- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.146
- 798
- 30
Hadi yaaKesinlikle canım, şöyle her zamankinden az hareket etse bile endişeleniyorum... Onlar bizden daha serin kanlılar, ne ağrı çekiyorlar ne sancı, al bu senin deyip kucağına vercezşaka bi yana tabi ben çok bıktırdım adamı, amma büyüttün, verde ben doğurayım diyor bazen gıcık....
Canım yapacak bişeyin yoksa uyu boşverBende çok uyudum çünkü, hatta hala bıraksalar yine uyurum... Zaten sonrasında uyuyamıcaz depo edelim...
Çok sevyrm bekarken internetten bakar denerdm saç modellerini smdi o kadar ugrasmyrm ama
İkinciyi beklicez artk oda kız olursaIşe fln gidemiyorum boyle olunca da hayirlisi artik napim sanki yercekimi beni yataga cekiyor surekli
Bi de kizi olursa bol bol sacini yaparsin artik :)
Kızlar beni bi uyku bastırdı uyumazsam olmicakyemek yapmam lazm ama uykuya gdyrm ben gorsrz
Ben yapıyorum naz canım, valla pek güzel oluyor, hatta biraz daha yapayım diyorumHadi yaayok ben pek naz yapmyrm açıkçası benmkide hep gece hareket edyo gundz bi iki kere napcaksam bu çocuğu hatta dün karnimin içini acitti.uykudan uyandm bi yerlerini diretyo mu napiyo
Hadi iyi uykular ben de bir seyler yeyip uyuyacagim geri
Uykucu hamişler sizi, bakın bana örnek alın azcık...Kızlar beni bi uyku bastırdı uyumazsam olmicakyemek yapmam lazm ama uykuya gdyrm ben gorsrz
Uykucu hamişler sizi, bakın bana örnek alın azcık...Neyse hadi tatlı rüyalar sizee öpüldünüz...
İnşallah canım bacak inceltme hareketleri yapıyorum pilatesle bir de squat yapıyorum selülit sıkılaştırma için bakalımCanım o basen bende de vardı, tabi hamileyken devasa büyüklüğe ulaştı ama onun öncesinde boyum 165, kilom 49-50 olduğu dönemde bile yine vardı... Ama sen sporda yapıyorsun sanırım faydasını görürsün o zaman...
Aynen ya bacağı uzatmak içinde bisey var mi
İlk aylar öyle oluyor çok uyku yapıyor canımHayatta tamamen amacsizim yani uyumaktan baska bir sy yok bu aralar haytimda ya
Bu arada ben de senin gibi cok nazlaniyorum hele diyorum ben o kadar igne oluyorum bulanti cekiyorum annelik kolay degil babalik da kolay olmamali mantigiyla
Askim su getirsene, yemek yapsana, sunu alsana, bunu alsana, cay yapsana, usudum battaniye getirsene vs vsyattigim yerden tum gun
İlk aylar öyle oluyor çok uyku yapıyor canımNazlanacaksın tabi en güzel dönemin
Olsun canım herkesin dönemleri öyle geçiyor kafana takma huzurla yaşa günlerini ye iç yat dinlenEvet oyle canim ya:)
Gunlerim bosa geciyor resmen
gaz(kolik) agrilarimiz basladi canlar.
aglamasina yuregim dayanmiyor, insallah kolay atlatiriz bu donemi
Aynı aynı ben...Hayatta tamamen amacsizim yani uyumaktan baska bir sy yok bu aralar haytimda ya
Bu arada ben de senin gibi cok nazlaniyorum hele diyorum ben o kadar igne oluyorum bulanti cekiyorum annelik kolay degil babalik da kolay olmamali mantigiyla
Askim su getirsene, yemek yapsana, sunu alsana, bunu alsana, cay yapsana, usudum battaniye getirsene vs vsyattigim yerden tum gun
Bende doğumdan sonra başlarım artık ne yapayım senden tüyoları alırız, inşAllah işe yararİnşallah canım bacak inceltme hareketleri yapıyorum pilatesle bir de squat yapıyorum selülit sıkılaştırma için bakalım
O tarz şeyler yok canım
Canım umarım en kısa zamanda atlatırsınız, sana bol bol sabır gerekiyor bunu da atlatırsın İnşAllah..gaz(kolik) agrilarimiz basladi canlar.
aglamasina yuregim dayanmiyor, insallah kolay atlatiriz bu donemi
Canım siz hayırlısıyla bebişlerinizi alın kucağınıza emzirme dönemi yavaşlasın emzirdikçe vereceksiniz biriken kiloları zaten kalan kiloları da verirsiniz hayırlısıyla ben bebişten önce zayıflama derdindeyim ki hamileyken rahat 10-15 kilo alınıyor ona yer yapıyorum zayıf olmalıyım ki az toplu durayım yoksa top gibi olmak istemiyorumBende doğumdan sonra başlarım artık ne yapayım senden tüyoları alırız, inşAllah işe yarar
Amin canım amin inşAllah, bende onu çok denedim az daha vereyim sonra hamiş kalayım diye ama yok beceremedim, baktım kilolar aldı başını gidiyor en iyisi hamiş olmak dedimCanım siz hayırlısıyla bebişlerinizi alın kucağınıza emzirme dönemi yavaşlasın emzirdikçe vereceksiniz biriken kiloları zaten kalan kiloları da verirsiniz hayırlısıyla ben bebişten önce zayıflama derdindeyim ki hamileyken rahat 10-15 kilo alınıyor ona yer yapıyorum zayıf olmalıyım ki az toplu durayım yoksa top gibi olmak istemiyorum
Olsun canım yine de boyun var inan bana 4-5 santim bile insanda fark ediyorAmin canım amin inşAllah, bende onu çok denedim az daha vereyim sonra hamiş kalayım diye ama yok beceremedim, baktım kilolar aldı başını gidiyor en iyisi hamiş olmak dedim
Kız bende çok uzun değilim ama şimdi bot giyiyorum spor olmasına karşın 7 cm falan topuğu vardır, kendimi herkül gibi hissediyorum.. hem enine hem boyuna
Allah Allah neden öyle diyor ki acaba? Nasıl olsa evlendik diye mi?Olsun canım yine de boyun var inan bana 4-5 santim bile insanda fark ediyorEşimde ye gitsin diyor bekarken dikkat et derdi evlenince değişti mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?