2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay ne güzel kesilmemiş çoğu kişi dkslerin iyileşmesi zaman aliyo diyodu

Bitrdm bile supurdm sildm tozları aldm menemenlik yaptm bu sene baya yaptm kvdeye 75 şişe yaptm ordan biraz getrdm dün biraz domates alms 5 kilo onuda yaptm bgn oldm ama
ohh masallah kız ıkı arada ne zaman yaptın nazar degmesın temızlıkte yavasım ben uff hızlılıgın formulu ne
off 75 sıse mı kayınvalıden bulmus tabı boyle gelını

ohh masallah kız ıkı arada ne zaman yaptın nazar degmesın temızlıkte yavasım ben uff hızlılıgın formulu ne
off 75 sıse mı kayınvalıden bulmus tabı boyle gelını
Temizliği bende yavaş yaparm normalde dışarı.cikcaz diye hızlı yaptm eşimin babanneside hastanede yatyoms oraya gtcez öylesine aramstm içime mi doğdu ne hastanedeyms

bencede yemelısınız yazık olmasın :))
ayy yasasın esım yarın ızınlıymıs buyuk ıhtımal :)
Bence de yemeliyiz bu akşam onu halledeceğiz kıymalı patates yemeğini de yapacağım yarın akşam yemek için ya da köfte yoğurup dolaba kaldıracağım direk çıkarıp kızartmalık ama buzluktan 2 gün önce dolaba aldım kıymayı aslında tam dolap bölümünde de değil ne buzluk soğukluğunda ne dolap sıcaklığında bir bölümü var buzdolabımın oradaTekrar köfte gibi sıksam buzluğa koysam olmaz çözülmüş kıyma sonuçta dolaba kaldırsam iyice sulanır mı bilemedim en iyisi yemek yapmak herhalde

evet canım bozulabılır tekrar kofte yapıp atma zaten buzluga yapılmamlıymıs ya baya sevıyosunuz cıgkofetyı ama he ben en son dıyetten once yemıstım
Gelmesi lazmdi şimdiye gec gelrm belki diyo oldu Canm
kaldı sızın dısarı cıkma

ya kızlar ellerımde egzama var her soguklar geldıgınde baslıyo kasınma,catlama oyle bır acı kı kac defa doktora gıttım yok hatta gecen sene herkeze ıyı gelen dut kuru varmıs onuda denedım yıne aynızeytınyagıda bır etkı etmedı suan ıkı parmagımın ucuda catlak canım cok yanıyo hele yıkarken napıcam been ya bıldıgınız bısey var mı

Ararm birazdan yine deterjan felan çok kullanma Canm yaa hc bi fkrm yok babamdada vardi bi ara doktora gtmsti geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…