2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ben daha büyüktüm sanki ya

ben o kadının tüm dizilerini izledim bi ara hep o vardı bilirsin belki
o kadını sanırım hatırlıyorum

Belli olmyo canım bazen geç bazen erken işi ne zaman biterse erken gelince bana zahmeti çok oluyo acikiyo dk başı o kadar yiyo ama zayf nereye gdyosa yediği
hadı ya hayalımde bu var yıyıp yıyıp kılo almamak

Üstte yazdım canım
ıstek gonderdım kabul edınız lutfen bıde gerı takıp lutfen eda... :)

doğru kişiyi buldun canım

evet 29 um bende canım unutmamışdı fernandoyu
bende buldum mu ıstek gonderdım bak

Birbirimizin sıkı takipçisiyizz

Her zamannn

doğru kişiyi buldun canım

evet 29 um bende canım unutmamışdı fernandoyu

Evet doğru tespit Benim kendi resimlerim yoktur instagramda çünkü öncesinde asker şafağımla alakalı şeyler paylaşıyordum sonra çeyiz. Şimdide vakit buldukça evlilikle yine çeyizle ilgili devam ediyor sunumlar falan

Tanımadığım çok insanda olduğu için şimdilik pek kendi resmimizi paylaşmadım

her kadının hayali yiyip yiyip kilo almamak gunde 5 ögün yiyo heralde 66 kilo esım bende smdi 61 oldm aramızda 5 kilo var aldıgım belli olmuyo allahtan

Ben seni zaten takip ediyormuşum çeyiz hesaplarından olsa gerek

farkettim canım bende resmini aradım

eda sen misin kız paylaşımların iştah açıyor bakamıyorum

her kadının hayali yiyip yiyip kilo almamak gunde 5 ögün yiyo heralde 66 kilo esım bende smdi 61 oldm aramızda 5 kilo var aldıgım belli olmuyo allahtan
dımı ya masallah ne guzel canım hareketlıdır belkı ondan ben hemen alıyorum zaten bır yıl dıyet yaptım 36 kılo verdım cırpınıyorum sımdı sabıt kalmak ıcın

Ben seni zaten takip ediyormuşum çeyiz hesaplarından olsa gerek
hadi ya yok canım ben evlendıkten sonra acmıstım ceyız zamanları uzaktan hevesle bakıyodum bır gun bende boyle sofralar hazırlayacakmıyım dıye :) evlendım hazırladım telefonum yoktu cekemıyodum derken oda oldu cok sukur
farkettim canım bende resmini aradım

eda sen misin kız paylaşımların iştah açıyor bakamıyorum
benim o

nasl verdn o kadar yaa ben hic diyet yapmadm hep sabit kilodaydım ama benm metabolizmam cok hızlı calısıyo tuvalete cok cıkıyorm sanırım ondan

Nasıl oldu bilmiyorum o zaman Ama buradan bi çok kişiyle takipleşiyoruz öncelerden sende tanıyorsundur muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…