17 aydır evliyim hiç korunmadım canım o öyle diyince bende acaba haklı mı diyorum eksik görüyorum kendimi ama nerde yanlış çözemedim henüz
Bunun tamı yarımı mı olur neden böyle bir düşünceye kapılıyor anlamadımEvet biraz fazla baskı yapıyor belli ki. Evlendikten bu yana mı deniyorsunuz olmuyor yoksa son ay için mi geçerli canım bu?
kist varsa git canım ilaç falan gereklidir belki bence onu geciktirme canım şansa bırakma işini
Benim geç döllenme olms canım msela adet günü felan yapsaydm gozkmicekti zaten 8 gün geckmesine rağmen çok koyu çıkmadı ikinci czgikist varsa git canım ilaç falan gereklidir belki bence onu geciktirme canım şansa bırakma işini
belirtilerim başladı canım olcam yani eminim yani keşke olsa Allah tan ümit kesilmez de ne bilim çok takıyorum her ne kadar takılmicm düşünmicem desem de buraya girince alltaki topikler çarpıyo gözüme giriyorum okuyorum bende ümitleniyorum
2 yaşına girdi canımevet gercekten tatlı olmus kızı kac yasına gırdı :) bende esmer kumral hep kafam karısır yavozellıkle esmerde sıkıntı var bende
Günaydın kuzucum sende mi yorgunsun bende hep dışarıdaydım hafta sonu yaGünaydın Hanımlar
Yoğun bir hafta sonunun ardından tekrardan işe geldik. Hala daha kendine gelemeyen ben, Pazartesi sendromunu fazlasıyla yaşıyorum
Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seniüstümdeki psikolojik baskıyı bi bilsen bizimkinin ailesi artık ne diyorsa eşim veryansın ediyor sürekli doktora gidicez doktora gidicezz diye e ben gittim sorun yok diyorum başkasına gidicez die tutturdu içim huzursuz ya ne bilim
Günaydın canım bende özledim vallahi dışarıdaydım hep evde durmadım pek evde de modem bozuk zaten telden yazmayı da hiç becerememnehirnil111
MutluBulut_
Günaydın kızlar haftasonu yoktunuz ozledm sizi
anatkh018 canim hemen ümitsizliğe kapılma geçte cikablr daha adet olmamissin sonuçta :))
nehirnil111
MutluBulut_
Günaydın kızlar haftasonu yoktunuz ozledm sizi
anatkh018 canim hemen ümitsizliğe kapılma geçte cikablr daha adet olmamissin sonuçta :))
masallah :)2 yaşına girdi canımBenimde karışıyor Tenim beyaz saçım siyah
Günaydın kuzucum sende mi yorgunsun bende hep dışarıdaydım hafta sonu ya
Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seniRabbim hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum ben sen kafana takma
Günaydın canım bende özledim vallahi dışarıdaydım hep evde durmadım pek evde de modem bozuk zaten telden yazmayı da hiç beceremem
17 aydır evliyim hiç korunmadım canım o öyle diyince bende acaba haklı mı diyorum eksik görüyorum kendimi ama nerde yanlış çözemedim henüz
2 yaşına girdi canımBenimde karışıyor Tenim beyaz saçım siyah
Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seniRabbim hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum ben sen kafana takma
Günaydın canım bende özledim vallahi dışarıdaydım hep evde durmadım pek evde de modem bozuk zaten telden yazmayı da hiç beceremem
Telden girmeyi bende sevmiyorum ama kolay oluyo2 yaşına girdi canımBenimde karışıyor Tenim beyaz saçım siyah
inşaAllah canım inşaAllahEşimde öyle dedi bencede kafamda soru işareti kalmasın. İnş seninde olur beraber atlatırız bu dönemi canım :)
benimde olsun da geç olsun yeterki senin de sancıların oldu mu yani adet belirtilerin bi de nasıl 8 gün bekledin ki ben 1 güngeçse doktora bile giderim herhaldeBenim geç döllenme olms canım msela adet günü felan yapsaydm gozkmicekti zaten 8 gün geckmesine rağmen çok koyu çıkmadı ikinci czgi
dayanamıyorum zaten adetim başlasın bitsin randevu alcam doktordan kendi de gelcek bu sefer o nereye muayene olması lazım canım biliyon mu sen?Canım git sende içi rahat etsin seni de rahat bıraksın doktor bir sorun yok bekleyin derse belki rahat bırakır seniRabbim hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum ben sen kafana takma
Bende girdim yazan yok yazmadımbende ozledım :) esım cumartesıde calısmadı bu hafta vakıt oylece gectı gıttı tabı :)) kk ya baktım ama buraya gırmedım :)
masallah :)
Her ay bekleyemeden yapiyodm husran o ayda yapasm gelmedi bide adet olcak gibiydim dk başı tuvalete kosuyodm olcam diye beklems oldminşaAllah canım inşaAllah
benimde olsun da geç olsun yeterki senin de sancıların oldu mu yani adet belirtilerin bi de nasıl 8 gün bekledin ki ben 1 güngeçse doktora bile giderim herhaldeo kadar çok istiyorum ki çocukken bile en büyük korkum çocuğumun olmaması derdim başıma geldi resmen Rabbim duysun sesimi ya
dayanamıyorum zaten adetim başlasın bitsin randevu alcam doktordan kendi de gelcek bu sefer o nereye muayene olması lazım canım biliyon mu sen?
geçen ay gittim zamanı var dedi bi de psikiyatriye git istesen bu süreç uzun ama engel bi durum yok tahlillerinde temiz falan dedi çok sevindim bişey olmadığına ama hevesim kursağımda kaldı yani bide bizikiyle de gidecez bakalım nolcak stres oluyorum kadın doğumdan ya
Canım 17 aydır korunmuyorsan o zaman bence gidin bir doktora belki sende değil sorun. Eşinde görünsün tek taraflı olmaz ki bu
Sen daha iyi biliyorsun ama yinede söyliyim istedim ilişki sonrası hemen kalkmıyosundur dimi yataktan
Az bir süre değil çünkü korunmadığın halde
ay benimde öyle olur inşaAllah canım yaHer ay bekleyemeden yapiyodm husran o ayda yapasm gelmedi bide adet olcak gibiydim dk başı tuvalete kosuyodm olcam diye beklems oldm
İnşallah canım benim :)geçen ay gittim zamanı var dedi bi de psikiyatriye git istesen bu süreç uzun ama engel bi durum yok tahlillerinde temiz falan dedi çok sevindim bişey olmadığına ama hevesim kursağımda kaldı yani bide bizikiyle de gidecez bakalım nolcak stres oluyorum kadın doğumdan ya
ay benimde öyle olur inşaAllah canım ya
haftasonu hep boyle oluyo hele pazar :)Bende girdim yazan yok yazmadım
Bence psikiyatriye falan gerek yok canım çünkü senlik bir durum yok. Eşinin ısrarları seni bu duruma getiriyor. Eşini götür derim doktora ve detaylıca konuşmasını iste. Eğer onda da sorun yoksa izah etsin eşine. O sana baskı yapmadıkça sen daha iyi hissedersin kendinigeçen ay gittim zamanı var dedi bi de psikiyatriye git istesen bu süreç uzun ama engel bi durum yok tahlillerinde temiz falan dedi çok sevindim bişey olmadığına ama hevesim kursağımda kaldı yani bide bizikiyle de gidecez bakalım nolcak stres oluyorum kadın doğumdan ya
ay benimde öyle olur inşaAllah canım ya
Ohh bayağı iş halletmişsiniz canım
Bende dışarıdaydım kuzum. Bohçaları götürdükSonrada ikeaya gittik eksiklerim vardı onları aldık
İyiyim canım işe geldik gene öyle işlerimi halletmeye çalışıyorum sen ne yapıyorsunTelden girmeyi bende sevmiyorum ama kolay oluyonapysn
dayanamıyorum zaten adetim başlasın bitsin randevu alcam doktordan kendi de gelcek bu sefer o nereye muayene olması lazım canım biliyon mu sen?
Ohh bayağı iş halletmişsiniz canım
İyiyim canım işe geldik gene öyle işlerimi halletmeye çalışıyorum sen ne yapıyorsun
Reglinin 3.günü genelde bakıyorlar canım istersen öyle git biEşinde bakılsın hangi bölüme bilmiyorum ama google dan araştırabilirsin
Aynen benmde eşim çok nadir evde oluyo pazar günleri sklyrm vallahaftasonu hep boyle oluyo hele pazar :)
Bende doğum gününe gittim cumartesi pazarda evi temizledim sonra bot almaya çıktık akşama da maç izlemeye arkadaşlara gittik günüm bitti döndüm geldim işe
Aynen kuzum üstümden yük kalktı vallahiRahatladık
Bende doğum gününe gittim cumartesi pazarda evi temizledim sonra bot almaya çıktık akşama da maç izlemeye arkadaşlara gittik günüm bitti döndüm geldim işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?