- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 30
Hadi ya valla insan sevmeyede kıyamaz dişlerini skar artkTutuluyor canım içine sokasın geliyormuş arkadaşım kuzenim öyle söylüyor
tutkku kuzum gelmişsin merak ettik seni
Ben hala ikisinde gtcek şeyler istyrm valla battaniye çok al Canm ince olanlardan smdiden 4 tane oldu bizim banyo kuveti felanda hazır havlusu alincak geçen bsy begendm esimle gdp alcaz oda baksn öyle aliyim dedm
Bugnde maç var brlkte oturup izlerz bağıra bağıra
Çok sevmiyorum ben türk kahvesi bazen muhabbetine içerim fal bakarızÇok tatlı bu ya bir Fenerbahçeli olarak beğendim
Ben buldukça gönderirim canım
2 3 parça bisey aldk canım annem sagolsn surekli bsy aldgi için bze gerek kalmyo alıp alıp gelyoTamam cnm ee siz baya bir sey almissiniz sadece kiyafet almamissiniz :)
Yaa evet maci aliriz insallah bu sene de iyi gidiyoruz bakalm
Tamam canim foto koyayim istersen demistim cvp yazdn mi yazdiysa gormedim
2 3 parça bisey aldk canım annem sagolsn surekli bsy aldgi için bze gerek kalmyo alıp alıp gelyo
Ya hadi bakalm benm annem seviyo ormeyi benmde bazada var 2 3 tane yelek ama kız için süslü pusluAnanelerin hakkı odenmez
Annem orgulere baslamis bilecok sirin seyler oruyor cok becerikli masallah
Ya hadi bakalm benm annem seviyo ormeyi benmde bazada var 2 3 tane yelek ama kız için süslü puslu
Calsiyo ya boş yere yorulmasnEee oglan icin de örsün artık:)
Hiç bi fkrm yokKızlar nasılsınız
Giremiyorum ne zamandır var mı bombalar
Size bir şey soracağım
Biz halılarımızı daha geçen hafta alabildik:)
Salon halısı iyi marka olsun düğerleri önemli değil diye düşünüyodum .O yüzden salona ya saray ya atlas istedim.Saraya gittik beğendik bi de aylasa bakalım dedik ve atlastakileri aldık ama şöyle bi şey oldu saraydaki halıların hepsi asarayın kendi halılarıydı.Atlastan aldıklarımız başka markalar.Şöyle mesela salon atlas hol tuğra küçk oda sanat arka oda angora yatak odasıyla mutfağı hatırlamıyorum:)
Sizce saray almadığıma pişman olur mutum ?Memnun olmayan 1 kişi bile yok saraydan
Calsiyo ya boş yere yorulmasn
Çikolatalı ekmek yiyip duruyorm yaa durduramyrm kendimiHm anladim canim
Hiç bi fkrm yokben mutfagn halisindsn çok cekyrm ama markasını hatrlamyrm şuan su damlasa leke yapiyo yıkamadan yeni geldi ilknde çıkmamıştı bile lekeler tekrar gonderdm çok gıcık bi hali iyi bsyde Alsan olan oluyo
Çikolatalı ekmek yiyip duruyorm yaa durduramyrm kendimi
İyi yapmssn ya bende artk ocağın bide lavabonun önüne küçük paspalardan serdm halıya sicramasn bsy diyeBen mutfağaamaşır makinesine atılabilen bi şey aldım:)
Ama daha yeni yemek yedm smdi onu yedm dahada yiyesm var dunde 1 ekmek yedm yarm kahvaltıda yarısı öğlen akşamda borek 2 gündr istahm yerinde maşallah :)Vucudun tatli yemek istiyor demek:)))
Ama daha yeni yemek yedm smdi onu yedm dahada yiyesm var dunde 1 ekmek yedm yarm kahvaltıda yarısı öğlen akşamda borek 2 gündr istahm yerinde maşallah :)
Henüz çok almadm 5 kilo aldm ama istahim byle artms bi şekilde devam ederse alcamEe masallah sonra ben niye bu kd kilo aldım
Henüz çok almadm 5 kilo aldm ama istahim byle artms bi şekilde devam ederse alcamcanım çektiği için yemek istemyrm şuan tutjyorm kendimi bi süt içerm brazdan tamam
Şekerim normal çıktı canım öyle tatlı felan yemiyorum yapmyrm bilerek mi yemiyorum bi çikolatalı ekmek5 ayda 5 kilo iyi aslında :) şekere dikkat et sen yine de şekerini cok yükseltme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?