aynennn.benm gibi gelini bulmuslar öpsnlerde baslarının üstüne koysunlar demi yani
yok canım 5-6 bina var aramızda altlı üstlü otursak yandmaynennn.
altlı üstlü mü oturuyosunuz?
Siz istediniz okuyun okuyabiliyorsanız
her seferinde de cok yapıyorm zor yiyorz
insan acıkınca gözü doymuyoSiz istediniz okuyun okuyabiliyorsanız
Genelde çok doyurucu bir yemek 1 tabak tıka basa doyuyor insan bizde de öyle canım bilirim
Evet özellikle iskender tarzı şeyleri yaparken hep o altına koyulan pideden lavaştan oluyor canıminsan acıkınca gözü doymuyo
biz altlı,üstlüyüzyok canım 5-6 bina var aramızda altlı üstlü otursak yandm
Mrs Sahin diimi annemde oyle dedi,zorlanmazsin buyuturken dedi.kuEzeniminde 4 kiloya yakindi,daha kolay buyuttu.hayirlisi artik ya
Siz istediniz okuyun okuyabiliyorsanız
Genelde çok doyurucu bir yemek 1 tabak tıka basa doyuyor insan bizde de öyle canım bilirim
etinden cok o pideleri yemeyi sevyrmEvet özellikle iskender tarzı şeyleri yaparken hep o altına koyulan pideden lavaştan oluyor canım
cok iyi mesafe koymssn o zaman ben koyamam heralde yabiz altlı,üstlüyüz
Çok hızlı okudunuz şaşırdım doğrusu beklemiyordum roman okumak istemiş kuzu canınız bugünOkuduk kiiAma bi ara şaşı görmeye başladım
etinden cok o pideleri yemeyi sevyrmdolduruyorm pideyi kendi tabagıma
hahaÇok hızlı okudunuz şaşırdım doğrusu beklemiyordum roman okumak istemiş kuzu canınız bugün
Bende seviyorum sosundan dolayı sulanıyor yaDiyetteyim ben dur ya
Çok hızlı okudunuz şaşırdım doğrusu beklemiyordum roman okumak istemiş kuzu canınız bugün
Bende seviyorum sosundan dolayı sulanıyor yaDiyetteyim ben dur ya
Az yiyorum yani diyelimhahaayy diyet yapabiliyo msn ben hic beceremem öyle seyleri acaba dogumdan sonra nasl yapcam
Ahahaha konuyu yarım anlatsam olmayacaktı her anı anlattım mübarek
Valla gözlerim taradı resmenSonra bi değişik oldu kendime geldim
spor ne yapıyosnAz yiyorum yani diyelimSporla destekliyorum
Olsun olsun tam olarak idrak ettikAhahaha konuyu yarım anlatsam olmayacaktı her anı anlattım mübarek
Ahahaha konuyu yarım anlatsam olmayacaktı her anı anlattım mübarek
Olsun olsun tam olarak idrak ettik
Squat hareketi yapıyorum canım günlük rahat işe gidip gelirken falan 30 dakika yürüyüş yapıyorum öyle başladık bakalım pilatesle falan destekleyeceğimspor ne yapıyosn
Olsun olsun tam olarak idrak ettik
hepsi gözümde canlandı
squat bende istyorm yaa vücuda güzel sekil veriyoSquat hareketi yapıyorum canım günlük rahat işe gidip gelirken falan 30 dakika yürüyüş yapıyorum öyle başladık bakalım pilatesle falan destekleyeceğim
Çok içten anlatmışım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?