- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 29
Çok istyrm ama artk doğumdan sonra
Vücudun kendini yenilemesiyle alakası yok canım tamamiyle hamile kaldığında hormonların değişmesi ve biraz daha fazla çalışmasından kaynaklanıyor. Ayrıca bu herkes için geçerli değildir. Tanıdığım çok kişi var hamileliğinde ve doğumundan sonra bu tarz bir sorun yaşamadıTamamen hormonal yani Ona bakarsan korunmak için doğum kontrol hapı kullananlarda bile tüylenme oluyor ama bazılarında olmuyor Lazer tam anlamıyla rahatlık bence. Aylardır çıkmıyor ve 1 kere yaptır bir daha dönüp ağdanın yüzüne bile bakmazsın. Yumuşacık oluyor her yerin ve batıksız
hayal kurmayı ıkımızde sevıyoruz demek kı@nehirnil111 iyidir hakkaten.. ozellikle yemekten sonra es tv basina gecerse yine sohbet edilebilir.. yoksa 40 saat mutfaktan cikamiyo insan..
esim bazen yemekten sonra geciyo diger odaya,amnn beni gormen lazim mutfakta harikalar yaratiyorum , 5 dakikada toparlayip yanina kosuyorm
ilknurrr22 laf iste canim ya.. sanniyorum alakasi oldugunu ama iste
ben bu sabah kuaforde hllettim agda isini.
tekrar cikmadan,bebis ciksa iyi olacak
son ay ayna bile yetersiz,yalniz yapmak zor
MutluBulut_ yalniz olmadigima sevindim
ındırırsen haber etAma daha indirmediki... Du bakalım ben bi ayar çekeyimm:)))
Benimde canım çok tatlıdır valla senin azalma olms benim ilk zamanlar tüylerim öyle cogaldiki ve çabuk çıkmaya başladı millet hamilelikte az cikiyo der benm tam tersi olmstu ama smdi yavaş ckyoAy bizde konuşuyoruz muhabbet çok da iyi oluyor ama unutturmuyor acısını :))) demek ki benim ağrı eşiğim düşük diyeceğim ama ne ağrılara dayandm
Ayy bizde soba kurcaz... İnşAllah bizimde tütmez canım, tam araya kurcaz bütün kapıları açıcaz, tabi doğalgazda düşük ayarda yanacak heryerin ısısı aynı olmuş olur...ben dun sobayi yaktim buarada. biz yakinca tutemiyo cok sukur.
2,30 gibi yaktim, 6 gibi anca sogudu oda.
odun felan atmadim,kapi acikti hatta.
sanirim tuter tutemez sobaya kaldik. En azindan tam isitiyor.
elektrikliyle isinamiyorum
Çok haklısın canım, bende lazer yaptırdım (tabi tamamiyle bitmedi) ama göründüğü üzere hamileyim... İnanmayın gerçekten, temiz kaliteli bir yerde yaptırıldığında sorun olmuyor.. Ben hastanede yaptırıyordum... Bebiş doğduktan sonra tekrar devam edicem ama zaten baya azaldı..
Ben yaptırıyorum canım hiçte bir zararı yok kim söylemişse tamamiyle cahilliğinden söylemiş. Sadece hamile bayanlar yaptırmamalı. Onuda hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmek istemez firmalar bu nedenle yapmıyorlar. Bende Estetik ve Güzellik merkezinde çalışıyorum. Günde yüzlerce insan geliyor lazer için bu zamana kadar lazer yaptırdım çocuğum olmuyor diyen olmadı. Tüm uzmanlarımız evli ve çoluk çocuk sahibi, hepside zamanında kendilerine de lazer yaptırmış insanlarKulaktan dolma bilgilerle insanları kandırmak daha kolaydır
Canım ben daha önce lazer yaptırmıştım ama tam bitmemişti, azalmıştı baya baya, doğumdan sonra tekrar gidicem... Çok büyük rahatlık cidden, bacaklarımı hiç almıyorum mesela...Benimde canım çok tatlıdır valla senin azalma olms benim ilk zamanlar tüylerim öyle cogaldiki ve çabuk çıkmaya başladı millet hamilelikte az cikiyo der benm tam tersi olmstu ama smdi yavaş ckyo
kuzum ben banyodan çıkınca o siyah görüntü gidiyor jel ile temizlemiş gibi oluyor paarlıyo da tabianatkh018 canım senin dediğini yapyrm banyoya girdiğimde sacimi siyah noktalı yerlere suruyorm parliyo gbi ama hemen faydası olmaz heralde
Bacaklarında felan çok yok Allahtan öyle yormyo beni o bölgeye istyrm ben çünkü kremle aliyodm önceden oda jiletle aynı işlevi goryo baya çoğalttı ve kalinlastrdiCanım ben daha önce lazer yaptırmıştım ama tam bitmemişti, azalmıştı baya baya, doğumdan sonra tekrar gidicem... Çok büyük rahatlık cidden, bacaklarımı hiç almıyorum mesela...
Siyah noktalar öyle çok gozkmyo zaten Canm yakından baknca çok belli olyo skncada ckmyo bakalm devam etcem dedgn gbi her günde gül suyuyla siliyormkuzum ben banyodan çıkınca o siyah görüntü gidiyor jel ile temizlemiş gibi oluyor paarlıyo da tabi
senin demekki gözeneklerin benimki kadar belirgin değil benim geniş olduğu için temizlenince çok farkediyor en azından ben fardeyiyorumSiyah noktalar öyle çok gozkmyo zaten Canm yakından baknca çok belli olyo skncada ckmyo bakalm devam etcem dedgn gbi her günde gül suyuyla siliyorm
Evet canım jilet daha çok kalınlaştırır.. Sende doğumdan sonra gidersin :))Bacaklarında felan çok yok Allahtan öyle yormyo beni o bölgeye istyrm ben çünkü kremle aliyodm önceden oda jiletle aynı işlevi goryo baya çoğalttı ve kalinlastrdi
yok canm alerji yapmadı oyle hassas bi cilde sahip degilmsenin demekki gözeneklerin benimki kadar belirgin değil benim geniş olduğu için temizlenince çok farkediyor en azından ben fardeyiyorumgül suyuna devam et tatlım ondan zarar gelmez tabi alerjik bi cildin yoksa
iyi bi yer bulmak lazm arastirip giderm tabi cock biraz buyuyune kadar yine gidememdeEvet canım jilet daha çok kalınlaştırır.. Sende doğumdan sonra gidersin :))
Evet canım senin içinde çok iyi olur onun içinde uğraşmamış olursunÇok istyrm ama artk doğumdan sonra
Çok haklısın canım, bende lazer yaptırdım (tabi tamamiyle bitmedi) ama göründüğü üzere hamileyim... İnanmayın gerçekten, temiz kaliteli bir yerde yaptırıldığında sorun olmuyor.. Ben hastanede yaptırıyordum... Bebiş doğduktan sonra tekrar devam edicem ama zaten baya azaldı..
Aynen bebiş büyüsün hatta sütten kesilsin ondan sonra diyip iyice abartayımiyi bi yer bulmak lazm arastirip giderm tabi cock biraz buyuyune kadar yine gidememde
Usene usene aliyorm zaten her seferinde gıcık tüylerEvet canım senin içinde çok iyi olur onun içinde uğraşmamış olursun
Evet canım inanılmaz rahattım, tabi dediğim gibi tam bitmemişti, bende ağda yaptırayım dedim 2 kere anca gittim acısını unutmuşum
Aynen canım merdiven altı diye tabir edilen ufak dandik yerlere gitmeyin. Hastane ortamında klinik ortamında yapılan yerleri tercih ederseniz zaten mağdur olmazsınızRahat geçirmişsindir canım hamileliğini
Hatta okula felan başlasn diye bende devam ediyim abartmayaAynen bebiş büyüsün hatta sütten kesilsin ondan sonra diyip iyice abartayım
Kız inatçı mısın öyle derler pek bilmişler, saçının bi tarafı dolaşık olanaHatta okula felan başlasn diye bende devam ediyim abartmayaay sacm nasl dolaşmış şeytan diyo o dolaşık yeri kes makasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?