- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yemek yapacağım artık canımevet canım bozulabılırtekrar kofte yapıp atma zaten buzluga yapılmamlıymıs ya baya sevıyosunuz cıgkofetyı ama he ben en son dıyetten once yemıstım
evet aptal gıbı kullanıyorum tabı sımdı ıstemesmde eldıven takmak zorundayım o ayrıArarm birazdan yinedeterjan felan çok kullanma Canm yaa hc bi fkrm yok babamdada vardi bi ara doktora gtmsti geçti
Yemek yapacağım artık canımEvet ben hastasıyım eşimde benden alıştı sanırım hafta da 1 kez alayım mı diyor Diyeti bozar mı
az bıraz
bu sabah ınternette gordum 1 durumun lavası 4 dılım ekmekmısBaşka akşam yemeği yemeyeceğim ama az aşure yerim1 dürüm bozmaz kız
Eldivenle hiç iş yapamyrm bende hc sevmyorm yaaevet aptal gıbı kullanıyorum tabı sımdı ıstemesmde eldıven takmak zorundayım o ayrı
az bıraz
aynen hıc olmuyo ama sımdıde kremle gezıyorum her elımı yıkadıgımda suruyorum yumasasın dıyeEldivenle hiç iş yapamyrm bende hc sevmyorm yaa
Sabah 2 dilim yedim o zaman yandım ki ne yandım yarısını marula koyup yiyeyim baribu sabah ınternette gordum 1 durumun lavası 4 dılım ekmekmısbılemem gayrı aman ye gıtsın
Kışın benm de hep çatlar çok kuru cildm snirimden aglicam smdi ya kuzeni birakmiyoms hey allahm cildrcam vllaaynen hıc olmuyo ama sımdıde kremle gezıyorum her elımı yıkadıgımda suruyorum yumasasın dıye
Sabah 2 dilim yedim o zaman yandım ki ne yandım yarısını marula koyup yiyeyim bari
Kışın benm de hep çatlar çok kuru cildm snirimden aglicam smdi ya kuzeni birakmiyoms hey allahm cildrcam vlla
Evet bebeğe biseyler almaya gitcektik ya en sevmedgm şey ben evi felan hızlı hızlı temizledm hazrlandm gelince çıkarız hemen diyeoylede guzel oluyor zaten ayy uf bnımde canım cektı sımdı
sıkma canını kuzum. evet cok sınır bozucu ama. hastaneye gıdecektınız zaten kendı bılır onun babaannesı. baska bı planınız varmıydı kı
Yemeyen seni yedireceğimoylede guzel oluyor zaten ayy uf bnımde canım cektı sımdı
Hmm anladım canım bende mak. Alıp almamakta kararsizim. Neyse ki fazla yirtilman olmamış canımilknurrr22
duman91
MutluBulut_
Skosnob
nehirnil111
humananin cayini eve gecince alicam artik nasipse,kuzenlerim onermisti.
bol bol yiyorm,pompali makina aldirdim demin.
bir bebis ceksin,bir pompa ceksin . insallah gelir
esime benzemesini gercekten istiyordum, simdi aasik olsugum adamlar iki tane oldu. cok sukur .
fatmam kesmedi yirtldi galiba zorlanirken.
kesi falan hissetmedim
Bende sevmemEvet bebeğe biseyler almaya gitcektik ya en sevmedgm şey ben evi felan hızlı hızlı temizledm hazrlandm gelince çıkarız hemen diye
sinirden iyice basım agrıdı valla hic bi faydası olmadıBende sevmemneyse herseyde hayir vardir hastaydi dinlenmis olursun bugn
PembeLokum canim benim
oglum yanimda canim,daha ilk aksmdan beri yanimda.
Tipa tip babaya benziyor :) zaten hemsirenin biri bebegi gormus kimindigini bilmiyomus, bu kesin tutkunun demis babaya benzettigi icin :)
hep esimime bakiyodum zaten,ozellikle uyurken, simdi onunda her hareketimi bu kadar benzer Allahim :)
canim serum catala yatmadan once verildi,o kolumdaki seysi kaldi o patlatmis damarimi doktor karnimi bastirirken.
agri var evet ama sabrediyosun iste,Rabbim guc veriyor.
zaten ikinmalar geldimmi bebek en az 5-10 dakkaya geliyor, ama ben 2 saat zorlandim,dogru ikinamamak yuzunden.
ilknurrr22 dayanilmayacak kadar degil canim yukadra anlattigim gibi :)
zaten kafasi ciksin gerisi geliyor,daha dogrusu doktorlar cekiyor bebegi ve inanilmz rahatlik geliyor,icim bombos kaldi resmen,direk karnima dokundum :)
PembeLokum he yanlis okumusum :)
dlgum sirasinda agri yok,ikinma hissi var.
tabi ikinabilene
MutluBulut_ hazir sutten bari icse ama onuda azicik iciyor.
ac olsa aglar, tik yok
arkadasm tuvaletn geldi sanıyosn ıkınma hissi geliyo demsti hatta hemsireye benm tuvaletm geldi dems hemsirede yp yap bsy olmaz dems gelen bebekmsYaa ne guzel ben de oglum olursa babasinin minyaturu olmasini isterim
O ıkınma nasıl bi sey acaba yasamadan bilemeyiz sanırım0 0
arkadasm tuvaletn geldi sanıyosn ıkınma hissi geliyo demsti hatta hemsireye benm tuvaletm geldi dems hemsirede yp yap bsy olmaz dems gelen bebekms
Yemeyen seni yedireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?