Bizde o bile yokCanım sevindim senin yerine biz uçarız kiiRabbim korusun seni ve bebeğini
Evet çabuk geçsin uff devlette çalışanlar çarşamba öğleden sonra Salıya kadar tatil biz anca perşembe yaparız belki
Büyüdük yaaa :))Ay kocaman olmuss maşallah :)) bende biraz buyusun tekrar bi özele gitcem yaa
ay bende ilk kalp atısını felan duydugumda gözlerm dolmustu aglamamak icin zor tuttum esiminde gözlerinin ici parlıyodu bide erkek dediler ya havalara uccaktıBüyüdük yaaa :))
Git canım, onu böyle görünce ağlayasım geliyor :))) Artık doktor 3 haftada bir çağırmaya başladı
Selam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Hafta sonu bebisi gormeye gittikEki Görüntüle 1668532
İste benim cirkin kizim:)
Evet canım bende bi eşime bakıyorum bi bebişe... Tepkisi nasıl oluyor diye... Çok güzeldi :))ay bende ilk kalp atısını felan duydugumda gözlerm dolmustu aglamamak icin zor tuttum esiminde gözlerinin ici parlıyodu bide erkek dediler ya havalara uccaktı
bide dogsalardı sevseydkEvet canım bende bi eşime bakıyorum bi bebişe... Tepkisi nasıl oluyor diye... Çok güzeldi :))
Amin canım, darısı isteyen herkese olsun inşAllah...
Oyy fındık burunluuMaşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Nasıldı kızını bu kadar yakın görmek
Oyy masaAllah, Allah kucagina sagklikli almayi nasip etsinnnSelam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Olsun canım benim daha vaktin var. Sağlıklı olsun, bir sıkıntısı olmasın annesi ona doğunca güzel güzel bakarAmin canım, darısı isteyen herkese olsun inşAllah...
Çok çok güzeldi, hiç bitmesin istedim:) Ağlayacaktım nerdeyseBi eşime baktım, bi kızıma çok şükür dedim... Biraz zayıfmış içerde diyet yapıyor sanırım.. Yediklerimin hepsi bana gitmiş
Canım gerçekten mi, çok sevindim yaaaaa... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.. Bak hiç yorma kendini, sakın üzme, strese de girme... Kan testi mi yaptırdın nasıl öğrendin? ÇOk mutlu oldum yaaaa ağlıcam sankiii
Maşallah kuzum Allah size bağışlasın inşallah. Çok çok dikkat et meleğini kaybetme sakın
Sana da günaydin canim, insaAllah bu sefer hersey yolunda gider, dua ederiz tabi
Günaydin herkese, bende super basladim bu haftaya bomba gibiyim
Bu haftasonu esimin dogum gününü biraz erken kutladik aileler gelebilsin diye , asil dogum günü yarin aksam (onu da beraber basbasa kutlariz). Neyse açik büfe hazirladim çok keyifliydi, hersey çok güzel geçti çoook sükür!
Ama dün de hiç bi sey yapmak istemedim, o kadar yorgundum ki
Canım sevindim senin yerine biz uçarız kiiRabbim korusun seni ve bebeğini
Evet çabuk geçsin uff devlette çalışanlar çarşamba öğleden sonra Salıya kadar tatil biz anca perşembe yaparız belki
Ya çok sevindm canım hayırlı olsun ederiz tabi :)
Selam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
düsük riskin niiye var canım kanaman felan mı oluyoCanim ya cok tatlisingebelik testi+kan testi+ultrasonla ogrendim canim kalbi atıyo bu kadar erkenden
Sagol canim dinlenecegim hep kendimi yormayacagim insallah :)
Sagol canım Allah razı olsunn
Insallah cnm cok sagol esinin dogum gunu de kutlu olsun :)
Sagol canim benimâmin
Sagol canım
Yaa masallah kocaman kiz olmuş
düsük riskin niiye var canım kanaman felan mı oluyo
Anladm canım dkkat et dinlen hic bisey yapma baksınlar sana :))Hani kanamam var diyordum ya o kesilmisti ama icerde devam ediyomus yani kan disari gelmiyo ama icerde var sanirim kesenin orda tam anlamadim ben de 3 ay boyunca progestan kullamacagim
Insallah cnm cok sagol esinin dogum gunu de kutlu olsun :)
Hayır olsun canım iyiye yor iyi çıksınHiç dış ağrısı cekmedm ilk defa cekiyorm hepsi bebis içinkıymetini bilsin ay rüyamda da adet oluyodm ne alakaysa hamileymsm doktora gdyrm hemen dinlenceksn hiç bsy yapmicaksn diyodu hayır olsn
Hiç mi yok canım resmi tatil bence yaparlarBizde o bile yok
Bende merak ettim şimditutkku bugün yok doguma mı gitti yoksa
gitti heralde smdiye kadar coktan girmesi gerekiyodu insallah gitmstr hayırlı haberini alırızHayır olsun canım iyiye yor iyi çıksın
Hiç mi yok canım resmi tatil bence yaparlar
Bende merak ettim şimdi
İnşallah hayırlı haberlerle dönsüngitti heralde smdiye kadar coktan girmesi gerekiyodu insallah gitmstr hayırlı haberini alırız
ay bizimde gelcek o zamanlarımız bi kac gündür durup durup kendime ay ben hamileyim dogum yapcam nasl yapcam diyip duruyorm hala hamile oldugumu unutyrmİnşallah hayırlı haberlerle dönsün
Hayır olsun canım iyiye yor iyi çıksın
Hiç mi yok canım resmi tatil bence yaparlar
Bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?