2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evlenmeden önce nescafe çok icyodm çok sevyodm smdide turk kahvesi vazgeçilmez oldu her gün iciyrm mutlaka nescafede hiç icmyrm
Nescafe hastasıyım bende ama artık azalttım kilo aldırıyor özellikle içmek istediğimde sade şekersiz içmeye başladım

Nescafe hastasıyım bende ama artık azalttım kilo aldırıyor özellikle içmek istediğimde sade şekersiz içmeye başladım
Turk kahvesi iç hiç bsy olmuyo ay su bebek şeylerini görünce bayiliyorum geçen bende bi zıbın aldm beşiktaşlı nasl güzel

Eklentiler

• IMG-20151024-WA0009.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 139
Hayırlı olsun :) bende 2014 Haziran geliniyim :)

Nasil dayandin bu zamana kadar canim bir sey almadin imkan mi yoktu
Cinsiyet belli olana kadar almak istemedk Canm sonra 2 kere felan dışarı cktk eşim hepsini bi anda alalım dedi gezeriz alırız hepsini dedi bende tamam dedm zaten ufak tefek şeyler alincak

Cinsiyet belli olana kadar almak istemedk Canm sonra 2 kere felan dışarı cktk eşim hepsini bi anda alalım dedi gezeriz alırız hepsini dedi bende tamam dedm zaten ufak tefek şeyler alincak

Anladim canim :) biz de cinsiyet belli dgl daha diye hem kiza hem erkege gidecek seyler aldik

Anladim canim :) biz de cinsiyet belli dgl daha diye hem kiza hem erkege gidecek seyler aldik
Ben hala ikisinde gtcek şeyler istyrm valla battaniye çok al Canm ince olanlardan smdiden 4 tane oldu bizim banyo kuveti felanda hazır havlusu alincak geçen bsy begendm esimle gdp alcaz oda baksn öyle aliyim dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…