- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.136
- 798
- 30
Ay ne güzel kesilmemiş çoğu kişi dkslerin iyileşmesi zaman aliyo diyoduilknurrr22
@duman91
MutluBulut_
@Skosnob
nehirnil111
humananin cayini eve gecince alicam artik nasipse,kuzenlerim onermisti.
bol bol yiyorm,pompali makina aldirdim demin.
bir bebis ceksin,bir pompa ceksin . insallah gelir
esime benzemesini gercekten istiyordum, simdi aasik olsugum adamlar iki tane oldu. cok sukur .
fatmam kesmedi yirtldi galiba zorlanirken.
kesi falan hissetmedim
Eşim yap muz alayım dökeriz dedi 2-3 muza döktük bitmedi kaldı öyle şuanda tatlı da yapmak istemiyorum diyetime zarar artık gene muz alırızne ypacaktında kaldı :)
kolay gelsın o zamanMalesef dün misafir vardı baya batms ev
guzelde olur hanıEşim yap muz alayım dökeriz dedi 2-3 muza döktük bitmedi kaldı öyle şuanda tatlı da yapmak istemiyorum diyetime zarar artık gene muz alırız
Bitrdm bilekolay gelsın o zaman
guzelde olur hanısos kac gun dayanır kı dolapta
ohh masallah kız ıkı arada ne zaman yaptın nazar degmesınBitrdm bilesupurdm sildm tozları aldm menemenlik yaptm bu sene baya yaptm kvdeye 75 şişe yaptm ordan biraz getrdm dün biraz domates alms 5 kilo onuda yaptm bgn oldm ama
Temizliği bende yavaş yaparm normalde dışarı.cikcaz diye hızlı yaptm eşimin babanneside hastanede yatyoms oraya gtcez öylesine aramstm içime mi doğdu ne hastanedeymsohh masallah kız ıkı arada ne zaman yaptın nazar degmesıntemızlıkte yavasım ben uff hızlılıgın formulu ne
off 75 sıse mıkayınvalıden bulmus tabı boyle gelını
aa cok gecmıs olsun canımTemizliği bende yavaş yaparm normalde dışarı.cikcaz diye hızlı yaptm eşimin babanneside hastanede yatyoms oraya gtcez öylesine aramstm içime mi doğdu ne hastanedeyms
Sağol Canm çok yasli ya nasl tatlı ama :) 88 yasnda ama dinç yürümesi felan çok iyiaa cok gecmıs olsun canım
masallah canım Allah saglık versın :)Sağol Canm çok yasli ya nasl tatlı ama :) 88 yasnda ama dinç yürümesi felan çok iyi
1-2 aralığında falan sanırım bir kere kalmıştı daguzelde olur hanısos kac gun dayanır kı dolapta
Ismarlama çocuk gibi oldu ama ne yapıyım bünyesi eşim gibi olsun yesin yesin almasınnehirnil111
zayifliligida mi benzesinbenzemesi gercekten farkliymis.bana benzeyen tek yani alt dudagi galiba
Amin :)masallah canım Allah saglık versın :)
bencede yemelısınız yazık olmasın :))1-2 aralığında falan sanırım bir kere kalmıştı da2 gündür bekleyen çiğköftemiz var bugün yemeliyiz yoksa bozulacak
Biz daha cikcaz yaa kuzeni cagrdi onun yanina gtti daha gelemedi beyfendi sınır oldm yaa o kadar hızlı hızlı yaptm isi btrdmbencede yemelısınız yazık olmasın :))
ayy yasasın esım yarın ızınlıymıs buyuk ıhtımal :)
o gelınce sende onu bekletBiz daha cikcaz yaa kuzeni cagrdi onun yanina gtti daha gelemedi beyfendi sınır oldm yaa o kadar hızlı hızlı yaptm isi btrdm
Bence de yemeliyiz bu akşam onu halledeceğiz kıymalı patates yemeğini de yapacağım yarın akşam yemek için ya da köfte yoğurup dolaba kaldıracağım direk çıkarıp kızartmalık ama buzluktan 2 gün önce dolaba aldım kıymayı aslında tam dolap bölümünde de değil ne buzluk soğukluğunda ne dolap sıcaklığında bir bölümü var buzdolabımın oradabencede yemelısınız yazık olmasın :))
ayy yasasın esım yarın ızınlıymıs buyuk ıhtımal :)
Gelmesi lazmdi şimdiye gec gelrm belki diyo oldu Canmo gelınce sende onu bekletsen ıs yaparken gıttıyse yetısırım dıye dusunmustur
Bence de yemeliyiz bu akşam onu halledeceğiz kıymalı patates yemeğini de yapacağım yarın akşam yemek için ya da köfte yoğurup dolaba kaldıracağım direk çıkarıp kızartmalık ama buzluktan 2 gün önce dolaba aldım kıymayı aslında tam dolap bölümünde de değil ne buzluk soğukluğunda ne dolap sıcaklığında bir bölümü var buzdolabımın oradaTekrar köfte gibi sıksam buzluğa koysam olmaz çözülmüş kıyma sonuçta dolaba kaldırsam iyice sulanır mı bilemedim en iyisi yemek yapmak herhalde
kaldı sızın dısarı cıkmaGelmesi lazmdi şimdiye gec gelrm belki diyo oldu Canm
Ararm birazdan yineevet canım bozulabılırtekrar kofte yapıp atma zaten buzluga yapılmamlıymıs ya baya sevıyosunuz cıgkofetyı ama he ben en son dıyetten once yemıstım
kaldı sızın dısarı cıkma
ya kızlarellerımde egzama var her soguklar geldıgınde baslıyo kasınma,catlama oyle bır acı kı kac defa doktora gıttım yok hatta gecen sene herkeze ıyı gelen dut kuru varmıs onuda denedım yıne aynı zeytınyagıda bır etkı etmedı suan ıkı parmagımın ucuda catlak canım cok yanıyo hele yıkarken napıcam been ya bıldıgınız bısey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?