2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hadi ya oldun mu bı daha kı aya olmazsın ınsallah. bende hep goruyorum ama bu seferkı dusuk olunca cok etkıledı beser mı o ne ya degıstırın bencede

hadi ya oldun mu bı daha kı aya olmazsın ınsallah. bende hep goruyorum ama bu seferkı dusuk olunca cok etkıledı beser mı o ne ya degıstırın bencede
di mi ya öyle isim mi olur hiçç senle ben inşaAllah tez zamnda bebiş sahibi oluruz canım ya burda 2 sene korunup çocuk istiyoruz diyen biri ilk ay hamile kaldı ya şaşıyorum gerçekten çok mu isyan ediyorum diyorum kendi kendime ama alıkoyamıyor insan kendini çok karmaşık duygulardayım psikolojim ciddi bozuk benim

hadi ya bızde de tam tersı ben testten kacıyorum esım yap dıyo ya bıde o teste sonucu bılıyorum ya sınır oluyo ınsan Cok sukur canım kucagınada almak nasıp olsun ınsallah
adet cuma gunu bıttı tam anlamıyla canım ama zaten azcık gelıyodu bende persembe aksam yaptım tabı sonuc negatıf sadece 2. cıgı pembe degıl ama yerı bellıydı golge gıbı. gecen ayda ondan az bıraz daha acık golge gıbıydı sonuc negatıftı o yuzden bende buda aynı dıye hıc takılmadım yarım saat snra tekrar baktım sonra cope attım ama dedıgım gıbı cızgı demek yanlıs olur,pembede degıldı sadece golge gıbı.. acaba testler oyle mı oluyo cok test yapmadıgım ıcın bılmıyorum belkıde olması gereken yerın cızgısı vardır ben lısede cocuk gelısımı okumustum dersımıze gıren bı ogretmen daha once devlette ebelık yapmıstı o soylemıstı anımsıyorum 9 ay normal adet goren kadınlarda varmıs cok detayını hatırlamıyorm ama bu aklıma yer etmıs bunda yuzde kac ıhtımal tabı

canım bi topikte kadının biri 4-5 adet görmüş belirtilerimde hamilelik dedi test yaptı pozitif çıktı sen yaptın mı hiç test falan canım?
yukarıda dumana yazdıgım gıbı kuzum adetın bıtımıne dogru zaten baya azdı yaptım negatıf :) zaten cıft cızgı gorursem bırgun ınanmam ben komsuları gezermısım sızde gordunuz mu dıye

İnşallah gerçekleşecek canım en güzelinden
ınsallah kuzum :) sen napıyosun ne var ne yok

kuzum ınan bana gun ıcınde kac defa aklıma gelıyosun dua edıyorum kullanıcı adınıda hatırlamıyorum gozumun onune getırıyorum bızde hemen olur sanmıstık ılacla vs korunmadım ama bu ıslerde baya zormus. senı cok ıyı anlıyorum canım eltım 3 sene korunmus sonra 3 senede cocuk olmamıs sonunda olmus tam o yasına gırmeden korunurken yıne hamıle kaldı 2 cocugu var sımdı ama bu surec baya zorlu ıste hele hıc bır sebep yokken ınsan daha cok sınır olur

Amin canım İnşAllah...
Aslında silik çizgi olunca bile hamilelik göstergesi ama görmeden bişey diyemicem, benim yaptığımda bariz belliydi adetim 5 gün geçmişti çünkü...
Evet canım 9 ay adet gören kadınlarda var ama çok istisnai bir durum... PembeLokum 'un kanaması da ilaçların etkisinden değilmiş bak onunkisi nasıldı acaba

kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse

Ayyyy çok sevimdim
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün uzun ömür versin inşallah

hala inanamiyorum.

Çook sevindim tutkum, Allah analı babalı büyütsün
İnşallah iyisindir.

Bol bol kokla Ayaz Paşayı

Başka doğum yapan, gebe kalan var mı Atladığım olabilir Cuma gününden beri

canım benim ya Allah razı olsunn senden el açan her kim varsa Allah ona nasip etsin kuzum nickimi hatırlamazsın kader benim adım sen kader de yeter eltinde baya beklemiş o günler insana yıl geliyo yıl inankii Rabbim güldürmüş yine yüzünü bize de nasip etsin inşaAllah en yakın zamanda sen test yap bize yolla komşulara gösterme nazar değer kuzum şu hamilelik takvimini yapmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam

Atlas halı konusunda hiç bi fikrim yok canım. Kullandıkça anlarsın artık ama ilk zamanlar aşırı tüy bırakır benden söylemesi. Ben yıkamaya verdim ve şuan çok çok rahatım. Salon halım Padişah halı ve çok memnunum asla tüy vermedi. Mutfak halımdan aşırı memnunum Kaşmir halı. Diğer odalardaki halılarımda çok bilindik bir marka değil ama hepsinden memnunum leke tutmuyorlar. Islak mendille siliyorum bişey dökülürse çıkıyor hemen

İnşallah sende memnun kalırsın halılarından İnternetten baktığın kadarıyla çoğunluk memnunsa sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

hala inanamiyorum.

Canım çok çok sevindim. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim Toparlanınca bekliyoruz detaylarıı

Canım aklında olsun eğer kistin falan varsa akıntın da olur adet öncesi ve sonrasında hatta daha önce teyzemin başına gelen bir olayı söyliyim. Göbeğinin sürekli çocuk tekmeler gibi attığını hissetmiş. Acaba hamile falan mıyım farketmedim diye doktora gitmiş meğersem kisttenmiş onlar. Sende kendine dikkat et bu tarz bir belirtin yada kist vardır diye düşünüyorsan doktora git derim

benım cıgı baya yok gıbı canım hıc negatıf oldugundan bır golge farketmedın mı sen testde? onunkını anlamadım gecmısı okumayınca ben ılaclardan sandım :)

İyiyim kuzucum ne olsun işe gel eve git işlerim vardı dün akşam kaldı nasip bu akşama bakalımSen neler yapıyorsun
utu falan mı bende bugun rahatım temızlık derdı yok yemek yok masallah yatıslı bır gun

günaydın herkese

Başka doğum yapan, gebe kalan var mı Atladığım olabilir Cuma gününden beri
gunaydın canım yok ama ınsallah bı daha gırdıgınde 2 tane olur

Sendende razı olsun canım Amın. gostermem zaten hatta soylemem bıle komsulara bı olsa bende hatta ben o hamıle ıfade varya onuda yapmayı ıstıyorum ılk hamıleyım yazıdgımda kullanmak ıstıyorum sımdıılık bunu kullanatım ınsallah kullanmak nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…