- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bizim altımız mağaza henüz dolu değil orası da yanacak mı bilmiyorum gerçi her yere aynı ölçüde sıcaklık gidecektir herhalde inşallah ondan dolayı serin olmaz yanlarımız 3+1 onlar sayesinde sıcak olur diye düşünüyoruz bakalımYazın bizde yandk bizimde alt üst dolu ama ev buz gbi smdiden karda kışta nolcak hadi geçen sene bina boştu ondan sogk oluyodu bu sene niye
Inanir misin 6 haftaLikbenim kanamalar adetten degilmis ne biliyim bir de idrar testleri negatif cikiyordu :) bebek de kendini gostermiyordu :) bebegi keseyi ilk defa gordum bugun :) kan testini hatirlamiyorum canim sonuc pozitifi duydum sadece rakama bakmadim
Bizim altımız mağaza henüz dolu değil orası da yanacak mı bilmiyorum gerçi her yere aynı ölçüde sıcaklık gidecektir herhalde inşallah ondan dolayı serin olmaz yanlarımız 3+1 onlar sayesinde sıcak olur diye düşünüyoruz bakalım
Maşallah canım bayağı da varmış minnak
Nazlı olacak sanırım sürprizciHe ya masallah cok uckaatci cikti yaw kendini gostermeyip gostermeyip birden boyle gosterdi
Ay bizimkide soğuk olmasn biz idare ederzde bebis nolcakBizim altımız mağaza henüz dolu değil orası da yanacak mı bilmiyorum gerçi her yere aynı ölçüde sıcaklık gidecektir herhalde inşallah ondan dolayı serin olmaz yanlarımız 3+1 onlar sayesinde sıcak olur diye düşünüyoruz bakalım
Maşallah canım bayağı da varmış minnak
Nazlı olacak sanırım sürprizci
Evet sizin için önemli canım biz battaniyeye sarılı da oturabilirizAy bizimkide soğuk olmasn biz idare ederzde bebis nolcak
Kalbini hemen gorduk insaAllah cinsiyetini de hemen gosterir :)
Ya biz dayanamadik bussuru alisveris yaptik zaten ama uniseks aldik her seyi turuncu yesil krem fln
Biz ugursuzluga inanmiyoruz cunku ugur ve ugursuzluga inanmak şirktir bunu da altyazi olarak geceyim okuyanlar bilgilensin :)
Evet sizin için önemli canım biz battaniyeye sarılı da oturabiliriz
Maşallah canım inşallah gösterir insan merakla bekler vallahiNiye uğursuzluk olsun ki bende inanmam öyle şeylere güzel düşüneceksin ki güzel olsun boşver kim ne söylerse söylesin Bebeğe sadece mavi pembe giydirmeyi sevmem bende mint yeşili sarılar falan favorim
Şuan ayakların Burnum buz gibi ve ayagmda çorap patik ev botu var ona rağmen buz.gibi yine kanszlik.mi var ne gdnce bi soruyumEvet sizin için önemli canım biz battaniyeye sarılı da oturabiliriz
Maşallah canım inşallah gösterir insan merakla bekler vallahiNiye uğursuzluk olsun ki bende inanmam öyle şeylere güzel düşüneceksin ki güzel olsun boşver kim ne söylerse söylesin Bebeğe sadece mavi pembe giydirmeyi sevmem bende mint yeşili sarılar falan favorim
Ya bi gorsen magazalarda her sey pembe mavi yaa bu yesilleri turunculari sarilari bulacagiz diye catladik zaten bulanti birden basladi dun, zor duruyorum ayakta dusuk riskinden dolayi cok da dolanmak istemiyorum, neyse ki cok seker seyler buldukfoto atabilirom istersen
Her muayeneye gittigimde bir iki parca bir sey alaym diyorum cnku ben cok dolanamam oyle artik carsi pazar :)
Smdiden almaya başlıcak MSN canım :)Ya bi gorsen magazalarda her sey pembe mavi yaa bu yesilleri turunculari sarilari bulacagiz diye catladik zaten bulanti birden basladi dun, zor duruyorum ayakta dusuk riskinden dolayi cok da dolanmak istemiyorum, neyse ki cok seker seyler buldukfoto atabilirom istersen
Her muayeneye gittigimde bir iki parca bir sey alaym diyorum cnku ben cok dolanamam oyle artik carsi pazar :)
Bir sordur canım bir de ev gerçekten soğuk olabilirŞuan ayakların Burnum buz gibi ve ayagmda çorap patik ev botu var ona rağmen buz.gibi yine kanszlik.mi var ne gdnce bi soruyum
Böyle.ev mi.olur evi yakcam artkBir sordur canım bir de ev gerçekten soğuk olabilir
Ahahha sıcak su torbası işe yarar canımBöyle.ev mi.olur evi yakcam artkkombiyi biraz actm smdide sıcak.su torbası.koycam ayaklarima
Evet çok endeksli hale gelmişiz bebek renkleri konusundaCanım çok ayakta durma iş hiç yapma olabildiğince yat uzan derim Muayeneye gittiğinizde dediğin gibi alırsın parça parça bir de tavsiyem tabi ki gereklileri al geç çok detaya inme bebek mevlütünde herkes bir şey getiriyor çünkü ben olsam özellikle bebek arabası, battaniye, yıkama küveti yıkamak için gerdirilmiş bir bez anlatamadım da tam , ağladığında duymam için bir ses aleti müzikli çıngıraklar bebek odası yapacaksam onun eşyaları, yatak yanı için beşik falan bakardım
Smdiden almaya başlıcak MSN canım :)
Isındı bile ayaklarm çok sukur bu ayaklarm hiç isinmaz zaten benm her kış su torbasiyla gezyrmAhahha sıcak su torbası işe yarar canım
Ya daha biz hc bsy almadk blyo musun annemle.kvdem bsyler almışlar bide geçen ben bi zibinla battaniye aldm o kadarAldim ki bir seylerinsan duramiyo ki ya ilkinde kalp atisi bekledik bekledik bekledik olmadi bunda gorunce.kalp atisini kendimi jokerde ve e bebekte buldum
Herşeyin küçüğü güzel vallahi bende olsa araştırmaktan psikopata bağlamıştım çok detaya da inen bir yapım varAynen cnm ya kiyafet getiren cok olur :) biz de bugun de oyle bi yatak araba mama sandalyesi fln baktik :))
Bende severim su torbasını battaniye su torbası tv sütlü kahve vazgeçilmezlerimIsındı bile ayaklarm çok sukur bu ayaklarm hiç isinmaz zaten benm her kış su torbasiyla gezyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?