2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladım canım bana afakanlar basardı herhalde Eşimin kardeşi hafta sonları pc de oyun oynamaya geliyor bazen kahvaltılar akşam yemeğine denk geliyoruz sürekli birileriyle yemek yemek can sıkıcı bu şekilde bile rahatsız oluyorum düşün

alısmalarına gerek yok zaten hep bi beklenti icindeeler

hadi ya yok ben öyle pek rahatsz olmyrm sakasına dedmde onu ama her zaman böyle üst üste olunca sevmyrm bende
haftada 1 illa çıkıyoruz yemeğe, fakat ben kendim yapmak istiyorum, kv iyi niyetli aslında ama böyle gitmez. yeniyim daha alışmam lazım her yemeğe,hazıra konmak istemiyorum.

dün tursu felan kurdukk canım bide eve gelip yemek yapmaya ugrasmak istemedm iskender yapalm dedi yaptk yaptm yani

biz senle kocaları çekiştirdik ya zaten

kartalda çok samimi bi arkadaşım var arada ona geliyorum bende bakarsın bigün iki hamiş olarak buluşuruz

Aaa ne güzel olur canım İnşallah bir gün kısmet olur

Meğersem çok yakınmışız

senin kvde yapıyoms benmki yapmazda toplamazdda yemegi yer kalkar iceri gider
hadi yaa öyle olsa hiççççççç gitmemmmm.

benim kv ben gidne kadar masayı hazırlar kp yardım ediyor herşeye tabi. benim yerimde geniş bi gelin olsa canına minnet valla,bide güzel yemek yapıyolar

hadi yaa öyle olsa hiççççççç gitmemmmm.

benim kv ben gidne kadar masayı hazırlar kp yardım ediyor herşeye tabi. benim yerimde geniş bi gelin olsa canına minnet valla,bide güzel yemek yapıyolar
ya aynen benm kv yemek yapms olsa bile o sofrayı kurmak bana bakar kaldırmak bana bakar cayı demlemek bana bakar hersey bana bakar

anatkh018 canim zor evet iri bebisi dogurmak ama ben panik atagimdan kurtulmak.icin yillardir bu zamani bekliyorum.
vucut temizleniyor cunki normal dogumla, cevremde hastaligi yuzunden bbeek yapan cok var, normal her zaman. fazlasiyla iyi

MutluBulut_ tabi dizinin.gidecek konusu kalmadi simdi.basa donuyor
Dedigin gibi suphelendi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…