- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 29
İnatciydimda evlendikten sonra pek kalmadı annemin lafina geldm deli deliyi gorunce boynuzunu saklarms derdi hepKız inatçı mısın öyle derler pek bilmişler, saçının bi tarafı dolaşık olana
Anneler neyi yanlış söyledi ki hepsi bir bir çıkıyorİnatciydimda evlendikten sonra pek kalmadı annemin lafina geldm deli deliyi gorunce boynuzunu saklarms derdi hep
Aynen öyle vallaAnneler neyi yanlış söyledi ki hepsi bir bir çıkıyor
nehirnil111 komur kullanmiyoruz en azindan, yani gecen yil cok az kullandik,simdi hic atmayiz.
ay neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah
Ben yapamam valla Allah sabır versn onlara da saçlarımi kestm biraz smdi kat verdm önlerineMutluBulut_ aynen ya
ilknurrr22 sorma sormaa..
evet benim simdikide cimbizla temizliyor guzelce kalanlari.
onlarin.iside zor ya
duman91 lazere gidiyomussun canim ne guuzel bende ddiyorum nasil yokki
kurun.canim valla sicacik oh miss.. yeterki tutmesin iste.
birde bir kez bile yaksan sicakligi.baya gidiyor.
nehirnil111 komur kullanmiyoruz en azindan, yani gecen yil cok az kullandik,simdi hic atmayiz.
ay neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah
evet canım ben cok seviyorm kendmle ugrasmayı kestm valla gayette guzel oldunehirnil111 masallah baya odun aldik canim, yillarca yeter yani
Komure kokmasindansa,yakcaz artik :)
ilknurrr22 kndinmi kestin , iyi cesaret etmissin :)
ay benim bir aara cok hevesim vardi,kursa felan gidecektim, ojeyle cicekti bocekti cizmeyi pek severim, hayalimde bir yer acmak vardi ama hayalde kaldi hepsi
evet canım ben cok seviyorm kendmle ugrasmayı kestm valla gayette guzel oldukırıklarımda azalms katta verdm fönümüde cektm smdide börek yapcam artk yemek vakti
nehirnil111 masallah baya odun aldik canim, yillarca yeter yani
Komure kokmasindansa,yakcaz artik :)
selam canlaar
Bendemi baslasam "bugunde dogurmadim" demeye
Güzel canım o zaman odun koku yapmaz zatenTutkum senin daha 10 günün yok mu başlama kız seçimden sonra başlarsın
var var ama geleyd iyiydi ya
o kadar gergin,sinirli,duyusall oldumki yine resmen ilk aylara ddondum,hep esime patliyorum
tabaklar,canaklar havada ucusuyo
demin recel kavanozunu acamadim,duvara vura vura actim valla acayip gerginim
burdada var secim yarin, olacak gibi yarin gelecegi tutarsa cok ilgilenen olmaz benimle
Açık biraksam farkeder hemen düzleştirip topluyorum toplu saçlar daha çok yakstgi içinsor esine bakalim fark edecekmiguzel olmustur olmazmi,yenilik herzaman iyidir
Mia- oh sorma canim ya gercekten gecmiyor gunler, bi 9 ay gibi geldi bana bu son ay.
ilknurrr22 hafta sonu herkez temizlikle ugrasiyo :)
ben azcik agriliyim,yatiyorum.
Hayırdır geliyo mu yoksa bebiss :)Mia- oh sorma canim ya gercekten gecmiyor gunler, bi 9 ay gibi geldi bana bu son ay.
ilknurrr22 hafta sonu herkez temizlikle ugrasiyo :)
ben azcik agriliyim,yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?