2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

anatkh018
erkeklerin panik atagi daha zor sanki ya.
daha cok icine atiyolar :)

kuzenlerin 4 taneinde vardi canim mesela cok sukur dogumdan sonra atlattilar.
birtanesinin arada tekrarliyor saadece.
normal dogum candir can
ay benimki içine atmıyor dışa vuruyor sinirleniyorum bende bi hoplayış zıplayışı falan oluyor ben korkuyorum tavayla kafasına vurasım geliyo normal doğum daha ii tabi en sağlıklısı içindeki herşeyi döküp atıon ohh miss

ben izlediklerimi tekrar izliyorum aşkı memnu kuzey güney fatmagülün suçu ne falan sevdiğim dizilerdi çünkü şimdi de dudaktan kalbe vardı hatırlarmışın bilmem 8-10 sene olmuştur herhalde onu izlim diorum

sende bendensın yanı ıste ben askı memnjnuyu ızlememıstım he ızlesem yenı gıbı gelır evet evet hatırluyorum guzel bır dızıydı :)

sende bendensın yanı ıste ben askı memnjnuyu ızlememıstım he ızlesem yenı gıbı gelır evet evet hatırluyorum guzel bır dızıydı :)

İzlediğim dizileri tekrardan izleyemiyorum daha doğrusu hiç bişeyi 2.kez izleyemem saniyesine sıkılırım

Ama sadece Güney Kore dizilerinde sıkılmam. Çooookkkk seviyorum hatta hayranım ve senaryo, kurgu olarak daha başarılılar. Zaten bizim türklerin hepsi onlardan ç(alıntı) yapmışlar

Şu sıralar izlediğim diziler sadece Aşk Yeniden ve Kara Sevda

Bu arada kızçeler instagram kullanan var mı? Takipleşelim

MutluBulut_ nerdee o eski diziler
Ama bende pek.sevmiyorum terar aynisini izlemeyi

yok kiz dizi degil dediklerim,evlilik programi
evlnmeyen kalmayacak he her kanalda var

Mrs Sahin ay Ask yeniden cok guzel
huzur veriyor insana ne bileyim,cok dogallar sankimm

turk dizileride burda c-alinti
Herkez pek.bi sevrek izliyor, yani begeniliyor turk dizileride

Doğumdan sonra halledersin canım emzirdikçe gidiyor zaten herkesten duyduğum bu bende kardyo hareketiyle falan destekleyeceğim ah koşma yerim olsa da koşsam acayip azim geldi bana bir anda bir şeyde olmadı ama
Bende koşu bandı istyrm aslnda bi ara kp kendine alcakti alsaydi bende kullanrdim

İyi canım esm geldi onla ugrsyrm

güzel güzel zevkle izlediklerimi tekrar ediyorum bende rosalinda geldi aklıma şimdi ya ona mı başlim diorum

Kara sevda eşimle izlediğim tek dizi şuan normalde sevmezz dizileri ben zaman geçince yeni izlemiş gibi oluorum ki dün izlediğimi izleyemem tabi replikleri bile biliyorum yani ama şimdi rosalinda olsa izlerim yani aklıma geldi ya ona mı sarsam ben kullanıyorum instagram twiter facebook her nersa kullanıom Kader Karadeniz benimki profil resmim siyah kurdela canım

tamam takipleşelim

ilkokul zamanında izliyorduk rosalindayı eve gelince başlıyordu , pembe dizi

Bende koşu bandı istyrm aslnda bi ara kp kendine alcakti alsaydi bende kullanrdim
Bende düşündüm de alanlar sıkılıyormuş ilk başlardan hevesle yapılıyormuş sadece o yüzden vazgeçtim yerimde yok ileride bebek olunca ona koyacak yer bulamazdım

bende aslında ızleyemem ma eskı dızıler olunc ınsan unutuyor yenı gormus gıbı oluyor
oo olmaz mı yaz ıg hesabını takıp edeyım canım ordan da sen benı gormus olursun zatn

yıllar gecınce aradan ben unutyorum canım bazı sahnelerı hatırlıyosun tabı ama hos oluyo :)))
esra erola bakıyodum gecen sene oda kanal degıstırmıs :)

İyi canım esm geldi onla ugrsyrm
erken gelıyomus esın :)

ben ızlemıyodum sanırım bıde ben herkesden farklı olarak yabancı sevmıyorum pek

Rosalindaaaa Onu bende izlerim bak Bakıyorum canım eklerim. benimde ismim mrs.sahinn. Ekledim canım seni inşallah doğrudur

tamam takipleşelim

Takipleşiyorus beybisimle

Belli olmyo canım bazen geç bazen erken işi ne zaman biterse erken gelince bana zahmeti çok oluyo acikiyo dk başı o kadar yiyo ama zayf nereye gdyosa yediği

Üstte yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…