Yaaaa inanamiyotum tutkum anne mi oldun yaaa canim benim Allah anali babali buyutsun :)kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse
Ayy çok sukur canım merak ettk valla detaylı bi şekilde bekliyoruz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :))kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
günaydın tatlım naber nasılsın?Gunaydinn kizlar :)
ıyı canım usuyorumayy kuzummm beim hayırlı olsun erken mi geldi yumurcak senin hala takviminde günün var gözüküyorda
Allah gönlüne göre verdi bak normal olmuş Rabbim ikinize de sağlık verrsinn
günaydın tatlım naber nasılsın?
Hadi canım inşAllah sonrası da senin için güzel olur.. Zaten ilk etapta duyulmuyor kalp sesi, sadece ultrasonda kıpırdaması oluyor o kadar :))Inanir misin 6 haftaLikbenim kanamalar adetten degilmis ne biliyim bir de idrar testleri negatif cikiyordu :) bebek de kendini gostermiyordu :) bebegi keseyi ilk defa gordum bugun :) kan testini hatirlamiyorum canim sonuc pozitifi duydum sadece rakama bakmadim
Ayy canım tüylerim diken diken oldu vallakizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Canım artık bebişle yatıp bebişle kalkıyosun ya o yüzden rüyalarına girmiştir.. Bak nasılda stres yapmıssın kendine görüyor musunya ruyamda karnımda bıseyler hıssedıyorum meger hamıleymısım sonra benım bır yanlısım yuzumden dusuk yapmısım megergece korkuyla uyandım hayal meyal hatırlıyorum ama karnımda bı agrı gıbı bısey oldu o an sanıyelık gercekte yanı
evet ya bu ay daha cok yaptım gercektenCanım artık bebişle yatıp bebişle kalkıyosun ya o yüzden rüyalarına girmiştir.. Bak nasılda stres yapmıssın kendine görüyor musun
Canım olmadıkça insan daha çok takıyor... Ne zaman zaten bu ay olmaz dese, işte o zaman oluyor :)evet ya bu ay daha cok yaptım gercektendaha az yaparım dıyodum ustelık
Ayy canım yazmamış mıyım tabi ki isterim minnakın kıyafetlerini görmek istemem miTamam canim foto koyayim istersen demistim cvp yazdn mi yazdiysa gormedim
Canım ben pek halılardan anlamam açıkcası bizim evdekiler Sanatın ben memnunum pek tüy bile bırakmadı gerçi ince modeller belki modelinden de fark ediyordurKızlar nasılsınız
Giremiyorum ne zamandır var mı bombalar
Size bir şey soracağım
Biz halılarımızı daha geçen hafta alabildik:)
Salon halısı iyi marka olsun düğerleri önemli değil diye düşünüyodum .O yüzden salona ya saray ya atlas istedim.Saraya gittik beğendik bi de aylasa bakalım dedik ve atlastakileri aldık ama şöyle bi şey oldu saraydaki halıların hepsi asarayın kendi halılarıydı.Atlastan aldıklarımız başka markalar.Şöyle mesela salon atlas hol tuğra küçk oda sanat arka oda angora yatak odasıyla mutfağı hatırlamıyorum:)
Sizce saray almadığıma pişman olur mutum ?Memnun olmayan 1 kişi bile yok saraydan
Yaa inanmıyorum canım çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin istediğiniz olmuş normal olmuş çok güzel çok şükür Allah analı babalı büyütsün tutkumkizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Kıyamam kuzum istiyorsun ya psikolojik olarak rüyalarına giriyor Rabbim tez zamanda nasip etsin önce karnına sonra kucağına almayıya ruyamda karnımda bıseyler hıssedıyorum meger hamıleymısım sonra benım bır yanlısım yuzumden dusuk yapmısım megergece korkuyla uyandım hayal meyal hatırlıyorum ama karnımda bı agrı gıbı bısey oldu o an sanıyelık gercekte yanı
Canım olmadıkça insan daha çok takıyor... Ne zaman zaten bu ay olmaz dese, işte o zaman oluyor :)
bende üşüyorum ya bide dün akşam üzeri regli oldum yarın olmam gerekirken sancılarla uğraşıyorum çok keyifsizimıyı canım usuyorumsen nasılsın
o rüyalar ahh o rüyalar kaç kere hamile olduğumu çocuklu hatta ikizim olduğunu isimlerini falan bile gördüm erkek olana beşer kıza şeyma ismini koymuşuz ama beşeri kaynanam koymuş mahkemeye falan verip değiştircem falan oğluml adalga geçerler o ne öyle beşer şaşar falan dieya ruyamda karnımda bıseyler hıssedıyorum meger hamıleymısım sonra benım bır yanlısım yuzumden dusuk yapmısım megergece korkuyla uyandım hayal meyal hatırlıyorum ama karnımda bı agrı gıbı bısey oldu o an sanıyelık gercekte yanı
Amın kuzum Amın ınsallah :) hayal kurup duruyorum resmenAyy canım yazmamış mıyım tabi ki isterim minnakın kıyafetlerini görmek istemem mi
Canım ben pek halılardan anlamam açıkcası bizim evdekiler Sanatın ben memnunum pek tüy bile bırakmadı gerçi ince modeller belki modelinden de fark ediyordurBir tanesi sanırım Atlat artemismiydi hatırlamıyorum yatak odasındaki o tüy çıkartıyor hala çektikçe geliyor ama süpürgeye yoksa etrafta görmedim
Yaa inanmıyorum canım çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin istediğiniz olmuş normal olmuş çok güzel çok şükür Allah analı babalı büyütsün tutkumNe kadar ifade koysam az kalır
Kıyamam kuzum istiyorsun ya psikolojik olarak rüyalarına giriyor Rabbim tez zamanda nasip etsin önce karnına sonra kucağına almayı
Yok canım ne mümkün takmamak.. Artık eczanelerin önünden geçmek istemiyordu eşim, ben test isticem diye :))) Rabbim büyük çok aratmadı 2 veya 3. ayda oldu ama işte yine insan olmayacakmış gibi hissediyor...sankı hıc olmayacak gıbı gelıyosen takmamayı basarmısmıydın daha hala adet tuhaftı ya ustune falan mı gordum kı dıyorum bıde dun ustune sutlu kahve gıbı akıntı geldı kıst falan vs bıseyden de olur mu kı arada bır ıkı kasıgımada sırayla agrı gırıyo bıde karnımın alt kısmına
canım bi topikte kadının biri 4-5 adet görmüş belirtilerimde hamilelik dedi test yaptı pozitif çıktı sen yaptın mı hiç test falan canım?sankı hıc olmayacak gıbı gelıyosen takmamayı basarmısmıydın daha hala adet tuhaftı ya ustune falan mı gordum kı dıyorum bıde dun ustune sutlu kahve gıbı akıntı geldı kıst falan vs bıseyden de olur mu kı arada bır ıkı kasıgımada sırayla agrı gırıyo bıde karnımın alt kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?