2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kvdemle kpderle kahvaltı yapiyorum canım bende :)

Günaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Düşük riskim olduğu için mutluluktan havalara uçamıyorum bana dua edin olur mu?
Canım gerçekten mi, çok sevindim yaaaaa... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.. Bak hiç yorma kendini, sakın üzme, strese de girme... Kan testi mi yaptırdın nasıl öğrendin? ÇOk mutlu oldum yaaaa ağlıcam sankiii

Sana da günaydin canim, insaAllah bu sefer hersey yolunda gider, dua ederiz tabi

Günaydin herkese, bende super basladim bu haftaya bomba gibiyim
Bu haftasonu esimin dogum gününü biraz erken kutladik aileler gelebilsin diye , asil dogum günü yarin aksam (onu da beraber basbasa kutlariz ). Neyse açik büfe hazirladim çok keyifliydi, hersey çok güzel geçti çoook sükür!
Ama dün de hiç bi sey yapmak istemedim, o kadar yorgundum ki

Canım sevindim senin yerine biz uçarız kii Rabbim korusun seni ve bebeğini

Bende anlamadım valla kuzum hafta içide öyle hızlı geçse ya

Evet çabuk geçsin uff devlette çalışanlar çarşamba öğleden sonra Salıya kadar tatil biz anca perşembe yaparız belki

Gittiler smdi rahat rahat yazarm evide topladm oh isim yok bugn biri gelsede her gün hemen toplasam evi oyalanmasam
Rahatsın hadi artık ben kimse bakmadıkça yazıyorumDün toparladım bende evi bugün ütü yapacağım bakalım akşam yemeğinden sonra

Geçmiş olsun canım diş çok fena ya

Oyy minnaka bak ya
Hiç dış ağrısı cekmedm ilk defa cekiyorm hepsi bebis için kıymetini bilsin ay rüyamda da adet oluyodm ne alakaysa hamileymsm doktora gdyrm hemen dinlenceksn hiç bsy yapmicaksn diyodu hayır olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…