2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Nasılsın kuzum
ıyıyım canım sen nasılsın :)
Günaydın yine çok uyumusum
bebıs dogaana kadar uyu

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

Her zmaan ki gibi bugünde hiç bişey yapasım yok
bak bugunde bıtıyor haftasonu geldı dayan

Kız dün akşam ben telefonla oynarken sinirli sinirli baktı, söyleyemedim bile
hadi yaa gunduz gırersın

yok canım ben kendı mutfagımda degılde kafamda anında bambaska bır mutfak yaratıyorum oyle hayal edıyorum

nehirnil111 iyidir hakkaten.. ozellikle yemekten sonra es tv basina gecerse yine sohbet edilebilir.. yoksa 40 saat mutfaktan cikamiyo insan..
esim bazen yemekten sonra geciyo diger odaya,amnn beni gormen lazim mutfakta harikalar yaratiyorum , 5 dakikada toparlayip yanina kosuyorm

ilknurrr22 laf iste canim ya.. sanniyorum alakasi oldugunu ama iste

ben bu sabah kuaforde hllettim agda isini.
tekrar cikmadan,bebis ciksa iyi olacak
son ay ayna bile yetersiz,yalniz yapmak zor

MutluBulut_ yalniz olmadigima sevindim

2 senedir ora için bende kuaföre gdyrm zaten canım kendm beceremyrm ama bacaklarimi felan kendim halledyrm

Lazeri çok istyrm ama onuda hamile kalmadan felan yapmayın zararlı dediler kaldı öyle agdaya devam azaltıyo en azindan en baştan agdaya alissaydm
Doğumdan sonra düşünürsün canımEvet alışmam gerek ama

Evet iyi oluyor her yerde gözüm oluyor öyleNe harikalar yaratıyorsundur sen şimdi

Ama daha indirmediki... Du bakalım ben bi ayar çekeyimm:)))

Canım diğer soruna cevap verememiştim.. Çok yoruluyorum yorulmam mı... Ama hakimimiz bayan evli ve çocuğu var, beni en iyi o anlıyor... Yoksa burdaki erkek çalışanlar çok gelir üstüme...

Bu arada ağdaya gidiyormuşsun, bende hamişken 2 kere gittim dayanamadım yaaa.. Daha fazla hassasiyet olmuyor mu? Şükür ki çok çıkmıyor.. Birde çıksa ne yapardım, bacaklarımda falan yok da...

Usene usene hallettk sukur
Canım sanada sorayım... Ohh tertemiz olmuşsundur :)))
ağdaya gidiyormuşsun ya hassasiyet daha fazla olmadı mı hamilelikte? Benim canım çok yandı yaaa, 2 kere zorla yaptırdım, normalde hiç öyle değğildi (

Evet canım arttı biraz ama dayanyrm bide kuaforle muhabbet edyrz unutyrm çoğu zaman 15 dkya bitiyo zaten ilk iki cektgnde aciyo sonra uyusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…