2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Zumzumm hoş geldin canımm

Nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik?

Kuzummm iyiyim
Evlilik süper gidiyor çoook sükür, evime alistim, esim ile güzel zaman geçiriyoruz..... Daha ne isteyebilirim ki
Senden naber, senin evlilik nasil gidiyor ?

Kuzummm iyiyim
Evlilik süper gidiyor çoook sükür, evime alistim, esim ile güzel zaman geçiriyoruz..... Daha ne isteyebilirim ki
Senden naber, senin evlilik nasil gidiyor ?
Benimde gayet güzel geçiyor canım çok şükür alıştık bizde. Herşey yolunda şükürler olsun. Evime, eşime fazla fazla alıştım ama çok özlüyorum gün içindee

Aynen hemen suratımı asarım benimle ilgilenmediğinde Ahh ahhh bebişten sonra da herşey aynı olacak mı acaba o büyünün bozulmasından çok korkuyorum...
bende korkyrm valla smdi birbirimizle ilgileneblyrz ama cocuk olunca ilgilenebilcek miyiz

Benimde gayet güzel geçiyor canım çok şükür alıştık bizde. Herşey yolunda şükürler olsun. Evime, eşime fazla fazla alıştım ama çok özlüyorum gün içindee
Aynen bende...... Hepimiz ömür boyu mutlu olalim , eslerimizle birlikte saglikli huzurlu hayatimiz olsun insaAllah

duman91 yok ya ben daha cahil takiliyoru,sende face bari var
Benim asil face'den cikti.butun sorunlar vee gelsin sosyal medya yasaklari
aman iyi boyle basimiz agrimasin bos yere

ilknurrr22 sende bendensin o zaman

ilknurrr22 canim miden yaniyomus, kahve tanesi denesen, cok sukur ben onunla gecirdim.
daha dogrusu hergun.yiyodum cok sukur yanmam olmadi cok.
bir dene istersen ama kofeinsiz olsun.
onceden soylemismiydim.bilmem ama

ilknurrr22 canim miden yaniyomus, kahve tanesi denesen, cok sukur ben onunla gecirdim.
yaa iyi geliyo mu gercekten deneyim bi geceyatarken felan kuscak gibi olyrm midem cok fena

yaa iyi geliyo mu gercekten deneyim bi geceyatarken felan kuscak gibi olyrm midem cok fena

ben çok yedim canım çatır çatır oyle güzel yiyodumki, demir eksikliğim varmış meğer oyuzden yiyomuşum, hap kullanmaya baslayınca canım ıstememeye basladı.
ama aksam rüyamda yerken gordum, bugun bıraz canım cekıyor
dene birkere, belki sendede işe yarar, kuzenımde oyleydı yanında kahveyle geziyodu

deneyim bi canım sagol

irem derici geldi bu aksam.ama gidemedimm
40 yilda bir biri geliyor onada gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…