KesinlikleeSquat hareketi yapıyorum canım günlük rahat işe gidip gelirken falan 30 dakika yürüyüş yapıyorum öyle başladık bakalım pilatesle falan destekleyeceğim
Çok içten anlatmışım dimi
Öyle diyorlar canım bakalım verecek mi ilk gün merdivenleri inerken ağlıyordumsquat bende istyorm yaa vücuda güzel sekil veriyo
Kesinliklee
İlk başta ağrı olur vücut alışkın olmadığı için bende mekik cekiyodm hamile kalmadan önce hatta kaldgm ayda cekmstm haberm yoktu hamile oldgmdan bsy olmadı allahtanÖyle diyorlar canım bakalım verecek mi ilk gün merdivenleri inerken ağlıyordumŞimdi alışıyorum ama 60a çıkardım
ne oldu kız bi ben kaldım bilmeyen yemeğe gittim geldim baya bi kaynatmışsınızBugünler de aslında başka bir sorunum ama var sorun değil de sıkıcı bir durum onu anlatmak isterim dur özelden yazayım
inşaAllah canım
Aaa ne güzel olur canımİnşallah bir gün kısmet olur
Meğersem çok yakınmışız
anatkh018 canim zor evet iri bebisi dogurmak ama ben panik atagimdan kurtulmak.icin yillardir bu zamani bekliyorum.
vucut temizleniyor cunki normal dogumla, cevremde hastaligi yuzunden bbeek yapan cok var, normal her zaman. fazlasiyla iyi
Mekik denemeye kalktım da beceremiyorum ben onu yaİlk başta ağrı olur vücut alışkın olmadığı için bende mekik cekiyodm hamile kalmadan önce hatta kaldgm ayda cekmstm haberm yoktu hamile oldgmdan bsy olmadı allahtan
ne oldu kız bi ben kaldım bilmeyen yemeğe gittim geldim baya bi kaynatmışsınız
Ayaklarını koltuğun altına koy öyle çek bide bacakların dümdüz degl bükük olsn daha çok ise yariyoms ilk gunler çok aciyo ama karninMekik denemeye kalktım da beceremiyorum ben onu ya
Herkesi çekiştirdik kızÇenem ağrıdı gene
Ben eğilip kalkamıyorum yere yatmış oluyorumAyaklarını koltuğun altına koy öyle çek bide bacakların dümdüz degl bükük olsn daha çok ise yariyoms ilk gunler çok aciyo ama karnin
Güzellik icin herşey mubahtirBen eğilip kalkamıyorum yere yatmış oluyorumDeniyim bakıyım bu yöntemi canım Bir kaç günde karın ağrısı çekeriz ne yapalım
Kalçayıda mı dikleştiriyormuş aman popom va zaten daha da büyütmesin de ben basenleri eritmek istiyorumGüzellik icin herşey mubahtirsquatin sonucunu soyle bana mutlaka kalça için istyrm ben dik dursn
Kalça dik olunca pantolon felan çok güzel duruyo hemde büyük durmuyo obur turlu kocaman gozukuyoKalçayıda mı dikleştiriyormuş aman popom va zaten daha da büyütmesin de ben basenleri eritmek istiyorum
Hadi bakalım genelde 30 günlük bir plan bu squat deneyeceğim ne olacak merak ediyorum evet popom var ama büyük duruyor toplu değilKalça dik olunca pantolon felan çok güzel duruyo hemde büyük durmuyo obur turlu kocaman gozukuyokilo alınca bende direk basenlerden kalçadan aliyorm korkyrm smdi alirsam diye
Benimki dogmdan sonraya kaldı artk hicte azimli deglm yaa bakalmHadi bakalım genelde 30 günlük bir plan bu squat deneyeceğim ne olacak merak ediyorum evet popom var ama büyük duruyor toplu değil
Doğumdan sonra halledersin canım emzirdikçe gidiyor zaten herkesten duyduğum bu bende kardyo hareketiyle falan destekleyeceğim ah koşma yerim olsa da koşsam acayip azim geldi bana bir anda bir şeyde olmadı amaBenimki dogmdan sonraya kaldı artk hicte azimli deglm yaa bakalm
Hadi ya anahtar olması kotuymusGirin desem girerlerdi, bi iki kere girdiler zaten, sebili almaya falan. Pek hoşlanmıyorum böyle şeylerden ama yapcak bişey yok. Anahtarı verin de diyemem
hadi yaabizi de çağıran olmadı neymiş benim çağırmam gerekiyormuş bende sadece kaynanam ve annemleri çağırdım o kadar bide yeni taşındığım yere davet ettim geldi diğerlerine de uzağım şimdi avrupadan asyaya geçtim o çağırdı bu çağırmadı derdim yok görümcem desen taa samsunda ona belki gideriz gezme olsun maksatama eltim halamın kızıya ondan zoruma gidiyor geçmişim hep onla geçti beraber büyüdük yani neyse herşey olacağına varır
aynı aynı evet çok capsi var facede onun arkadaşlarının sevgilisine yazan oyuncu tipi iye
iyi canım sen napıyosunn :)
anatkh018 canim zor evet iri bebisi dogurmak ama ben panik atagimdan kurtulmak.icin yillardir bu zamani bekliyorum.
vucut temizleniyor cunki normal dogumla, cevremde hastaligi yuzunden bbeek yapan cok var, normal her zaman. fazlasiyla iyi
MutluBulut_ tabi dizinin.gidecek konusu kalmadi simdi.basa donuyor
Dedigin gibi suphelendi herhalde
hadi yaadızı arastırıyorum kendıme yenı ne izlesem ne izlesem hayat bılgısıne mı baksam
arada bende bakıyorum ona :) uzadıkca sacmaıyorlar zaten :) oo ben ızledım yaprak dokumunu kavak yellerınden once ızlemıstım bıttıbende beni affet vaya starda günlük dizi onu izliyorum fırsat buldukça işyerinde 45 dakkalık olduğu içinde hemen bitiyoroda çok saçmaladı ama baştan beri izlediğim tek dizi ya bırakamıorum 831 bölüm oldu kardeşimde yaprak dökümüne başlamıştı bitirememişti 4-5 sezonluk dizi biter mi hiç
girdim yaanatkh018
erkeklerin panik atagi daha zor sanki ya.
daha cok icine atiyolar :)
kuzenlerin 4 taneinde vardi canim mesela cok sukur dogumdan sonra atlattilar.
birtanesinin arada tekrarliyor saadece.
normal dogum candir can
MutluBulut_ yeni dizi arayisima girilmis
o gecen hafta bitti canim.
ilk basta izliyodum sonra pek sarmadi beni,gecen bir baktim final.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?