İnsanın tek başına yemek yemesi de canı istemezHer zamanki gbi benimde hiç bsy yapasm yok biri kahvaltıyı hazirlasa getrse önüme
Aynen öyle valla ama hamile olunca mecbur hemen yapıp yiyosn yoksa bekliyodm canım ne zaman isterse o zaman yiyodmİnsanın tek başına yemek yemesi de canı istemez
Senin şuan öğle yemeğini yemen lazımdı bebiş açlıktan tekmelicekAynen öyle valla ama hamile olunca mecbur hemen yapıp yiyosn yoksa bekliyodm canım ne zaman isterse o zaman yiyodm
Yeni uyandm canim hemen çayı felan demledim zaten her sabah uyandgmda midemde baya bi boşluk oluyo açlıktan ölcek gbiSenin şuan öğle yemeğini yemen lazımdı bebiş açlıktan tekmelicekkalk yap kahvaltı canım
Hayırlı cumalar canım nasılsınGünaydın kızlar hayırlı cumalar :))
Benimde yok oyalanıyorum ancaGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Her zmaan ki gibi bugünde hiç bişey yapasım yok
Dene canım kullan tabi hamilesinValla süper olur, du bakalım alabilirsem alayım, hiç rapor almadım ehh hakkım sanıyorum :))
selam canlaar
İyiyim canım sen nasılsın :)Hayırlı cumalar canım nasılsın
Benimde yok oyalanıyorum anca
Dene canım kullan tabi hamilesin
Nasılsın tutkum
Haha
bende öyle diyorum ama şu işlerin hiç biteceği yok...selam canlaar
@PembeLokum okulumun oldugu yerdeydi kuzum,olacak gibi okul yoktu dun gidmedim, cokta yagmurluydu.
instagramdan takip etmekle kaldik
Sen nailsin,kanaman devammi :/
duman91 canim tam tatil olur dinlenirsin guzelce.
e madem hic almamissin,coktan hakettin :)
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim canım sen nasılsın :)
Allah iyilik versn o zaman :) herkes ise gtti ben daha gozumu acamiyorm sabah erken kalkmalara alsmam lazmBende iyiyim canım çok şükür
Bebek olunca alışırsın benceAllah iyilik versn o zaman :) herkes ise gtti ben daha gozumu acamiyorm sabah erken kalkmalara alsmam lazm
Mecburen elden ne gelirkiBebek olunca alışırsın bence
Oh maşallahnehirnil111 iyiyi nnehirim buna sukur.
tikiniyorum
ilknurrr22 kiz benim sabahtan beri 3.yemek yiyisim bu
ama erken kalktim 7 gibi, kostur kostur isler vardi aciktik tabisi
duman91 isler bitermi canim ya.
su an seni kendim gibi hissediyorum,nasil calisiyoki diyorum
Oh maşallahben de erken uyansam çok yerim canım geç uyanınca 3 öğün anca yiyorm
Bende gece tuvalete kalkyrm surekli ona uyaniyorm gece kalkmalara alstm artıkuyuyabiliyosan iyi canim,ama biraz dogumdan sonra zorlanirsin belki.
bn geceleride cok uyanirim, bir aara 2-3 saatte bir uyanir oldum,dedim.herhalde vucut kendini uyandirmaya alistiriyo ,hani emzirmek.icin uyanmalisin ya
Bende gece tuvalete kalkyrm surekli ona uyaniyorm gece kalkmalara alstm artıkdoguncada alarm felan kurarm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?