- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sen kaç kilosun canım ya maşallah sana karnında yok pek kendinde zayıfsınBak ben atiyim sana fotografimiEki Görüntüle 1668630
ay zayf degilim aslnda ama göstermiyorm canım 61 kiloyum suanSen kaç kilosun canım ya maşallah sana karnında yok pek kendinde zayıfsın
o zaman seni hic sevmicem hep bebegi sevcem diyorm sakasına hemen kıskanyoHadi yaaa, bebiş doğduktan sonra çok arayacak senin bu ilgini o zaman
Göbeğin bence almış yoksa neren 61ay zayf degilim aslnda ama göstermiyorm canım 61 kiloyum suan
valla bende anlamdım canım 56ydm 61 olmsm 5 kilo almsm ama nerden cocuk aldı heralde dicem 5 kilo mu aldı yaniGöbeğin bence almış yoksa neren 61
Fazlalık şişkinlik göbek falan herhaldevalla bende anlamdım canım 56ydm 61 olmsm 5 kilo almsm ama nerden cocuk aldı heralde dicem 5 kilo mu aldı yani
son aylarda cok alınıyoms iste canım blmyrm nasl olcak smdi mide yanması oldugu icin cok fazla istahm yok bide biraz fazla yemek yiyim midem bozuluyo hemenFazlalık şişkinlik göbek falan herhalde
Son aylarda alınır ama son ay kilo alımı durur genelde öyle duyuyorum zaten normalde 10-15 kilo alınıyorson aylarda cok alınıyoms iste canım blmyrm nasl olcak smdi mide yanması oldugu icin cok fazla istahm yok bide biraz fazla yemek yiyim midem bozuluyo hemen
toplam 10 alsam baska bisey istemyrmSon aylarda alınır ama son ay kilo alımı durur genelde öyle duyuyorum zaten normalde 10-15 kilo alınıyor
5 ayın var bence anca o kadar alırsın gibi sağlıklı beslen rahatça gider doğum zamanı ve sonrasıtoplam 10 alsam baska bisey istemyrm
3,5 ayım var kız ne 5 ayı5 ayın var bence anca o kadar alırsın gibi sağlıklı beslen rahatça gider doğum zamanı ve sonrası
Aa doğru ben yanlış yazdım kız3,5 ayım var kız ne 5 ayı
Toplam 10 yanı 5 kilo daha alıp btrsem başkada bisey istemem canım ya siz.kombiyi yakmaya basladnz mi ben bugn evde donuyorm resmen yakcam sanirimAa doğru ben yanlış yazdım kızOo 10 kilo fazla bile bence o kadar alınmaz
Bence 5 anca alırsın ama beslenmeyi unutma kilo alıcam diyeToplam 10 yanı 5 kilo daha alıp btrsem başkada bisey istemem canım ya siz.kombiyi yakmaya basladnz mi ben bugn evde donuyorm resmen yakcam sanirim
Ben smdi yaktm valla biraz bizim ev çok soğuk olcak yineBence 5 anca alırsın ama beslenmeyi unutma kilo alıcam diyeBende yakarım ısı ölçerler takılsa bizim merkezi tüm site yanmalı yani bakalım
çok geçmiş olsun canımSagolasin canim eve malesef daha once mayista hamile kaldimtemmuza sonunda 2bucuk aylikken mecburi kurtaj oldum cunku bebegimde kalp atisi olmadi sonra gen Testleri arastirmalar yapildi kan pihtilasmasi citi simdi her gun igne olu¥orum ve kanamam oldugu icin progestan kullaniyoeum
Bizim Allahtan ara kat sıcak olacak gibi yazın zaten yandık kavruldukBen smdi yaktm valla biraz bizim ev çok soğuk olcak yine
Yazın bizde yandk bizimde alt üst dolu ama ev buz gbi smdiden karda kışta nolcak hadi geçen sene bina boştu ondan sogk oluyodu bu sene niyeBizim Allahtan ara kat sıcak olacak gibi yazın zaten yandık kavrulduk
MaşAllah maşAllah nazar değmesin canım? kaç haftalıkmış peki? beta hgc kaç çıktı?
Evet yaaa büyüdük çok heyecanlanmaya başladım bir anda :))
çok geçmiş olsun canıminşaAllah bu sefer yavrun tutunur sana duyardın o minik atışları canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?