2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mecburen elden ne gelirki arkadasm hiç yardm etmiyor eşim diyo acaba benimkide mi öyle olcak smdi yaparm felan diyoda doğunca kenara mi ceklcek
Herkes aynı değil canım eşini bilirsin sen sonuçta
nehirnil111 iyiyi nnehirim buna sukur.
tikiniyorum

Ye canım tabi bebiş istiyor son günleri içerideBana o kadar olmuyor ama insan hayal ediyor canım Amerikan mutfak kolay oluyormuş hiç bağlantım kesilmiyor tv falan izliyorum

Arkadaşımın eside her dediğini yapar ne biliyim öyle diyince şok oldm smdi soruyorum eşime sabah sen erken kalkysn Uyanırsa bakar msn diye bakarm diyo inşallah bakar

nehirnil111 hadi ya olmuyomu o kadar.. homonlar tavan yapti herhalde bende

Guzel olmazmi ya, o tvnin basindan kalkip mutfaga gitmek oyle zorki

ilknurrr22 2-3 saatte bir gunduz emiyolar,uyumalari gunduz daha az tas catlasa 1 saat uyurlar.
geceleri bilemiyorum, burda okumustum bebek karnindayken gece hareketliyse doguncada uyumuyormus geceleri

esin illa yardim eder canim,o etmese baskasi eder, insan aziik toparlayana kadar illa destekci istiyor yanina.
ama tabi sabah erken ve gece esler baksa nolur,onlar emziremediine gore ,uyanmalarina gerek yok,yine bizim kalkmamiz gerek
aman gelsin hele o gunler, o zaman dusunulur. :)

Ay benimki gece hareketleniyo genelde akşamları eşim evdeyken çok hareketli gündüz çok hareket etmyo 2 3 gundr gece pek hareket etmyo uyumicak mi smdi bu sıpa geceleri

Aleyküm selam canım sanada hayırlı cumalar, nasıl oldun kanaman geçti mi?

geçti canım sağolasın :)

Aleykumselam canım hayırlı cumalar nasılsın rahatsızlığın ne durumda

Nasılsın canım

geçti canım epey daha iyiym 1 hafta da evde yattım raporla ohh mis :)

anladım canım nasip değilmiş :) durdu canım yaa bidaha olmaz inş

Erkekler genelde anneye devretmeye bayılırlar ama az çemkircen artık Olmadı kibar kibar babası gel şunu yapalım hadi çocuğunla konuş diyerekten aşılacaksın
Cemkiririm valla zaten çok yorulursam kesin ağlarm ben yorulunca sinirlerim bozuluyo oda kıyamaz bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…