- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Normal o zaman canımheralde canm bu aylarda mide yanması oluyoms zaten
buldum tatlımmo kadını sanırım hatırlıyorum
hadı ya hayalımde bu var yıyıp yıyıp kılo almamak
ıstek gonderdım kabul edınız lutfenbıde gerı takıp lutfen eda... :)
bende buldum mu ıstek gonderdım bak
biliyorum tatlımCıks eda MutluBulut canım. Ben mrs.sahinn olanımBuradaki adımla aynı daha kolay olur öyle aklında tutmak
dıyetısyene gıttım canım dıyetle :) masallah ya ne guzel ben soylemesı ayıp 1 haftadır cıkmamıstım bugun cıktım dusunnasl verdn o kadar yaaben hic diyet yapmadm hep sabit kilodaydım ama benm metabolizmam cok hızlı calısıyo tuvalete cok cıkıyorm sanırım ondan
Nasıl oldu bilmiyorum o zamanAma buradan bi çok kişiyle takipleşiyoruz öncelerden sende tanıyorsundur muhakkak.
buldum tatlımmbaşım dönmeye başladı yemek tıkınıom bende senin resimlerin yüzünden hep
biliyorum tatlımetikette mutlu bulutu çıkaramadım da ondan buraya yazdım senin ismin aynı olduğu için karıştırmama mümkün mü bide bahar var o hanginiz peki
hadi yaa ben bi gün cıkmasam gece zor yatyorm valla uyuyamıyormdıyetısyene gıttım canım dıyetle :) masallah ya ne guzel ben soylemesı ayıp 1 haftadır cıkmamıstım bugun cıktım dusun
bılmıyorum kı canım olsun artıkın takıplesıyoruz
aaa afiyetle ye canım
şşşştttt,o benim.dıyetısyene gıttım canım dıyetle :) masallah ya ne guzel ben soylemesı ayıp 1 haftadır cıkmamıstım bugun cıktım dusun
bılmıyorum kı canım olsun artıkın takıplesıyoruz
aaa afiyetle ye canım
yetisemezsn canım sohbet cokYaaa ama bu haksızlık sohbetler almış başını gitmiş, kim kimi nereye eklemiş neyi takip ediyor yetişemiyorum, bende istiyorum aynından... Yazık değil mi banaaaa
Valla ya yetişemiyorum, iş güç derken.... Evde de giriyorum eşim tv izlerken bu seferde o kızıyor gece gündüz kadınlar kulübü diyeyetisemezsn canım sohbet cok
benmkide hemen kızarda o farketmeden giriyorm cok girdiğimi görürse kızarValla ya yetişemiyorum, iş güç derken.... Evde de giriyorum eşim tv izlerken bu seferde o kızıyor gece gündüz kadınlar kulübü diye
hadi yaa ben bi gün cıkmasam gece zor yatyorm valla uyuyamıyorm
ınstagram canım yok dımı sende :)Yaaa ama bu haksızlık sohbetler almış başını gitmiş, kim kimi nereye eklemiş neyi takip ediyor yetişemiyorum, bende istiyorum aynından... Yazık değil mi banaaaa
:))) yanlıs alıntı oldu kışşşştttt,o benim.
Ay ne yapayım o da tv izliyor, bende tv sevmiyorm pek, birde onun izledikleri beni sarmıyorbenmkide hemen kızarda o farketmeden giriyorm cok girdiğimi görürse kızar
ayy yok yaaaa..... Bak olmayan şeyi istediniz...oyle ama elden ne gelır ıste
ınstagram canım yok dımı sende :)
hosgeldın zumzum :)
:))) yanlıs alıntı oldu kı
şşştttt,o benimbuldum tatlımmbaşım dönmeye başladı yemek tıkınıom beü bide bahar var o hanginiz peki
...şşşştttt,o benim.
canım ya bişey yapmıyorum ki uykuda mesala sayıklıyo uyandııryorum yataktan zıplıyo bana kızıyorhos geldin canimm
perimin topigindeydin galibaa, nick tanidik geldi
anatkh018 kiz yapma.oyle
destek cik kocana, kolay degil .
bana ailem birseyin yoktur diyip hep oylesie gecistirdiler,inanmadilar.
sagolsun esim ve ailesi destekledi, onlarin destegi olmasa daha fena olurdum herhalde.
kız bende en azından face var, sende o da mı yok...bol bol takiplesmissiniz yaa kiskandim simdikk..
bnde bisi yok Kk haric
dis kapinin dis mandaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?