ay benimki içine atmıyor dışa vuruyor sinirleniyorum bende bi hoplayış zıplayışı falan oluyor ben korkuyorum tavayla kafasına vurasım geliyoanatkh018
erkeklerin panik atagi daha zor sanki ya.
daha cok icine atiyolar :)
kuzenlerin 4 taneinde vardi canim mesela cok sukur dogumdan sonra atlattilar.
birtanesinin arada tekrarliyor saadece.
normal dogum candir can
ben izlediklerimi tekrar izliyorum aşkı memnu kuzey güney fatmagülün suçu ne falan sevdiğim dizilerdi çünküarada bende bakıyorum ona :) uzadıkca sacmaıyorlar zaten :) oo ben ızledım yaprak dokumunu kavak yellerınden once ızlemıstım bıttıama ılk bır kac bolumu kacmıstı tabı tv de bakıyodum ılk sonra reklam vs gırınce sıkılıp pc den devam ettım
sende bendensın yanı ısteay benimki içine atmıyor dışa vuruyor sinirleniyorum bende bi hoplayış zıplayışı falan oluyor ben korkuyorum tavayla kafasına vurasım geliyonormal doğum daha ii tabi en sağlıklısı içindeki herşeyi döküp atıon ohh miss
ben izlediklerimi tekrar izliyorum aşkı memnu kuzey güney fatmagülün suçu ne falan sevdiğim dizilerdi çünküşimdi de dudaktan kalbe vardı hatırlarmışın bilmem 8-10 sene olmuştur herhalde onu izlim diorum
ay benimki içine atmıyor dışa vuruyor sinirleniyorum bende bi hoplayış zıplayışı falan oluyor ben korkuyorum tavayla kafasına vurasım geliyonormal doğum daha ii tabi en sağlıklısı içindeki herşeyi döküp atıon ohh miss
ben izlediklerimi tekrar izliyorum aşkı memnu kuzey güney fatmagülün suçu ne falan sevdiğim dizilerdi çünküşimdi de dudaktan kalbe vardı hatırlarmışın bilmem 8-10 sene olmuştur herhalde onu izlim diorum
sende bendensın yanı ısteben askı memnjnuyu ızlememıstım he ızlesem yenı gıbı gelır evet evet hatırluyorum guzel bır dızıydı :)
Bende koşu bandı istyrm aslnda bi ara kp kendine alcakti alsaydi bende kullanrdimDoğumdan sonra halledersin canım emzirdikçe gidiyor zaten herkesten duyduğum bu bende kardyo hareketiyle falan destekleyeceğim ah koşma yerim olsa da koşsam acayip azim geldi bana bir anda bir şeyde olmadı ama
İyi canım esm geldi onla ugrsyrmHadi ya anahtar olması kotuymus
hadi yaadızı arastırıyorum kendıme yenı ne izlesem ne izlesem hayat bılgısıne mı baksam
iyi canım sen napıyosunn :)
ya kocamın aılesınde hıc bır aksıyonda olmasa ızlerım benyanı boyle sıradan,gunluk hosuma gıdıyor ama aksıyon bulmak ıcın sacmalarlarsa o zaman bıtmeye mahkumdur
sabahları bı dızı var hala devam edıyo mu bılmıyorum kanal d de alın yazım dıye baslarda ızlıyodum sonra bı sacmaladılar bı sacmaladılar
güzel güzel zevkle izlediklerimi tekrar ediyorum bendesende bendensın yanı ısteben askı memnjnuyu ızlememıstım he ızlesem yenı gıbı gelır evet evet hatırluyorum guzel bır dızıydı :)
Kara sevda eşimle izlediğim tek dizi şuan normalde sevmezz dizileri
İzlediğim dizileri tekrardan izleyemiyorum daha doğrusu hiç bişeyi 2.kez izleyemem saniyesine sıkılırım
Ama sadece Güney Kore dizilerinde sıkılmam. Çooookkkk seviyorum hatta hayranım ve senaryo, kurgu olarak daha başarılılar. Zaten bizim türklerin hepsi onlardan ç(alıntı) yapmışlar
Şu sıralar izlediğim diziler sadece Aşk Yeniden ve Kara Sevda
Bu arada kızçeler instagram kullanan var mı? Takipleşelim
tamam takipleşelim
İzlediğim dizileri tekrardan izleyemiyorum daha doğrusu hiç bişeyi 2.kez izleyemem saniyesine sıkılırım
Ama sadece Güney Kore dizilerinde sıkılmam. Çooookkkk seviyorum hatta hayranım ve senaryo, kurgu olarak daha başarılılar. Zaten bizim türklerin hepsi onlardan ç(alıntı) yapmışlar
ilkokul zamanında izliyorduk rosalindayıgüzel güzel zevkle izlediklerimi tekrar ediyorum benderosalinda geldi aklıma şimdi ya ona mı başlim diorum
Kara sevda eşimle izlediğim tek dizi şuan normalde sevmezz dizileriben zaman geçince yeni izlemiş gibi oluorum ki dün izlediğimi izleyemem tabi replikleri bile biliyorum yani ama şimdi rosalinda olsa izlerim yani aklıma geldi ya ona mı sarsam ben kullanıyorum instagram twiter facebook her nersa kullanıom Kader Karadeniz benimki profil resmim siyah kurdela canım
Bende düşündüm de alanlar sıkılıyormuş ilk başlardan hevesle yapılıyormuş sadece o yüzden vazgeçtim yerimde yok ileride bebek olunca ona koyacak yer bulamazdımBende koşu bandı istyrm aslnda bi ara kp kendine alcakti alsaydi bende kullanrdim
bende aslında ızleyemem ma eskı dızıler olunc ınsan unutuyor yenı gormus gıbı oluyor
yıllar gecınce aradan ben unutyorum canım bazı sahnelerı hatırlıyosun tabı ama hos oluyo :)))MutluBulut_ nerdee o eski diziler
Ama bende pek.sevmiyorum terar aynisini izlemeyi
yok kiz dizi degil dediklerim,evlilik programi
evlnmeyen kalmayacak he her kanalda var
Mrs Sahin ay Ask yeniden cok guzel
huzur veriyor insana ne bileyim,cok dogallar sankimm
turk dizileride burda c-alinti
Herkez pek.bi sevrek izliyor, yani begeniliyor turk dizileride
erken gelıyomus esın :)İyi canım esm geldi onla ugrsyrm
ben ızlemıyodum sanırım bıde ben herkesden farklı olarak yabancı sevmıyorum pekgüzel güzel zevkle izlediklerimi tekrar ediyorum benderosalinda geldi aklıma şimdi ya ona mı başlim diorum
Kara sevda eşimle izlediğim tek dizi şuan normalde sevmezz dizileriben zaman geçince yeni izlemiş gibi oluorum ki dün izlediğimi izleyemem tabi replikleri bile biliyorum yani ama şimdi rosalinda olsa izlerim yani aklıma geldi ya ona mı sarsam ben kullanıyorum instagram twiter facebook her nersa kullanıom Kader Karadeniz benimki profil resmim siyah kurdela canım
Bizimde yer yok o yzden hc dsnmyrm almayı kp alsaydi orda kullanrdmBende düşündüm de alanlar sıkılıyormuş ilk başlardan hevesle yapılıyormuş sadece o yüzden vazgeçtim yerimde yok ileride bebek olunca ona koyacak yer bulamazdım
ben daha büyüktüm sanki yailkokul zamanında izliyorduk rosalindayıeve gelince başlıyordu , pembe dizi
ben ızlemıyodum sanırım bıde ben herkesden farklı olarak yabancı sevmıyorum pek
güzel güzel zevkle izlediklerimi tekrar ediyorum benderosalinda geldi aklıma şimdi ya ona mı başlim diorum
tamam takipleşelim
Belli olmyo canım bazen geç bazen erken işi ne zaman biterse erken gelince bana zahmeti çok oluyo acikiyo dk başıbende aslında ızleyemem ma eskı dızıler olunc ınsan unutuyor yenı gormus gıbı oluyor
oo olmaz mıyaz ıg hesabını takıp edeyım canım ordan da sen benı gormus olursun zatn
yıllar gecınce aradan ben unutyorum canım bazı sahnelerı hatırlıyosun tabı ama hos oluyo :)))
esra erola bakıyodum gecen sene oda kanal degıstırmıs :)
erken gelıyomus esın :)
evet sen büyüksündür, ben 24 yaşındayım :)ben daha büyüktüm sanki ya
ben o kadının tüm dizilerini izledim bi ara hep o vardı bilirsin belki
Üstte yazdım canımbende aslında ızleyemem ma eskı dızıler olunc ınsan unutuyor yenı gormus gıbı oluyor
oo olmaz mıyaz ıg hesabını takıp edeyım canım ordan da sen benı gormus olursun zatn
yıllar gecınce aradan ben unutyorum canım bazı sahnelerı hatırlıyosun tabı ama hos oluyo :)))
esra erola bakıyodum gecen sene oda kanal degıstırmıs :)
erken gelıyomus esın :)
Birbirimizin sıkı takipçisiyizz
RosalindaaaaOnu bende izlerim bak Bakıyorum canım eklerim. benimde ismim mrs.sahinn. Ekledim canım seni inşallah doğrudur
Takipleşiyorus beybisimle
doğru kişiyi buldun canım
RosalindaaaaOnu bende izlerim bak Bakıyorum canım eklerim. benimde ismim mrs.sahinn. Ekledim canım seni inşallah doğrudur
Takipleşiyorus beybisimle
evet sen büyüksündür, ben 24 yaşındayım :)
Fernandohozeeee ile öpüşüp duruyolladııı
doğru kişiyi buldun canım
evet 29 um bende canım unutmamışdı fernandoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?