2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bunun tamı yarımı mı olur neden böyle bir düşünceye kapılıyor anlamadım Evet biraz fazla baskı yapıyor belli ki. Evlendikten bu yana mı deniyorsunuz olmuyor yoksa son ay için mi geçerli canım bu?
17 aydır evliyim hiç korunmadım canım o öyle diyince bende acaba haklı mı diyorum eksik görüyorum kendimi ama nerde yanlış çözemedim henüz

Benim geç döllenme olms canım msela adet günü felan yapsaydm gozkmicekti zaten 8 gün geckmesine rağmen çok koyu çıkmadı ikinci czgi

evet gercekten tatlı olmus kızı kac yasına gırdı :) bende esmer kumral hep kafam karısır yav ozellıkle esmerde sıkıntı var bende
2 yaşına girdi canım Benimde karışıyor Tenim beyaz saçım siyah
Günaydın Hanımlar

Yoğun bir hafta sonunun ardından tekrardan işe geldik. Hala daha kendine gelemeyen ben, Pazartesi sendromunu fazlasıyla yaşıyorum
Günaydın kuzucum sende mi yorgunsun bende hep dışarıdaydım hafta sonu ya
Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seni Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum ben sen kafana takma
nehirnil111
MutluBulut_
Günaydın kızlar haftasonu yoktunuz ozledm sizi
anatkh018 canim hemen ümitsizliğe kapılma geçte cikablr daha adet olmamissin sonuçta :))
Günaydın canım bende özledim vallahi dışarıdaydım hep evde durmadım pek evde de modem bozuk zaten telden yazmayı da hiç beceremem

nehirnil111
MutluBulut_
Günaydın kızlar haftasonu yoktunuz ozledm sizi
anatkh018 canim hemen ümitsizliğe kapılma geçte cikablr daha adet olmamissin sonuçta :))

bende ozledım :) esım cumartesıde calısmadı bu hafta vakıt oylece gectı gıttı tabı :)) kk ya baktım ama buraya gırmedım :)
masallah :)

17 aydır evliyim hiç korunmadım canım o öyle diyince bende acaba haklı mı diyorum eksik görüyorum kendimi ama nerde yanlış çözemedim henüz

Canım 17 aydır korunmuyorsan o zaman bence gidin bir doktora belki sende değil sorun. Eşinde görünsün tek taraflı olmaz ki bu

Sen daha iyi biliyorsun ama yinede söyliyim istedim ilişki sonrası hemen kalkmıyosundur dimi yataktan

Az bir süre değil çünkü korunmadığın halde

Bende dışarıdaydım kuzum. Bohçaları götürdük Sonrada ikeaya gittik eksiklerim vardı onları aldık

Telden girmeyi bende sevmiyorum ama kolay oluyo napysn

Eşimde öyle dedi bencede kafamda soru işareti kalmasın. İnş seninde olur beraber atlatırız bu dönemi canım :)
inşaAllah canım inşaAllah
Benim geç döllenme olms canım msela adet günü felan yapsaydm gozkmicekti zaten 8 gün geckmesine rağmen çok koyu çıkmadı ikinci czgi
benimde olsun da geç olsun yeterki senin de sancıların oldu mu yani adet belirtilerin bi de nasıl 8 gün bekledin ki ben 1 güngeçse doktora bile giderim herhalde o kadar çok istiyorum ki çocukken bile en büyük korkum çocuğumun olmaması derdim başıma geldi resmen Rabbim duysun sesimi ya

Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seni Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum ben sen kafana takma
dayanamıyorum zaten adetim başlasın bitsin randevu alcam doktordan kendi de gelcek bu sefer o nereye muayene olması lazım canım biliyon mu sen?

Her ay bekleyemeden yapiyodm husran o ayda yapasm gelmedi bide adet olcak gibiydim dk başı tuvalete kosuyodm olcam diye beklems oldm

geçen ay gittim zamanı var dedi bi de psikiyatriye git istesen bu süreç uzun ama engel bi durum yok tahlillerinde temiz falan dedi çok sevindim bişey olmadığına ama hevesim kursağımda kaldı yani bide bizikiyle de gidecez bakalım nolcak stres oluyorum kadın doğumdan ya
Her ay bekleyemeden yapiyodm husran o ayda yapasm gelmedi bide adet olcak gibiydim dk başı tuvalete kosuyodm olcam diye beklems oldm
ay benimde öyle olur inşaAllah canım ya

İnşallah canım benim :)

Bence psikiyatriye falan gerek yok canım çünkü senlik bir durum yok. Eşinin ısrarları seni bu duruma getiriyor. Eşini götür derim doktora ve detaylıca konuşmasını iste. Eğer onda da sorun yoksa izah etsin eşine. O sana baskı yapmadıkça sen daha iyi hissedersin kendini

Bende dışarıdaydım kuzum. Bohçaları götürdük Sonrada ikeaya gittik eksiklerim vardı onları aldık
Ohh bayağı iş halletmişsiniz canım
Telden girmeyi bende sevmiyorum ama kolay oluyo napysn
İyiyim canım işe geldik gene öyle işlerimi halletmeye çalışıyorum sen ne yapıyorsun
dayanamıyorum zaten adetim başlasın bitsin randevu alcam doktordan kendi de gelcek bu sefer o nereye muayene olması lazım canım biliyon mu sen?

Reglinin 3.günü genelde bakıyorlar canım istersen öyle git bi Eşinde bakılsın hangi bölüme bilmiyorum ama google dan araştırabilirsin

Aynen kuzum üstümden yük kalktı vallahi Rahatladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…