Gecms olsn canım olmaz bi daha insallah
Bende camları hep acmstm ev havalansn diye burnm buz gbi olmsHavalar soğudu gerçekten burada çok rüzgar var
Aynen Canm ben smdi bile zor aldm bacaklarımi göbek yok ama baskı yapnca sksyonehirnil111 hala yaratiyorum deme oyle
ilknurrr22 he evet bacaklari felam bende usenmezsem evde aliyorum ama gobus cikali alamiyorum,sIkisiyor yavrucak.
dedigin gibi lazer iyi ama hamile.kalirsan tekrar cikar.
cogu kisiden duydum bunu.
duman91 kadin kadinin haline varmali zaten ama herkez oyle degil iste canim. iyi bari seninki anlayisli ozamn :)
ya canim ilk aylar hic hisetmiyodum,eli nekadar hafif diyodum /kuaforumu degistirmistim/ , taaki 5-6.aylardan sonraya kadar..
cok acimaya basladi,bugunde cok.acidi ama tuttum kendimi.napayim
dedim tutku dogumu dusun,bu agri bisi degil.
sanirim kanda cogaliyo ya vucutta dedigin.gibi iyice hassas ve agrimasi normal galiba.
simdi 9 ay durdum.durdum, sonunda jilete gecmek istemiyorum, hani doguma giden kadar buyurse ve kendim almak zoruda kalirsam uzulurum.cok
buyuk rahatlik oldugunu.biliyosundur canim, dayanabilirsen git .
Bir şey demiyorum ki ne güzel işte
Bende camları hep acmstm ev havalansn diye burnm buz gbi olms
Bir şey demiyorum ki ne güzel işte
Unuttun dimiBende açıyorum eve gittiğimde ama 10 dakika sonra kapatıyorum içerisi buz oluyor
Canım o zaman garantiye alacaksın çok erkenden bitmesini bekleyeceksin gece tamamen soba geçmiş şekilde uyuyacaksınız biz hep öyle yapardık ne olur ne olmaz diye soba tamamen yanmış olurduben dun sobayi yaktim buarada. biz yakinca tutemiyo cok sukur.
2,30 gibi yaktim, 6 gibi anca sogudu oda.
odun felan atmadim,kapi acikti hatta.
sanirim tuter tutemez sobaya kaldik. En azindan tam isitiyor.
elektrikliyle isinamiyorum
hi tamam o zaman ben yanlis anladim
Canım o zaman garantiye alacaksın çok erkenden bitmesini bekleyeceksin gece tamamen soba geçmiş şekilde uyuyacaksınız biz hep öyle yapardık ne olur ne olmaz diye soba tamamen yanmış olurdu
Unuttm valla sonrada agdaya başlayınca hic kapatamadm dona dona yaptm agdayiBir şey demiyorum ki ne güzel işte
Unuttun dimiBende açıyorum eve gittiğimde ama 10 dakika sonra kapatıyorum içerisi buz oluyor
Birden hepsi çekilir mi valla yavaş yavaş aliyo kuafor acitmadan en son kalan olrsa 2 3 tane onları da cımbızla temzlyo tek tek kadın biliyo işiniilknurrr22 15 dk mi
Benim eski kuafor gercekten 2 bilemedin 3 dk'da aliyodu.
tumden surup,birden cekiyordu.. artik agrisiniii,acisiniiii sen dusun
O yuzdn hamisken cesaret edemedim gitmeye.
simdiki masallah iyi eli hafif,azar azar aliyor.
simiki iyi ama ben iyi degilim hep bu hormonlar iste
Sobanın yerini hc bsy tutmaz vallaben dun sobayi yaktim buarada. biz yakinca tutemiyo cok sukur.
2,30 gibi yaktim, 6 gibi anca sogudu oda.
odun felan atmadim,kapi acikti hatta.
sanirim tuter tutemez sobaya kaldik. En azindan tam isitiyor.
elektrikliyle isinamiyorum
Lazeri çok istyrm ama onuda hamile kalmadan felan yapmayın zararlı dediler kaldı öyle agdaya devam azaltıyo en azindan en baştan agdaya alissaydm
sorun orda yanarken degil,yanmazken tutuyor
7/24 yaksakmi naapsak..
nasipse sIk.uyanilacak biraz o yonden rahatim.
Rabbim.korusun artik insallah
Doğumdan sonra vücut yenilendiği icin tekrar cikiyoms canım o yzden hamilelkten sonra dusundm
Ben yaptırıyorum canım hiçte bir zararı yok kim söylemişse tamamiyle cahilliğinden söylemiş. Sadece hamile bayanlar yaptırmamalı. Onuda hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmek istemez firmalar bu nedenle yapmıyorlar. Bende Estetik ve Güzellik merkezinde çalışıyorum. Günde yüzlerce insan geliyor lazer için bu zamana kadar lazer yaptırdım çocuğum olmuyor diyen olmadı. Tüm uzmanlarımız evli ve çoluk çocuk sahibi, hepside zamanında kendilerine de lazer yaptırmış insanlarKulaktan dolma bilgilerle insanları kandırmak daha kolaydır
Doğumdan sonra vücut yenilendiği icin tekrar cikiyoms canım o yzden hamilelkten sonra dusundm
Ay bizde konuşuyoruz muhabbet çok da iyi oluyor ama unutturmuyor acısını :))) demek ki benim ağrı eşiğim düşük diyeceğim ama ne ağrılara dayandmEvet canım arttı biraz ama dayanyrm bide kuaforle muhabbet edyrz unutyrm çoğu zaman 15 dkya bitiyo zaten ilk iki cektgnde aciyo sonra uyusuyo
Canım iyi moral vermişsin kendine, ya normalde hep gidiyorum zaten ama hamilelikte 2 kere gittim sadece, zor dayandım...nehirnil111 hala yaratiyorum deme oyle
ilknurrr22 he evet bacaklari felam bende usenmezsem evde aliyorum ama gobus cikali alamiyorum,sIkisiyor yavrucak.
dedigin gibi lazer iyi ama hamile.kalirsan tekrar cikar.
cogu kisiden duydum bunu.
duman91 kadin kadinin haline varmali zaten ama herkez oyle degil iste canim. iyi bari seninki anlayisli ozamn :)
ya canim ilk aylar hic hisetmiyodum,eli nekadar hafif diyodum /kuaforumu degistirmistim/ , taaki 5-6.aylardan sonraya kadar..
cok acimaya basladi,bugunde cok.acidi ama tuttum kendimi.napayim
dedim tutku dogumu dusun,bu agri bisi degil.
sanirim kanda cogaliyo ya vucutta dedigin.gibi iyice hassas ve agrimasi normal galiba.
simdi 9 ay durdum.durdum, sonunda jilete gecmek istemiyorum, hani doguma giden kadar buyurse ve kendim almak zoruda kalirsam uzulurum.cok
buyuk rahatlik oldugunu.biliyosundur canim, dayanabilirsen git .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?