Bide ben olaydım iyiydiEvet, mesela ben
Hiç bu kadarını bekliyorduk
Günaydın boncuk nasılsıngünaydın herkese
utu falan mıbende bugun rahatım temızlık derdı yok yemek yok masallah yatıslı bır gun
Nasılsın kuzuBide ben olaydım iyiydiAma dün belirtilerini biraz daha yaşamaya başladım. Göğüslerim aşırı derece şiş ve dokunamıyorum acıyor Nasipse 1 gün sonra bende olmam lazım
Allah korusun olabılır
Canım aklında olsun eğer kistin falan varsa akıntın da olur adet öncesi ve sonrasında hatta daha önce teyzemin başına gelen bir olayı söyliyim. Göbeğinin sürekli çocuk tekmeler gibi attığını hissetmiş. Acaba hamile falan mıyım farketmedim diye doktora gitmiş meğersem kisttenmiş onlar. Sende kendine dikkat et bu tarz bir belirtin yada kist vardır diye düşünüyorsan doktora git derim
hafta sonu temızlık yapıyosun utu kalıyo haftaıcıneGünaydın boncuk nasılsın
Evet nereden anladınDün topladım askıdan ütüler kaldı koltukta bayıldım Maşallah yat dinlen ne güzel canım ben gene gidip yemek yapacağım ütü yapacağım yarın akşam dinlenme günüm olur keyif yaparım perşembe de izinliyim sanırım
Nasılsın kuzu
Allah korusun olabılırdoktora gıtmem lazım zaten ama son gıttıgımde ıntıha var dedı ılac verdı kullandım rahatsızlıklar gectı cok sukur. adet duzensızlıgım var demıstım adetın 3. gunu gel bı test yapalım dedı ama ne testı anlmadım sormadımda tekrar 3 ay falan oldu gıdıcem ama 3. gunu hftaıcıne denk gelmıyor kı bu ayda krısık oldu zaten 3.gun hangısı anlayamadım ondan gıdemedım
ınsallah canım ya bıde randevu almak sorun hangı gun olacagınıda bılmeyınce
İyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım
3. günü çağırdıysa canım hormon testi içindir. İnşallah bu ay denk gelirde gidersin
İnş. Hayırlısı olsun canım benim , burda okudukça bende çok etkilenmeye başladım, acaba olur mu hemen olmaz mı? olmazsa napcam vs vsbenım cıgı baya yok gıbı canımhıc negatıf oldugundan bır gunaydın canım yok ama ınsallah bı daha gırdıgınde 2 tane olur
Bir daha ki ay kabul etme kuzuşay ben beklemdiyodum kız bu sefer oldu tamma diyordum olmadı üstüne bide erken geldi davetsiz şey nolcak
Hadi bakalım :):):)Bide ben olaydım iyiydiAma dün belirtilerini biraz daha yaşamaya başladım. Göğüslerim aşırı derece şiş ve dokunamıyorum acıyor Nasipse 1 gün sonra bende olmam lazım
İyiyim nehircim, sen nasılsın bakıyım, doğumgününüz güzel geçmiş gibi, maşallah eltin pek güzel hazırlamış kendini ve kızınıGünaydın boncuk nasılsın
Sendende razı olsun canımAmın. gostermem zaten hatta soylemem bıle komsulara bı olsa bende hatta ben o hamıle ıfade varya onuda yapmayı ıstıyorum ılk hamıleyım yazıdgımda kullanmak ıstıyorum sımdıılık bunu kullanatım ınsallah kullanmak nasıp olur
Evet canım artık önceki aya göre tahmini olarak alıcaksın baktın olmadın hasta yada geçti günün iptal edersinınsallah canım ya bıde randevu almak sorun hangı gun olacagınıda bılmeyınce
Evet aynen öyle oluyor düzene koydum ama bazen sarkıyor iştehafta sonu temızlık yapıyosun utu kalıyo haftaıcıneayy benımde 2-3 parca var aslında utu bı ara yapayım onu gun ıcınde ohh ohh harıka esımde ızınlı olur ınsallah
Bende iyiyim kuzum ne olsun üşüyorum niyeyse hastayım ondan kansızlık var herhaldeİyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım
İyiyim nehircim, sen nasılsın bakıyım, doğumgününüz güzel geçmiş gibi, maşallah eltin pek güzel hazırlamış kendini ve kızını
bu ay çok dikkat ettim o şeysine canım eve döndüğümde adetin son günleriydi ondan sonra yumurtlama testleriyle takip ettim havaya diktim yattım üstüne falan ama yok yine geldi davetsizBir daha ki ay kabul etme kuzuşşu ayak dikme şeysini + 14.günde şaapma şeysini denediniz mi belki tutar, nedense ben ona cok inanıyorum
Böyle günlerde diyet hak getireEvet aynen öyle oluyor düzene koydum ama bazen sarkıyor işteİnşallah izinli olur canım
Bende iyiyim kuzum ne olsun üşüyorum niyeyse hastayım ondan kansızlık var herhalde
Evet beraber giymişler canım çok tatlılardı saçlarından kıyafetlerine kadar güzel geçti fazla kişi bekliyordu az gelen oldu ya bahane ya da sorunları çıktı insanların ona biraz can sıkılsa da keyifliydi az diyeti de bozdum
bu ay çok dikkat ettim o şeysine canım eve döndüğümde adetin son günleriydi ondan sonra yumurtlama testleriyle takip ettim havaya diktim yattım üstüne falan ama yok yine geldi davetsiz
Evet aynen öyle oluyor düzene koydum ama bazen sarkıyor işteİnşallah izinli olur canım
Bende iyiyim kuzum ne olsun üşüyorum niyeyse hastayım ondan kansızlık var herhalde
Evet beraber giymişler canım çok tatlılardı saçlarından kıyafetlerine kadar güzel geçti fazla kişi bekliyordu az gelen oldu ya bahane ya da sorunları çıktı insanların ona biraz can sıkılsa da keyifliydi az diyeti de bozdum
Evet yemesen olmuyor kıramıyorsun sonuçta 1 dilim pasta alınıp kenara da çekilemiyorsunBöyle günlerde diyet hak getire
Aynen kuzum bende üşümeye başladım. Hastalığıma yakın daha fazla üşüyorum niyeyseOlayımda kurtulayım yaaa Valla kendimden çok çok eminim aslında ama öyle çok konuşuldu ki insan acaba demeden duramıyor
Canım benim negatiflerde baya yoktu, gölgesi bile yoktu :)))benım cıgı baya yok gıbı canımhıc negatıf oldugundan bır golge farketmedın mı sen testde? onunkını anlamadım gecmısı okumayınca ben ılaclardan sandım :)
utu falan mıbende bugun rahatım temızlık derdı yok yemek yok masallah yatıslı bır gun
gunaydın canımyok ama ınsallah bı daha gırdıgınde 2 tane olur
Sendende razı olsun canımAmın. gostermem zaten hatta soylemem bıle komsulara bı olsa bende hatta ben o hamıle ıfade varya onuda yapmayı ıstıyorum ılk hamıleyım yazıdgımda kullanmak ıstıyorum sımdıılık bunu kullanatım ınsallah kullanmak nasıp olur
Onu da geçtim, insanın gözü kalır beEvet yemesen olmuyor kıramıyorsun sonuçta 1 dilim pasta alınıp kenara da çekilemiyorsun
Bende üşüyorum çok geçse de bir rahatlasam hastane olayımda olmadı randevum denk gelemedi geneİnsan öyle oluyor ben bu ay özellikle çok hissettim
ınsallah hazır oldugunuzda beklemeden gelır canımİnş. Hayırlısı olsun canım benim , burda okudukça bende çok etkilenmeye başladım, acaba olur mu hemen olmaz mı? olmazsa napcam vs vs
Bir daha ki ay kabul etme kuzuşşu ayak dikme şeysini + 14.günde şaapma şeysini denediniz mi belki tutar, nedense ben ona cok inanıyorum
Hadi bakalım :):):)
İyiyim nehircim, sen nasılsın bakıyım, doğumgününüz güzel geçmiş gibi, maşallah eltin pek güzel hazırlamış kendini ve kızını
ben eşime de söylemicem tam emin olana kadar sonra opna süpriz ypcam nasip olursa tabi tepkisini çok merak ediyorum hayal edince çok heyecan yapıyorum yaa ben kullanıyorum valla seviyorum göbişi bende de göbek var bazen bakıorum aynadan dolu olsan nolurdu sanki diyorum öyle hayal kuruorum iştee yakında gelecek bizimde meleklerimiz inanıyorumm
dogru canım ınsallah bu ay denk gelır yada dur kız denk gelmesın hamıle kalayım saglıklaEvet canım artık önceki aya göre tahmini olarak alıcaksın baktın olmadın hasta yada geçti günün iptal edersin
Evet aynen öyle oluyor düzene koydum ama bazen sarkıyor işteİnşallah izinli olur canım
benım nıye golge varCanım benim negatiflerde baya yoktu, gölgesi bile yoktu :)))
hangi marka alıyorsun canım, şu ucuz olanlarından alsaydın?benım nıye golge vargecen ay tutku bıle gormustu o golgeyı ama ıste sonuc 0,01 dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?