- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 29
Çok mu uyanırlar acabahe o zaman iyi
bebisLer zaten alarm gibiaglayinca uyu uyuyabilirsen
Herkes aynı değil canım eşini bilirsin sen sonuçtaMecburen elden ne gelirkiarkadasm hiç yardm etmiyor eşim diyo acaba benimkide mi öyle olcak smdi yaparm felan diyoda doğunca kenara mi ceklcek
ya kizlar sizdede oluyomu bu.
atiyorum eda mutfagi temizledim diyo okurken kendi mutfagimla hayal ederek okuyorum
meselanehirnil111 kuzum senin amerikan mutfak ya ,kendi salonumu amerikan olarak canlandiiyorum kafamda
aman anlatamadim ama oyle bisiler iste.
aksm oyle bi geldi.aklima dedim bendemi anormallik var
sacmaladimmi
Arkadaşımın eside her dediğini yapar ne biliyim öyle diyince şok oldm smdi soruyorum eşime sabah sen erken kalkysn Uyanırsa bakar msn diye bakarm diyo inşallah bakarHerkes aynı değil canım eşini bilirsin sen sonuçta
Ye canım tabi bebiş istiyor son günleri içerideBana o kadar olmuyor ama insan hayal ediyor canım Amerikan mutfak kolay oluyormuş hiç bağlantım kesilmiyor tv falan izliyorum
Bakar bence hem canımız insan uyandığında niye ilgilenmesinArkadaşımın eside her dediğini yapar ne biliyim öyle diyince şok oldm smdi soruyorum eşime sabah sen erken kalkysn Uyanırsa bakar msn diye bakarm diyo inşallah bakar
Ben bu yüzden sevdim amerikan mutfak olayını içeri de zaten çok göze batmıyor bir de gelen misafirle hep muhabbet ederek iş yapabiliyorsunnehirnil111 hadi ya olmuyomu o kadar.. homonlar tavan yapti herhalde bende
Guzel olmazmi ya, o tvnin basindan kalkip mutfaga gitmek oyle zorki
İnşallah gorcez bakcak miBakar bence hem canımız insan uyandığında niye ilgilenmesin
Ay benimki gece hareketleniyo genelde akşamları eşim evdeyken çok hareketli gündüz çok hareket etmyo 2 3 gundr gece pek hareket etmyo uyumicak mi smdi bu sıpa gecelerinehirnil111 hadi ya olmuyomu o kadar.. homonlar tavan yapti herhalde bende
Guzel olmazmi ya, o tvnin basindan kalkip mutfaga gitmek oyle zorki
ilknurrr22 2-3 saatte bir gunduz emiyolar,uyumalari gunduz daha az tas catlasa 1 saat uyurlar.
geceleri bilemiyorum, burda okumustum bebek karnindayken gece hareketliyse doguncada uyumuyormus geceleri
esin illa yardim eder canim,o etmese baskasi eder, insan aziik toparlayana kadar illa destekci istiyor yanina.
ama tabi sabah erken ve gece esler baksa nolur,onlar emziremediine gore ,uyanmalarina gerek yok,yine bizim kalkmamiz gerek
aman gelsin hele o gunler, o zaman dusunulur. :)
Erkekler genelde anneye devretmeye bayılırlar ama az çemkircen artıkİnşallah gorcez bakcak mi
Aleyküm selam canım sanada hayırlı cumalar, nasıl oldun kanaman geçti mi?
Aleykumselam canım hayırlı cumalar nasılsın rahatsızlığın ne durumda
Nasılsın canım
selam canlaar
PembeLokum okulumun oldugu yerdeydi kuzum,olacak gibi okul yoktu dun gidmedim, cokta yagmurluydu.
instagramdan takip etmekle kaldik
Sen nailsin,kanaman devammi :/
@duman91 canim tam tatil olur dinlenirsin guzelce.
e madem hic almamissin,coktan hakettin :)
Ohh ne iyi gelmiştir sana canım sevindimgeçti canım epey daha iyiym 1 hafta da evde yattım raporla ohh mis :)
Cemkiririm vallaErkekler genelde anneye devretmeye bayılırlar ama az çemkircen artıkOlmadı kibar kibar babası gel şunu yapalım hadi çocuğunla konuş diyerekten aşılacaksın
Gecms olsn canım olmaz bi daha insallahgeçti canım sağolasın :)
geçti canım epey daha iyiym 1 hafta da evde yattım raporla ohh mis :)
anladım canım nasip değilmiş :) durdu canım yaa bidaha olmaz inş
Bende ağlarım sanırım bebek ağladığında susturamazsamCemkiririm vallazaten çok yorulursam kesin ağlarm ben yorulunca sinirlerim bozuluyo oda kıyamaz bakar
nayırrrrrr ekleşmedikkkSeninle ekleşmiişmiydik ?
Özelden at bulayım seninayırrrrrr ekleşmedikkk
Deli gibi ağlar dururuz artkBende ağlarım sanırım bebek ağladığında susturamazsam
Ben yaparımDeli gibi ağlar dururuz artk
Ay bu havalarda benim hic bisey yapasm gelmiyo dusa gircem daha ağda yapcam otruyorm biri bana kalk desnBen yaparım
Kalk kız hadi akşam olmadanAy bu havalarda benim hic bisey yapasm gelmiyo dusa gircem daha ağda yapcam otruyorm biri bana kalk desn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?