2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım sevindim senin yerine biz uçarız kii Rabbim korusun seni ve bebeğini

Evet çabuk geçsin uff devlette çalışanlar çarşamba öğleden sonra Salıya kadar tatil biz anca perşembe yaparız belki
Bizde o bile yok

Selam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Hafta sonu bebisi gormeye gittikEki Görüntüle 1668532
İste benim cirkin kizim:)

Oyy fındık burunluu Maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Nasıldı kızını bu kadar yakın görmek

ay bende ilk kalp atısını felan duydugumda gözlerm dolmustu aglamamak icin zor tuttum esiminde gözlerinin ici parlıyodu bide erkek dediler ya havalara uccaktı
Evet canım bende bi eşime bakıyorum bi bebişe... Tepkisi nasıl oluyor diye... Çok güzeldi :))

Oyy fındık burunluu Maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Nasıldı kızını bu kadar yakın görmek
Amin canım, darısı isteyen herkese olsun inşAllah...
Çok çok güzeldi, hiç bitmesin istedim:) Ağlayacaktım nerdeyse Bi eşime baktım, bi kızıma çok şükür dedim... Biraz zayıfmış içerde diyet yapıyor sanırım.. Yediklerimin hepsi bana gitmiş

Olsun canım benim daha vaktin var. Sağlıklı olsun, bir sıkıntısı olmasın annesi ona doğunca güzel güzel bakar

Canim ya cok tatlisin gebelik testi+kan testi+ultrasonla ogrendim canim kalbi atıyo bu kadar erkenden
Sagol canim dinlenecegim hep kendimi yormayacagim insallah :)

Maşallah kuzum Allah size bağışlasın inşallah. Çok çok dikkat et meleğini kaybetme sakın

Sagol canım Allah razı olsunn

Insallah cnm cok sagol esinin dogum gunu de kutlu olsun :)

Canım sevindim senin yerine biz uçarız kii Rabbim korusun seni ve bebeğini

Evet çabuk geçsin uff devlette çalışanlar çarşamba öğleden sonra Salıya kadar tatil biz anca perşembe yaparız belki

Sagol canim benim âmin

Ya çok sevindm canım hayırlı olsun ederiz tabi :)

Sagol canım

Selam kizlar nasilsiniz bakalim. Bu hafta az calisacagim icin pek bi mutluyum:)
Hafta sonu bebisi gormeye gittikEki Görüntüle 1668532
İste benim cirkin kizim:)

Yaa masallah kocaman kiz olmuş

düsük riskin niiye var canım kanaman felan mı oluyo

Hiç dış ağrısı cekmedm ilk defa cekiyorm hepsi bebis için kıymetini bilsin ay rüyamda da adet oluyodm ne alakaysa hamileymsm doktora gdyrm hemen dinlenceksn hiç bsy yapmicaksn diyodu hayır olsn
Hayır olsun canım iyiye yor iyi çıksın
Bizde o bile yok
Hiç mi yok canım resmi tatil bence yaparlar
tutkku bugün yok doguma mı gitti yoksa
Bende merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…