2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Öyle diyorlar canım bakalım verecek mi ilk gün merdivenleri inerken ağlıyordumŞimdi alışıyorum ama 60a çıkardım

İlk başta ağrı olur vücut alışkın olmadığı için bende mekik cekiyodm hamile kalmadan önce hatta kaldgm ayda cekmstm haberm yoktu hamile oldgmdan bsy olmadı allahtan

Bugünler de aslında başka bir sorunum ama var sorun değil de sıkıcı bir durum onu anlatmak isterim dur özelden yazayım
ne oldu kız bi ben kaldım bilmeyen yemeğe gittim geldim baya bi kaynatmışsınız

Aaa ne güzel olur canım İnşallah bir gün kısmet olur

Meğersem çok yakınmışız
inşaAllah canım evet çok yakın aslında

anatkh018 canim zor evet iri bebisi dogurmak ama ben panik atagimdan kurtulmak.icin yillardir bu zamani bekliyorum.
vucut temizleniyor cunki normal dogumla, cevremde hastaligi yuzunden bbeek yapan cok var, normal her zaman. fazlasiyla iyi

panik atak gidiyor mu normal doğumla eşimde de var ona doğum yaptırmam lazım Sağlıklı bi şekilde doğsun da yavrun nasıl olursa olsun kuzum ikiniz içinde güzel bi doğum olsun inşaAllah

İlk başta ağrı olur vücut alışkın olmadığı için bende mekik cekiyodm hamile kalmadan önce hatta kaldgm ayda cekmstm haberm yoktu hamile oldgmdan bsy olmadı allahtan
Mekik denemeye kalktım da beceremiyorum ben onu ya
ne oldu kız bi ben kaldım bilmeyen yemeğe gittim geldim baya bi kaynatmışsınız

Herkesi çekiştirdik kız Çenem ağrıdı gene

Ayaklarını koltuğun altına koy öyle çek bide bacakların dümdüz degl bükük olsn daha çok ise yariyoms ilk gunler çok aciyo ama karnin
Ben eğilip kalkamıyorum yere yatmış oluyorumDeniyim bakıyım bu yöntemi canımBir kaç günde karın ağrısı çekeriz ne yapalım

Kalçayıda mı dikleştiriyormuş aman popom va zaten daha da büyütmesin de ben basenleri eritmek istiyorum
Kalça dik olunca pantolon felan çok güzel duruyo hemde büyük durmuyo obur turlu kocaman gozukuyo kilo alınca bende direk basenlerden kalçadan aliyorm korkyrm smdi alirsam diye

Kalça dik olunca pantolon felan çok güzel duruyo hemde büyük durmuyo obur turlu kocaman gozukuyo kilo alınca bende direk basenlerden kalçadan aliyorm korkyrm smdi alirsam diye
Hadi bakalım genelde 30 günlük bir plan bu squat deneyeceğim ne olacak merak ediyorum evet popom var ama büyük duruyor toplu değil

Benimki dogmdan sonraya kaldı artk hicte azimli deglm yaa bakalm
Doğumdan sonra halledersin canım emzirdikçe gidiyor zaten herkesten duyduğum bu bende kardyo hareketiyle falan destekleyeceğim ah koşma yerim olsa da koşsam acayip azim geldi bana bir anda bir şeyde olmadı ama

Girin desem girerlerdi, bi iki kere girdiler zaten, sebili almaya falan. Pek hoşlanmıyorum böyle şeylerden ama yapcak bişey yok. Anahtarı verin de diyemem
Hadi ya anahtar olması kotuymus

hadi yaa dızı arastırıyorum kendıme yenı ne izlesem ne izlesem hayat bılgısıne mı baksam

iyi canım sen napıyosunn :)

ya kocamın aılesınde hıc bır aksıyonda olmasa ızlerım ben yanı boyle sıradan,gunluk hosuma gıdıyor ama aksıyon bulmak ıcın sacmalarlarsa o zaman bıtmeye mahkumdur
sabahları bı dızı var hala devam edıyo mu bılmıyorum kanal d de alın yazım dıye baslarda ızlıyodum sonra bı sacmaladılar bı sacmaladılar

bulgur koftesı yapıcam bı tarıf buldum fellah koftesı gıbı yanına ne yapsam dersınız kızlar corba mı baska bısey mı
Corba, bulgur koftesı, tursu nasıl olur kı
bu arada tursuyu pek sevmeyen ben yapsam mı yapmasam mı dıyordum ya yapmadım marketten kucuk almıstım bırde pazar gelırken kv getırmıs nasılda canım cekmıs meger nıye az sevıyormusum kı ben tursuyu fazlada yemıyım tabı odem yapıyormus kv de yemek yapmıyor ama tursuyu guzel yapmıs begendım

hadi yaa dızı arastırıyorum kendıme yenı ne izlesem ne izlesem hayat bılgısıne mı baksam

bende beni affet vaya starda günlük dizi onu izliyorum fırsat buldukça işyerinde 45 dakkalık olduğu içinde hemen bitiyor oda çok saçmaladı ama baştan beri izlediğim tek dizi ya bırakamıorum 831 bölüm oldu kardeşimde yaprak dökümüne başlamıştı bitirememişti 4-5 sezonluk dizi biter mi hiç

anatkh018
erkeklerin panik atagi daha zor sanki ya.
daha cok icine atiyolar :)

kuzenlerin 4 taneinde vardi canim mesela cok sukur dogumdan sonra atlattilar.
birtanesinin arada tekrarliyor saadece.
normal dogum candir can

MutluBulut_ yeni dizi arayisima girilmis
o gecen hafta bitti canim.
ilk basta izliyodum sonra pek sarmadi beni,gecen bir baktim final.

arada bende bakıyorum ona :) uzadıkca sacmaıyorlar zaten :) oo ben ızledım yaprak dokumunu kavak yellerınden once ızlemıstım bıttı ama ılk bır kac bolumu kacmıstı tabı tv de bakıyodum ılk sonra reklam vs gırınce sıkılıp pc den devam ettım

girdim ya bu sefer cok baglanmıcm ama
ıyı olmus kavustuar mı barı fınalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…