- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Aleyküm selam canım sanada hayırlı cumalar, nasıl oldun kanaman geçti mi?Selamum aleykum hayırlı cumalar
Aleykumselam canım hayırlı cumalar nasılsın rahatsızlığın ne durumdaSelamum aleykum hayırlı cumalar
Nasılsın canımAleyküm selam canım sanada hayırlı cumalar, nasıl oldun kanaman geçti mi?
İyiyim çok şükür canım, haftanın son günü, yarın kısmetse bebişimi görmeye gitcez... En son 8 Ağustosta görmüştümAleykumselam canım hayırlı cumalar nasılsın rahatsızlığın ne durumda
Nasılsın canım
Ne heyecanlı canım insan özlerİyiyim çok şükür canım, haftanın son günü, yarın kısmetse bebişimi görmeye gitcez... En son 8 Ağustosta görmüştümBayağı özledim, merak ediyorum
28-29-30 Ekim tatil... Haftaya 2,5 gün gelcez işe.. Daha ne isteyim
Sen nasılsınsın?
Aynen canım...Ne heyecanlı canım insan özlerÇok güzel ya biz sadece herhalde 29 Ekimde tatil yaparız
Olur vallahi yapabilirsan al dinlenirsin ya da eşinle kaçamaklar yaparsınızAynen canım...
Hadi yaaa, neyse 1 gün 1 gündür, acaba rapor mu alsam diyorum 3 günde süper tatil olur benim için
Bizim en büyük kaçamağımız kv lere gitmek olur, o da kalsın canım.. Evimde işimi gücümü yapayımOlur vallahi yapabilirsan al dinlenirsin ya da eşinle kaçamaklar yaparsınız
O zaman evinde geçirirsin canım arada dışarıya çıkarsın falanBizim en büyük kaçamağımız kv lere gitmek olur, o da kalsın canım.. Evimde işimi gücümü yapayım
de de :) telefonun uyumluysa ındırırsın :) yukleme falan telefondan oluyor :)Nasıl bişey ki çok cahilim bu konudakocişe söyleyimde yapsın... Yapayımda iyice ihmal et beni der kesin
bızım sulalede resmen kadınlarda genetık ya :)annemde öyle sorun yasıyo ama o cok bitki cayı iciyo sabah ögle aksam
Selamum aleykum hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalar kızlar :)GünaydınlarHayırlı Cumalar
Nasılsın kuzumhayırlı cumalar kızlar :)
Günaydın yine çok uyumusumde de :) telefonun uyumluysa ındırırsın :) yukleme falan telefondan oluyor :)
bızım sulalede resmen kadınlarda genetık ya :)
hayırlı cumalar kızlar :)
Valla süper olur, du bakalım alabilirsem alayım, hiç rapor almadım ehh hakkım sanıyorum :))O zaman evinde geçirirsin canım arada dışarıya çıkarsın falan
Kız dün akşam ben telefonla oynarken sinirli sinirli baktı, söyleyemedim bilede de :) telefonun uyumluysa ındırırsın :) yukleme falan telefondan oluyor :)
bızım sulalede resmen kadınlarda genetık ya :)
hayırlı cumalar kızlar :)
Her zamanki gbi benimde hiç bsy yapasm yok biri kahvaltıyı hazirlasa getrse önümeGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Her zmaan ki gibi bugünde hiç bişey yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?