- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet çok yer kaplıyorBizimde yer yok o yzden hc dsnmyrm almayı kp alsaydi orda kullanrdm
Minicik gözlü Fernandoevet sen büyüksündür, ben 24 yaşındayım :)
Fernandohozeeee ile öpüşüp duruyolladııı
yakışıklıydı keretaEvet çok yer kaplıyor
Minicik gözlü Fernando
Evet yakışıyorlardıyakışıklıydı kereta
kızmızda güzeldi
o kadını sanırım hatırlıyorumben daha büyüktüm sanki ya
ben o kadının tüm dizilerini izledim bi ara hep o vardı bilirsin belki
hadı ya hayalımde bu var yıyıp yıyıp kılo almamakBelli olmyo canım bazen geç bazen erken işi ne zaman biterse erken gelince bana zahmeti çok oluyo acikiyo dk başıo kadar yiyo ama zayf nereye gdyosa yediği
ıstek gonderdım kabul edınız lutfenÜstte yazdım canım
bende buldum mu ıstek gonderdım bakdoğru kişiyi buldun canım
evet 29 um bende canım unutmamışdı fernandoyu
ay ben acıktımEvet çok yer kaplıyor
Minicik gözlü Fernando
Birbirimizin sıkı takipçisiyizz
doğru kişiyi buldun canım
evet 29 um bende canım unutmamışdı fernandoyu
bekliyorum canım
du bende ekliyim
Evet çok yer kaplıyor
Minicik gözlü Fernando
her kadının hayali yiyip yiyip kilo almamak gunde 5 ögün yiyo heralde 66 kilo esım bende smdi 61 oldm aramızda 5 kilo var aldıgım belli olmuyo allahtano kadını sanırım hatırlıyorum
hadı ya hayalımde bu var yıyıp yıyıp kılo almamak
ıstek gonderdım kabul edınız lutfenbıde gerı takıp lutfen eda... :)
bende buldum mu ıstek gonderdım bak
Ben seni zaten takip ediyormuşumo kadını sanırım hatırlıyorum
hadı ya hayalımde bu var yıyıp yıyıp kılo almamak
ıstek gonderdım kabul edınız lutfenbıde gerı takıp lutfen eda... :)
bende buldum mu ıstek gonderdım bak
Ben 1,5 litre su iiçtim devamay ben acıktım
evet ya öyleydi maalesef
farkettim canım bende resmini aradım
Evet doğru tespitBenim kendi resimlerim yoktur instagramda çünkü öncesinde asker şafağımla alakalı şeyler paylaşıyordum sonra çeyiz. Şimdide vakit buldukça evlilikle yine çeyizle ilgili devam ediyor sunumlar falan
Tanımadığım çok insanda olduğu için şimdilik pek kendi resmimizi paylaşmadım
cok susuyorum iciyorm ama midem bulanıyo bu aralar niyeyseBen 1,5 litre su iiçtim devam
Tatlı şey
Açken su içersen bulandırıyor kuzumcok susuyorum iciyorm ama midem bulanıyo bu aralar niyeyse
Cıks eda MutluBulut canım. Ben mrs.sahinn olanımfarkettim canım bende resmini aradım
eda sen misin kız paylaşımların iştah açıyor bakamıyorum
yemek yedikten sonra da oluyo canım ya bide mide yanması basladı ne yesem midem yanıyoAçken su içersen bulandırıyor kuzum
dımı yaher kadının hayali yiyip yiyip kilo almamak gunde 5 ögün yiyo heralde 66 kilo esım bende smdi 61 oldm aramızda 5 kilo var aldıgım belli olmuyo allahtan
hadi yaBen seni zaten takip ediyormuşumçeyiz hesaplarından olsa gerek
benim ofarkettim canım bende resmini aradım
eda sen misin kız paylaşımların iştah açıyor bakamıyorum
Hamilelikten o zaman canımyemek yedikten sonra da oluyo canım ya bide mide yanması basladı ne yesem midem yanıyo
nasl verdn o kadar yaadımı yamasallah ne guzel canım hareketlıdır belkı ondan ben hemen alıyorum zaten bır yıl dıyet yaptım 36 kılo verdım cırpınıyorum sımdı sabıt kalmak ıcın
hadi yayok canım ben evlendıkten sonra acmıstım ceyız zamanları uzaktan hevesle bakıyodum bır gun bende boyle sofralar hazırlayacakmıyım dıye :) evlendım hazırladım telefonum yoktu cekemıyodum derken oda oldu cok sukur
benim o
dımı yamasallah ne guzel canım hareketlıdır belkı ondan ben hemen alıyorum zaten bır yıl dıyet yaptım 36 kılo verdım cırpınıyorum sımdı sabıt kalmak ıcın
hadi yayok canım ben evlendıkten sonra acmıstım ceyız zamanları uzaktan hevesle bakıyodum bır gun bende boyle sofralar hazırlayacakmıyım dıye :) evlendım hazırladım telefonum yoktu cekemıyodum derken oda oldu cok sukur
benim o
heralde canm bu aylarda mide yanması oluyoms zatenHamilelikten o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?