2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse

hala inanamiyorum.
Yaaaa inanamiyotum tutkum anne mi oldun yaaa canim benim Allah anali babali buyutsun :)

PembeLokum canimm msjlarin hepsini okutamadim ama hHamileymişsin kutlarım :)) Hem bu sefer kalp atışında duymuşsun inanıyorum Bu sefer meleğini kucağına alacaksın canım benim :) darisi basima insallah

hala inanamiyorum.
Ayy çok sukur canım merak ettk valla detaylı bi şekilde bekliyoruz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :))

hala inanamiyorum.

ayy kuzummm beim hayırlı olsun erken mi geldi yumurcak senin hala takviminde günün var gözüküyorda
Allah gönlüne göre verdi bak normal olmuş Rabbim ikinize de sağlık verrsinn

Gunaydinn kizlar :)
günaydın tatlım naber nasılsın?

ıyı canım usuyorum sen nasılsın

ya ruyamda karnımda bıseyler hıssedıyorum meger hamıleymısım sonra benım bır yanlısım yuzumden dusuk yapmısım meger gece korkuyla uyandım hayal meyal hatırlıyorum ama karnımda bı agrı gıbı bısey oldu o an sanıyelık gercekte yanı

Hadi canım inşAllah sonrası da senin için güzel olur.. Zaten ilk etapta duyulmuyor kalp sesi, sadece ultrasonda kıpırdaması oluyor o kadar :))

hala inanamiyorum.
Ayy canım tüylerim diken diken oldu valla
Çok duygulandım, iyi olmana da çok sevindim, öpüyoruz seni ve oğluşunu da.. Rabbim huzurlu sağlıklı ömürler versin İnşAllah...

Canım artık bebişle yatıp bebişle kalkıyosun ya o yüzden rüyalarına girmiştir.. Bak nasılda stres yapmıssın kendine görüyor musun

Tamam canim foto koyayim istersen demistim cvp yazdn mi yazdiysa gormedim
Ayy canım yazmamış mıyım tabi ki isterim minnakın kıyafetlerini görmek istemem mi
Canım ben pek halılardan anlamam açıkcası bizim evdekiler Sanatın ben memnunum pek tüy bile bırakmadı gerçi ince modeller belki modelinden de fark ediyordur Bir tanesi sanırım Atlat artemismiydi hatırlamıyorum yatak odasındaki o tüy çıkartıyor hala çektikçe geliyor ama süpürgeye yoksa etrafta görmedim
hala inanamiyorum.
Yaa inanmıyorum canım çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin istediğiniz olmuş normal olmuş çok güzel çok şükür Allah analı babalı büyütsün tutkumNe kadar ifade koysam az kalır
Kıyamam kuzum istiyorsun ya psikolojik olarak rüyalarına giriyor Rabbim tez zamanda nasip etsin önce karnına sonra kucağına almayı

Canım olmadıkça insan daha çok takıyor... Ne zaman zaten bu ay olmaz dese, işte o zaman oluyor :)

sankı hıc olmayacak gıbı gelıyo sen takmamayı basarmısmıydın daha hala adet tuhaftı ya ustune falan mı gordum kı dıyorum bıde dun ustune sutlu kahve gıbı akıntı geldı kıst falan vs bıseyden de olur mu kı arada bır ıkı kasıgımada sırayla agrı gırıyo bıde karnımın alt kısmına

ıyı canım usuyorum sen nasılsın
bende üşüyorum ya bide dün akşam üzeri regli oldum yarın olmam gerekirken sancılarla uğraşıyorum çok keyifsizim
o rüyalar ahh o rüyalar kaç kere hamile olduğumu çocuklu hatta ikizim olduğunu isimlerini falan bile gördüm erkek olana beşer kıza şeyma ismini koymuşuz ama beşeri kaynanam koymuş mahkemeye falan verip değiştircem falan oğluml adalga geçerler o ne öyle beşer şaşar falan die

Amın kuzum Amın ınsallah :) hayal kurup duruyorum resmen

Yok canım ne mümkün takmamak.. Artık eczanelerin önünden geçmek istemiyordu eşim, ben test isticem diye :))) Rabbim büyük çok aratmadı 2 veya 3. ayda oldu ama işte yine insan olmayacakmış gibi hissediyor...
Valla canım senin durumuna acaba yerleşme kanaması mı ki dedim bende bilmiyorum ki test yapmış mıydın?

canım bi topikte kadının biri 4-5 adet görmüş belirtilerimde hamilelik dedi test yaptı pozitif çıktı sen yaptın mı hiç test falan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…