2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O tatlılar var yaaa muz üstü çikolatadır cipstir evlendikten sonra 3 kilo aldırdı sonra baktım iş kötüye gidiyo hemen bıraktım da eski kiloma döndüm çok şükür

Bana da aldırdı canım aldırır bilirim bende dur dedim eşime yediriyorum artık

Niye mümkün degl.canım

Kalp var retinam ince (ıkınmada yırtılma riski) vee kan sulandirici igne kullaniyorum ya artik her gun, bu igneler normal dogumda fazla kanamaya neden olabiliyormus, ben normal dogum istiyorum ama yine de

Kızlar iyice hasta oldm çok.fenayim gozlermden yaşlar akiyo bu nasl bi grip

Ahh cnm kiyamam yaa kendi kendine iyilesmeyi beklemekten baska caren de yok

Aa gecms olsn canm anneminde kanamasi cok olms dogmda kan vermsler aynen öyle valla bekleyp durcam iyileşmek için

PembeLokum
ilknurrr22

heh arkadasinn dogru anltmis canim.
buyuk tuvalete cikma hissi geliyor, o zaman zaten arilar hafifliyor ve ikinma hissi geliyor.

agizdan nefes alip, hppppppp asagidan itiyosun ama ben yapamadim
asagidan itiyorum diye seviniyorum birde ama meger asagifan itmiyomusum iste o yuzden uzun surdu.
geldi gecti cok sukur.

ilknurcum korkma bu kadar, daha nasipe zamanin var.
gercekten Rabbim sabrini veriyor.
ayrica bak panik atakliyim ama cok sukur normal oldu :)
teyzem afferim tutkuya ben indan sezeryan beklerdim diyomus.
sinirimi bozdu , fesatlik sirasi onami gecti ne

dis agrim asiri tuttu
Nasil hafifletcem burda bilemedim

yokmu uykusuz olan iki laf edelim.
uyuyun bakiim ben nobetteyim,tatli nobetteyim yani

dis agrim asiri tuttu
Nasil hafifletcem burda bilemedim

yokmu uykusuz olan iki laf edelim.
uyuyun bakiim ben nobetteyim,tatli nobetteyim yani
doğumda ve sonrasında oluyormuş diş ağrısı öyle duydum doğuranlardan canım çok geçmiş olsun nöbettesin demek kuzum bizde pireler uçuşuyordu o saatlerde mis gibi kokuyordu o şimdi bizim yerimizide koklasana canım

ay evet disciden kacis yok yine aman hakkatn bol bol uyuyun,simdiden uyuyun koklayayim canim, gercekten mis gibi :)

ben yine hastaneden bir an once cikmak.istiyorumm
ne bicim hemsire var birtane tum gece soylendim ona.
oglum 3 den 5:30lara kadar hep agladi,doyurdum yine agladi, kucaga alinca hafif susuyor yerine yatirim,tam bn basimi yastiga koyuyorum yine agliyor.
gelmedi yardima,cocugun altini 6 saatte bir degistiriyolar buyuk ihtimal pisledi.
degistittirmek istediginde ise hayir degistirmicez daha yeni temizledik diyo gecen bu hemsire baska bir anneye.
kendi herhalde o halde pis durmaya aliskin ..cok sinirim bozuldu

bana ve eesime sarmis durumda zaten habire laf soyliyor, isim.belli oldugu icin ilk.gun yazdirdik. Onca isi varmis ne aceke etmisiz, esim cok bilmem.neymis,sabri kalmamismis ..
aksamda cocugu gostemedi esime,zaten odada yalnizim,hatta katta yalnizim bi biz kaldik bebekli olarak nolacak 1dk izin verse.
5 tane cocuk dogurmusumda simdi.bisi bolmiyomusum gibi davraniyo, ilk iste daha 3 gun neyin ne oldugunu iyice nasil bilelim.
tabi cebini doldurmadik bunun..
of kizlar kusuruma bakmayin baya doldum geceden beri .. hayirlisiyla bugun cikarsalar insallah.. gitsek evimize

Canım az daha sk dışını bugün çıkarırlar o zaman sizi. Bebisin altını hemşireler mi drgistiriyo orda çok ilgincmis... Canım doğum yaparken hastane onluk gibi bisey verdi mi yoksa gecelik mi giydin? Gecelik alicamda beden konusunda takildim. Karnın hemen gitti mi yoksa var mi yine de?

PembeLokum işte aklıma geliyo canım ama mecburen yapcaz yanı istedgm kadar korkuyum
tutkku canım sen baya dolmussun hemsirelere gece hic uyuyamadm bende bu dış ağrısından bide gribim atesim felan.çıktı buraya girseydm konsrdk ama bi an önce uyumak için çabalaedim valla halada disim agryo

Bu gecelik olayını bende merak edyodm ama özelde yapyosan veriyolardir bebegin kıyafetini bile giydiriyolar orda oluuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…