- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 30
bide burda bi haber okudum ondan sonra hic sezeryanı dusunmedm vallaSonrasındaki acısını düşününce evet
Nedir canımbide burda bi haber okudum ondan sonra hic sezeryanı dusunmedm valla
Evet yaa zayıf doğmuşun ama sonrasında tosuncuk olmuşumya ne kadar zayf dogmssnbende 3600 dogmusum bakalm benmki bana cekcek mi esim zayf dogms halada zayf cöp gibi
ayyy doktora bak ne meraklıııBende normal isterdim sanırım canım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın aklına getirme öyle şeyleri yapacaksın mecbur yani
Bakılıyormuş canım özellikle 3.günü çağırıyorlar
Kadının dikişleri patlamış bağırsakları dışarı cikms onu gordm İyice korktmNedir canım
Valla bende smdlk bi degsklk yok Vucudmda ama ilerde nolur blmyrmEvet yaa zayıf doğmuşun ama sonrasında tosuncuk olmuşumYıllarca o kiloları vereyim diye anam ağladı Şimdi yine şiştik, sonumuz hayrolsun bakalm
Sağlıklısı iyisi o aslındaayyy doktora bak ne meraklııı
Kadının dikişleri patlamış bağırsakları dışarı cikms onu gordm İyice korktm
Hadi yaaa, benim artık bayadır ben burdayım diyor... Geçen eşimle foto çektik çok komikti :)) karnımda kocaman top gibi duruyordu...Valla bende smdlk bi degsklk yok Vucudmda ama ilerde nolur blmyrm
Bak ben atiyim sana fotografimiHadi yaaa, benim artık bayadır ben burdayım diyor... Geçen eşimle foto çektik çok komikti :)) karnımda kocaman top gibi duruyordu...
Allah seni napmasın, nerde bu çocukBak ben atiyim sana fotografimiEki Görüntüle 1668630
Esimedee diyorm seni kandriyorm diyeAllah seni napmasın, nerde bu çocukyok anam yakında inanmıcam senin hamile olduğuna MaşAllah deyim nazar değmesin
Yani adam inanmıyordur zatenEsimedee diyorm seni kandriyorm diye
Valla ben o zaman esime giydiririm ben onun coraplarini giydiriyorm vallaYani adam inanmıyordur zatenÇok çok şanslısın bence, kıymetini bil :)) Göbüşten bazen çoraplarımı bile giyemiyorum
Hadi ya giydiriyor musun, hamile olmadan önce ben giydireyim mi diye birkaç kere sormuştum.. Daha o zamana var, elden ayaktan düşmedim, düşersem giydirirsin demişti...Valla ben o zaman esime giydiririm ben onun coraplarini giydiriyorm valla
Sabahları bazen çok uykusu oluyo giydiriyorm Canm oda giydiryoHadi ya giydiriyor musun, hamile olmadan önce ben giydireyim mi diye birkaç kere sormuştum.. Daha o zamana var, elden ayaktan düşmedim, düşersem giydirirsin demişti...Ama o benimkileri giydiriyor zorlandığımı görünce
MaşAllah MaşAllah....Sabahları bazen çok uykusu oluyo giydiriyorm Canm oda giydiryo
onun da baskı altında olduğunu hissediyorum üzülüyorum da ama elimden bişey gelmiyor neyse bakcam artık haftaya falan gideriz sanırım
alttan bakmak isterse adetliyken bakar mı ki iğrenç olur o durumda yaa :)
gözün aydın canım Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına al inşaAllah bebeğini daha önce düşük mü oldu ki canım?
Çocuk gibi ilgi bekliyo zaten giderm uyuturm hastayken yemeğini ben yediririm aynı bebekMaşAllah MaşAllah....
Hadi yaaa, bebiş doğduktan sonra çok arayacak senin bu ilgini o zamanÇocuk gibi ilgi bekliyo zaten giderm uyuturm hastayken yemeğini ben yediririm aynı bebek
Amin canım İnşAllah...
Hehe özendireyim diye attım zaten biraz düşünenleri... O kadar güzel bir duygu ki... Rabbim aratmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?