- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 30
Kvdemle kpderle kahvaltı yapiyorum canım bende :)Ohh bayağı iş halletmişsiniz canım
İyiyim canım işe geldik gene öyle işlerimi halletmeye çalışıyorum sen ne yapıyorsun
Reglinin 3.günü genelde bakıyorlar canım istersen öyle git biEşinde bakılsın hangi bölüme bilmiyorum ama google dan araştırabilirsin
Evet kuzu ne ara pazartesi oldu anlamadım geneOhh seninde dolu dolu geçmiş
Kvdemle kpderle kahvaltı yapiyorum canım bende :)
Evet kuzu ne ara pazartesi oldu anlamadım gene
Bir yandan da yazıyor musun kızAfiyet olsun canım
Canım gerçekten mi, çok sevindim yaaaaa... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.. Bak hiç yorma kendini, sakın üzme, strese de girme... Kan testi mi yaptırdın nasıl öğrendin? ÇOk mutlu oldum yaaaa ağlıcam sankiiiGünaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Düşük riskim olduğu için mutluluktan havalara uçamıyorum bana dua edin olur mu?
Maşallah kuzum Allah size bağışlasın inşallah. Çok çok dikkat et meleğini kaybetme sakınGünaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Günaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Canım sevindim senin yerine biz uçarız kiiGünaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Bende anlamadım valla kuzum hafta içide öyle hızlı geçse ya
Aynen canım çay koymaya kalktgmda yazıyorumEvet kuzu ne ara pazartesi oldu anlamadım gene
Bir yandan da yazıyor musun kızAfiyet olsun canım
Ya çok sevindm canım hayırlı olsun ederiz tabi :)Günaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Seni seniAynen canım çay koymaya kalktgmda yazıyorum
Gittiler smdi rahat rahat yazarmSeni seni
Rahatsın hadi artık ben kimse bakmadıkça yazıyorumGittiler smdi rahat rahat yazarmevide topladm oh isim yok bugn biri gelsede her gün hemen toplasam evi oyalanmasam
Bu kadınların işi hic btmez mi yaaRahatsın hadi artık ben kimse bakmadıkça yazıyorumDün toparladım bende evi bugün ütü yapacağım bakalım akşam yemeğinden sonra
BitmezBu kadınların işi hic btmez mi yaa
Yine disim agriyo penseyle çekip cikarcam artkBitmez
Ay kocaman olmuss maşallah :)) bende biraz buyusun tekrar bi özele gitcem yaaSelam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Hafta sonu bebisi gormeye gittikEki Görüntüle 1668532
İste benim cirkin kizim:)
Geçmiş olsun canım diş çok fena yaYine disim agriyo penseyle çekip cikarcam artk
Selam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Hafta sonu bebisi gormeye gittikEki Görüntüle 1668532
İste benim cirkin kizim:)
Hiç dış ağrısı cekmedm ilk defa cekiyorm hepsi bebis içinGeçmiş olsun canım diş çok fena ya
Oyy minnaka bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?