2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Gunaydin hanimlar :))
nehirnil111 kizzz eltin dimi paylastigin :)) masallah guzelmis he sempatik gibi bidr masallah hazirlamis masayi ahh benim eltim esortmanlariyla durdu dogum gununde zaten sehpanin ustunde ufledi cocuk mumu boyle nerdeee

günaydınlar kızlarr iyi haftalar hepinize
Günaydın hayırlı haftalar kuzu nasılsın

Evet eltim canım çok cana yakındır içtendir anlattığım gibi ben daha donukBenden güzel mi kız Çok özenmiş duvarları süslemiş geçen doğum gününde de öyleydi özenir önem verir böyle şeylere Eltin tuhafmış gerçekten insan kıyafetini bari giyinir özellikle süsleme yapmasa bile çocukta olsa değer vermeli yani

Biriniz esmer guzeli biriniz kumral gerci sen bryaz tenlisin ama esmer mi oluyon. Kayinvaliden sansli kapmis iki guzel gelini ee yani bide misafir cagirmissin ayip yani

Biriniz esmer guzeli biriniz kumral gerci sen bryaz tenlisin ama esmer mi oluyon. Kayinvaliden sansli kapmis iki guzel gelini ee yani bide misafir cagirmissin ayip yani
Bana esmer deniyor ama beyaz tenliyim nasıl oluyor bilmemEvet ikimizde Erzurumluyuz bir de Pek yaranamayız ama sanırım onaBence de bir de doğum günü kutlanacak eltim kızıyla aynı etek ve aynı renk üst giymiş saçları bile aynı topluydu çok tatlılardı

Günaydın hayırlı haftalar kuzu nasılsın
ay hiç iyi değilim yaa dün bi umut gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime var daha 2 gün moralimde bozuktu ağla ağla içim çıktı resmen gözler pörtlemiş geldim böyle olunca da tam sendromluğum yani adet belirtilerim de şiddetlendi bi yandan da soğuk vuruyo üşüyorum bi tuhafım bugün bir söyledin bin işittin kuzum

Canım dur hemen ümitsizliğe niye kapılıyorsun adet olmadığın zaman zaten belli olmuyor mu testte öncesinde çok ortaya çıkmaya bilirOldu ki bu ay olmadı ama önümüzdeki ay var sonraki zaman dilimi var Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin kendini strese sokarsan daha çok etkilersin düşünmediği an hamile kalan çok bayan varEstagfirullah kuzum ne demek

evet gercekten tatlı olmus kızı kac yasına gırdı :) bende esmer kumral hep kafam karısır yav ozellıkle esmerde sıkıntı var bende

Günaydın Hanımlar

Yoğun bir hafta sonunun ardından tekrardan işe geldik. Hala daha kendine gelemeyen ben, Pazartesi sendromunu fazlasıyla yaşıyorum

üstümdeki psikolojik baskıyı bi bilsen bizimkinin ailesi artık ne diyorsa eşim veryansın ediyor sürekli doktora gidicez doktora gidicezz diye e ben gittim sorun yok diyorum başkasına gidicez die tutturdu içim huzursuz ya ne bilim

Canım moral olarak kendini iyi hissetmen gerek. Bu bile etkiliyor. Eşine de izah et bu işler baskıyla falan olmaz. Rabbim size ne zaman nasip ederse o zaman olur baskı yapmasından öte senin moralini yükseltmeye çalışsın. Ayrıca bu tarz konuları da bebek düşünüyoruz gibi ailelerinize söylemeyin. Onlara kalırsa ağızdan çıktı ya diğer ay hamile olmalısın. Kısmet diyin şuan düşünmüyoruz falan deyin geçiştirin. Hamile kaldığında söylersiniz sevinçlerini yaşıyolarsa yaşasınlar. Böyle senin için çok zor olur. Eşinin içi rahat edecekse gidin doktora. En azından sürekli söylenmesindense doktordan kendi kulakları ile duyar sorun olmadığını. Ayrıca sen daha evine döneli ne oldu ki. Bu kadar baskı yapıyolar. Zor bir süreçten geçtiniz bunlar cidden çok normal

Günaydınlar herkeze :)

anatkh018 bu gebelik testi ne zaman yapılıyor kaç gün geçmesi gerekli

günaydın canım valla kimisi regliye 1 hafta kala yapıyo öğreniyor kimisi 1 hafta geçince benimde 3 gün vardı yaptımm hiç bişey çıkmadı şimdi de sancılarım arttı ve akıntılarım başladı erken bile olabilirim

Hımm 1 ay beklemek en mantıklısı olabilirde de bende yıllar önce kist vardı acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Yada böyle hamileler varmı diye araştırdım varmış hatta dogumda temizleniyormuş rahim ne karışık birseymiş bu hamilelik

kim sorarsa zaten henüz zamanı var diyorum canım ama onlar illa yapın geç kalıyorsunuz ilerde pişman olursunuz falan filan sanki ben istemiyormuşum gibi doktor olayı beni çok geriyor çatala yatırma falan bu sefer olay biz tam ilişki yaşayamıyoruza geliyor o yüzden üstüme geliyor eşimde yani onla ne kadar konuşam da bu konuda beni dinlemiyor yani tek başıma gibi hissediyorum kendimi erkek ne kadar haklısın hayatım çok üstüne geldim der mi benimki demez demedi de..

kist varsa git canım ilaç falan gereklidir belki bence onu geciktirme canım şansa bırakma işini

anatkh018 canim hemen ümitsizliğe kapılma geçte cikablr daha adet olmamissin sonuçta :))

belirtilerim başladı canım olcam yani eminim yani keşke olsa Allah tan ümit kesilmez de ne bilim çok takıyorum her ne kadar takılmicm düşünmicem desem de buraya girince alltaki topikler çarpıyo gözüme giriyorum okuyorum bende ümitleniyorum

Bunun tamı yarımı mı olur neden böyle bir düşünceye kapılıyor anlamadım Evet biraz fazla baskı yapıyor belli ki. Evlendikten bu yana mı deniyorsunuz olmuyor yoksa son ay için mi geçerli canım bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…