- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.103
- 798
- 29
bende cok kıskanırım aslında ona diyormdaAyy çocuk gibiler yaaaaGerçi ben ondan daha çok çocuğum
Zumzumm hoş geldin canımm
Nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik?
Aynen hemen suratımı asarım benimle ilgilenmediğindebende cok kıskanırım aslında ona diyormda
Benimde gayet güzel geçiyor canım çok şükür alıştık bizde. Herşey yolunda şükürler olsun. Evime, eşime fazla fazla alıştım ama çok özlüyorum gün içindeeKuzummm iyiyim
Evlilik süper gidiyor çoook sükür, evime alistim, esim ile güzel zaman geçiriyoruz.....Daha ne isteyebilirim ki
Senden naber, senin evlilik nasil gidiyor ?
bende korkyrm valla smdi birbirimizle ilgileneblyrz ama cocuk olunca ilgilenebilcek miyizAynen hemen suratımı asarım benimle ilgilenmediğindeAhh ahhh bebişten sonra da herşey aynı olacak mı acaba o büyünün bozulmasından çok korkuyorum...
Umarım korktuğum başıma gelmezbende korkyrm valla smdi birbirimizle ilgileneblyrz ama cocuk olunca ilgilenebilcek miyiz
tamam canım görüsürzz :))Umarım korktuğum başıma gelmezCanım ben kaçarr.... Hadi iyi akşamlar bol sohbetler sizee......
Aynen bende......Benimde gayet güzel geçiyor canım çok şükür alıştık bizde. Herşey yolunda şükürler olsun. Evime, eşime fazla fazla alıştım ama çok özlüyorum gün içindee
Aynen bende......Hepimiz ömür boyu mutlu olalim , eslerimizle birlikte saglikli huzurlu hayatimiz olsun insaAllah
evet canımduman91 yok ya ben daha cahil takiliyoru,sende face bari var
Benim asil face'den cikti.butun sorunlar vee gelsin sosyal medya yasaklari
aman iyi boyle basimiz agrimasin bos yere
ilknurrr22 sende bendensin o zaman
Seninle ekleşmiişmiydik ?ben naptım ki ismini bilmiyorum diye sordum sende örteyim derken açıklamış oldun
yaa iyi geliyo mu gercekten deneyim bi geceyatarken felan kuscak gibi olyrm midem cok fenailknurrr22 canim miden yaniyomus, kahve tanesi denesen, cok sukur ben onunla gecirdim.
daha dogrusu hergun.yiyodum cok sukur yanmam olmadi cok.
bir dene istersen ama kofeinsiz olsun.
onceden soylemismiydim.bilmem ama
yaa iyi geliyo mu gercekten deneyim bi geceyatarken felan kuscak gibi olyrm midem cok fena
deneyim bi canım sagolben çok yedim canım çatır çatır oyle güzel yiyodumki, demir eksikliğim varmış meğer oyuzden yiyomuşum, hap kullanmaya baslayınca canım ıstememeye basladı.
ama aksam rüyamda yerken gordum, bugun bıraz canım cekıyor
dene birkere, belki sendede işe yarar, kuzenımde oyleydı yanında kahveyle geziyodu
irem derici geldi bu aksam.ama gidemedimm
40 yilda bir biri geliyor onada gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?