2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet canım bozulabılır tekrar kofte yapıp atma zaten buzluga yapılmamlıymıs ya baya sevıyosunuz cıgkofetyı ama he ben en son dıyetten once yemıstım
Yemek yapacağım artık canımEvet ben hastasıyım eşimde benden alıştı sanırım hafta da 1 kez alayım mı diyor Diyeti bozar mı

Ararm birazdan yine deterjan felan çok kullanma Canm yaa hc bi fkrm yok babamdada vardi bi ara doktora gtmsti geçti
evet aptal gıbı kullanıyorum tabı sımdı ıstemesmde eldıven takmak zorundayım o ayrı

Yemek yapacağım artık canımEvet ben hastasıyım eşimde benden alıştı sanırım hafta da 1 kez alayım mı diyor Diyeti bozar mı
az bıraz

Sabah 2 dilim yedim o zaman yandım ki ne yandım yarısını marula koyup yiyeyim bari
oylede guzel oluyor zaten ayy uf bnımde canım cektı sımdı

Kışın benm de hep çatlar çok kuru cildm snirimden aglicam smdi ya kuzeni birakmiyoms hey allahm cildrcam vlla

sıkma canını kuzum. evet cok sınır bozucu ama. hastaneye gıdecektınız zaten kendı bılır onun babaannesı. baska bı planınız varmıydı kı

Evet bebeğe biseyler almaya gitcektik ya en sevmedgm şey ben evi felan hızlı hızlı temizledm hazrlandm gelince çıkarız hemen diye

Hmm anladım canım bende mak. Alıp almamakta kararsizim. Neyse ki fazla yirtilman olmamış canım

Yaa ne guzel ben de oglum olursa babasinin minyaturu olmasini isterim

PembeLokum he yanlis okumusum :)
dlgum sirasinda agri yok,ikinma hissi var.
tabi ikinabilene

MutluBulut_ hazir sutten bari icse ama onuda azicik iciyor.
ac olsa aglar, tik yok

O ıkınma nasıl bi sey acaba yasamadan bilemeyiz sanırım

Son düzenleme:
Yaa ne guzel ben de oglum olursa babasinin minyaturu olmasini isterim

O ıkınma nasıl bi sey acaba yasamadan bilemeyiz sanırım00
arkadasm tuvaletn geldi sanıyosn ıkınma hissi geliyo demsti hatta hemsireye benm tuvaletm geldi dems hemsirede yp yap bsy olmaz dems gelen bebekms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…