- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ılerıde de bugunlerı ozlıcez tabıAynen yaaa, nasılda özledim eski günleri...
olsada yesekAyıklayarak 1 kaseye tamamlarız ne olacakKestane şekeri Bursanın nefis özellikle çikolatalı Ahh bende tutuyorum çok pis boğazım
Normalde oyle sevmem ama nasl canım çekti yaa öyle böyle deglBenimde canım ister gibi bu aralar, sobayı kuralım ilk işim kestane patlatmak olacak
İri olanlardan istyrm ama küçük olmasindımı baya zahmetlıeskı gunler geldı aklıma :) annem yapınca ne yerdık
benımde aynıoo benımde canım kestane ıstıyo daha cok kstane sekerı aslında ınstagramda sureklı kestane fotosu koyuyorlar :) bulursunuz canım gecen haftaydı sanırım pazarda gormustum
oh masallahzaten ayıklayınca 1 kasenın yarısı gıdıyo
bende ıstahlıyım malesef tutmasam ohoo :)
Canın istediyse aldır, var zaten heryerde :)Normalde oyle sevmem ama nasl canım çekti yaa öyle böyle degl
Benmde bi arkadasm var tika basa tok ol o yemek yerken canım.cekiyo çok iştahlı yiyoHayır o üzümün 3 çeşiti katmış kayısı katmış1 kazan yapmış rahat 20 yere dağıtmış bana özel yapmamış tabi annem 13 çeşitli yaptı dedi Ben ayıklar yerim sana da öyle yaparım gel
Ben çok iştahlıyımdır kötü bir şey tabi
Alsn bi zahmet öyle asermem olmadı gdipte aramadi bisey bunu arasin bulsunCanın istediyse aldır, var zaten heryerde :)
sol altta kk reklamlarında kestane sekerı cıktı yaİri olanlardan istyrm ama küçük olmasinkestane şekerini bulursn Canm
Zaten hemen bulur.. Tam zamanı çünkü :)))Alsn bi zahmet öyle asermem olmadı gdipte aramadi bisey bunu arasin bulsun
Alcam esimle dışarı cikcaz o zaman aldiririm isimi bi bitirseydmsol altta kk reklamlarında kestane sekerı cıktı yayok yemıyım sımdı bı aldın mı yerımde yerım ama sen kestane al bebıs ıstıyodur
Biraz ugrssaydi barı hemen bulmasaZaten hemen bulur.. Tam zamanı çünkü :)))
temızlık mıAlcam esimle dışarı cikcaz o zaman aldiririm isimi bi bitirseydm
Hiç yemedim canımolsada yesekkuru fassulyeden kestane sekerı yapıyolarmıs yedın mı hıc
ınternette gormustum bıde bı akraba yemıs soylmeseler anlamazdım aynı kestane sekerı gıbı demıstıHiç yemedim canım
İnşallah gelecektir canım kafana takma emzir sen aldıkçailknurrr22
duman91
MutluBulut_
Skosnob
nehirnil111
humananin cayini eve gecince alicam artik nasipse,kuzenlerim onermisti.
bol bol yiyorm,pompali makina aldirdim demin.
bir bebis ceksin,bir pompa ceksin . insallah gelir
esime benzemesini gercekten istiyordum, simdi aasik olsugum adamlar iki tane oldu. cok sukur .
fatmam kesmedi yirtldi galiba zorlanirken.
kesi falan hissetmedim
Aynıdır herhalde kuzum olsun çikolatalı olsun daınternette gormustum bıde bı akraba yemıs soylmeseler anlamazdım aynı kestane sekerı gıbı demıstı
cıkolataAynıdır herhalde kuzum olsun çikolatalı olsun da
ne ypacaktında kaldı :)Dolapta duruyor çikolata sosu 1 tencere
Malesef dün misafir vardı baya batms evtemızlık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?