- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
hadi ya oldun mu bı daha kı aya olmazsın ınsallah. bende hep goruyorum ama bu seferkı dusuk olunca cok etkıledıbende üşüyorum ya bide dün akşam üzeri regli oldum yarın olmam gerekirken sancılarla uğraşıyorum çok keyifsizim
o rüyalar ahh o rüyalar kaç kere hamile olduğumu çocuklu hatta ikizim olduğunu isimlerini falan bile gördüm erkek olana beşer kıza şeyma ismini koymuşuz ama beşeri kaynanam koymuş mahkemeye falan verip değiştircem falan oğluml adalga geçerler o ne öyle beşer şaşar falan die
İnşallah gerçekleşecek canım en güzelindenAmın kuzum Amın ınsallah :) hayal kurup duruyorum resmen
di mi ya öyle isim mi olur hiççhadi ya oldun mu bı daha kı aya olmazsın ınsallah. bende hep goruyorum ama bu seferkı dusuk olunca cok etkıledıbeser mı o ne ya degıstırın bencede
Yok canım ne mümkün takmamak.. Artık eczanelerin önünden geçmek istemiyordu eşim, ben test isticem diye :))) Rabbim büyük çok aratmadı 2 veya 3. ayda oldu ama işte yine insan olmayacakmış gibi hissediyor...
Valla canım senin durumuna acaba yerleşme kanaması mı ki dedim bende bilmiyorum ki test yapmış mıydın?
yukarıda dumana yazdıgım gıbı kuzum adetın bıtımıne dogru zaten baya azdı yaptım negatıf :) zaten cıft cızgı gorursem bırgun ınanmam bencanım bi topikte kadının biri 4-5 adet görmüş belirtilerimde hamilelik dedi test yaptı pozitif çıktı sen yaptın mı hiç test falan canım?
ınsallah kuzum :) sen napıyosun ne var ne yokİnşallah gerçekleşecek canım en güzelinden
kuzum ınan bana gun ıcınde kac defa aklıma gelıyosun dua edıyorumdi mi ya öyle isim mi olur hiççsenle ben inşaAllah tez zamnda bebiş sahibi oluruz canım ya burda 2 sene korunup çocuk istiyoruz diyen biri ilk ay hamile kaldı ya şaşıyorum gerçekten çok mu isyan ediyorum diyorum kendi kendime ama alıkoyamıyor insan kendini çok karmaşık duygulardayım psikolojim ciddi bozuk benim
Amin canım İnşAllah...hadi yabızde de tam tersı ben testten kacıyorum esım yap dıyo ya bıde o teste sonucu bılıyorum ya sınır oluyo ınsan Cok sukur canım kucagınada almak nasıp olsun ınsallah
adet cuma gunu bıttı tam anlamıyla canım ama zaten azcık gelıyodu bende persembe aksam yaptımtabı sonuc negatıf sadece 2. cıgı pembe degıl ama yerı bellıydı golge gıbı. gecen ayda ondan az bıraz daha acık golge gıbıydı sonuc negatıftı o yuzden bende buda aynı dıye hıc takılmadım yarım saat snra tekrar baktım sonra cope attım ama dedıgım gıbı cızgı demek yanlıs olur,pembede degıldı sadece golge gıbı.. acaba testler oyle mı oluyo cok test yapmadıgım ıcın bılmıyorum belkıde olması gereken yerın cızgısı vardır ben lısede cocuk gelısımı okumustum dersımıze gıren bı ogretmen daha once devlette ebelık yapmıstı o soylemıstı anımsıyorum 9 ay normal adet goren kadınlarda varmıs cok detayını hatırlamıyorm ama bu aklıma yer etmıs bunda yuzde kac ıhtımal tabı
İyiyim kuzucum ne olsun işe gel eve git işlerim vardı dün akşam kaldı nasip bu akşama bakalımınsallah kuzum :) sen napıyosun ne var ne yok
kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse
hala inanamiyorum.
canım benim ya Allah razı olsunn senden el açan her kim varsa Allah ona nasip etsin kuzum nickimi hatırlamazsın kader benim adım sen kader de yeteryukarıda dumana yazdıgım gıbı kuzum adetın bıtımıne dogru zaten baya azdı yaptım negatıf :) zaten cıft cızgı gorursem bırgun ınanmam benkomsuları gezermısım sızde gordunuz mu dıye
ınsallah kuzum :) sen napıyosun ne var ne yok
kuzum ınan bana gun ıcınde kac defa aklıma gelıyosun dua edıyorumkullanıcı adınıda hatırlamıyorum gozumun onune getırıyorum bızde hemen olur sanmıstık ılacla vs korunmadım ama bu ıslerde baya zormus. senı cok ıyı anlıyorum canım eltım 3 sene korunmus sonra 3 senede cocuk olmamıs sonunda olmus tam o yasına gırmeden korunurken yıne hamıle kaldı 2 cocugu var sımdı ama bu surec baya zorlu ıste hele hıc bır sebep yokken ınsan daha cok sınır olur
regli olan da söylesin miBaşka doğum yapan, gebe kalan var mıAtladığım olabilir Cuma gününden beri
Kızlar nasılsınız
Giremiyorum ne zamandır var mı bombalar
Size bir şey soracağım
Biz halılarımızı daha geçen hafta alabildik:)
Salon halısı iyi marka olsun düğerleri önemli değil diye düşünüyodum .O yüzden salona ya saray ya atlas istedim.Saraya gittik beğendik bi de aylasa bakalım dedik ve atlastakileri aldık ama şöyle bi şey oldu saraydaki halıların hepsi asarayın kendi halılarıydı.Atlastan aldıklarımız başka markalar.Şöyle mesela salon atlas hol tuğra küçk oda sanat arka oda angora yatak odasıyla mutfağı hatırlamıyorum:)
Sizce saray almadığıma pişman olur mutum ?Memnun olmayan 1 kişi bile yok saraydan
hala inanamiyorum.
Evet, mesela benregli olan da söylesin mi
sankı hıc olmayacak gıbı gelıyosen takmamayı basarmısmıydın daha hala adet tuhaftı ya ustune falan mı gordum kı dıyorum bıde dun ustune sutlu kahve gıbı akıntı geldı kıst falan vs bıseyden de olur mu kı arada bır ıkı kasıgımada sırayla agrı gırıyo bıde karnımın alt kısmına
benım cıgı baya yok gıbı canımAmin canım İnşAllah...
Aslında silik çizgi olunca bile hamilelik göstergesi ama görmeden bişey diyemicem, benim yaptığımda bariz belliydi adetim 5 gün geçmişti çünkü...
Evet canım 9 ay adet gören kadınlarda var ama çok istisnai bir durum...PembeLokum 'un kanaması da ilaçların etkisinden değilmiş bak onunkisi nasıldı acaba
utu falan mıİyiyim kuzucum ne olsun işe gel eve git işlerim vardı dün akşam kaldı nasip bu akşama bakalımSen neler yapıyorsun
günaydın herkese
gunaydın canımBaşka doğum yapan, gebe kalan var mıAtladığım olabilir Cuma gününden beri
Sendende razı olsun canımcanım benim ya Allah razı olsunn senden el açan her kim varsa Allah ona nasip etsin kuzum nickimi hatırlamazsın kader benim adım sen kader de yetereltinde baya beklemiş o günler insana yıl geliyo yıl inankii Rabbim güldürmüş yine yüzünü bize de nasip etsin inşaAllah en yakın zamanda sen test yap bize yolla komşulara gösterme nazar değer kuzum şu hamilelik takvimini yapmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
Evet, mesela ben
Hiç bu kadarını bekliyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?