İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :))@sumeyra1990 pek ise yarayacagini sanmiyirum canim ya.
oturmasi,kalkmasi,yatmasi,yurumesi hersey baya zorlasti. pek kafa dagitacak sey yapamam yani.
tabi tatli zorluklar bunlar ama Ya sabir artik
ilknurrr22 bilmiyorumki kuzum.. hayirlisi artik..
sabah ufak lekelenmem oldu,baska yok ama.
hayirli zamanda gelir insallah
Korkuyo msn nasl bi duygu bu kadar doğuma yaklaşmak :)ilknurrr22 hamilelige devam
PembeLokum dogurmadim be anacim
ama cevremden bu soruyu fazlaca duymaya basladigima gore zamani geldi sanirim
Ediyorum kuzum,Rabbim kabul eder insallah.
Dua etmekten baska yapacak birseyimiz yok zaten :)
sen nasilsin
ilknurrr22 hamilelige devam
PembeLokum dogurmadim be anacim
ama cevremden bu soruyu fazlaca duymaya basladigima gore zamani geldi sanirim
Ediyorum kuzum,Rabbim kabul eder insallah.
Dua etmekten baska yapacak birseyimiz yok zaten :)
sen nasilsin
tutkku tutkummm cok cok ıyı anlıyorum kuzum seni.. Sakin canımcım stres yok.hayırlısıyla kavusacaksın kuzuna.buna odaklan. ınsallah cok ta kolay olacak Allah ın izniyle.. Ben de son gunler aynısını dıyordum. Koskoca dokuz ay gectı bu gunler gecmıyor diye :)) Ama gectı gitti, üzerine ıkı ay gectı bıle. Rabbim yardımcın olsun canım..
Kızlaaaaaar sizler nasılsınız? :))
Allah daha iyi etsin insallah. :) Pek güzelmiş. :) Evimizde çok rahatız valla :) Kuzm da gayet huzurlu evinde :)Iyiyizz canim sen nasilsin kızçen nasil 3 kisilik hayat nasil :)
İyiyiz canım sen naslsn :)tutkku tutkummm cok cok ıyı anlıyorum kuzum seni.. Sakin canımcım stres yok.hayırlısıyla kavusacaksın kuzuna.buna odaklan. ınsallah cok ta kolay olacak Allah ın izniyle.. Ben de son gunler aynısını dıyordum. Koskoca dokuz ay gectı bu gunler gecmıyor diye :)) Ama gectı gitti, üzerine ıkı ay gectı bıle. Rabbim yardımcın olsun canım..
Kızlaaaaaar sizler nasılsınız? :))
Masallah canim cok guzelAllah daha iyi etsin insallah. :) Pek güzelmiş. :) Evimizde çok rahatız valla :) Kuzm da gayet huzurlu evinde :)
ben de iyiyim eve geldim, kaç gündür iş güç ugrasıyorum.Fırsat buldum ugrayayım dedim. :)İyiyiz canım sen naslsn :)
Ben Almina diyorum canım.Arada seslenirken Elif Almina da diyorum :) Ama asıl kullanılan isim AlminaMasallah canim cok guzel
Canim kizinin ismi iki isimli ya ona iki ismiyle birden mi hitap ediyorsunuz yoksa tek isimle mi merak ettim :)
Hafta sonu kmse girmiyo buraya herkesin işi gücü varben de iyiyim eve geldim, kaç gündür iş güç ugrasıyorum.Fırsat buldum ugrayayım dedim. :)
Ben Almina diyorum canım.Arada seslenirken Elif Almina da diyorum :) Ama asıl kullanılan isim Almina
yaslı cevremiz Elif diyor :)
Benim de eşim çalışıyor bugun ondan fırsat oldu :)Hafta sonu kmse girmiyo buraya herkesin işi gücü var
Evet canım ıkı aylık olduk :)Anladim canim :) 40ı cıktı di mi Almina'nın
Aynen benmde esim yoktu bugn skldm o kadar girdm kimse yazmamis ev temizledm bendeBenim de eşim çalışıyor bugun ondan fırsat oldu :)
İyi yapmışsın canım, haftaiçi ugrasmassın :)Aynen benmde esim yoktu bugn skldm o kadar girdm kimse yazmamis ev temizledm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?