- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.146
- 798
- 30
valla bende kac gundr uyuyamyrm korkudanAhahahahahahahah ne desem bilemedim hahahah
O tatlılar var yaaa muz üstü çikolatadır cipstir evlendikten sonra 3 kilo aldırdı sonra baktım iş kötüye gidiyo hemen bıraktım da eski kiloma döndüm çok şükür
valla bende kac gundr uyuyamyrm korkudan
Evet Canm günler çok cabuk geciyo vallaDogum korkusu mu?
Evet Canm günler çok cabuk geciyo valla
Niye mümkün degl.canımNormal dogum yapanSirriEyvan Ladypurple tutkku hep guzel bahsettiler cnm inan onlarin anlatimiyla artik ben de korkmyorum insallah normal dogum yaparm bende pek mumkun dgl ama bakalim doktor ne diyecek :)
Niye mümkün degl.canım
Kızlar iyice hasta oldm çok.fenayim gozlermden yaşlar akiyo bu nasl bi grip
Aa gecms olsn canm anneminde kanamasi cok olms dogmda kan vermsler aynen öyle valla bekleyp durcam iyileşmek içinKalp var retinam ince (ıkınmada yırtılma riski) vee kan sulandirici igne kullaniyorum ya artik her gun, bu igneler normal dogumda fazla kanamaya neden olabiliyormus, ben normal dogum istiyorum ama yine de
Ahh cnm kiyamam yaa kendi kendine iyilesmeyi beklemekten baska caren de yok
Aa gecms olsn canm anneminde kanamasi cok olms dogmda kan vermsler aynen öyle valla bekleyp durcam iyileşmek için
ınsallah canm esimle knsyorzzda dikisim olcak ya dedm ne dikisi kesiyolar mı diyo evet dedm hayr ben izin vermyrm diyoAllah hepimize hayirli dogumlar versin vanimm
ınsallah canm esimle knsyorzzda dikisim olcak ya dedm ne dikisi kesiyolar mı diyo evet dedm hayr ben izin vermyrm diyosannki ondan izin alcaklar
doğumda ve sonrasında oluyormuş diş ağrısı öyle duydum doğuranlardan canım çok geçmiş olsundis agrim asiri tuttu
Nasil hafifletcem burda bilemedim
yokmu uykusuz olan iki laf edelim.
uyuyun bakiim ben nobetteyim,tatli nobetteyim yani
ay evet disciden kacis yok yinedoğumda ve sonrasında oluyormuş diş ağrısı öyle duydum doğuranlardan canım çok geçmiş olsunnöbettesin demek kuzum bizde pireler uçuşuyordu o saatlerde mis gibi kokuyordu o şimdi bizim yerimizide koklasana canım
Canım az daha sk dışını bugün çıkarırlar o zaman sizi. Bebisin altını hemşireler mi drgistiriyo orda çok ilgincmis... Canım doğum yaparken hastane onluk gibi bisey verdi mi yoksa gecelik mi giydin? Gecelik alicamda beden konusunda takildim. Karnın hemen gitti mi yoksa var mi yine de?ben yine hastaneden bir an once cikmak.istiyorumm
ne bicim hemsire var birtane tum gece soylendim ona.
oglum 3 den 5:30lara kadar hep agladi,doyurdum yine agladi, kucaga alinca hafif susuyor yerine yatirim,tam bn basimi yastiga koyuyorum yine agliyor.
gelmedi yardima,cocugun altini 6 saatte bir degistiriyolar buyuk ihtimal pisledi.
degistittirmek istediginde ise hayir degistirmicez daha yeni temizledik diyo gecen bu hemsire baska bir anneye.
kendi herhalde o halde pis durmaya aliskin ..cok sinirim bozuldu
bana ve eesime sarmis durumda zaten habire laf soyliyor, isim.belli oldugu icin ilk.gun yazdirdik. Onca isi varmis ne aceke etmisiz, esim cok bilmem.neymis,sabri kalmamismis ..
aksamda cocugu gostemedi esime,zaten odada yalnizim,hatta katta yalnizim bi biz kaldik bebekli olarak nolacak 1dk izin verse.
5 tane cocuk dogurmusumda simdi.bisi bolmiyomusum gibi davraniyo, ilk iste daha 3 gun neyin ne oldugunu iyice nasil bilelim.
tabi cebini doldurmadik bunun..
of kizlar kusuruma bakmayin baya doldum geceden beri .. hayirlisiyla bugun cikarsalar insallah.. gitsek evimize
Bu gecelik olayını bende merak edyodm ama özelde yapyosan veriyolardir bebegin kıyafetini bile giydiriyolar orda oluuoCanım az daha sk dışını bugün çıkarırlar o zaman sizi. Bebisin altını hemşireler mi drgistiriyo orda çok ilgincmis... Canım doğum yaparken hastane onluk gibi bisey verdi mi yoksa gecelik mi giydin? Gecelik alicamda beden konusunda takildim. Karnın hemen gitti mi yoksa var mi yine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?