kendi kendiine yazışıyon sen kız hayrolapardon canısı
aynen canım bitki cayı felan icsenoyle ama elden ne gelır ıste
ınstagram canım yok dımı sende :)
hosgeldın zumzum :)
:))) yanlıs alıntı oldu kı
ayy yok yaaaa..... Bak olmayan şeyi istediniz...Çok ayıp yahuuu
bunuda bana yazdın sanırımpardon canısı
olur mu hıcc :)bol bol takiplesmissiniz yaa kiskandim simdikk..
bnde bisi yok Kk haric
dis kapinin dis mandaliyim
aynen bende caktırmadan giriyormAy ne yapayım o da tv izliyor, bende tv sevmiyorm pek, birde onun izledikleri beni sarmıyorama kenara atılmış gibi hissediyor sanırım garibim , ne yapcan çaktırmadan gircen işte :)))
He ya el mahkum ne yapalım...
neler denedım yok kuzumaynen canım bitki cayı felan icsen
buldum tatlımmbaşım dönmeye başladı yemek tıkınıom bende senin resimlerin yüzünden hep
biliyorum tatlımetikette mutlu bulutu çıkaramadım da ondan buraya yazdım senin ismin aynı olduğu için karıştırmama mümkün mü bide bahar var o hanginiz peki
kendi kendiine yazışıyon sen kız hayrola
benmde hic biseyim yok tek bura varbol bol takiplesmissiniz yaa kiskandim simdikk..
bnde bisi yok Kk haric
benmde hic biseyim yok tek bura varbol bol takiplesmissiniz yaa kiskandim simdikk..
bnde bisi yok Kk haric
kendimi alıntılamışım ahahahhaahhaaoyle ama elden ne gelır ıste
ınstagram canım yok dımı sende :)
hosgeldın zumzum :)
:))) yanlıs alıntı oldu kı
Nasıl bişey ki çok cahilim bu konudaolsun kuzum :) ac sende bı tane
bunuda bana yazdın sanırım
olur mu hıcc :)
ben naptım ki ismini bilmiyorum diye sordum sende örteyim derken açıklamış oldunsana yazayım derken edoşu alıntıladım,bi karışıklık oldu,hep senin yüzünden
annemde öyle sorun yasıyo ama o cok bitki cayı iciyo sabah ögle aksamneler denedım yok kuzumgecen ay ıyıydım mesela sasmıstım kendıme
Hadi yaa, benimki ben anlamam diyoaynen bende caktırmadan giriyormsmdi bebek olunca senle hic ilgilenmicem diyorm o zaman yapmasaydıkyaa diyo
tamam,çaktırmaben naptım ki ismini bilmiyorum diye sordum sende örteyim derken açıklamış oldun
buldum tatlımmbaşım dönmeye başladı yemek tıkınıom bende senin resimlerin yüzünden hep
biliyorum tatlımetikette mutlu bulutu çıkaramadım da ondan buraya yazdım senin ismin aynı olduğu için karıştırmama mümkün mü bide bahar var o hanginiz peki
kıskanıyo valla saka yapıyorm cocuk olunca seni hic sevmicem diyorm nasl suratını asıyoHadi yaa, benimki ben anlamam diyo
Ayy çocuk gibiler yaaaakıskanıyo valla saka yapıyorm cocuk olunca seni hic sevmicem diyorm nasl suratını asıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?