- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 30
Rabbim hayırlısıyla doğum yapmanızı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin canımay bizimde gelcek o zamanlarımız bi kac gündür durup durup kendime ay ben hamileyim dogum yapcam nasl yapcam diyip duruyorm hala hamile oldugumu unutyrm
Malesef kuzum sadece bayramlarda ve yıl başında tatil
amin canım insallah cok korkuyorm valla normal dogum istiyrm ama nasl yapcam hic bi fikrm yok aklıma gelnce bile kasıyorm kendimi bu kasma yüzünden evlendiğimzdede 1 ay ilişkiye girememstm korkyrm smdide dogumu yapamazsam diyeRabbim hayırlısıyla doğum yapmanızı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin canım
Çok kötü bir durum kuzum ya tatiller de gelen oluyor mu iş oluyor mu çok
onun da baskı altında olduğunu hissediyorum üzülüyorum da ama elimden bişey gelmiyor neyse bakcam artık haftaya falan gideriz sanırımBence psikiyatriye falan gerek yok canım çünkü senlik bir durum yok. Eşinin ısrarları seni bu duruma getiriyor. Eşini götür derim doktora ve detaylıca konuşmasını iste. Eğer onda da sorun yoksa izah etsin eşine. O sana baskı yapmadıkça sen daha iyi hissedersin kendini
alttan bakmak isterse adetliyken bakar mı ki iğrenç olur o durumda yaa :)Reglinin 3.günü genelde bakıyorlar canım istersen öyle git biEşinde bakılsın hangi bölüme bilmiyorum ama google dan araştırabilirsin
gözün aydın canım Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına al inşaAllah bebeğini daha önce düşük mü oldu ki canım?Günaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Düşük riskim olduğu için mutluluktan havalara uçamıyorum bana dua edin olur mu?
Rabbim hayırlısıyla doğum yapmanızı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin canım
Çok kötü bir durum kuzum ya tatiller de gelen oluyor mu iş oluyor mu çok
Bende normal isterdim sanırım canım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın aklına getirme öyle şeyleri yapacaksın mecbur yaniamin canım insallah cok korkuyorm valla normal dogum istiyrm ama nasl yapcam hic bi fikrm yok aklıma gelnce bile kasıyorm kendimi bu kasma yüzünden evlendiğimzdede 1 ay ilişkiye girememstm korkyrm smdide dogumu yapamazsam diye
alttan bakmak isterse adetliyken bakar mı ki iğrenç olur o durumda yaa :)
Ne kadar saçma gerçekten bayram yani bu insanlar hiç mi tatil yapıp dinlenemesinler
Hemde nasıl. Öyle bir insanlar var ki bayramlarda neden açmıyorsunuz diyenler sürüyle
Bu düşüncede insanlar var yani düşün. Git ailenle vakit geçir napıcan bayram günü lazeri ,botoxu, dolguyu, estetik ameliyatınıNe kadar saçma gerçekten bayram yani bu insanlar hiç mi tatil yapıp dinlenemesinler
İnsanlar ne yapacağını şaşırmışBu düşüncede insanlar var yani düşün. Git ailenle vakit geçir napıcan bayram günü lazeri ,botoxu, dolguyu, estetik ameliyatını
Amin canım İnşAllah...Oyy masaAllah, Allah kucagina sagklikli almayi nasip etsinnn
Tuhaf oldum yaa ... bende mi bebis yapsam ?
Aynen öyle canım daha vakti var, zaten bende 2,5 kilo doğmuşum bana çekmiş heralde :))Olsun canım benim daha vaktin var. Sağlıklı olsun, bir sıkıntısı olmasın annesi ona doğunca güzel güzel bakar
Aynen öyle canım daha vakti var, zaten bende 2,5 kilo doğmuşum bana çekmiş heralde :))
MaşAllah maşAllah nazar değmesin canım? kaç haftalıkmış peki? beta hgc kaç çıktı?Canim ya cok tatlisingebelik testi+kan testi+ultrasonla ogrendim canim kalbi atıyo bu kadar erkenden
Sagol canim dinlenecegim hep kendimi yormayacagim insallah :)
Sagol canım Allah razı olsunn
Insallah cnm cok sagol esinin dogum gunu de kutlu olsun :)
Sagol canim benimâmin
Sagol canım
Yaa masallah kocaman kiz olmuş
Aynen canım, tabi büyüdükçe yukarılara çıkıyor bu seferde mideme baskı yapıyor ama genel olarak aşağıda rahmime baskı yapıyor. Aklına başka birşey getirme nerde rahat ederlerse ordalar :)duman91 canım ya benm bebis cok asagıda hareket ediyo seninde oyle mi
mecburen yapcaz sezeryan daha korkutucu geliyo zatenBende normal isterdim sanırım canım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın aklına getirme öyle şeyleri yapacaksın mecbur yani
Bakılıyormuş canım özellikle 3.günü çağırıyorlar
Sonrasındaki acısını düşününce evetmecburen yapcaz sezeryan daha korkutucu geliyo zaten
tamam o zaman canım karnımda altta sdece ufak bi sislk var yukarda bi buyume yok ondan korktmAynen canım, tabi büyüdükçe yukarılara çıkıyor bu seferde mideme baskı yapıyor ama genel olarak aşağıda rahmime baskı yapıyor. Aklına başka birşey getirme nerde rahat ederlerse ordalar :)
ya ne kadar zayf dogmssnAynen öyle canım daha vakti var, zaten bende 2,5 kilo doğmuşum bana çekmiş heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?