2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hadi yaa yok ben pek naz yapmyrm açıkçası benmkide hep gece hareket edyo gundz bi iki kere napcaksam bu çocuğu hatta dün karnimin içini acitti.uykudan uyandm bi yerlerini diretyo mu napiyo

Canım yapacak bişeyin yoksa uyu boşver Bende çok uyudum çünkü, hatta hala bıraksalar yine uyurum... Zaten sonrasında uyuyamıcaz depo edelim...

Işe fln gidemiyorum boyle olunca da hayirlisi artik napim sanki yercekimi beni yataga cekiyor surekli

Çok sevyrm bekarken internetten bakar denerdm saç modellerini smdi o kadar ugrasmyrm ama

Bi de kizi olursa bol bol sacini yaparsin artik :)

Hadi yaa yok ben pek naz yapmyrm açıkçası benmkide hep gece hareket edyo gundz bi iki kere napcaksam bu çocuğu hatta dün karnimin içini acitti.uykudan uyandm bi yerlerini diretyo mu napiyo
Ben yapıyorum naz canım, valla pek güzel oluyor, hatta biraz daha yapayım diyorum Mesela göbüşümden eğilemiyorum yürüyüş yaptıktan sonra nefes nefese kalıyorum birde ayakkabılarımı o çıkarıyor...
Canım ilerleyen zamanlarda daha da çok hissedeceksin, bir yerde toplanacak gerecek orayı, resmen bildiğin dağ gibi yapıyor bir tarafı Ayy içerdeyken alışmasın gündüz uyuyup gece uyumamaya...

Uykucu hamişler sizi, bakın bana örnek alın azcık... Neyse hadi tatlı rüyalar sizee öpüldünüz...

Hayatta tamamen amacsizim yani uyumaktan baska bir sy yok bu aralar haytimda ya

Bu arada ben de senin gibi cok nazlaniyorum hele diyorum ben o kadar igne oluyorum bulanti cekiyorum annelik kolay degil babalik da kolay olmamali mantigiyla

Askim su getirsene, yemek yapsana, sunu alsana, bunu alsana, cay yapsana, usudum battaniye getirsene vs vs yattigim yerden tum gun

İnşallah canım bacak inceltme hareketleri yapıyorum pilatesle bir de squat yapıyorum selülit sıkılaştırma için bakalım
Aynen ya bacağı uzatmak içinde bisey var mi

O tarz şeyler yok canım

İlk aylar öyle oluyor çok uyku yapıyor canımNazlanacaksın tabi en güzel dönemin

gaz(kolik) agrilarimiz basladi canlar.
aglamasina yuregim dayanmiyor, insallah kolay atlatiriz bu donemi

Evet oyle canim ya:)
Gunlerim bosa geciyor resmen
Olsun canım herkesin dönemleri öyle geçiyor kafana takma huzurla yaşa günlerini ye iç yat dinlen
gaz(kolik) agrilarimiz basladi canlar.
aglamasina yuregim dayanmiyor, insallah kolay atlatiriz bu donemi

Rabbim yardımcın olsun canım biraz sıkıntılı bir dönem genelde gördüğüm kadarıyla ama 1-2 ay sürüyor fazlasıyla yorsa da gaz yapıcı yiyeceklerden uzak durmanı tavsiye ederim bir de emzirirken ağzı tam olarak memeye yapışık mı dikkat et ağzının ufak bir yerinden bile hava girse gaz yapıyor bebeğeRezene ya da anason rahatlatıyor diye biliyorum

Aynı aynı ben...
tabi 4-5-6. aylarda yapmadım gayet enerjiktim o zamanlar... Ama şimdi fosss resmen totomu kaldıramıyorum

Bende doğumdan sonra başlarım artık ne yapayım senden tüyoları alırız, inşAllah işe yarar
Canım siz hayırlısıyla bebişlerinizi alın kucağınıza emzirme dönemi yavaşlasın emzirdikçe vereceksiniz biriken kiloları zaten kalan kiloları da verirsiniz hayırlısıyla ben bebişten önce zayıflama derdindeyim ki hamileyken rahat 10-15 kilo alınıyor ona yer yapıyorum zayıf olmalıyım ki az toplu durayım yoksa top gibi olmak istemiyorum

Amin canım amin inşAllah, bende onu çok denedim az daha vereyim sonra hamiş kalayım diye ama yok beceremedim, baktım kilolar aldı başını gidiyor en iyisi hamiş olmak dedim
Kız bende çok uzun değilim ama şimdi bot giyiyorum spor olmasına karşın 7 cm falan topuğu vardır, kendimi herkül gibi hissediyorum.. hem enine hem boyuna

Olsun canım yine de boyun var inan bana 4-5 santim bile insanda fark ediyorEşimde ye gitsin diyor bekarken dikkat et derdi evlenince değişti mübarek

Olsun canım yine de boyun var inan bana 4-5 santim bile insanda fark ediyorEşimde ye gitsin diyor bekarken dikkat et derdi evlenince değişti mübarek
Allah Allah neden öyle diyor ki acaba? Nasıl olsa evlendik diye mi?
Benim ki tam tersi şimdi bile, doğumdan 1 ay sonra eski halime dönmemi istiyor tam olmasa da yarım başarabilirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…