2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ben hala ikisinde gtcek şeyler istyrm valla battaniye çok al Canm ince olanlardan smdiden 4 tane oldu bizim banyo kuveti felanda hazır havlusu alincak geçen bsy begendm esimle gdp alcaz oda baksn öyle aliyim dedm

Tamam cnm ee siz baya bir sey almissiniz sadece kiyafet almamissiniz :)

Bugnde maç var brlkte oturup izlerz bağıra bağıra

Yaa evet maci aliriz insallah bu sene de iyi gidiyoruz bakalm

Çok sevmiyorum ben türk kahvesi bazen muhabbetine içerim fal bakarızÇok tatlı bu ya bir Fenerbahçeli olarak beğendim

Ben buldukça gönderirim canım

Tamam canim foto koyayim istersen demistim cvp yazdn mi yazdiysa gormedim

Tamam cnm ee siz baya bir sey almissiniz sadece kiyafet almamissiniz :)

Yaa evet maci aliriz insallah bu sene de iyi gidiyoruz bakalm

Tamam canim foto koyayim istersen demistim cvp yazdn mi yazdiysa gormedim
2 3 parça bisey aldk canım annem sagolsn surekli bsy aldgi için bze gerek kalmyo alıp alıp gelyo

Kızlar nasılsınız
Giremiyorum ne zamandır var mı bombalar

Size bir şey soracağım
Biz halılarımızı daha geçen hafta alabildik:)
Salon halısı iyi marka olsun düğerleri önemli değil diye düşünüyodum .O yüzden salona ya saray ya atlas istedim.Saraya gittik beğendik bi de aylasa bakalım dedik ve atlastakileri aldık ama şöyle bi şey oldu saraydaki halıların hepsi asarayın kendi halılarıydı.Atlastan aldıklarımız başka markalar.Şöyle mesela salon atlas hol tuğra küçk oda sanat arka oda angora yatak odasıyla mutfağı hatırlamıyorum:)
Sizce saray almadığıma pişman olur mutum ?Memnun olmayan 1 kişi bile yok saraydan

Hiç bi fkrm yok ben mutfagn halisindsn çok cekyrm ama markasını hatrlamyrm şuan su damlasa leke yapiyo yıkamadan yeni geldi ilknde çıkmamıştı bile lekeler tekrar gonderdm çok gıcık bi hali iyi bsyde Alsan olan oluyo

Ben mutfağaamaşır makinesine atılabilen bi şey aldım:)

Henüz çok almadm 5 kilo aldm ama istahim byle artms bi şekilde devam ederse alcam canım çektiği için yemek istemyrm şuan tutjyorm kendimi bi süt içerm brazdan tamam

5 ayda 5 kilo iyi aslında :) şekere dikkat et sen yine de şekerini cok yükseltme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…