- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 30
Evlenmeden önce nescafe çok icyodm çok sevyodm smdide turk kahvesi vazgeçilmez oldu her gün iciyrm mutlaka nescafede hiç icmyrmBende severim su torbasını battaniye su torbası tv sütlü kahve vazgeçilmezlerim
Nescafe hastasıyım bende ama artık azalttım kilo aldırıyor özellikle içmek istediğimde sade şekersiz içmeye başladımEvlenmeden önce nescafe çok icyodm çok sevyodm smdide turk kahvesi vazgeçilmez oldu her gün iciyrm mutlaka nescafede hiç icmyrm
Turk kahvesi iç hiç bsy olmuyoNescafe hastasıyım bende ama artık azalttım kilo aldırıyor özellikle içmek istediğimde sade şekersiz içmeye başladım
Canimmmm cok sevindimm hayirli olsun bebisinnnnHe ya masallah cok uckaatci cikti yaw kendini gostermeyip gostermeyip birden boyle gosterdi
Hayırlı olsun :) bende 2014 Haziran geliniyim :)Çook şükür kavuştuk kii
SirriEyvan - 26.10.2013 zzzzynpppp - 25.01.2014 MutluBulut_ - 11.05.2014 CennetiMelegiM - 24.05.2014
tuttku - 31.05.2014
duman91 - 30.07.2014
Ladypuprle - 09.08.2014
AskInihan - 12.08.2014
sumeyra1990 - 17.08.2014
kayacans - 04.09.2014
PembeLokum - 02.05.2015
Mutella - 09.06.2015
Çok huzurlu olalım inşallah..
Hoş geLdiniz güzel geLinLeer ve geLin adayLarıı..
bu yıl bizim yıLımız oLdu.. çok şükür Rabbimize
lafı fazla uzatmadan konuya gireyim
burası bizim topiğimiz olsun.. ailemizi,dertlerimizi,mutLuLuğumuzu ve en önemlisi inşallah sadece güzel haberleri paylaşaLım burda
not: böyle bir topic var ama bu yıl evlenen arkadaşlarım çok ve hepimiz dağılmış durumdayız.. burada yeniden sohbet etmek dileğiyLe..
Listeye eklenmek isteyenler özel mesajla evlilik tarihinizi atarsanız sevinirim..
Ya daha biz hc bsy almadk blyo musun annemle.kvdem bsyler almışlar bide geçen ben bi zibinla battaniye aldm o kadar
Herşeyin küçüğü güzel vallahi bende olsa araştırmaktan psikopata bağlamıştım çok detaya da inen bir yapım var
http://www.aybibaby.com/
http://www.oyuncakdunyasi.com/
bunları öneririm canım ben baktım da kendimi alamadım bir pedagog öneriyordu aybibabyi
Eki Görüntüle 1668820
Turk kahvesi iç hiç bsy olmuyoay su bebek şeylerini görünce bayiliyorum geçen bende bi zıbın aldm beşiktaşlı nasl güzel
Cinsiyet belli olana kadar almak istemedk Canm sonra 2 kere felan dışarı cktk eşim hepsini bi anda alalım dedi gezeriz alırız hepsini dedi bende tamam dedm zaten ufak tefek şeyler alincakNasil dayandin bu zamana kadar canim bir sey almadin imkan mi yoktu
Sagol cnm Allah razi olsun nasilsin oglun nasil?Canimmmm cok sevindimm hayirli olsun bebisinnnn
Cinsiyet belli olana kadar almak istemedk Canm sonra 2 kere felan dışarı cktk eşim hepsini bi anda alalım dedi gezeriz alırız hepsini dedi bende tamam dedm zaten ufak tefek şeyler alincak
Bizde sorma eşim forma alcaktida aldrmadm kucuck seye bi suru para vercek biraz buyusun alırız dedmSuper biz de besiktaliyizzz
Bizde sorma eşim forma alcaktida aldrmadm kucuck seye bi suru para vercek biraz buyusun alırız dedm
Iyiyiz cok şükür oglusumun dis huysuzluklari var ama gorunurde dis denen birsey yok cok huysuzuz malesefff:))))Sagol cnm Allah razi olsun nasilsin oglun nasil?
Ben hala ikisinde gtcek şeyler istyrm valla battaniye çok al Canm ince olanlardan smdiden 4 tane oldu bizim banyo kuveti felanda hazır havlusu alincak geçen bsy begendm esimle gdp alcaz oda baksn öyle aliyim dedmAnladim canim :) biz de cinsiyet belli dgl daha diye hem kiza hem erkege gidecek seyler aldik
Bugnde maç var brlkte oturup izlerz bağıra bağıraAlsin alson yavru kartalimizaa
Çok sevmiyorum ben türk kahvesi bazen muhabbetine içerim fal bakarızEki Görüntüle 1668820
Turk kahvesi iç hiç bsy olmuyoay su bebek şeylerini görünce bayiliyorum geçen bende bi zıbın aldm beşiktaşlı nasl güzel
Sagol canim bunlari kaydediyorum:)
Ay çok küçükler ya çorapları felan Minnacık ben nasl tutcam bu bebisiÇok sevmiyorum ben türk kahvesi bazen muhabbetine içerim fal bakarızÇok tatlı bu ya bir Fenerbahçeli olarak beğendim
Ben buldukça gönderirim canım
Iyiyiz cok şükür oglusumun dis huysuzluklari var ama gorunurde dis denen birsey yok cok huysuzuz malesefff:))))
Tutuluyor canım içine sokasın geliyormuş arkadaşım kuzenim öyle söylüyorAy çok küçükler ya çorapları felan Minnacık ben nasl tutcam bu bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?