2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

günaydın herkese
Günaydın boncuk nasılsın
utu falan mı bende bugun rahatım temızlık derdı yok yemek yok masallah yatıslı bır gun

Evet nereden anladınDün topladım askıdan ütüler kaldı koltukta bayıldımMaşallah yat dinlen ne güzel canım ben gene gidip yemek yapacağım ütü yapacağım yarın akşam dinlenme günüm olur keyif yaparım perşembe de izinliyim sanırım

Allah korusun olabılır doktora gıtmem lazım zaten ama son gıttıgımde ıntıha var dedı ılac verdı kullandım rahatsızlıklar gectı cok sukur. adet duzensızlıgım var demıstım adetın 3. gunu gel bı test yapalım dedı ama ne testı anlmadım sormadımda tekrar 3 ay falan oldu gıdıcem ama 3. gunu hftaıcıne denk gelmıyor kı bu ayda krısık oldu zaten 3.gun hangısı anlayamadım ondan gıdemedım

hafta sonu temızlık yapıyosun utu kalıyo haftaıcıne ayy benımde 2-3 parca var aslında utu bı ara yapayım onu gun ıcınde ohh ohh harıka esımde ızınlı olur ınsallah

İyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım

3. günü çağırdıysa canım hormon testi içindir. İnşallah bu ay denk gelirde gidersin

benım cıgı baya yok gıbı canım hıc negatıf oldugundan bır gunaydın canım yok ama ınsallah bı daha gırdıgınde 2 tane olur
İnş. Hayırlısı olsun canım benim , burda okudukça bende çok etkilenmeye başladım, acaba olur mu hemen olmaz mı? olmazsa napcam vs vs

ay ben beklemdiyodum kız bu sefer oldu tamma diyordum olmadı üstüne bide erken geldi davetsiz şey nolcak
Bir daha ki ay kabul etme kuzuş şu ayak dikme şeysini + 14.günde şaapma şeysini denediniz mi belki tutar, nedense ben ona cok inanıyorum
Bide ben olaydım iyiydi Ama dün belirtilerini biraz daha yaşamaya başladım. Göğüslerim aşırı derece şiş ve dokunamıyorum acıyor Nasipse 1 gün sonra bende olmam lazım
Hadi bakalım :):):)
Günaydın boncuk nasılsın
İyiyim nehircim, sen nasılsın bakıyım, doğumgününüz güzel geçmiş gibi, maşallah eltin pek güzel hazırlamış kendini ve kızını

ben eşime de söylemicem tam emin olana kadar sonra opna süpriz ypcam nasip olursa tabi tepkisini çok merak ediyorum hayal edince çok heyecan yapıyorum yaa ben kullanıyorum valla seviyorum göbişi bende de göbek var bazen bakıorum aynadan dolu olsan nolurdu sanki diyorum öyle hayal kuruorum iştee yakında gelecek bizimde meleklerimiz inanıyorumm

hafta sonu temızlık yapıyosun utu kalıyo haftaıcıne ayy benımde 2-3 parca var aslında utu bı ara yapayım onu gun ıcınde ohh ohh harıka esımde ızınlı olur ınsallah
Evet aynen öyle oluyor düzene koydum ama bazen sarkıyor işte İnşallah izinli olur canım
İyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım
Bende iyiyim kuzum ne olsun üşüyorum niyeyse hastayım ondan kansızlık var herhalde
İyiyim nehircim, sen nasılsın bakıyım, doğumgününüz güzel geçmiş gibi, maşallah eltin pek güzel hazırlamış kendini ve kızını

Evet beraber giymişler canım çok tatlılardı saçlarından kıyafetlerine kadar güzel geçti fazla kişi bekliyordu az gelen oldu ya bahane ya da sorunları çıktı insanların ona biraz can sıkılsa da keyifliydi az diyeti de bozdum

Bir daha ki ay kabul etme kuzuş şu ayak dikme şeysini + 14.günde şaapma şeysini denediniz mi belki tutar, nedense ben ona cok inanıyorum
bu ay çok dikkat ettim o şeysine canım eve döndüğümde adetin son günleriydi ondan sonra yumurtlama testleriyle takip ettim havaya diktim yattım üstüne falan ama yok yine geldi davetsiz

Böyle günlerde diyet hak getire
bu ay çok dikkat ettim o şeysine canım eve döndüğümde adetin son günleriydi ondan sonra yumurtlama testleriyle takip ettim havaya diktim yattım üstüne falan ama yok yine geldi davetsiz

Allah 'ol' der olur. Sen moralini bozma

Çalışmaya devam tatlım

Aynen kuzum bende üşümeye başladım. Hastalığıma yakın daha fazla üşüyorum niyeyse Olayımda kurtulayım yaaa Valla kendimden çok çok eminim aslında ama öyle çok konuşuldu ki insan acaba demeden duramıyor

Böyle günlerde diyet hak getire
Evet yemesen olmuyor kıramıyorsun sonuçta 1 dilim pasta alınıp kenara da çekilemiyorsun

Bende üşüyorum çok geçse de bir rahatlasam hastane olayımda olmadı randevum denk gelemedi geneİnsan öyle oluyor ben bu ay özellikle çok hissettim

Canım benim negatiflerde baya yoktu, gölgesi bile yoktu :)))

Onu da geçtim, insanın gözü kalır be

ınsallah hazır oldugunuzda beklemeden gelır canım
ayy o ayak seyını denıyorum ben altıma yastık koyup genelde yarım saat bazen gecıyı aayklarımı dıkıp beklıyorum sonuc ortada bu ay fazladan bısey yapıyorum once 20 dk yada yarım saat kadar ayaklarımı dıkıp sonra bı tarafıma dunyorum sol yada sag dun 1 saatten fazla kaldım usudum ayy boyle ne rahat soyluyorum ama bu donmeyıde tutku bı tarafına donmus ya sol mu demıstı sag mı hatırlamıyorum belkı olur dıyorum

ben dayanamıyorum ya en ufak belırtıde onuda umutlandırıyorum kız ben ıcıne kıyafet koyup bakıyorum bazen delımıyım neyım ınsallah ya gelsınler artıkın annelerı onları beklıyo babalarıda
Evet canım artık önceki aya göre tahmini olarak alıcaksın baktın olmadın hasta yada geçti günün iptal edersin
dogru canım ınsallah bu ay denk gelır yada dur kız denk gelmesın hamıle kalayım saglıkla

yemekte duzenlıydı dımı senın masallah :) ne var bugun menude bakayım sıradakı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…