2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

buldum tatlımm başım dönmeye başladı yemek tıkınıom bende senin resimlerin yüzünden hep

Cıks eda MutluBulut canım. Ben mrs.sahinn olanım Buradaki adımla aynı daha kolay olur öyle aklında tutmak
biliyorum tatlım etikette mutlu bulutu çıkaramadım da ondan buraya yazdım senin ismin aynı olduğu için karıştırmama mümkün mü bide bahar var o hanginiz peki

nasl verdn o kadar yaa ben hic diyet yapmadm hep sabit kilodaydım ama benm metabolizmam cok hızlı calısıyo tuvalete cok cıkıyorm sanırım ondan
dıyetısyene gıttım canım dıyetle :) masallah ya ne guzel ben soylemesı ayıp 1 haftadır cıkmamıstım bugun cıktım dusun

Nasıl oldu bilmiyorum o zaman Ama buradan bi çok kişiyle takipleşiyoruz öncelerden sende tanıyorsundur muhakkak.

bılmıyorum kı canım olsun artıkın takıplesıyoruz
aaa afiyetle ye canım

hadi yaa ben bi gün cıkmasam gece zor yatyorm valla uyuyamıyorm

Yaaa ama bu haksızlık sohbetler almış başını gitmiş, kim kimi nereye eklemiş neyi takip ediyor yetişemiyorum, bende istiyorum aynından... Yazık değil mi banaaaa

Selam kizlarr
Bende 2015 geliniyim Mrs Sahin nehirnil111 kizlar nasilsiniz ?

hos geldin canimm
perimin topigindeydin galibaa, nick tanidik geldi

anatkh018 kiz yapma.oyle
destek cik kocana, kolay degil .
bana ailem birseyin yoktur diyip hep oylesie gecistirdiler,inanmadilar.
sagolsun esim ve ailesi destekledi, onlarin destegi olmasa daha fena olurdum herhalde.

hadi yaa ben bi gün cıkmasam gece zor yatyorm valla uyuyamıyorm

oyle ama elden ne gelır ıste
Yaaa ama bu haksızlık sohbetler almış başını gitmiş, kim kimi nereye eklemiş neyi takip ediyor yetişemiyorum, bende istiyorum aynından... Yazık değil mi banaaaa
ınstagram canım yok dımı sende :)

Selam kizlarr
Bende 2015 geliniyim Mrs Sahin nehirnil111 kizlar nasilsiniz ?

hosgeldın zumzum :)
şşşştttt,o benim.
:))) yanlıs alıntı oldu kı

benmkide hemen kızarda o farketmeden giriyorm cok girdiğimi görürse kızar
Ay ne yapayım o da tv izliyor, bende tv sevmiyorm pek, birde onun izledikleri beni sarmıyor ama kenara atılmış gibi hissediyor sanırım garibim , ne yapcan çaktırmadan gircen işte :)))

bol bol takiplesmissiniz yaa kiskandim simdikk..
bnde bisi yok Kk haric
dis kapinin dis mandaliyim

canım ya bişey yapmıyorum ki uykuda mesala sayıklıyo uyandııryorum yataktan zıplıyo bana kızıyor korkutma beni diye ailesine söyledim tınlamadı bile farketmemeişler hiç bu halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…