2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

son aylarda cok alınıyoms iste canım blmyrm nasl olcak smdi mide yanması oldugu icin cok fazla istahm yok bide biraz fazla yemek yiyim midem bozuluyo hemen
Son aylarda alınır ama son ay kilo alımı durur genelde öyle duyuyorum zaten normalde 10-15 kilo alınıyor

Toplam 10 yanı 5 kilo daha alıp btrsem başkada bisey istemem canım ya siz.kombiyi yakmaya basladnz mi ben bugn evde donuyorm resmen yakcam sanirim
Bence 5 anca alırsın ama beslenmeyi unutma kilo alıcam diyeBende yakarım ısı ölçerler takılsa bizim merkezi tüm site yanmalı yani bakalım

çok geçmiş olsun canım inşaAllah bu sefer yavrun tutunur sana duyardın o minik atışları canım ya

MaşAllah maşAllah nazar değmesin canım? kaç haftalıkmış peki? beta hgc kaç çıktı?
Evet yaaa büyüdük çok heyecanlanmaya başladım bir anda :))

Inanir misin 6 haftaLik benim kanamalar adetten degilmis ne biliyim bir de idrar testleri negatif cikiyordu :) bebek de kendini gostermiyordu :) bebegi keseyi ilk defa gordum bugun :) kan testini hatirlamiyorum canim sonuc pozitifi duydum sadece rakama bakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…