2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ay bizimde gelcek o zamanlarımız bi kac gündür durup durup kendime ay ben hamileyim dogum yapcam nasl yapcam diyip duruyorm hala hamile oldugumu unutyrm
Rabbim hayırlısıyla doğum yapmanızı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin canım

Malesef kuzum sadece bayramlarda ve yıl başında tatil

Çok kötü bir durum kuzum ya tatiller de gelen oluyor mu iş oluyor mu çok

amin canım insallah cok korkuyorm valla normal dogum istiyrm ama nasl yapcam hic bi fikrm yok aklıma gelnce bile kasıyorm kendimi bu kasma yüzünden evlendiğimzdede 1 ay ilişkiye girememstm korkyrm smdide dogumu yapamazsam diye

onun da baskı altında olduğunu hissediyorum üzülüyorum da ama elimden bişey gelmiyor neyse bakcam artık haftaya falan gideriz sanırım

Reglinin 3.günü genelde bakıyorlar canım istersen öyle git bi Eşinde bakılsın hangi bölüme bilmiyorum ama google dan araştırabilirsin
alttan bakmak isterse adetliyken bakar mı ki iğrenç olur o durumda yaa :)
Günaydin herkese kızlar çok şükür yeniden hamileyim
Düşük riskim olduğu için mutluluktan havalara uçamıyorum bana dua edin olur mu?
gözün aydın canım Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına al inşaAllah bebeğini daha önce düşük mü oldu ki canım?

Hemde nasıl. Öyle bir insanlar var ki bayramlarda neden açmıyorsunuz diyenler sürüyle

amin canım insallah cok korkuyorm valla normal dogum istiyrm ama nasl yapcam hic bi fikrm yok aklıma gelnce bile kasıyorm kendimi bu kasma yüzünden evlendiğimzdede 1 ay ilişkiye girememstm korkyrm smdide dogumu yapamazsam diye
Bende normal isterdim sanırım canım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın aklına getirme öyle şeyleri yapacaksın mecbur yani
alttan bakmak isterse adetliyken bakar mı ki iğrenç olur o durumda yaa :)

Bakılıyormuş canım özellikle 3.günü çağırıyorlar

MaşAllah maşAllah nazar değmesin canım? kaç haftalıkmış peki? beta hgc kaç çıktı?
Evet yaaa büyüdük çok heyecanlanmaya başladım bir anda :))

duman91 canım ya benm bebis cok asagıda hareket ediyo seninde oyle mi
Aynen canım, tabi büyüdükçe yukarılara çıkıyor bu seferde mideme baskı yapıyor ama genel olarak aşağıda rahmime baskı yapıyor. Aklına başka birşey getirme nerde rahat ederlerse ordalar :)

Aynen canım, tabi büyüdükçe yukarılara çıkıyor bu seferde mideme baskı yapıyor ama genel olarak aşağıda rahmime baskı yapıyor. Aklına başka birşey getirme nerde rahat ederlerse ordalar :)
tamam o zaman canım karnımda altta sdece ufak bi sislk var yukarda bi buyume yok ondan korktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…