkıcı bu şekilde bile rahatsız oluyorum düşün
biz senle kocaları çekiştirdik ya zaten
kartalda çok samimi bi arkadaşım var arada ona geliyorum bende bakarsın bigün iki hamiş olarak buluşuruz
grup vardı ya,ona yazsanaaaaaaaBugünler de aslında başka bir sorunum ama var sorun değil de sıkıcı bir durum onu anlatmak isterim dur özelden yazayım
senin kvde yapıyoms benmki yapmazda toplamazdda yemegi yer kalkar iceri giderhaftada 1 illa çıkıyoruz yemeğe, fakat ben kendim yapmak istiyorum, kv iyi niyetli aslında ama böyle gitmez. yeniyim daha alışmam lazım her yemeğe,hazıra konmak istemiyorum.
alısmalarına gerek yok zaten hep bi beklenti icindeeler
Bugünler de aslında başka bir sorunum ama var sorun değil de sıkıcı bir durum onu anlatmak isterim dur özelden yazayım
Anladım canım iskender hee ne de güzel giderdi şimdi benimde annem çok güzel yapardün tursu felan kurdukk canım bide eve gelip yemek yapmaya ugrasmak istemedm iskender yapalm dedi yaptk yaptm yani
grup vardı ya,ona yazsanaaaaaaa
hadi yaasenin kvde yapıyoms benmki yapmazda toplamazdda yemegi yer kalkar iceri gider
onu bende merak ediyorm ama beklemezler hralde
Bebek olunca nasıl olacak acabaDüşünmek bile istemiyorum. O halinle hala senden bişey beklerlerse yuh derim
Yaz kuzum yaz
her seferinde de cok yapıyorm zor yiyorzAnladım canım iskender hee ne de güzel giderdi şimdi benimde annem çok güzel yapar
Tamam canım toparlayayım oraya yazıcam hepsini
ya aynen benm kv yemek yapms olsa bile o sofrayı kurmak bana bakar kaldırmak bana bakar cayı demlemek bana bakar hersey bana bakarhadi yaaöyle olsa hiççççççç gitmemmmm.
benim kv ben gidne kadar masayı hazırlar kp yardım ediyor herşeye tabi. benim yerimde geniş bi gelin olsa canına minnet valla,bide güzel yemek yapıyolar
İnşallah canımonu bende merak ediyorm ama beklemezler hralde
senin işin yaşya aynen benm kv yemek yapms olsa bile o sofrayı kurmak bana bakar kaldırmak bana bakar cayı demlemek bana bakar hersey bana bakar
benm gibi gelini bulmuslar öpsnlerde baslarının üstüne koysunlar demi yanisenin işin yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?