2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Çok istyrm ama artk doğumdan sonra

hayal kurmayı ıkımızde sevıyoruz demek kı cılgın bedıs gıbı

Ama daha indirmediki... Du bakalım ben bi ayar çekeyimm:)))
ındırırsen haber et
kızlar 5-10 dk dır bı ugultu basladı ıkı kulagımda da uff cok kotu

Ay bizde konuşuyoruz muhabbet çok da iyi oluyor ama unutturmuyor acısını :))) demek ki benim ağrı eşiğim düşük diyeceğim ama ne ağrılara dayandm
Benimde canım çok tatlıdır valla senin azalma olms benim ilk zamanlar tüylerim öyle cogaldiki ve çabuk çıkmaya başladı millet hamilelikte az cikiyo der benm tam tersi olmstu ama smdi yavaş ckyo

ben dun sobayi yaktim buarada. biz yakinca tutemiyo cok sukur.
2,30 gibi yaktim, 6 gibi anca sogudu oda.
odun felan atmadim,kapi acikti hatta.

sanirim tuter tutemez sobaya kaldik. En azindan tam isitiyor.
elektrikliyle isinamiyorum
Ayy bizde soba kurcaz... İnşAllah bizimde tütmez canım, tam araya kurcaz bütün kapıları açıcaz, tabi doğalgazda düşük ayarda yanacak heryerin ısısı aynı olmuş olur...

Çok haklısın canım, bende lazer yaptırdım (tabi tamamiyle bitmedi) ama göründüğü üzere hamileyim... İnanmayın gerçekten, temiz kaliteli bir yerde yaptırıldığında sorun olmuyor.. Ben hastanede yaptırıyordum... Bebiş doğduktan sonra tekrar devam edicem ama zaten baya azaldı..

Benimde canım çok tatlıdır valla senin azalma olms benim ilk zamanlar tüylerim öyle cogaldiki ve çabuk çıkmaya başladı millet hamilelikte az cikiyo der benm tam tersi olmstu ama smdi yavaş ckyo
Canım ben daha önce lazer yaptırmıştım ama tam bitmemişti, azalmıştı baya baya, doğumdan sonra tekrar gidicem... Çok büyük rahatlık cidden, bacaklarımı hiç almıyorum mesela...

Canım ben daha önce lazer yaptırmıştım ama tam bitmemişti, azalmıştı baya baya, doğumdan sonra tekrar gidicem... Çok büyük rahatlık cidden, bacaklarımı hiç almıyorum mesela...
Bacaklarında felan çok yok Allahtan öyle yormyo beni o bölgeye istyrm ben çünkü kremle aliyodm önceden oda jiletle aynı işlevi goryo baya çoğalttı ve kalinlastrdi

kuzum ben banyodan çıkınca o siyah görüntü gidiyor jel ile temizlemiş gibi oluyor paarlıyo da tabi
Siyah noktalar öyle çok gozkmyo zaten Canm yakından baknca çok belli olyo skncada ckmyo bakalm devam etcem dedgn gbi her günde gül suyuyla siliyorm

Siyah noktalar öyle çok gozkmyo zaten Canm yakından baknca çok belli olyo skncada ckmyo bakalm devam etcem dedgn gbi her günde gül suyuyla siliyorm
senin demekki gözeneklerin benimki kadar belirgin değil benim geniş olduğu için temizlenince çok farkediyor en azından ben fardeyiyorum gül suyuna devam et tatlım ondan zarar gelmez tabi alerjik bi cildin yoksa

Bacaklarında felan çok yok Allahtan öyle yormyo beni o bölgeye istyrm ben çünkü kremle aliyodm önceden oda jiletle aynı işlevi goryo baya çoğalttı ve kalinlastrdi
Evet canım jilet daha çok kalınlaştırır.. Sende doğumdan sonra gidersin :))

senin demekki gözeneklerin benimki kadar belirgin değil benim geniş olduğu için temizlenince çok farkediyor en azından ben fardeyiyorum gül suyuna devam et tatlım ondan zarar gelmez tabi alerjik bi cildin yoksa
yok canm alerji yapmadı oyle hassas bi cilde sahip degilm

Aynen canım merdiven altı diye tabir edilen ufak dandik yerlere gitmeyin. Hastane ortamında klinik ortamında yapılan yerleri tercih ederseniz zaten mağdur olmazsınız Rahat geçirmişsindir canım hamileliğini

Aynen canım merdiven altı diye tabir edilen ufak dandik yerlere gitmeyin. Hastane ortamında klinik ortamında yapılan yerleri tercih ederseniz zaten mağdur olmazsınız Rahat geçirmişsindir canım hamileliğini
Evet canım inanılmaz rahattım, tabi dediğim gibi tam bitmemişti, bende ağda yaptırayım dedim 2 kere anca gittim acısını unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…